Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ναι ειναι ωραία εκδρομή...θα το εχω στα υποψιν για 25 Μαρτιου...

Μετά είανι κα το ναυπλιο αλλα συνηθως μαζευει πολυ κοσμο σε τριημερα κλπ

εντιτ και ντουντουκα για κοιτα κατι που σε ενδιαφερει,,,,

IMG_2900.JPG

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπόν με ψήνετε για τρελό ΣΚ στην κάρυστο, έχω να σας πω και που να φάτε....μόνο ξενοδοχείο δεν ξέρω εκεί...

γαστρενετερίτιδα αφρο μου εμείς την πήραμε την δόση μας ευχαριστώ...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημέρα!

Μαρμάρι είχαμε πάει όταν η μικρή ήταν 2 εβδομάδων. Μια χαρά ήτανε, αλλά οφείλω να προειδοποιήσω: πολύ κονούπι. Αλήθεια όμως πολύ. Τεράστια κιόλας, όχι απ' αυτά που ξέρουμε. Είχαμε το μωρό κλεισμένο μέσα με την κουνουπιέρα και τα βράδια μαστουρώναμε από τα πολλά φιδάκια - και πάλι μας τσιμπούσανε. Δεν ξέρω μήπως έτυχε εκείνη τη χρονιά όμως, δεν έχω ξαναπάει...

Επίσης στον Κάλαμο της Εύβοιας που ανέφερε κάποια έχουμε πάει 2-3 με φορές με σκηνή, αλλά σε μια παραλία 2-3 κόλπους πιο εκεί, γιατί στον ίδιο τον Κάλαμο γίνεται πάντα ο χαμός από κόσμο. Γενικά όμως όλες οι παραλιούλες γύρω από τον Κάλαμο είναι ωραιότατες και ήρεμες, γιατί συνδέονται με χωματόδρομους και δεν πάει πολύς κόσμος.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Ωχούουου! Τώρα το είδα! Τί παιδί είναι αυτό;;; Γλύκα!!!

-Λέγκω, τα θετικά σου vibes από Παπάγο μόλις διπλασιάστηκαν! ;)

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Kάλαμο πήγαμε πέρσι ενα τριημερο με το μωρο (οι πρώτες μας διακοπές) και ήταν τέλεια. Ειναι ενα μερος που δεν εχει καν δρόμο, 2 κόλποι με νερό κρύσταλλο και μπροστα τους ταβερνες και καφε και από πίσω δωμάτια...μειναμε σε ενα δωματιο που είχες θέα και τους δυο κόλπους και το βουνό από πίσω! Τέλειο! Μονο στο ίδιο δωμάτιο θα παώ ξανα...απο κατω ειχε μια τέλεια ταβέρνα και ο δίπλα κόλπος με τον λίγο κόσμο ηταν 2 λεπτά. Φυσικά για περισσότερες μέρες δεν λέει γιατι θα βαρεθείς.

Μαρμάρι πήγε πέρσι η Βερα με τα εισιτηρια του κοινωνικου τουρισμου στο http://www.marmaribay.gr/ και ηταν ικανοποιημενη αν θυμάμαι καλα οποτε φετος μιας και θα μας βγει και τζάμπα λέμε να το χτυπήσουμε και αυτο...επίσης θελω να παω και Βόρεια Ευβοια...χμμμ πολύ Ευβοια στο πρόγραμμα...

Λέγκω και εγω στελνω θετική σκέψη αλλά έχασα το γιατί? Πας για δουλειά? Που τα έγραψες?

Την Κυριακή πόση ώρα λέτε να μείνετε εκεί? Γιατι και εμείς δεν είμαστε πολύ πρωινοί τύποι μας βλέπω μετά τις 11 να είμαστε εκεί αν έρθουμε.

εχω πραγματικα απελπιστει με το φαι.....συγνωμη αν σας εχω πρηξει αλλα πραγματικα αγχονομαι και ανησυχω, για ποσο καιρο ειναι "φυσιολογικο" να μην ακουμπαει σχεδον το μεσημεριανο??????:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(βοηθηστε γιατι πραγματικα δεν ξερω τι να κανω, προσπαθουμε τα παντα πολτοποιημενα, μη πολτοποιημενα, τοματουλα μαζι , ψωμακι μαζι , παιχνιδι , τραγουδι.....:(:(:(

τςτςτςτςτςττς.... εγώ είμαι ο άνθρωπός σου: παίρνουμε ταπεράκι βαθύ. Βάζουμε τα φρούτα μέσα, καλά πλυμμένα αλλά με τη φλούδα τους. Κλείνουμε ταπεράκι πολύ καλά. Παίρνουμε μαχαιράκι τυλιγμένο σε πετσέτα και χαρτοπετσέτες ή μαντιλάκια μιας χρήσης. Φτάνουμε στο πάρκο, αφήνουμε τη Νεφέλη να αλωνίζει κι εμείς αρχίζουμε να καθαρίζουμε τα φρούτα, όχι όλα μαζί, ένα ένα μέχρι να το φάει. Αν δε το φάει, το τρώμε εμείς :tongue:

Επίσης, προς Τάτη και λοιπές ενδιαφερόμενες: για πάτε στο www.boden.co.uk και δείτε αν σας ενδιαφέρει κάτι για να κάνουμε ομαδική παραγγελία!! εγώ τα θέλω όλα, κλασσικά (έχω σημειώσει ρουχαλάκια συνολικής αξίας πάνω από 300 λιριά, θα προσπαθήσω να τα μειώσω :-P ).

:):)μου φενεται θα αρχισω να σας ερχομαι σχεδον συνεχεια τωρα που το amore θα παει στρατο...;)

μο0υ αρεσουν και εμενα πολλα ρουχα σε αυτο το site αλλα δυατυχως τωρα δεν παιζει αλλα ψωνια...:(:(:(

Πεστε και σε μένα καλή επιτυχία... σήμερα θα δούνε τη δουλειά μας από εκδόσεις καλειδοσκόπιο... άντε να δούμε, μακάρι να πάει καλά!

Εγώ πάντως είμαι της λογικής ότι τα πάντα βολεύεις, αρκεί να θες να βγεις έξω... Είχα μαζί μου τα φρούτα, μαχαιράκι, τρίφτη μικρό, μωρό σε μάρσιπο, μεσημεριανό σε τάπερ και εφευγα. Έτσι έκανα με το ένα και έτσι θα κάνω στάνταρ και με τα δύο. Ο θοδωρίκος έχει κοιμηθεί μεσημεριανό ύπνο όπου μπορείς να φανταστείς, και αυτά φαντάσου χωρίς να έχω αμάξι, άρα ούτε καρότσι μόνο μάρσιπο και τσάντα στην πλάτη. Άρα μην μασας ντεπονάκι όλα γίνονται:tongue: Άσε που μία ώρα στάνταρ δεν είναι, κανα μισάωρο είναι κυριακη πρωί...

:):)

καλη επιτυχια!!!!!!!!!

τα φρουτα μονο πολτοποιημενα της τα δινω ως τωρα, λετε να δοκιμασω με το τριφτη σιγα σιγα?και η jen τον εχει αρχισει το στεφανο:rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Δέσποινα ο Στεφανος πλέον με 10 δόντια και μετά απο κανα μηνα τριμμένα στον τρίφτη τα τρώει στο μισάωρο τα φρούτα...αλλά αν ειναι να τα παρω έξω θα τα παρω τριμμενα όπως και παλια τα ειχα παρει πολτοποιημένα...οκ μαύρισαν λιγάκι αλλά δεν χάλασε και ο κόσμος :mrgreen:

Διαφημίσεις

Κουνουπι εμεις ευτυχως τιποτα, ειχε βεβαια τετοι αερα που να σταθουν!!!

ΠΟλυ κουνουπι ειχε στην Ζακυνθο.... απα πα πα πα πα ο βαγγος σκοτωνε 5-6 καθε βραδυ με μια πετσετα ειχε βρει τεχνική... πολύ ασχημο αυτο με τα κουνουπια...της μικρης της εβαζα ενα σπρευ και τσεροτο, και καπως την γλιτωνε...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα!

Λέγκω, καλή επιτυχία! Να σκίσεις!

Για εξόδους, μπορείτε να πάρετε μόνο μία μπανάνα, ένα μικρό ταπεράκι-μπολάκι και ένα πηρούνι. Με το πηρούνι λιώνετε την μπανάνα μέσα στο μπολάκι. Δεν πειράζει αν μια μέρα φάει μόνο μπανάνα!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

καλησπέρα!

Λέγκω καλή επιτυχία!

Λοιπόν δεν ξέρω τι συμβαίνει με τη Σοφία. Τη μέρα είναι ένας άγγελος, και τη νύχτα ξυπνάει κλαίγοντας, αρνείται να θηλάσει για να κοιμηθεί και κλαίει, χτες έκλαψε τόσο που έκανε εμετό. Την χαϊδεύω, της λέω σσσσσ, της κάνω αγκαλιτσα, έχω και το βζ έτοιμο, τίποτα. Αφού κλάψει, ή κοιμάται μόνη της ή δέχεται επιτέλους να θηλάσει. Ουφ, να δω τι με περιμένει και σήμερα

Βρε ντιεσακι μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό... εδώ υπάρχουν παιδιά που δεν τρώνε ΤΙΠΟΤΑ μέχρι τον χρόνο, εσύ απελπίζεσαι με ένα μεσημεριανό...αν δεν θελει να φάει σημαίνει ότι ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, σκέψου να είχες εσύ μια τρελή μάνα που να τρέχει από πίσω σου με το κουτάλι ενώ εσύ ήσουν χορτάτη...Χαλάρωσε γιατί το άγχος σου το αντιλαμβάνεται και το μωρό και μην μπαίνεις στην διαδικασία να την κυνηγάς για να φαει γιατί τότε θα έχετε ΠΑΝΤΑ πρόβλημα με το φαί... Κάποια στιγμή θα τα φάει όλα...

Οσο για τις εξόδους, σήκω κι έλα σε καμιά συνάντηση, θα αλαλιάσει η Νεφέλη και να δεις πως θα καταβροχθίσει τα πάντα... και μην φέρεις φρούτα αν κολλύεσαι, δωστης τα και βγείτε μετά και πάρε το μεσημεριανό μαζί που μεταφέρεται ευκολότατα... θα το φάει στο πι και φι βάζουμε στοίχημα;;;;;; Μην κολλάς σε φαγητά και τέτοια, να δεις ότι έχει δίκιο η Σοφούκα που λέει με ένα παιδί σου φαίνονται όλα βουνό, με 2 όλα ξαφνικά γίνονται πιο εύκολα και με 3 και 4 προλαβαίνεις να κάνεις και αυτά που δεν έκανες όταν είχες ένα παιδί μόνο...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...