Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

(((παλλαντινακι))))

εγώ τί θα την κάνω την δικιά μου που μετά από 3 μέρες αυπνία εχει πέσει ξερή και κοιμάται κανά 2ωρο...να την ξυπνήσω τί λέτε;;; ο δε μικρός τον άφησα στο ρηλάξ και αφού είδε και αποείδε οτι δεν είχα σκοπό να τον σηκώσω κόβει τούφες τώρα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με ένα παιδί σου φαίνονται όλα βουνό, με 2 όλα ξαφνικά γίνονται πιο εύκολα και με 3 και 4 προλαβαίνεις να κάνεις και αυτά που δεν έκανες όταν είχες ένα παιδί μόνο...

Έχεις αρχίσει και παλιώνεις κι εσύ!:tongue:

Μα συζήτηση για καθαριστικά τσ τσ τσ... Γι' αυτό δεν προλαβαίνατε να γράψετε εχθές, το είχατε ρίξει στη φασίνα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Δέσποινα ο Στεφανος πλέον με 10 δόντια και μετά απο κανα μηνα τριμμένα στον τρίφτη τα τρώει στο μισάωρο τα φρούτα...αλλά αν ειναι να τα παρω έξω θα τα παρω τριμμενα όπως και παλια τα ειχα παρει πολτοποιημένα...οκ μαύρισαν λιγάκι αλλά δεν χάλασε και ο κόσμος :mrgreen:

να σου πω jen μου αφου θα ειμαστε ολες μαζι δεν κολλαω να παρω και μαζι μου τον τριφτη οπως η λεγκω;);)

Για εξόδους' date=' μπορείτε να πάρετε μόνο μία μπανάνα, ένα μικρό ταπεράκι-μπολάκι και ένα πηρούνι. Με το πηρούνι λιώνετε την μπανάνα μέσα στο μπολάκι. Δεν πειράζει αν μια μέρα φάει μόνο μπανάνα![/quote']

και αυτο παιζει....;) την μπανανα την τρωει και ετσι, δεν τη λιωνω ουτε με πισρουνι, τη δαγκωνει κανονικα...;)

Βρε ντιεσακι μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό... εδώ υπάρχουν παιδιά που δεν τρώνε ΤΙΠΟΤΑ μέχρι τον χρόνο, εσύ απελπίζεσαι με ένα μεσημεριανό...αν δεν θελει να φάει σημαίνει ότι ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, σκέψου να είχες εσύ μια τρελή μάνα που να τρέχει από πίσω σου με το κουτάλι ενώ εσύ ήσουν χορτάτη...Χαλάρωσε γιατί το άγχος σου το αντιλαμβάνεται και το μωρό και μην μπαίνεις στην διαδικασία να την κυνηγάς για να φαει γιατί τότε θα έχετε ΠΑΝΤΑ πρόβλημα με το φαί... Κάποια στιγμή θα τα φάει όλα...

Οσο για τις εξόδους, σήκω κι έλα σε καμιά συνάντηση, θα αλαλιάσει η Νεφέλη και να δεις πως θα καταβροχθίσει τα πάντα... και μην φέρεις φρούτα αν κολλύεσαι, δωστης τα και βγείτε μετά και πάρε το μεσημεριανό μαζί που μεταφέρεται ευκολότατα... θα το φάει στο πι και φι βάζουμε στοίχημα;;;;;; Μην κολλάς σε φαγητά και τέτοια, να δεις ότι έχει δίκιο η Σοφούκα που λέει με ένα παιδί σου φαίνονται όλα βουνό, με 2 όλα ξαφνικά γίνονται πιο εύκολα και με 3 και 4 προλαβαίνεις να κάνεις και αυτά που δεν έκανες όταν είχες ένα παιδί μόνο...

βρε κοριτσια πολυ με ξεαγχωνετε!!!στα αληθεια θα το παρω αποφαση πως μεχρι να περασει αυτη η φαση δε θα τρωει καλα και σιγα σιγα με υπομονη ολα θα φτιαξουν:rolleyes::rolleyes:

επισης πηρα αποφαση να προσπαθησω να πεισω το amore να ερθουμε...θα βαλω τα δυνατα μου, τα υπολοιπα θα τα βολεψω....;);)

αν δεν τα καταφερω αυτο το ΣΚ σιγουρα θα ετοιμασω εδαφος για το επομενο....;);)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Κι εγώ στο ρηλάξ το έχω το έρμο!

Και η Λήδα έχει κοιμηθεί στο κρεβάτι μου....

Πρέπει να κάνω μετακομίσεις και βαριέεεεεεμαι......

Με βλέπω να κοιμάμαι στον καναπέ και να τα αφήνω όπως είναι...

Ντι ες, έτσι δεν θα πας πουθενά ποτέ! Κανόνας Νο1, πρέπει να κάνεις τη ζωή σου εύκολη για να το μάθει και η νεφέλη αυτό.

Κανόνας Νο2, προσπαθούμε όσο γίνεται να βασιζόμαστε λιγότερα στα αμόρε, γιατί έτσι θα μέναμε σπίτι όλη την ώρα, θα είμασταν άρρωστες με έναν πονοκέφαλο και όλα τα αντρικά!!!!!!!!!!

Άσε το Αμόρε, πάρε ταξί και έλα. Ή μπορεί να σε φέρει και καμιά που μένει προς τα εκεί???

'οσο για την ώρα, μην ανησυχείτε το 11 είναι ενδεικτικό. Και οι συναντήσεις μας τραβάααανεεεε!!!!!!

Ο Χαβιέ έκοψε τα νύχια της τσουλουφ, και της έκοψε και το δάχτυλο μαζί (το έχω κάνει κι εγώ βέβαια δις, και με κοροίδευε) και μετά πιπίλιζε για να κοιμηθεί... Θα έχω ένα βρυκολακάκι το βράδυ!!!!!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ στο ρηλάξ το έχω το έρμο!

Και η Λήδα έχει κοιμηθεί στο κρεβάτι μου....

Πρέπει να κάνω μετακομίσεις και βαριέεεεεεμαι......

Με βλέπω να κοιμάμαι στον καναπέ και να τα αφήνω όπως είναι...

Μην κουνάς κανέναν... πάρε το ρηλάξ στο δωμάτιο και ξάπλα δίπλα στη Λήδα... Ο σούπερ μαν θα κοιμηθεί στον καναπέ με τον γνωστό τρόπο ούτως η αλλιώς!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

τελικα θα ερθουμε κ εμεις, γιατι ακυρωθηκε το σεμιναριο που θα πηγαινα, στενοχωρηθηκα λιγο αλλα τι να κανουμε!λοιπον εχω την ωρα, εχω το μερος (στο περιπου) τη μερα δεν εχω:confused: ειναι το Σ ή το Κ;

ντεπον οντως, σταματα να αγχωνεσαι και ασχολησου με κατι αλλο, θα ασχοληθει κ εκεινη και θα αρχισει να τρωει:mrgreen::tongue:

ντοκτορ φελινιους εχω μια ερωτηση: αν τα μωρα τρωνε ασβεστη (κομματακια απο τον τοιχο) σημαινει οτι εχουν ελλειψη ασβεστιου;

λεγκωωωωωω καληηηηηηη τυυυυυυχηηηηηηηη!!!!!!;)

Οκ εγώ έκανα 1η μετακόμιση η Άννα έβαλε πυτζάμες, κατούρησε, ήπιε γάλα και κοιμήθηκε στο κρεβάτι της όπου βήχει... το κόβω να ξυπνάει πριν από τα μεσάνυχτα...

Ο μικρός έχει εύκολη μετακόμιση, ούτως ή άλλως θα ξυπνήσει για να φάει...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

ωχ νταφίδιο, η τΕρατούλα άρχισε να συναγωνίζεται τον Σόζω;;;

Συνήθως έχουν έλλειψη κάποιων ιχνοστοιχείων (είναι ασθένεια, δεν θυμάμαι πως την λένε) αλλά νομίζω η δικιά σου απλά ικανοποιεί την περιέργεια της... όσο για ασβέστιο δεν παίζει, νομίζω πίνει αρκετό γάλα, έ;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Διαφημίσεις

Ο Χαβιέ έκοψε τα νύχια της τσουλουφ, και της έκοψε και το δάχτυλο μαζί (το έχω κάνει κι εγώ βέβαια δις, και με κοροίδευε) και μετά πιπίλιζε για να κοιμηθεί... Θα έχω ένα βρυκολακάκι το βράδυ!!!!!!!!!!

Άσε, μια μέρα βλέπω τον Μικ να έχει πάρει τον... νυχοκόπτη (τον δικό του) και να ετοιμάζονται συνάμενοι κουνάμενοι ΜΑΖΙ με την Άννα να κόψουν τα νύχια του μπέμπη... Ποιος με είδε και δεν με φοβήθηκε, θα είχα τον εννιαδάχτυλο ή μάλλον τον Α-δάχτυλο για γιο μετά από αυτό!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ο μικ από μόνος του όλο και του κόβει καμιά πετσούλα (που περισσεύει, έτσι λέει) με την Άννα θα ήταν ολική καταστροφή...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Μα συζήτηση για καθαριστικά τσ τσ τσ... Γι' αυτό δεν προλαβαίνατε να γράψετε εχθές, το είχατε ρίξει στη φασίνα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:lol:

Εγώ έτρωγα ασβέστη μικρή για αρκετά χρόνια μάλιστα, αφού το θυμάμαι κι όλας... ήταν παλιό το σπίτι και δεν δυσκολευόμουν καθόλου... γωνιά για γωνία δεν είχα αφήσει:tongue:

Πρώτη συνάντηση για βιβλίο με εκδόσεις απ'οτι έμαθα πήγε καλά τους άρεσε η δουλειά μας... περιμένουμε πρόταση... άντε να δούμε!

Πέτυχε και το γεύμα στα πεθερικά που είχα και τώρα δεν την παλεύω να πάρω τα πόδια μου... αλλά το φρικασέ βγήκε λουκούμι

Ααα κι εγώ είχα κόψει δάκτυλο στον σοζωρίκο... ο νικολάκος έχει γλυτώσει ακόμα αλλά έχω καιρό να μεγαλουργήσω και σ'αυτόν

Μπράβο Λεγκόπουλο καλή μου νοικοκυρά που τραπεζώνεις πεθερικά και κάνεις προτάσεις φωτιά για απορρυπαντικά στις ακαμάτρες!!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Μπράβο Λεγκόπουλο καλή μου νοικοκυρά που τραπεζώνεις πεθερικά και κάνεις προτάσεις φωτιά για απορρυπαντικά στις ακαμάτρες!!!!

Βρε ουουουουτσ... τι να κάνω ρε κοπελιά... ένα ντετόλ πήρα και ελπίζω πέρα απ'την απολύμανση της χέστρας που μόνο που δεν την γλύφει ο θοδωράκης, να μου κάνει και το σκούπισμα γιατί μέχρι να πάρουμε καινούργια σκούπα ζήτω που καήκαμε! :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...