Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

είτε ήταν σε ψυγείο, είτε είχε μόλις μαγειρευτεί, το μεσημεριανό της ΜΑρίνας το έβαζα στα μπουκαλάκια της avent για το γάλα, και της το έδινα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Αν το μωρό το δέχεται άνετα μπορείς να το δώσεις έτσι! Αν είναι πασάς και το θέλει χλιαρό με όλα τα κομφόρ, υπάρχουν θερμός για φαγητό σε είδη κάμπινγκ, με φαρδύ στόμιο, που το ταΐζεις κατευθείαν από εκεί!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα σοφουκα αυτο που περιγραφεις με το κολυριο μπορεις να βαλεις και μια φωτο να το καταλαβω καλυτερα???το χω διαβασει ισα με 10 φορες και ακρη δεν βγαζω....

:lol:

:lol::lol::lol::lol: :tongue::tongue::tongue:

Καλύτερα να βάλω τραγουδάκι!

http://www.youtube.com/watch#!v=t-s97q57p7c&playnext_from=TL&videos=sq6FIOyWBjY&playnext=1

Καλέ, πώς τα κάνετε να φαίνεται και η εικόνα; (Το είχε πει η Λέγκω μια φορά, αλλά δεν πρόσεχα κυρία, δεν θα το ξανακάνω...:oops::oops:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

σοφουκι γιατί κατάλαβα με την μία τον τρόπο με το κολλύριο;;; γιατί και εγώ κάπως έτσι το κάνω...

παντως κιεγώ πιστεύω ότι η φάση ζήλεια κλπκλπ είναι υποχρεωτική και την παιρνάνε όοοοοοοοοοοοολα τα παιδιά και αν η μαμά πει ότι τα δικά της παιδιά δεν την πέρασαν μάλλον δεν τα πολυπροσέχει... δεν λέω ότι όλα μεταμορφώνονται στον εξορκιστή και διαλύουν το σπίτι αλλά όλα αντιδρούν με τον τρόπο τους...

ο μικ μου έλεγε ότι ζήλευε όταν ήρθε η αδερφή του ενώ την αγαπούσε (ένιωθε και τα 2 συναισθηματα ξεχωριστά) και της έβαζε όσο μεγαλώνανε να βλέπει ταινίες τρόμου, την έπεισε ότι το σπίτι τους είχε φαντάσματα και γενικά της εκανε τρελό ψυχολογικό πόλεμο....αφού ακόμα και τώρα η αδερφή του κοιμάται με ανοιχτή πόρτα, φως κλπκλπ

ο μικρός βήχει αν δεν χειροτερέψει θα έρθουμε Κυριακη, αν εξελιχτεί σε βρογχιολίτιδα θα λάμψουμε δια της απουσίας μας...

και αν έρθουμε ναι θα φέρουμε κεφτεδάκια ντου!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

κι εμείς το παραγγείλαμε πριν λίγες μέρες, αλλά ακόμα δεν ήρθε.

Από εδώ το πήραμε http://www.mytoys.de/Autositz-Tobi/Maxi-Cosi/KID/de-mt.ba.br01.42.07/

poσο σου ειπαν μεταφορικα? Γιατι εγω παρηγγειλα το ρεκαρο απο το ολιβερς (αρχικη τιμη 162 ευρω ενω στο mytoys το εχει αρχικη 190 ευρω) αλλα θελουν 44 ευρω μεταφορικα... Για πες, μηπως συμφερει να το παρω απο mytoys, δεν το εχω επιβεβαιωσει ακομη. Αν και τωρα που το βλεπω χλωμο να εχουν μεταφορικα λιγοτερο απο 16 ευρω, ολοκληρο καθισμα ειναι...Οποτε ντι εσ, δες κ εδω http://www.olivers-baby-care.co.uk/car-seats/child-car-seats/maxi-cosi-tobi-car-seat-2010-collection.html μηπως το παρεις απο αγγλια. Προσεξε οι τιμες ειναι σε λιρες.

Επεξεργάστηκαν by Afrodite

Διαφημίσεις

καλά έτσι όπως το περιγράφεις Σοφούλα το έβαλα κι εγώ, σε ξαπλωτή θέση, έφαγα κλωτσιές και μετά πόναγαν τα πόδια του γιατί του τα πίεζα τόσο με το σώμα μου που μπορεί να έκλαιγε και γι αυτό!

Εμείς την Κυριακή θα έρθουμε εκτός και αν κάνουν πυρετό!

Γιατί βήχα πάλι βρε Τάτη. Βάλε υγραντήρα και ορό!!!!!!!

Πάντως η αλήθεια είναι πως όσο λιγότερο αγχώνεσαι με τις ζήλιες τόσο εξαφανίζονται. Και κλασικό παράδειγμα είναι όταν ο Αλέκος καρπαζώνει την τσουλουφίτσα γυρνάει να δει αν τον είδα. Και ποτέ δεν της έχει κάνει τίποτα όταν είναι μόνοι τους!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Το πρόβλημα με το θοδωρή δεν είναι ότι θα θηλάσω τον μικρο και θα μου πει άσε τον μπέμπη πάρε εμένα. Δεν είναι εμφανεί η ζήλια του προς τον μικρό...του έχει δαγκώσει το δάχτυλο μια φορά αλλά όπως θα δάγκωνε οποιοδήποτε παιδάκι... όλα κι όλα το παιδί μου δεν κάνει διακρίσεις:tongue: Υπάρχει ζηλια όπως είναι λογικό, εδώ ζηλεύουμε οι μεγάλοι δεν θα ζηλέψουν τα παιδάκια. Και φυσικά δεν πιστεύω ότι ειναι πρόβλημα, ούτε η κρίση των δύο, ούτε η ζήλια που στάνταρ υπάρχει, απλα προσπαθώ να χειριστώ με τον καλύτερο τροπο την όλη κατάστασή.

Του έχει βγει απίστευτη τσίτα νομίζω ότι κάπως έτσι ήταν όταν λίγο μετά τον χρόνο είχε ανέβει στο τραπέζει και είχε φάει την μαυρη σοκολάτα. Τρέχει και ουρλιάζει συνέχεια, βαράει και πετάει πράγματα, με το παραμικρό πέφτει κάτω και κοπανιέται. Στον παιδικό πάλι σήμερα δάγκωσε παιδάκι και φαίνεται ότι έχουν ζοριστεί... δεν είναι και λίγο να στέλνουν κάθε μέρα και ένα παιδάκι δαγκωμένο. Εντομεταξύ κάθε μέρα τσιτώνει όλο και πιο πολύ γιαυτό και νοιώθω ότι δεν το χειριζόμαστε σωστά γιατί αντι να το ηρεμούμαι το παιδί το τσιτώνουμε περισσότερο. Με όλη αυτή την κατάσταση έχουμε κι εμείς εκνευρισμό και δεν βοηθάει αυτό, έχει κι ο νικολάκης τους κολικούς και είναι τρελά σέξι η κατάσταση.

Βασούλα μου σχετικά με το βράδυ, ο θοδωρής ελάχιστες φορές έχει ξυπνήσει μία φορά μόνο (για καμία βλέπεις ότι δεν το σχολιάζω) αλλά τις τελευταίες μέρες δεν έιναι ότι ξυπνάει συχνά αλλά ότι στο ενδιάμεσω των ξυπνημάτων κλαψουρίζει συνέχεια. Απο μουσική το έριξα στο μότσαρτ... τώρα π.χ το μεσημέρι για να καταφέρω να τον ηρεμίσω του έβαλα μουσική, τον κράτησα ακινητοποιημένο για λίγο μιλώντας του ήρεμα και χαϊδεύοντας το κεφάλι ακι σιγά σιγά χαλάρωσε. Αύριο θα πάμε όλη μέρα πικιώνη να αράξουμε οικογενειακώς.

Παντως η δύσκολη κατάσταση είναι απ'το πρώτο στο δεύτερο... απ'το δεύτερο στο τρίτο κλπ είναι πιο χαλαρά τα πράγματα γιατί έχουν μάθει ήδη να μοιράζονται τη μαμά... όχι βέβαια ότι δεν υπάρχει ζήλια αλλά δεν έχει τόσο έντονες εκδηλώσεις.

Καλά Σοφουκάκι και Ντουντούκι έλιωσα με τις περιγραφές σας για το κολήριο... είστε νούμερα!:tongue:

Γιατί 2% λιπαρά γάλα; Κάτι είχα ακούσει... για πέστε να ξεστραβωθώ.

Επεξεργάστηκαν by Λέγκω

Kalispera !!!

Τι κανετε ???

Θελω απο χτες να σχολιασω τις ΤΕΛΕΙΕΣ διδυμουλες της Αναστασιας . Ειναι γλυκες !!! Απιστευτο ποτε μεγαλωσαν τοσο !!!

Πολλα διαβασα και χαθηκα ...

Αφροδιτακι απο το mytoys τα μεταφορικα για Ελλαδα ειναι 16 ευρω !

Α λε ΤρεΛεγκω ηρωισα !!!!

Γεια σας!!!!!!

Αφρο 16 ευρω χρεωνουν μολις το είδα...θελω και γω να παρω της ρεκαρο καθισμα...

Λέγκω ο Ζώρης ειναι copy paste o Γιωργος μου...και μαυρη σοκολάτα και αν δεν εχει μαυρη τρωμε και την κουβερτουρα...

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Να 'μαστε κι εμείς! Σε κάποια προχώ πίστα παίζω κι εγώ σήμερα αλλά δε θυμάμαι σε ποιά! Ξυπνάει ο Γώγος με θκατό μέχρι το σβέρκο, λερώνει ρούχα, φανελάκια, σεντόνι και μια κουραδιτσα να σου στο συννεφάκι του χαλιού! O.K. κουραδίτσα είναι, μαζεύεται εύκολα! Πλένουμε καθαρίζουμε κτλ παιδί και τα συναφή. Δίνουμε γάλα όσο κάθεται στο γιογιό ξερνάει, πάαααει και το άλλο συνεφάκι του χαλιού! O.K. δε μπορεί, του έπεσε βαρύ το γάλα ή είναι από το ψιλομπούκωμα! Φτάνει μεσημέρι έχει φάει μόνο μία μπανάνα στη βόλτα και με την περιποίηση της μπουμπούς, κοντεύει 3 για να τον ταίσω. Μόλις ετοίμασα τα πάντα και πάει να σκαρφαλώσει στο κάθισμα ξερνοβολάει σε οοολο το δωμάτιο πριν προλάβω να αφήσω τη μπουμπού που κλαίει επίσης! Χα, έχω προλάβει όμως και έχω καβαντζώσει μια έξτρα ζωή αφού τα χαλιά του εννιαίου χώρου είναι ήδη στο καθαριστήριο! Ουυυυφ τη γλίτωσα και σε αυτή την πίστα! Α, ναι ο βαθμός δυσκολίας είναι λίγο ανεβασμένος γιατί η μπουμπού είναι κλασσικά μπουκωμένη και ω τι έκπληξη δε θέλει να θηλάσει, το βυζί τουμπανιασμένο και η μύτη μου επίσης μπουκωμένη και να ματώνει! Κι επειδή όλο αυτό δεν είναι αρκετό, προφανώς κάποια από τις άπειρες φορές που έριξα στη μικρή ορό ή της ρούφηξα τις μυξούλες μέσα στον ύπνο μου της τραυμάτισα το ρουθουνάκι το οποίο επίσης ματώνει! Δεν είναι μια ομορφιά?

Α ναι κι ο Γώγος άρχισε τις ζούλιες! Δεν αφήνει τη μπουμπου ούτε στο ρηλάξ, ούτε στο γυμναστήριο αν δε μπει κι αυτός! Εκτός του ότι μου υποδεικνύει διαρκώς πώς πρέπει να της φέρομαι: Νάνι, νάνι δείχοντας το πορτ μπεμπέ ή σε μεγάλα κέφια την κούνια στο δωμάτιό του

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Κόρες επειδή εχθές στο μετρό πάνω στην κλωτσοπατινάδα με το νικολάκης στο μάρσιπο κάποιος κρετίνος (που να του καει το βίντεοοοοο) μου πήρε το κινητό, δεν κάνετε την καλη να μου στείλετε τα τηλέφωνά σας. Και φυσικά ειχα μια φαγούρα για το κινητό... αλλά κλασσικά όλα τα τηλέφωνα τα είχα εκεί μέσα

Κόρες επειδή εχθές στο μετρό πάνω στην κλωτσοπατινάδα με το νικολάκης στο μάρσιπο κάποιος κρετίνος (που να του καει το βίντεοοοοο) μου πήρε το κινητό, δεν κάνετε την καλη να μου στείλετε τα τηλέφωνά σας. Και φυσικά ειχα μια φαγούρα για το κινητό... αλλά κλασσικά όλα τα τηλέφωνα τα είχα εκεί μέσα

εχεις πμ!!!!!!!!!!!!!!!

ε

Αφροδιτακι απο το mytoys τα μεταφορικα για Ελλαδα ειναι 16 ευρω !

ΘΕΝΞ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! 16 ευρω ειναι ασχετως βαρους? Μα ερχονται ακριβως στην ιδια τιμη ρε παιδι μου για να μη μπορω να απαοφασισω. Οσες εχετε παρει αποτο mytoys ή απο το olivers ξερετε ποσες μερες κανει να ερθει γιατι το θελω πριν το πασχα. Σας επρηξα!!!

Κι εγώ πέρασα δύσκολη πίστα σήμερα... Αλλά όχι σαν της Μαρίνας... Νταξ, δεν είμαι και καλή στα ηλεκτρονικά.

ο Αλέκος εμετό, μύξα και 38.5 και η μπέμπα με γυαλιστερά μάτια και γκρινιάρικη φωνή! Α κι εγώ μύξα, πολύ μύξα!

Τί ήθελα και είπα ότι μόνο αν κάνουμε πυρετό δεν θα ρθούμε....

Αλλά θα τον διώξει αύριο και θα ειναι καλά την Κυριακή!

ΘΕΝΞ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! 16 ευρω ειναι ασχετως βαρους? Μα ερχονται ακριβως στην ιδια τιμη ρε παιδι μου για να μη μπορω να απαοφασισω. Οσες εχετε παρει αποτο mytoys ή απο το olivers ξερετε ποσες μερες κανει να ερθει γιατι το θελω πριν το πασχα. Σας επρηξα!!!

Οι γερμανοί τα έχουν φέρει όλα σε 1 βδομάδα.Το ολιβερς ακόμα περιμένω... Πάω να δω κιόλας τώρα που το θυμήθηκα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...