Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Hello, hello! ευτυχως σημερα ειμαι πολυ καλυτερα. Ελπιζω να ηταν μινι δηλητηριαση τελικα κ οχι γαστρεντεριτιδα γιατι δεν θελω την υπολοιπη οικογενεια να πεφτει ενας-ενας.

Ενα ενα να μην τα ξεχασω! Αναστασια τα τσουρεκακια σου ειναι τ ε λ ε ι α! Ετσι που μιλανε και γελανε η μια με την αλλη ειναι να μη ξερεις ποια να πρωτο αρπαξεις να ρουφηξεις! Και ειναι κ οι δυο μπουμπουκες! Να τις χαιρεσαι κοπελαρα κ αυτες κ τον στρατουλη σου!

Συγγνωμη ειστε τρελλες? Γιατι ζοριζεστε κ σεις κ καταπιεζετε κ τα παιδια σας για να τους κοψετε τα νυχια? Περιμενετε υπομονετικα να κοιμηθουν βαρια και μετα παιρνετε ενα ενα τα δαχτυλακια κ κοβετε ησυχα κ ωραια τα νυχακια! Και ουτε γατα ουτε ζημια! Οσο για τις πετσουλες, οσο ειναι πολυ μωρα θελει προσοχη, δεν εχουν χωριστει τα νυχακια απο τα δαχτυλακια καλα, αλλα αμα ειναι να κανουν χαρακιες οπου ακουμπανε, σιγα σιγα κ με μικρο νυχοκοπτη κατι γινεται!

Σκεφτομαι μολις επιστρεψει κ η υπολοιπη οικογενεια να τους παρω να παμε μια βολτα στη παρνηθα κ στο τελεφερικ. Εχει μαγαλωσει η μερα οποτε ελπιζω να προλαβουμε!

Οποτε για συναντηση μιλαμε για κυριακη πρωι, μετα τις 11:00 στο παρκου του ψυχικου? Τατι, οταν πλησιασουν οι μερες θα ξαναβαλεις τον χαρτη?

Α, Τατι, η φιλη σου ειναι η κοπελα που ειχαμε γνωρισει στο σπιτι σου? Ειτε ναι, ειτε οχι της ευχομαι καλη τυχη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συγγνωμη ειστε τρελλες? Γιατι ζοριζεστε κ σεις κ καταπιεζετε κ τα παιδια σας για να τους κοψετε τα νυχια? Περιμενετε υπομονετικα να κοιμηθουν βαρια και μετα παιρνετε ενα ενα τα δαχτυλακια κ κοβετε ησυχα κ ωραια τα νυχακια! Και ουτε γατα ουτε ζημια!

A γεια σου! αυτό!

Για να δω κι εγώ τις διδυμούλες!

.... Απίθανες! Τι ωραία που συνεννοούνται και σπάνε πλάκα! Και ακούνε και ωραία μουσική!;)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Αναστασία κούκλες οι μικρές! Φαντάζομαι ότι όταν έχουν έτσι κέφια είναι να κάθεσαι να τις χαζεύεις. Να τις χαίρεσαι!

Αλλάζοντας κλίμα, εγώ είμαι ένα κουρέλι. Πριν μισή ώρα χτύπησα για πρώτη φορά τη μικρή. Νταξ, δεν είναι τόσο τραγικό όσο ακούγεται, είχα ήδη αντέξει πολλή-πολλή ώρα τσαμπουκά με σχετική ψυχραιμία και κάποια στιγμή έφαγα μια κλωτσιά στα πλευρά, την άκουσα κανονικά και αντέδρασα αντανακλαστικά με σφαλιάρα στη γάμπα που με κλώτσησε. Ήταν όντως αντανακλαστικό, αλλά φρίκαρα! Η κακομοίρα εν τω μεταξύ έπαθε σοκ, δεν της είχε ξανατύχει τέτοιο πράγμα. Της ζήτησα συγνώμη επιτόπου, της εξήγησα όσο μπορούσα κι ήτανε πολύ γλυκιά. Μου λέει εντάξει, κι εγώ συγνώμη που σε κλώτσησα και που φώναζα. Και με το που το λέει αυτό με πιάνουν κι εμένα τα ζουμιά... μια ομορφιά! Τες παν, φαντάζομαι κάποια στιγμή θα συνέβαινε κι αυτό, αλλά θα προτιμούσα να είχε συμβεί στον μπαμπά της και να το συζητούσα με την ουρά μου απ' έξω... Ουφ! Περνάω ανά 2λεπτο απ' το είμαι απαράδεκτη μάνα στο σιγά μωρέ πως κάνεις έτσι, και πίσω πάλι.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Λοιπον απαράδεκτη δεν είσαι καμια περιπτωση...απλα μια στιγμή που εχασες την ψυχραιμια ειναι. Ελεος, ανθρωποι ειμαστε και οχι βιβλια διαπαιδαγώγησης!

Και πιστευω οτι καταλαβε οτι σε καμια περιπτωση δεν ηθελες να το κανεις.

Το γραφω αυτο απλα για να σου πω οτι σε καταλαβαινω πως νιώθεις...και καπως ετσι νιωθω κι εγώ, αφου εγινε πριν κανα μηνα κατι παρομοιο...Σε μια μαχη μιας ωρας για το ντυσιμο, πεταξα το παντελονι με δυναμη απο αγανακτηση, την βρηκε στο μπουτι και μαλλον τη χτυπησε καποιο κουμπι, πονεσε και αρχισε να κλαίει....

Και γυρναει και μου λεει εκπληκτη κι αυτη " Γιατι χτυπας Ρηνούλα" ??!!!???

Σκιστηκε η καρδια μου σε χιλια κομματια...Και δεν την ειχα χτυπησει... της ζητησα συγγνωμη και μου ζητουσε κι αυτη... Και εγώ όλη μερα το σκεφτομουν και οποτε βλεπω το συγκεκριμενο παντελονι....δεν της το εχω ξαναφορεσει...

Ενταξει εγώ γενικά δεν εχω υπομονη παντως, προσπαθω να το βελτιωσω αυτο...ειναι δυσκολο.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Α ρε Δανάη μου δύσκολο θέμα ανοίγεις... δυστυχώς τα αντανακλαστικά τέτοιου είδους βγαινουν εύκολα γιατί οι περισσότεροι εχουμε μεγαλώσει με το ξύλο που βγήκε απ'το "παράδεισο" (ήταν πολύ της μοδός παλιότερα). Κι εγώ το φοβάμαι και σε φάσεις έχω συγκρατηθεί τελευταία στιγμή... προσπαθώ με τον καιρό να ελέγχω όσο μπορώ τον εαυτό μου αλλά δεν το καταφέρνω πάντα. Δεν έχω αποφύγει φωνές και τραβηγμά απ'το χέρι για να προχωρήσει... προσπαθω να βρω τρόπους διαχείρισης του θυμού και τρόπους να τον διοχετεύω αλλού... βεβαια και πάλι δεν ξέρω αν είναι τόσο εύκολο να αποφύγεις το αντανακλαστικό... το ξύλο σαν συνήθεια υπάρχει μέσα στους περισσότερους κι άντε να το βγάλεις απ'τη ζωή σου...

Σου στέλνω ένα ηλεκτρονικό υπερφιλι, γλυκούλα μου... δυστυχώς δεν ήμαστε τέλειοι γονείς και δεν θα γίνουμε ποτέ γιατί δεν υπάρχουν τέλειοι γονείς... το σημαντικό είναι όμως προσπαθούμε καθημερινά να διορθωθούμε και να ήμαστε δίπλα στα παιδάκια μας και έχουμε τη δύμαμη να καταλάβουμε πότε κάνουμε λάθος και να ζητήσουμε και συγνώμη απ'τα παιδιά μας.

Διαφημίσεις

Συγγνωμη ειστε τρελλες? Γιατι ζοριζεστε κ σεις κ καταπιεζετε κ τα παιδια σας για να τους κοψετε τα νυχια? Περιμενετε υπομονετικα να κοιμηθουν βαρια και μετα παιρνετε ενα ενα τα δαχτυλακια κ κοβετε ησυχα κ ωραια τα νυχακια! Και ουτε γατα ουτε ζημια!

κ εγω θα συμφωνουσα αλλα η ερατω ξυπναει!!!!!!κ γινεται ξανα της τρελης!!!!οποτε προτιμω ουρλιαχτα σκετα απο ουρλιαχτα με ξυπνημα!:rolleyes:

jen μαλλον ακυρο για μας , γιατι το σεμιναριο μου θα γινει!!για σιγουρα θα ξερω αυριο αλλα το πιθανοτερο να μην μπορω. τωρα που ανοιγει ο καιρος ολο κ καποια ευκαιρια θα βρεθει παντως!:-D

Galat και Λεγκω ευχαριστω για την επαναφορά στην πραγματικότητα. Το ξέρω μωρέ ότι έχετε δίκιο, κι εγώ ακριβώς αυτά θα σας έλεγα αντίστοιχα, απλά πιάστηκα απροετοίμαστη μωρέ και πολύ στεναχωρήθηκα...

Κατ' αρχήν οι δικοί μου ήταν φαίνεται "προχώ" για την ηλικία τους και στο σπίτι δεν έπαιζαν παντοφλιάσματα κλπ., οπότε κι εγώ το έχω στο νου μου ως κάτι πραγματικά μακρινό και βάρβαρο. Ενώ ο Τάσος όταν του περιέγραψα τη φάση μου είπε αμέσως το "οκ, μην τρελαίνεσαι, κι εγώ τις έτρωγα πού και πού όταν ήμουνα μικρός και δεν έχω και παιδικά τραύματα".

Και φυσικά πολλές φορές τα τελευταία 3 1/2 χρόνια έχω κρατηθεί κι έχω φοβηθεί αυτό το "ένστικτο", αλλά ακριβώς επειδή πάντα κρατιόμουν πίστευα και ότι δεν παίζει πλέον να χάσω τον έλεγχο...

Απ' την άλλη βέβαια, έχω να πω ότι το μόνο πρόβλημα ήταν και είναι πως εγώ φρίκαρα, εκείνη μια χαρά συνήλθε. Και μάλιστα έκανε διάφορες σκέψεις που προφανώς δεν είχε λόγο να κάνει άλλοτε, του τύπου "κι εσείς πονάτε όταν σας χτυπάω;" και διάφορα άλλα επικοδομητικά. Οπότε μπορώ να υποθέσω ότι δεν είναι και η απόλυτη καταστροφή, το θέμα είναι τώρα να ξεπεράσω τις ενοχές μου και την τρομάρα μου...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Αααχ πεστα νταφίδιο!

και εμένα 2-3 φορές που το προσπάθησα ξύπνησεη άννα σε χρόνο ντετε! οπότε και εγώ τα κόβω στην αννα τα χέρια μια χαρά ταπόδια την κρατάμε και ο μικρός είναι για την ώρα πολύ συνεργάσιμος!

Δανσεμ μια χαρά σε καταλαβαίνω, ουκ ολίγες φορές έχω παρεκτραπεί, το τελευταίο σήμερα την νυχτα που την ταρακούναγα!

Και μόλς μου ήρθε νέο η φιλενάαααααααααααααααααααδα μου έχει χοριακή 948!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τέλεια τέλεια τέλεια!!! και ναι άφρο ήταν η συγκατοικος μου στην Ιταλία που ήταν σπίτι μου εκείνη την ημέρα !!!!!

Αντε πολλές θετικές σκέψεις μέχρι να επαναλάβει την χοριακή και να κάνει υπέρηχο...

και τώρα σας αφήνω, πάω στο σχολείο της άννας που έχουν θέμα υγειινή διατροφή! χμμμμμμμμμμμμμμμ

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Μπορώ να πω ότι επισήμως κάναμε το βήμα της πάνας και πάει στην τουαλέτα!

Κάποια πράγματα φαντάζουν πολύ δύσκολα στην αρχή και όταν γίνονται φαίνονται ασήμαντα...

Χορευταρού, όλοι το έχουμε περάσει... Ξέχασε το και είμαι σίγουρη ότι τελικά κάτι καλό βγάλατε και οι 2 από αυτό!!!!!!

Σήμερα το Θησείο ήταν υπέροχο! Ένιωσα ότι είχα πάει ταξίδι σε άλλη πόλη!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Mπράβο για τη Φελινοφιλενάδα! Συνεχίζουμε να στέλνουμε θετικές σκέψεις κατά κύμματα!

Για κόψιμο νυχιών δοκιμάστε να μετράτε και δαχτυλάκια εκείνη την ώρα με αστείο-δημιουργικό τρόπο, να τους τραβήξετε την προσοχή! Ή κόψτε πρώτα τα δικά σας ή του μπαμπά ή του μωρού, η ζήλεια είναι πάντα ισχυρό κίνητρο!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Για να ακούσουμε Σοφουκοτραγουδάκι....

Τι κάνετε τσούπρες...

Α, απορία που μου ήρθε μόλις, η Μάρλε που είναι,ε; Να την ειδοποιήσουμε για την Κυριακή! Αντε, να έρθετε όλες!!!

Ωχχχχχ, φεύγω για τάισμα..............

Νομίζω ότι έχασα την μπάλα με τον Θοδωρή... δεν ξέρω αν φταίνε τα δύο αν φταίει ο νικόλας αν φταίω εγώ, μάλλον φταίνε όλα μαζί. Πάντως η κατάσταση είναι αφόρητη! Ουρλιάζει όλη την ώρα, βαράει, έχει τρελό εκνευρισμό, δεν ακούει τίποτα και κανέναν και γενικότερα δεν την παλεύει. Μου έρχεται να βαρέσω το κεφαλι μου στον τοίχο. Δεν τα γράφω για να μου βρείτε λύσεις αλλά για να μην βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο. Αύριο θα βρεθώ με την παιδοψυχολόγο του σχολείο και βλέπουμε...

να'μαι κι εγώ βρε!

ντοκτορ φελινιους εχω μια ερωτηση: αν τα μωρα τρωνε ασβεστη (κομματακια απο τον τοιχο) σημαινει οτι εχουν ελλειψη ασβεστιου;

Νταφάκι μου αυτό μου το είχε πει ο παιδίατρος για τον Ιάσονα. Τα παιδιά που έχουν έλλειψη σιδήρου συνήθως το κάνουν αυτό. Βέβαια μπορεί όντως να το κάνει και από απλή περιέργεια. Ο Jason πάντως το έκανε και όταν είχε έλλειψη σιδήρου, αλλά και τώρα που είναι καλά...

Για την Κυριακή, δε λέω σίγουρα, έρχεται η αδελφούλα μου με την ανηψιά μου και θα τους φιλοξενήσω.

Χτες το βράδυ που προσπαθούσα να κοιμήσω τον Ιάσονα (και δεν κοιμόταν με τίποτα) σκεφτόμουν για τις "εύκολες πίστες" και τις δύσκολες που έλεγε η Μυρτώ κι εγώ σκεφτόμουν πάνω στην απελπισία μου πως δεν περνάω καμία πίστα, μόνο η πίστη μου βγαίνει ανάποδα. Δε θέλω να είμαι αχάριστη, ο Ιάσονας είναι ένα υπέροχο παιδάκι (κατα τ' άλλα) αλλά βρε κορίτσια μου'ρχεται μερικές φορές να κάνω φόνο....:oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...