Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ΑΣΘΕΝΕΙΑΑΑΑΑΑΑ;;;;;;;;;;;ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!

μη μου λετε τετοια γιατρε μου, φρικαρισμενη μανα:confused:

βασικα τα παντα τρωει απο κατω, αλλα το ειπα στον πεθερο μου (πεθερα εγω δεν εχω...:rolleyes:) ο οποιος ειναι μικροβιολογος και μου ειπε οτι 'σιιιιγουρα ειναι ελλειψη ασβεστιου!'

...επειδη δεν της δινω γαλακτοκομικα, καταλαβες;:rolleyes: αλλα θηλαζει 7-8 φορες στανταρ....τρωει απ'ολα.....στο ταχινι γμτ εκανε αλλεργιουλα, αλλα θα της το ξαναδωσω σε λιγες μερες να δω....τελοσπαντων

λεγκινι μπραβο!!!!!κ εις εκδοσιν σας ευχομαι!

ντετολ το ψεκαστικο πηρες νοικοκυρουλα χαρωπη;;;χεχε κ εγω εκανα την αντιοικολογικη κινηση κ εχω το θρασος να το βαλω πλαι πλαι με τα σποροκαθαριστικα, αισχος κ ντροπη μου:tongue:

με τα νυχια που λετε μεγα δραμα, χτυπιεται σαν τρελη....ο μπαμπας της μια φορα που με ειδε να της τα κοβω (την πρωτη) και αυτο ηταν, αποφασισε να το αναλαβω εγω εξ' ολοκληρου....οποτε καθε φορα τα ιδια, κεφαλοκλειδωμα τσιριδες...ε και κανενα στραβοκοψιμο :?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λεγκουλίνι πολύ χαίρομαι που πήγε καλά η αρχή! Άντε να κλείσει η δουλειά! Πάντως έχω μείνει, μέχρι και τραπέζι στα πεθερικά και απολυμανση παντού??? Εϊπαμε σε είχε πιάσει το αίσθημα της φωλιάς, αλλά παραπάει ρε κοπελιά, δε νομίζεις?

Γαλατούλα πολύ μου άρεσε το ξενοδοχείο που έστειλες, είναι και δίχωρο, πρέπει να το θέσω επί τάπητος μήπως πάμε εκεί τελικά! Τελικά δε θα θέσω τίποτα επί τάπητος αφού ούτε την εβδομάδα μετά το Πάσχα δεν έχει διαθεσιμότητα! Φτουυυυ! Και για Κύμη κοίταξα που έλεγε η Χόρεψέ τους, αλλά αυτά που βρήκα από ίντερνετ δεν είναι για τα δόντια μας!!!! Για Τρίκαλα Κορινθίας λέτε να έχει ψωφόκρυο και να μη μπορούμε να κάνουμε τίποτα με τη μπουμπού? Σκεφτόμουν και για λίμνη Πλαστήρα αλλά μήπως στα Παραθαλάσσια έχει κανά δυο βαθμούς παραπάνω να μη χρειάζεται να τα μπαρμπουλοκουκουλώνω τα κρυουλιάρικά μου?

Κι εμείς θέμε συνάντηση, αλλά επειδή το είπαμε είμαι ακαμάτρα, μάλλον θα πηγαίναμε στα πεθερικς για τραπέζωμα (σιγά μη μαγείρευα κιόλας, αυτοί θέλουν να δουν τα εγγόνια τους) οπότε μπορεί και πάλι να μην καθήσουμε πολύ, πάντως αν τα παιδιά είναι καλά δεν το χάνουμε!

Επεξεργάστηκαν by marina28

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλέεεε, το ντετόλ θα σου σκοτώσει όλα τα καλά μικρόβια και τα σκουλήκια και μετά θα κάνουν έφοδο τα κακά μικρόβια και θα σας ξεκάνουνε όλους! Μηηηη μακριά από ΄τετοια καθαριστικά! φτου!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλέεεε, το ντετόλ θα σου σκοτώσει όλα τα καλά μικρόβια και τα σκουλήκια και μετά θα κάνουν έφοδο τα κακά μικρόβια και θα σας ξεκάνουνε όλους! Μηηηη μακριά από ΄τετοια καθαριστικά! φτου!

Κοίτα η λέγκω το έθεσε ως εξής το θέμα, καλύτερα να πιάνει αυτό ο Σόζω παρά τα σκ%$&^$.... έεεεεεεεεεεεεετσι! :tongue:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ντι ες, έτσι δεν θα πας πουθενά ποτέ! Κανόνας Νο1, πρέπει να κάνεις τη ζωή σου εύκολη για να το μάθει και η νεφέλη αυτό.

Κανόνας Νο2, προσπαθούμε όσο γίνεται να βασιζόμαστε λιγότερα στα αμόρε, γιατί έτσι θα μέναμε σπίτι όλη την ώρα, θα είμασταν άρρωστες με έναν πονοκέφαλο και όλα τα αντρικά!!!!!!!!!!

Άσε το Αμόρε, πάρε ταξί και έλα. Ή μπορεί να σε φέρει και καμιά που μένει προς τα εκεί???

'οσο για την ώρα, μην ανησυχείτε το 11 είναι ενδεικτικό. Και οι συναντήσεις μας τραβάααανεεεε!!!!!!

δεν εχω προβλημα με μεταφορα ετσι και αλλιως οδηγαω και τουτου υπαρχει, απλα το amore δε προκειται να μην ερθει αν του πω "εγω παω" και ετσι δε θελω με αυτο τον τροπο να του βαλω το μαχαιρι στο λαιμο;)

δεν εχει τυχει να παει καπου ο ενας, για "διασκεδαση", χωρις τον αλλον, μονο αν προκειται για εξωτερικες δουλειες χωριζομαστε;);)οποτε αυτο που μου μενει ειναι να τον πεισω να ξεκουνησουμε, οχι οτι δε θα περασει ομορφα αν θα ερθουμε απλα δεν το παιρνει αποφαση....;)

ντεπον οντως, σταματα να αγχωνεσαι και ασχολησου με κατι αλλο, θα ασχοληθει κ εκεινη και θα αρχισει να τρωει:mrgreen::tongue:

..αμήν και πότε?????!!!!!!lol;)

Πρώτη συνάντηση για βιβλίο με εκδόσεις απ'οτι έμαθα πήγε καλά τους άρεσε η δουλειά μας... περιμένουμε πρόταση... άντε να δούμε!

μπραβο μπραβο!!!!!!:):):)

στο ταχινι γμτ εκανε αλλεργιουλα, αλλα θα της το ξαναδωσω σε λιγες μερες να δω....τελοσπαντων

πως της το δινεις το ταχινι, σε ψωμακι???επισης παιρνεις απο αποφλοιωμενο σουσαμι ή αναποφλοιωτο? το αποφλοιωμενο που ειχα βαλει και στο σοκοταχινοκεικ μου φανηκε πολυ σκληρο για να το αλειψω:rolleyes::confused:το αλλο ειναι πιο μαλακο?

με τα νυχια που λετε μεγα δραμα, χτυπιεται σαν τρελη....ο μπαμπας της μια φορα που με ειδε να της τα κοβω (την πρωτη) και αυτο ηταν, αποφασισε να το αναλαβω εγω εξ' ολοκληρου....οποτε καθε φορα τα ιδια, κεφαλοκλειδωμα τσιριδες...ε και κανενα στραβοκοψιμο :?

Ο Χαβιέ έκοψε τα νύχια της τσουλουφ, και της έκοψε και το δάχτυλο μαζί (το έχω κάνει κι εγώ βέβαια δις, και με κοροίδευε) και μετά πιπίλιζε για να κοιμηθεί... Θα έχω ένα βρυκολακάκι το βράδυ!!!!!!!!!!

Ααα κι εγώ είχα κόψει δάκτυλο στον σοζωρίκο... ο νικολάκος έχει γλυτώσει ακόμα αλλά έχω καιρό να μεγαλουργήσω και σ'αυτόν

προς το παρον δεν εχω πετσοκοψει ακομα τη μικρη κοβοντας της τα νυχια, αλλα πριν 4 χρονακια περιπου που κραταγα τα ξαδερφακια μου και τους εκοβα τα νυχια ειχα τελειοποιησει τις χειρουργικες μου ικανοτητες,με διαφορες μικροτομες:rolleyes::tongue:

η αληθεια ειναι βεβαια πως η νεφελη ειναι πολυ ηρεμη οταν της κανω τα νυχια με παρακολουθει με προσοχη και δειχνει να το απολαμβανει...;)

ο καλος μου παντως και εμενα εχει αποφασισει απο την αρχη να απεχει απο την επιχειρηση "νυχια":D:tongue:;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Άσε, μια μέρα βλέπω τον Μικ να έχει πάρει τον... νυχοκόπτη (τον δικό του) και να ετοιμάζονται συνάμενοι κουνάμενοι ΜΑΖΙ με την Άννα να κόψουν τα νύχια του μπέμπη... Ποιος με είδε και δεν με φοβήθηκε, θα είχα τον εννιαδάχτυλο ή μάλλον τον Α-δάχτυλο για γιο μετά από αυτό!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ο μικ από μόνος του όλο και του κόβει καμιά πετσούλα (που περισσεύει, έτσι λέει) με την Άννα θα ήταν ολική καταστροφή...

Αυτο που έκανε ο Μικ σου το έκανα εγώ όταν ο μικρός ήταν ημερών...δεν ειχα πιει όχι ήμουν νηφάλια απλά μόλις ειχα ξυπνήσει και δεν ξερω τι στροφές πήρε ο εγκέφαλος ανάποδες...μετα απο λιγη ωρα εκει που θηλαζα ειδα αιμα να τρεχει απο τα δαχτυλα...ειχα φρικάρει απο την πατατα που εκανα και φυσικα τον ειχα κόψει...το σκέφτομαι και δεν μπορώ να χωνέψω ακόμη ότι εγώ το έκανα αυτό...:(:(

Δεσποινα και μολις ημουν ετοιμη να σου προτεινω να ερθεις μαζι μας (αν τα καταφερουμε) ειδα τι έγραψες...πες του οτι θα ειναι και ο δικος μου και άρα δεν θα ειναι μονος άντρας...

Λεγκω μπράβο για το βιβλίο αλλά πιο πολύ χάρηκα που διάβασα οτι έχεις κάνει την ίδια πατάτα με τον νυχτοκόπτη με μένα οπότε ναι δεν νιώθω τόσο ούφο! :mrgreen:

Νταφάκι δηλαδή θα σας δούμε αν έρθουμε την Κυριακή?:)

καλά εγώ ψήνω και τον δικό μου, γιατί πολύ χαλάρωσε τελευταία και δεν είναι σωστό!! Εγώ θέλω να κάτσω στο τραπεζάκι μου με την ησυχία μου, να μιλάω με τις φίλες μου (να φέρω κανά μοχίτο?:tongue: ) κι εκείνος να τρέχει πίσω από τη Μαρίνα :-P

Μια φορά μόνο έχω κόψει λίίίγο κρέας από τη Μαρίνα, όταν ήταν μωρό. Πιο πολύ φρίκαρε ο παππούς (?!).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημερααα, πως πάνε τα κέφια;

Κοίτα η λέγκω το έθεσε ως εξής το θέμα, καλύτερα να πιάνει αυτό ο Σόζω παρά τα σκ%$&^$.... έεεεεεεεεεεεεετσι! :tongue:

rΕεε ναι δεν θέλω να παρεξηγηθώ το ντετόλ λεμόνι αρχίζει και τελειώνει στη χέστρα... δεν νομίζω να υπάρχουν πολλά καλά σκουλικάκια στις σκατούλες... και να υπάρχουν δηλαδή δεν θέλω πολλά πολλά μαζί τους:tongue: Τα υπόλοιπα καλά και κακά σκουληκάκια συνεχίζουν το θεάρεστο έργο τους στο υπόλοιπο σπιτι!:D

χαχαχαχαχα Εϊναι τέλειες!!!!!!!!!!!!!! Είναι αποθέωση τα διδυμάκια!

Πάω να γνωρίσω τον Νικόλα στα λεωφορία και τα τρένα... φιλιάαααααα

Διαφημίσεις

καλά εγώ ψήνω και τον δικό μου, γιατί πολύ χαλάρωσε τελευταία και δεν είναι σωστό!! Εγώ θέλω να κάτσω στο τραπεζάκι μου με την ησυχία μου, να μιλάω με τις φίλες μου (να φέρω κανά μοχίτο?:tongue: ) κι εκείνος να τρέχει πίσω από τη Μαρίνα :-P [\QUOTE]

Ναι, σιγα μην κατσεις ήσυχα με τόσα μωρα όλο και κάποιο θα σου φορτωνουμε :tongue::tongue::tongue: αντε να προπονηθεις λίγο...

ποζιτιβ θινκιν προς Λεγκ!!!!! επισης στειλτε προς μια φιλεναδα μου εκανε εξωσωματικη και αυριο θα κανει β χοριακη....

αναστασι σουπερ οι διδυμουλες!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!

Αναστασία τι γλυκα τσουρεκακια ειναι αυτα!!!!!!!!!!Τεεεεελειααααααααα!!!!!!!

Έχουμε και μεις τη ιδια κουβερτα (αυτη που ηταν κρεμασμενη εννοω)...την οποια κατουρησε ο Γιωργος χθες και πρεπει να πλυνω στ χερι

Και μεις με τα νυχια δεν τη παλευουμε..και να τον σκοτωνα λιγοτερο θα εσκουζε...

Σήμερα ειμαι πολύ χαρουμενη...η μπουμπου χτυπησε 8ωρο υπνου αποψε..ειχα όμως το άγχος (παλιο κουσουρι) να σηκωνομαι να δω αν αναπνεει :rolleyes: βεβαια το β*ζ* δεν κοιμαται δυστυχως και όλο φουσκωνε :confused:

Ο Γιωργος τελικα συμφωνα με τη παιδιατρο επαθε υμενιτιδα,δν ξερω αν εχετε εμειρια επι τουτου....συνεστησε να μην το παταει καθολου,αλλα ειναι αδυνατο...

Αποστελλω θετικοτατη σκεψη προς καθε κατευθυνση!!!!!!!!!!

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Γαλατούλα πολύ μου άρεσε το ξενοδοχείο που έστειλες, είναι και δίχωρο, πρέπει να το θέσω επί τάπητος μήπως πάμε εκεί τελικά! Τελικά δε θα θέσω τίποτα επί τάπητος αφού ούτε την εβδομάδα μετά το Πάσχα δεν έχει διαθεσιμότητα! Φτουυυυ! !

Mαρίνα ετσι δειχνει το σαιτ, τελικα τους πηρα τηλεφων και ειχαν! Παρε κι εσυ ενα τηλ δεν χανεις τιποτα!

Ταλικά η συνάντηση προβλεπεται δυναμική!

εντιτ Αναστασία τι κουκλες ειναι αυτες!!! Αχ ειναι να τα χαζευεις με τις ωρες, με τις χαρουμενες φωνουλες και τα γελάκια!!!!!

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...