Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φοβερές οι διδυμούλες!!! είναι τόσο όμορφο το πώς συννενοούνται!!

Τάτη με το καλό η φίλη σου, να πάνε όλα καλά εύχομαι!!! θα επανέλθω το πρωί για τις φωνές, τώρα πάω να πλέξω! :D bon nuit!!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

καλησπερα!

σας ευχαριστω για τα καλα λογακια σας για τις ζουζουνιτσες μου...οντως ειναι να τις ζουληξεις οταν ειναι ετσι αλλα οταν κλαινε και τα δυο τοτε να δειτε απελπισια που δεν ξερεις ποιο να πρωτοπαρεις αγκαλια....

ντανσεμ ολες το εχουμε κανει....δυστηχως ολοι καποτε χανουμε την ψυχραιμια μας και οχι αδικα...

μαριλενα που χαθηκες ορε?φιλια!

λεγκω και εγω καπως ετσι νιωθω ωρες-ωρες....τους πεσαν μαζεμενα μαλλον...πες μου πλιζ τι θα σου πει αυριο ο παιδοψυχολογος...αν θες στειλε πμ για να μην τα γραφεις δημοσιως...

ειδες τατι μου!ολα καλα θα πανε...ευχομαι να πιασει η ευχη μου και να αποκτησει δυο υγιη μωρακια!

Επεξεργάστηκαν by anastasie

tqj2p3.png vvtJp3.png

Κατ' αρχήν οι δικοί μου ήταν φαίνεται "προχώ" για την ηλικία τους και στο σπίτι δεν έπαιζαν παντοφλιάσματα κλπ., οπότε κι εγώ το έχω στο νου μου ως κάτι πραγματικά μακρινό και βάρβαρο. Ενώ ο Τάσος όταν του περιέγραψα τη φάση μου είπε αμέσως το "οκ, μην τρελαίνεσαι, κι εγώ τις έτρωγα πού και πού όταν ήμουνα μικρός και δεν έχω και παιδικά τραύματα".

Κι εμενα οι γονεις μου ποτε δεν με εδειραν...παρα μονο μια και μοναδικη σφαλιαρα που θυμαμαι ακομα απο τη μανα μου επειδη ειχαμε παει στα καλαντα και γυρισαμε πολυυ αργα και ειχαν παρει αστυνομιες κλπκλπ..:tongue:

Και κυριως ποτε μα ποτε δεν φωναζαν και δεν τσακωθηκαν μπροστα μας, πραγμα που εμενα μου ξεφευγει συχνα.

Νομίζω ότι έχασα την μπάλα με τον Θοδωρή... δεν ξέρω αν φταίνε τα δύο αν φταίει ο νικόλας αν φταίω εγώ, μάλλον φταίνε όλα μαζί. Πάντως η κατάσταση είναι αφόρητη! Ουρλιάζει όλη την ώρα, βαράει, έχει τρελό εκνευρισμό, δεν ακούει τίποτα και κανέναν και γενικότερα δεν την παλεύει. Μου έρχεται να βαρέσω το κεφαλι μου στον τοίχο. Δεν τα γράφω για να μου βρείτε λύσεις αλλά για να μην βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο. Αύριο θα βρεθώ με την παιδοψυχολόγο του σχολείο και βλέπουμε...

Κι εγώ τα ιδια και δεν εχω ακομα δευτερο... Εχει και μενα εκνευρισμό, γκρινια, αρνηση γενικά μου κανει λιγο δυσκολη τη ζωη αλλα σε γενικές γραμμες παλευεται ακομα, μαλλον με εσασ ειναι χειροτερα τα πραγματα...Κατι ομως που με ανησυχει ειναι που τις τελευταιες 2-3 μέρες παταει κατι ουρλιαχτα οταν πχ της παρω ενα παιχνιδι που ειναι πραγματικά σοκαριστικα. Καθε φορα σοκαρομαι. Βγαζει μια απογνωση , μια σπαρακτική φωνη... και την στιγμη που ουρλιαζε σημερα δαγκωσε το χερι της!(δεν δαγκωνει ποτε και τιποτα γενικα) Νευρααααααααα

Πες μου τι θα σου πει ρε Ελενη η παιδοψυχολογος... με πμ όπως λεει και η αναστασία αν δεν θες να το μοιραστείς.

Ελενηκατ μπραβο για τον Αλεκο, εμενα μου φαινεται βουνο διοτι εως τωρα 2 μερες που προσπαθουμε ειναι εντελως ακαρπο...

Εχω βαρεθει να πλενω βρακια και και να σκουπιζω πατωματα...

Το πρωι κραταει 2 και 3 ωρες στεγνη, αν την βαζω πριν δεν καθεται με τιποτα σοτ γιογιο. Εκανε στην τουαλετα μια φορα και 2 στο γιογιο.

Αλλα εχει και κατι πολυ περιεργα, πχ κατουριεται στο φουλ και μετα απο 5 λεπτ μολις την αλλαξω ξανα στο φουλ...

και μετα παλι στο 20λετπο ... και μου το λεει κατευθειαν(λεει εκανα κακα-ακομα και για τα τσισα) αλλα...αφου τα κανει!

Της εδωσα αυτοκολλητα σημερα που πετυχε στο γιογιο χαρηκε...βεβαια εκανε 2 σταγονες... τεσπα... θα προσπαθησω καμια εβδομαδα ακομα και αν δεν...το αφηνω...ή θα προσπαθησω να μαθει τουλαχιστον τα κακα με καμια πανα βρακι να τη κατεβαζει και να τα κανει μονη της ξερω εγω...

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

χελοου!!!!:):)πως ειστε???

το θησαυρακι μου σημερα, εφαγε "καπως" το μεσημεριανο, αφου χτες δεν το αγγιξε, αλλα δυστυχως οσο εφαγε το εφαγε σουλατσαροντας στο πατωμα και οχι στο καρεκλακι, και εχω γενικα τους ενδοιασμους μου για αυτο:rolleyes:, γιατι θεωρω οτι πρεπει να μαθαινουν απο μικρα πως οταν τρωμε καθομαστε ειτε στο τραπεζι, στο καρεκλακι, στο καροτσι, καπου τελος παντων και δε γυρναμε γυρω γυρω. ομως αφου βρηκα ενα τροπο να φαει ηρεμα χωρις να την πιεζω καθολου και δε σπασανε και εμενα τα νευρα μου, μαλιστα σημερα της ελεγα "ελα μπουκιτσα" και ερχοταν μονη της καποιες φορες με χαρα, και ποτέ δεν της εδινα μπουκια αν δεν την ηθελε;)βελτιωνομαι εε???πως με βρισκετε?? ποια ειναι η αποψη σας παντως για το σουλατσαρισμα οι πιο εμπειρες?

ααα και κατι ακομα θετικο της αρεσει πολυ το αυγο, το ζηταει με λαχταρα:D της το ξεκινησα πριν μια εβδομαδα(μονο κροκο προς το παρον), της εχω δωσει 3 φορες και τρελλαθηκε, ειδικα την πρωτη φορα που της εδωσα λιγο, για δοκιμη μηπως εχει αλλεργια, ακλαιγε μετα οταν σταματησα:D

να της δωσω και ασπραδι την επομενη φορα?

επισης πρεπει να παρουμε καινουριο καρεκλακι για το τουτου, και σκεφτομαστε το maxi cosi tobi http://www.maxi-cosi.com/ot-en/carseats/toddler/tobi ή το recarohttp://www.babycarseats.com/Recaro-331.02.MM1K-RCR1383.html τι λετε? εχει καμια σας κανενα απο αυτα?? ή καποιο αλλο καλο να προτεινετε??

anasrasie απλα θεες οι μικρες!!!! μιλαμε για τρελλο χαζεμα:D:Dλυθηκα στα γελια:D:D:D

dansem μη στενοχωριεσαι, μια κακια στιγμη ηταν και περασε, μη βασανιζεσαι με ενοχες. ετυχε χωρις να το θες, ανθρωπος εισαι....;)

felinidoc μπραβο στη φιλεναδα, αντε με το καλο....:D:D:D:D;)

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

χελοου!!!!:):)πως ειστε???

το θησαυρακι μου σημερα, εφαγε "καπως" το μεσημεριανο, αφου χτες δεν το αγγιξε, αλλα δυστυχως οσο εφαγε το εφαγε σουλατσαροντας στο πατωμα και οχι στο καρεκλακι, και εχω γενικα τους ενδοιασμους μου για αυτο:rolleyes:, γιατι θεωρω οτι πρεπει να μαθαινουν απο μικρα πως οταν τρωμε καθομαστε ειτε στο τραπεζι, στο καρεκλακι, στο καροτσι, καπου τελος παντων και δε γυρναμε γυρω γυρω. ομως αφου βρηκα ενα τροπο να φαει ηρεμα χωρις να την πιεζω καθολου και δε σπασανε και εμενα τα νευρα μου, μαλιστα σημερα της ελεγα "ελα μπουκιτσα" και ερχοταν μονη της καποιες φορες με χαρα, και ποτέ δεν της εδινα μπουκια αν δεν την ηθελε;)βελτιωνομαι εε???πως με βρισκετε?? ποια ειναι η αποψη σας παντως για το σουλατσαρισμα οι πιο εμπειρες?

αυτή κι αν είναι πρόοδος :-D:-D

κι εγώ είμαι της άποψης ότι τρώμε στο τραπέζι, κλπκλπ, αλλά εμένα μου έτυχε ένα πολύ φαγανό παιδί, που πάει και κάθεται μόνη της στο καρεκλάκι (σκαρφαλώνει το θηρίο και είναι και δύσκολο το καρεκλάκι!!), μόλις ακούει κατσαρόλες και τσουμπλέκια :P

Αν ήμουν στη δική σου φάση, θα την άφηνα να φάει όπως θέλει αυτή (με σουλατσάρισμα, έξω στη βόλτα, κλπ). Αυτό που δεν θα έκανα ΕΠΟΥΔΕΝΙ είναι να την κυνηγώ από πίσω. Θα καθόμουν σε μια θέση, θα της έλεγα ό,τι της είπες και θα την άφηνα να φάει μόνη της.

Στο έχω ξαναπεί, δεν θες να μισήσει το φαγητό, λόγω της πολλής πίεσης. Πρέπει να την αφήσεις να τρώει με το δικό της τρόπο. Έτσι της ενισχύεις την αυτοπεποίθησή της και ξέρεις πόσο σημαντικό είναι αυτό στην ανάπτυξή της.

ααα και κατι ακομα θετικο της αρεσει πολυ το αυγο, το ζηταει με λαχταρα:D της το ξεκινησα πριν μια εβδομαδα(μονο κροκο προς το παρον), της εχω δωσει 3 φορες και τρελλαθηκε, ειδικα την πρωτη φορα που της εδωσα λιγο, για δοκιμη μηπως εχει αλλεργια, ακλαιγε μετα οταν σταματησα:D

να της δωσω και ασπραδι την επομενη φορα?

κράτα λίγο ακόμα με το κρόκο..είχε αλλεργίες η Νεφελίτσα, έτσι δεν είναι?

επισης πρεπει να παρουμε καινουριο καρεκλακι για το τουτου, και σκεφτομαστε το maxi cosi tobi http://www.maxi-cosi.com/ot-en/carseats/toddler/tobi ή το recarohttp://www.babycarseats.com/Recaro-331.02.MM1K-RCR1383.html τι λετε? εχει καμια σας κανενα απο αυτα?? ή καποιο αλλο καλο να προτεινετε??

έχω και τα δύο, και τα δύο άψογα!!! Το tobi που το διάλεξα εγώ και το έχω στο δικό μου αμάξι, είναι πιο άνετο. Το ρεκάρο τη στενεύει λίγο τη Μαρίνα, αλλά έφτασε και 15.5 κιλά το καμάριμ....

Για τις φωνές:

είμαστε ή δεν είμαστε άνθρωποι?

κάνουμε ή δεν κάνουμε λάθη?

Σκοπός δεν είναι να κρατάμε την αυτοκυριαρχία μας και να γίνουμε οι σούπερ μαμάδες, αλλά να καταλαβαίνουμε πότε οι πράξεις μας ξεπερνούν κάποια όρια και να μπορούμε να επαναφέρουμε τις ισορροπίες.

Θα εξηγήσουμε στο παιδί γιατί φωνάξαμε, θα ζητήσουμε συγνώμη και θα συζητήσουμε μαζί του την όλη κατάσταση. Αυτό κάνουμε όλες μας, οπότε προς τι οι τύψεις?

Και για να επανέλθουμε....

ποια θα φέρει κεφτέδες τη Κυριακή???? :tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα... εντέλει η όλη κατάσταση μάλλον έχει επηρεάσει το θέμα του ύπνου (ήταν που ήταν απόγινε). Δύο βράδια τώρα συνέχεια με φωνάζει, γκρινιάζει στον ύπνο του, κλαψουριζει αλλά μιλάμε για όλο το βράδυ... τάτι, σκέφτομαι ότι και στην Άννα ίσως κάτι τέτοιο να είναι και όχι εφιάλτες.

Θα σας πω τη θα πει η παιδοψυχολόγος αν και κυρίως θα μου πει πως να αντιμετωπίσω το θέμα των δαγκωμάτων και τσίτας του τελευταίου καιρουγιατί χθες έκοψε κανονικά κομμάτι απο κοριτσάκι στο παιδικό... εκεί που το είχε ελαττώσει τώρα έχει έρθει με το όλο πακέτο της τελευταίας βδομάδας. Πάντως βασικό έιναι αυτό που μου είπαν από διάφορες πάντες να ξεκλεβω χρόνο και να τον παιρνάω αποκλειστικα μαζί του χωρίς την παρουσία του Νικόλα. Αναστασάκο για σένα θα είναι ακομα πιο δύσκολο εε;

Διαφημίσεις

Δεν πιστεύεις γιατί είσαι απιστος Θωμας! :tongue:

:P:p:p

να σε πω, κοιμάσαι στο δικό σας κρεβάτι, με τον Νικόλα δίπλα και ο Σοζ στο δικό του??? Έχεις δοκιμάσει πώς θα κοιμηθεί αν πας στο μονό που υπάρχει στο δωμάτιο του Σοζ εξαρχής, και αφήσεις τον Νικόλα με τον Γ.???

τώρα όμως που το ξανασκέφτομαι, μήπως αυτό δημιουργήσει παραπάνω πρόβλημα...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

:P:p:p

να σε πω, κοιμάσαι στο δικό σας κρεβάτι, με τον Νικόλα δίπλα και ο Σοζ στο δικό του??? Έχεις δοκιμάσει πώς θα κοιμηθεί αν πας στο μονό που υπάρχει στο δωμάτιο του Σοζ εξαρχής, και αφήσεις τον Νικόλα με τον Γ.???

τώρα όμως που το ξανασκέφτομαι, μήπως αυτό δημιουργήσει παραπάνω πρόβλημα...

Βασικά στο μονό κοιμάται ο Θοδωρίκος και γενικά δεν βολεύεται να κοιμάται με άλλον... στις διακοπές που κοιμόμασταν οι τρεις μας στο κρεββάτι ζοριστήκαμε και εγώ και αυτός. Σκέφτομαι να πάω και νικόλα στην κούνια στο παιδικό και να πάω κι εγώ για λίγο καιρό στρωματσάδα, μεχρι να προσαρμοστούν και τα δύο.

Καλημέρα με καυτά ερωτήματα...

Πώς γλιτώνουμε τη σύρραξη για να βάλουμε κολλύριο????

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τί γίνεται! Κεφαλοκλείδωμα του κάνω αλλά το μάτι πώς του το ανοίγω???

Ωραία μέρα αλλά πάλι μύξες!!!!!!! Και εγώ και και τα παιδιά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Βασικά στο μονό κοιμάται ο Θοδωρίκος και γενικά δεν βολεύεται να κοιμάται με άλλον... στις διακοπές που κοιμόμασταν οι τρεις μας στο κρεββάτι ζοριστήκαμε και εγώ και αυτός. Σκέφτομαι να πάω και νικόλα στην κούνια στο παιδικό και να πάω κι εγώ για λίγο καιρό στρωματσάδα, μεχρι να προσαρμοστούν και τα δύο.

Κουραγιο Λενακο κρατα γερα... ολοι περιπου σε αυτη την φαση ειμαστε ... τι να πω ωρες ωρες κ εγω αισθανομαι ενετελως αχρηστη ρε γμτ .. πολυ ζορικα μας βγηκαν τα τσιπιρικια μας .. μιλα κ με την κοπελα που ειναι αρμοδια κ ας ελπισουμε να βγει κατι .... εγω παντος με τον Μητσος εχω παρατηρησει πως οσο πιο πολυ ειναι εξω τοσο πιο καλα ειναι μετα σπιτι ...

καλημερα ειπα δεν ειπα

Τατιανα τελεια τα νεα για την φιλη σου μπραβο!

Αναστασακι σουπερ τα κουκλια σου!

Μπονζουρ!

Αυριο εχει η φιλενάδα μου β-χοριακή πάλι, αντε να δούμε!!!

Βρε αυτά είνια τα προβλήματα και όχι οι απαλεψιές των τέκνων μας, αυτές θα περάσουν...

Λοιπόν η Άννα κοιμήθηκε την νύχτα, οπότε Λεγκω δεν είναι συνέχεια έτσι θα περάσει, δλδ εγώ απότι έχω δει υπάρχουν καλές εβδομάδες και κακές εβδομάδες

τωρα χτες στο σχολείο μιλούσα με την μαμά του θανάση (που της είχε πατήσει της άννας 2 γερές δαγκωνιές κάπου τον οκτώβρη...) που έχει και μωρό, και μου είπε ότι είναι πολύ επιθετικός και οι δασκάλες δλδ αυτό της λέγανε, οπότε κουράγιο δεν είσαι μόνη. Αυτό που της λέγανε οι δασκάλες πάντως και συμφωνώ είναι να περνάει περισσότερο χρόνο με τον Θανάση δλδ οι 3 τους (με τον μπαμπά) ή και μόνο αυτή και ο θανάσης (ο οποίος είναι πιο μικρός από την Άννα, πρέπει να είναι κανά μήνα πιο μεγάλος από τον Σοζω...)...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...