Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Συμφωνώ! με Ελενη αν ερχεται ακριβως το ιδιο παρτο απο το mytoys

Περαστικά Μαρινάκι, ελενη και σε ολα τα υπολοιπα παιδάκια!

Λεγκω και εμενα στον υπνο οταν ξυπνησει κλαιει και γενικα της παιρνει πολυ περισσοτερη ωρα να ηρεμησει απο οτι παλιοτερα...χθες 3 τεταρτα παλευε ο μπαμπας της να την κοιμησει(αλλα τουλαχιστον μια φορα ξυπνησε και μετα κοιμηθηκε εως τις 10)

Τεσπα κι εγώ συμφωνω με Φελινι ειναι εβδομαδες καλες και μη.

Υπομονή!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουράγιο μανάδες!!!!

Η άννα σήμερα μετά από σκέψη (!) μου είπε ότι αγαπάει πολύ τον μπέμπη...(αφού τον έσπρωχνε προηγουμένως να φύγει από την αγκαλιά μου...σημειωτέον δεν την ρώτησε κανείς τπτ το είπε ολομόναχη... άαααααααααααααααβυσσος!!!

Εμείς συνεχίζουμε μύξα, η

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

ρε γμτ εμεις σκεφτομασταν να το παιρναμε κανονικα απο ελλαδα για να το βαλουμε σε καρτα αλλα με δοσεις....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αλλα η διαφορα στην τιμη ειναι τρελλη......:(

δεν ξερω τι να κανουμε....ειναι λιγο μεγαλο το ποσο για να το δωσουμε μετρητοις στην παρουσα φαση αλλα το σκεφτομαστε...

παντως απο οτι καταλαβα αν το παρουμε online θα το παρουμε απο το my toys, αν και δεν εχει ολα τα χρωματα....:(

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

στο θεμα που συζητατε για καρεκλακι αυτοκινητου εμεις ειμαστε πολυ τυχεροι....

στον στρατο ειχαμε παρει το τομπι...240 ευρω απο τον ναρλη...(www.narlis.gr)..

τωρα για οταν θα μεγαλωσουν οι μικρες πηραμε ακομα ενα ιδιο αλλα σε αλλο χρωμα...

ηταν ενα χρωμα που δεν βγαινει πλεον και το ειχαν προσφορα στα μαδερκερ ενα τελευταιο κομματι 159 ευρω.....(!!!!!)....τζαμπα δηλαδη....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια εβλεπα τωρα ενα καταλογο της maxi cosi που δειχνει ενα παιδακι καθισμενο στο tobi και μου φαινεται τεραστιο καθισματακι για τη νεφελη, αλλα αφου ειναι απο 9 κιλα και πανω, μου κανει εντυπωση....νομιζω πως χωρανε δυο νεφελες εκει....εσεις που το εχετε το χρησιμοποιουσατε απο 9 και πανω?

Είσαι ο άγγελος μου!!

ds δεν καταλαβαινω γιατι θέλετε να αλλάξετε καθισματακι...δεν σας χωραει αυτο που έχετε ήδη και κοιτάει προς τα πίσω?

και εγω ειχα σκοπο να το αλλάξω αλλά μετά διάβασα το θέμα στο παρεντς για την ασφάλεια και άλλαξα γνώμη...θέλεις να σου στείλω το λινκ?

Ερώτηση: Την Κυριακή θα πάρετε φαγητό μαζί σας ΚΑΙ για εσάς?

ds δεν καταλαβαινω γιατι θέλετε να αλλάξετε καθισματακι...δεν σας χωραει αυτο που έχετε ήδη και κοιτάει προς τα πίσω?

και εγω ειχα σκοπο να το αλλάξω αλλά μετά διάβασα το θέμα στο παρεντς για την ασφάλεια και άλλαξα γνώμη...θέλεις να σου στείλω το λινκ?

Ερώτηση: Την Κυριακή θα πάρετε φαγητό μαζί σας ΚΑΙ για εσάς?

μωρε αυτο που εχουμε ειναι μεχρι 13 κιλα, η μικρη τωρα ειναι 9, αλλα κοιταει μονο πισω και η μικρη ενω τρελλαινοταν με το αυτοκινητο εχει αρχισει να δυσανασχετει επειδη μας ακουει πισω της και προσπαθει να γυρισει, επισης τα ποδαρακια της ακουμπανε στο καθισμα και δεν μπορει να τα τεντωσει πια και ειναι λιγο στριμωγμενη:rolleyes:

τι εννοεις ασφαλεια, δεν πρεπει ακομα να τη γυρισω να κοιταει μπροστα?δεν ειναι οκ μετα τα 9 κιλα??τι εννοεις??για βαλε το link..

την κυριακη θα ερθουμε και εμεις και θα ερθει και η μια νονα της νεφελης με τη δικια της νεφελη που ειναι 22 μηνων. ειναι και αυτη μελος στο parents απλα οχι τοσο ενεργο!;)

Είσαι ο άγγελος μου!!

διάβασε λιγάκι εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=46037&highlight=%E1%F3%F6%DC%EB%E5%E9%E1

και ο Στέφανος δυσανασχετεί και θέλει να κοιτάει μπροστα τα αμάξια αλλά δεν πρόκειται να τον γυρίσω να κοιτάει μπροστά τουλάχιστον τα επόμενα 2-3 χρόνια...αν πάρω μεγαλύτερο θα πάρω πάλι να κοιτάει προς τα πίσω. Και να σκεφτείς και ότι κάνουμε και οδικώς και διαδρομή 700 χλμ για τη γιαγια μας και θα με βόλευε πολυ να κοιτάω μπροστά και να είμαι και εγώ πιο ξεκούραστα στο μπροστινό κάθισμα.

διάβασε λιγάκι εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=46037&highlight=%E1%F3%F6%DC%EB%E5%E9%E1

και ο Στέφανος δυσανασχετεί και θέλει να κοιτάει μπροστα τα αμάξια αλλά δεν πρόκειται να τον γυρίσω να κοιτάει μπροστά τουλάχιστον τα επόμενα 2-3 χρόνια...αν πάρω μεγαλύτερο θα πάρω πάλι να κοιτάει προς τα πίσω. Και να σκεφτείς και ότι κάνουμε και οδικώς και διαδρομή 700 χλμ για τη γιαγια μας και θα με βόλευε πολυ να κοιτάω μπροστά και να είμαι και εγώ πιο ξεκούραστα στο μπροστινό κάθισμα.

σε ευχαριστω ! ψιλοτρομαξα να σου πω την αληθεια....:(

δε μας βλεπω να αλλαζουμε συντομα τελικα......θα το συζητησω και με τον Σ αλλα φαινεται να ξερει τι λεει ο τυπος....:rolleyes::rolleyes:

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Εχετε δίκιο για τα καθισματάκια αλλά η άννα δεν χώραγε στο 0-13 από 9 μηνών, τελικά πήραμε και εμείς μαξικοζι και οι βόλτες μας έγιναν υπέροχες από εφιάλτης...

τζενάκο κυριακή εγώ θα φέρω κεφτεδάκια και τυροπιτάκια που τα τρώνε μια χαρά και τα τέκνα και εμείς! επαναλμβάνω αν είμαστε σώοι μέχρι αύριο...

Εγώ πηρα και το britax 9-36 kg και έτσι έχουμε κλείσει από καθισματάκια νομίζω...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημερα!

Περαστικα στον αλεκουκο, ελπιζω να ειναι καλυτερα σημερα! Εμεις παιζουμε οικιγενειακως στα ορια της γαστρεντεριτιδας. Εγω δεν εχω συνελθει καλα καλα απο τοτε με τους εμετους εχω πολυ δυσπεψια. Χτες ειχε η Δαναη "χαλαρες κενωσεις" (πως με βρισκεται?) κ ο αγγελος μια ευκολια στο να αφοδευσει (επιστημονας λέμε). Και σημερα το πρωι επιασε τσιρλιπιπι (σας τσακισα τώρα όμως) τον έρωτα. ΣΟβαρα δεν ειναι κανενας μας αλλα ουτε και καλα. οποτε μαλλον κακο θα σας κανουμε αν ερθουμε αυριο, αν και το θελω πολυ γιατι εχει καταπληκιτικο καιρο.

Με το καθισμα, μλκ εκανα χτες δλδ που τους επιβεβαιωσα την παραγγελια στα ολιβερς... Με κομπλαρε το mytoys που τα εχει ολα στα γερμανικα κ δε καταλαβαινα μια... Το καλο που τους θελω ειναι να το εχω παραλαβει ως τη Μεγαλη Τεταρτη! ΕΛενη τα χρηματα σου τα πηρανε απο τη καρτα? Ο Αγγελος παντως περισσευει κατα πολυ απο αυτο το καθισμα πια.... Τατι, το 1-2-3 πηρατε? Το ζαχαρωνα αλλα δεν τολμησα, κ ξαναπαρηγγειλα το ρεκαρο. Καλο ειναι?

Είναι πολύ καλό...

Εγώ αυτα τα δυο εχω και ειμαι σουπερ ευχαριστημενη, το τομπι και το 1-2-3...

Ντιες μια χαρα θα ειναι η Νεφέλη στο τομπι...εγώ σχεδον 8 μηνών την εβαλα!

Και σωστο αυτο για την ασφάλεια αλλα και μενα απο τοτε που γυρισε μπροστα δεν χρειαζεται αλλο ατομο να ειναι μαζι, πλαι γκρινιαζε τοσο πολυ που επρεπε καποιος να την απασχολει...

Και... καλημέρα!

Α! Και οσες κανετε παραγγελία απο το my toys, να ξερετε οτι τα μεταφορικά ειναι φιξ. Εγω ειχα παρει το καρεκλακι αυτοκινητου ΚΑΙ το καρεκλακι φαγητου και ηταν 16 ευρω.

Τώρα ζαχαρώνω τα μπουκαλάκια sigg που εδώ εχουν 21 ευρω... http://www.mytoys.de/SIGG/KID/de-mt.sc.br01.17/

αν και οποτε ξανακατσει παραγγελια θα παρω...

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

galat εγω καιρό τώρα όλα τα sigg που παίρνω για μας και για δώρα τα αγοράζω απο εδώ http://www.sigg-aluminium.co.uk/

πολύ καλή εξυπηρέτηση αλλά αργούν λιγάκι...δεν ξέρω και αν έχει διαφορα στις τιμές με το mytoy αλλά τσέκαρε το.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...