Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Συνεχιζω...

για την διατροφή είπαν περίπου ότι ξέρουμε και εμείς (επίπεδο γονέων: ερώτηση: μα γιατί τρώει μόνο σοκολάτες;;;; απάντηση: γιατί υπάρχουν στο σπίτι και του τις δίνετε;;;;)

Αυτά που συγκράτησα ως σημαντικά: ποτέ το φαγητό ως επιβράβευση, οποιοδήποτε φαγητό, όχι μονο γλυκά ...

Επίσης παιδιά που τρώνε πολύ συνήθως είναι τα παιδιά που είναι καλόβολα, που θέλουν να ευχαριστήσουν τους γονείς, τρώνε όλο το φαί τους (ντου ακούς) οπότε και χρειάζεται μείωση μερίδας

Επίσης να μην τα ταίζουμε (μιλάω για 18μ και πάνω) για να ελέγχουν μόνα τους την πρόσληψη τροφής

Γάλα 2% λιπαρά από 2χρ και πάνω (φυσικά εξαρτάται και από την γενική πρόσληψη τροφής, εγώ πάντως στην αννα το εφαρμόζω)

και εμείς μυξες!!!!

τέτοια παραγωγή μύξας φέτος στην ζωή μου ολόκληρη δεν είχα....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κΑΛΗΜΕΡΑ!

α, και μενα οι γονεις μου ηταν πολυ μπροστα! ποτε δεν με εδειραν, τουλαχιστον ποτε χωρις σοβαρο λογο. Ο λογος μπορει να ηταν επειδη πηγα στη φιλη μου και δεν ημουν εκει την ωρα που η μανα με ηθελε κατι, ειτε επειδη τα μεσημερια δεν κοιμομασταν και καναμε φασαρια κ ξυπναγαμε τον πατερα μου, ειτε γιατι δεν καναμε γρηγορα τις δουλειες που επρεπε (βλεπε αγροτικες δουλεις, δλδ τα καλοκαιρια ξυπνημα απο τις 4:00 κ υπνο στιος 10 το βραδυ),ειτε γιατι ο δασκαλος ειπε κατι που δεν τους αρεσε (στο τελευταιο μαλιστα συμβουλευαν κ τον δασκαλο: "ριξε ξυλο") και καθε φορα που τακωνομουν με τα αδερφια μου και πολλα άλλα, αλλά παντα με αιτια!!! Καλα το ξυλο απο τα αδερφια δεν πιανεται, ε?

Λεγκ, φαση ειναι και θα περασει, ακου τι θα σου πει κ η κοπελα,αλλα μη κρατας και μεγαλο καλαθι...

Καλημέρα με καυτά ερωτήματα...

Πώς γλιτώνουμε τη σύρραξη για να βάλουμε κολλύριο????

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τί γίνεται! Κεφαλοκλείδωμα του κάνω αλλά το μάτι πώς του το ανοίγω???

Ωραία μέρα αλλά πάλι μύξες!!!!!!! Και εγώ και και τα παιδιά!

αφού έχεις τόσο μακρυά πόδια, χρησιμοποίησέ τα καλέ :tongue::tongue::tongue::tongue:

(τα πόδια τον αγκαλιάζουν στο ύψος των αγκώνων, για να μην είναι ελεύθερα τα χέρια του. Με το ένα χέρι κρατάς το κεφάλι σταθερό, με το άλλο ανοίγεις το μάτι...και με το κολλύριο στο στόμα σημαδεύεις!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: )

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

κανονίστε με τις μύξες να μην έρθετε τη Κυριακή. Δε ξέρω τι θα κάνετε, βάλτε τουμποφλό, βάλτε αποφρακτικό Ντούροστικ, ο,τι θέτε, αρκεί να μην χρησιμοποιήσετε τις μύξες ως δικαιολογία για να μην έρθετε!! :tongue:

Επίσης παιδιά που τρώνε πολύ συνήθως είναι τα παιδιά που είναι καλόβολα, που θέλουν να ευχαριστήσουν τους γονείς, τρώνε όλο το φαί τους (ντου ακούς) οπότε και χρειάζεται μείωση μερίδας

Επίσης να μην τα ταίζουμε (μιλάω για 18μ και πάνω) για να ελέγχουν μόνα τους την πρόσληψη τροφής

Γάλα 2% λιπαρά από 2χρ και πάνω (φυσικά εξαρτάται και από την γενική πρόσληψη τροφής, εγώ πάντως στην αννα το εφαρμόζω)

Η Μαρίνα δε θέλει να ευχαριστήσει τους γονείς, να περιδρομιάσει απλά θέλει :tongue: Η μερίδα της είναι μικρή όταν το φαγητό είναι μαγειρευτό ή είναι μακαρόνια. Έχει φάει όμως στη καθισιά της 3.5 ψιλομεγαλούτσικα μπιφτέκια, αλλά δε της έδωσα τίποτα άλλο, μόνο λίγη ντομάτα. Πάντα ζητάει και λίγο παραπάνω, οπότε της δίνω ακόμα πιο μειωμένη μερίδα, για να μην τη κακοκαρδίσω στο τέλος (λέγοντάς της "αυτό και τέλος, έφαγες αρκετά" ).

Γάλα δε της δίνω ούτως ή άλλως...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

καλημερα !!

ωραια μερα για βολτα σημερα την κυριακη ισως προλαβουμε και ρθουμε και μεις γιατι τα γεννεθλια τελικα ειναι απογευμα

για τον υπνο που λετε μπορει και να μην φταιει το δευτερο μωρο γιατι και η στεφανια που δεν εχει αλλαξει τιποτα στη ζωη της και στις συνηθειες της αλλοτε κοιμαται με ενα ξυπνημα και αλλοτε παλι ξυπναει συνεχεια με κλαματα

Ντου τις θα τις κανουμε κια μενα περιδρομιαζει ασταματητα και ποιος θα μου το λεγε που δεν εβαζε μπουκια μεχρι το χρονο (ντιεςσακι αυτα να τα ακους εσυ !)

ισως να παιζει αυτο που λεει η Τατη γιατι γενικα ειναι καλοβουλο παιδι

και πολυ συνεργασιμο

αλλα παιζει ρολο και που δεν πινει καθολου γαλα μεσα στη μερα παρα μονο λιγο το αργα βραδυ πριν τον υπνο

βεβαια δεν ξερω αν ειναι σωστο αυτο αλλα επειδη ξυπναει αργα και εχουμε και το προβλημα της δυσκοιλιοτητας προτιμω να της δινω χυμο και φρουτο

και μετα το μεσημερι επιεδη εχει φαει δεν θελω να την μπουκωνω και με γαλατα

αραγε τι ειναι προτιμοτερο να κερδιζει ενα γευμα γαλακτος ή φαγητου?

Ντανσεμ γαι μια φορα ολοι μπορουμε να βρεθουμε εκτος ελεγχου δεν χρειαζεται να νιωθεις ενοχες

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

γεια σας!

Αναστασία οι δίδυμες είναι τέλειες!!! Ονόματα διαλέξατε;;

Η Σοφία έχει 10 μέρες τώρα που έκοψε το δαχτυλοπιπίλισμα!! Ελπίζω να μην το ξαναθυμηθεί και να γλυτώσαμε από αυτό. Επίσης χτες δεν της έδωσα καθόλου απογευματινή κρέμα, και δεν έκανε εμετό.

Ωραία η ιδέα της λιωμένης μπανάνας αντί για φρουτόκρεμα, αλλά με το μεσημεριανό αν είμαστε έξω και δεν μπορούμε να το ζεστάνουμε τι κάνουμε; Ξαναδίνουμε μπανάνα;

καλημερα!!!!!!

σημερα παμε jumbo να παρουμε τα δωρα στη βαφτηστηρα και ξαδερφη μαζι με τη μικρη και τον αδερφο της πολυ τσιπιρικι λεμε.....lololol:D:D

αυτή κι αν είναι πρόοδος :-D:-D

κι εγώ είμαι της άποψης ότι τρώμε στο τραπέζι, κλπκλπ, αλλά εμένα μου έτυχε ένα πολύ φαγανό παιδί, που πάει και κάθεται μόνη της στο καρεκλάκι (σκαρφαλώνει το θηρίο και είναι και δύσκολο το καρεκλάκι!!), μόλις ακούει κατσαρόλες και τσουμπλέκια :P

Αν ήμουν στη δική σου φάση, θα την άφηνα να φάει όπως θέλει αυτή (με σουλατσάρισμα, έξω στη βόλτα, κλπ). Αυτό που δεν θα έκανα ΕΠΟΥΔΕΝΙ είναι να την κυνηγώ από πίσω. Θα καθόμουν σε μια θέση, θα της έλεγα ό,τι της είπες και θα την άφηνα να φάει μόνη της.

Στο έχω ξαναπεί, δεν θες να μισήσει το φαγητό, λόγω της πολλής πίεσης. Πρέπει να την αφήσεις να τρώει με το δικό της τρόπο. Έτσι της ενισχύεις την αυτοπεποίθησή της και ξέρεις πόσο σημαντικό είναι αυτό στην ανάπτυξή της.

κράτα λίγο ακόμα με το κρόκο..είχε αλλεργίες η Νεφελίτσα, έτσι δεν είναι?

έχω και τα δύο, και τα δύο άψογα!!! Το tobi που το διάλεξα εγώ και το έχω στο δικό μου αμάξι, είναι πιο άνετο. Το ρεκάρο τη στενεύει λίγο τη Μαρίνα, αλλά έφτασε και 15.5 κιλά το καμάριμ....

thx!:)τι χρωμα τα εχεις παρει? ειναι πετυχημενα? εμεις λεμε αν καταληξουμε στο maxi να παρουμε ή αυτο το μπεζ με το tribal στο πλαι ή το γκρι με το κοκκινο:rolleyes:

Ντου τις θα τις κανουμε κια μενα περιδρομιαζει ασταματητα και ποιος θα μου το λεγε που δεν εβαζε μπουκια μεχρι το χρονο (ντιεςσακι αυτα να τα ακους εσυ !)

ακουω ακουω......lol:-D:tongue:;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

παλαντιν τις ισοθερμικές θήκες της ξέρεις;;;

ζεσταίνεις το φαγητό, το βάζεις μέσα και διατηρείται σε ικανοποιητική θερμοκρασία. Αλλά και να κρυώσει λίγο το τρώνε μια χαρα (θυμάμαι αννα και λήδα να τρώνε κάτι βαζάρες φαγητό στον εθνικό κήπο...) απλά να μην είναι κρύο από το ψυγείο, να είναι σε θερμοκρασία περιβάλλοντος...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

thx!:)τι χρωμα τα εχεις παρει? ειναι πετυχημενα? εμεις λεμε αν καταληξουμε στο maxi να παρουμε ή αυτο το μπεζ με το tribal στο πλαι ή το γκρι με το κοκκινο:rolleyes:

κι εμείς το παραγγείλαμε πριν λίγες μέρες, αλλά ακόμα δεν ήρθε.

Από εδώ το πήραμε http://www.mytoys.de/Autositz-Tobi/Maxi-Cosi/KID/de-mt.ba.br01.42.07/

παλαντιν τις ισοθερμικές θήκες της ξέρεις;;;

ζεσταίνεις το φαγητό, το βάζεις μέσα και διατηρείται σε ικανοποιητική θερμοκρασία. Αλλά και να κρυώσει λίγο το τρώνε μια χαρα (θυμάμαι αννα και λήδα να τρώνε κάτι βαζάρες φαγητό στον εθνικό κήπο...) απλά να μην είναι κρύο από το ψυγείο, να είναι σε θερμοκρασία περιβάλλοντος...

αχά, δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα.

Σαν θερμός για φαγητό δηλαδή.

Έχει στα Κουκου κλπ μωρομάγαζα;

Διαφημίσεις

μη τολμήσεις να πάρεις tobi η ρεκάρο από εδώ!! είναι κλέφτες!!!!! για τα δύο γερμανικά σάιτς να βγάλεις προπληρωμένη πιστωτική, μόνο με το ποσό που θες.

Εγώ tobi έχω πράσινο σκούρο-κίτρινο έντονο και ρεκάρο έχω γκρι-γκρι σκούρο (δεν είχε τα άλλα χρώματα διαθέσιμα). Μη τα πολυψάχνεις με τα χρώματα, μετά από λίγο καιρό δεν σε ενδιαφέρουν καν...

Αν καταλήξεις όμως στο tobi, εκεί έχει πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Ωραία η ιδέα της λιωμένης μπανάνας αντί για φρουτόκρεμα, αλλά με το μεσημεριανό αν είμαστε έξω και δεν μπορούμε να το ζεστάνουμε τι κάνουμε; Ξαναδίνουμε μπανάνα;

είτε ήταν σε ψυγείο, είτε είχε μόλις μαγειρευτεί, το μεσημεριανό της ΜΑρίνας το έβαζα στα μπουκαλάκια της avent για το γάλα, και της το έδινα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.

To μετέφερα επίσης σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, χωρίς τσαντάκια κλπ.

Αλλά ποτέ δεν έβαζα κάτι που να χαλάει με τη ζέστη πχ, κοκκινιστό.

Έτσι κι αλλιώς, στην ηλικία που είναι η Σοφία, η Μαρίνα έτρωγε κολοκυθοπατατοκαροτοκρέας για μεσημεριανό.

Επεξεργάστηκαν by dooo

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Kαλησπέρα!

Τι μου κάνετε; Επιτέλους, κανόνισα με μεταφορική και το επόμενο Σάββατο μετακομίζουμε!:D

Ελένη, για το κολλύριο, με τον αγκώνα του χεριού που κρατάει το κολλύριο ακινητοποιείς το χέρι που βρίσκεται εξωτερικά , το άλλο χέρι το μπλοκάρεις με το σώμα σου και με το χέρι που κρατάς το κεφάλι, ανοίγεις και το μάτι με αντίχειρα και δείκτη (αυτά αν το έχεις το παιδί αγκαλιά). Αν το έχεις ξαπλωμένο (είναι πιο δύσκολο κατά τη γνώμη μου), με αντίχειρα και μικρό δάχτυλο του χεριού που κρατάς το κολλύριο ανοίγεις το μάτι, ενώ το κολλύριο το έχεις σαν τσιγάρο ανάμεσα σε δείκτη και μέσο :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Με το άλλο χέρι ακινητοποιείς ό,τι μπορείς να μη φας καμιά κλοτσιά... Όταν τελειώσεις κάνεις αίτηση σε τσίρκο:tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν, εγώ ποτέ δεν είχα βρει χρόνο να περάσω μόνη με το μεγαλύτερο παιδί (τον πρώτο δηλαδή, γιατί μετά δεν τίθεται θέμα, δεν ασχολείσαι καν με ζήλειες και ένα περίεργο πράγμα βρε παιδί μου, όσο δεν ασχολείσαι εσύ, τόσο δεν σε απασχολούν και τα παιδιά με τέτοια ζητήματα):rolleyes: Ήμασταν μονίμως και οι 3 μαζί, ο μπαμπάς συνήθως εκτός Αθηνών, είχε βγάλει ο μεγάλος διάφορα θέματα και με τον ύπνο και με ζήλεια (ακόμα ζηλεύει και θα ζηλεύει για πάντα εννοείται) και με πολλά άλλα, αλλά με τον καιρό προσαρμοστήκαμε όλοι! Χρειάστηκε επί 9 μήνες να θηλάζω για βράδυ καθισμένη μέσα στην κούνια του μεγάλου για να του κρατάω το χέρι, αλλιώς κοιμόταν γύρω στις μία τη νύχτα απ' τα νεύρα του, κλασσικά πέρασα αυτές τις φάσεις που περιγράφετε, που ξυπνάτε και αναρρωτιέστε πώς βρεθήκατε εσείς και τα μωρά στις θέσεις που βρεθήκατε, επιθετικότητα και νεύρα δεν είχε ο μεγάλος τότε, τώρα έχει :mrgreen: αλλά και να βγάλουν επιθετικότητα ένα διάστημα δεν είν κακό αν εκτονόνωνται έτσι, θα ηρεμήσουν, δεν το αφήνετε στην τύχη του, οπότε... keep going

Φιλάκια!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...