Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Στη Ραφήνα μπορώ να προσφερω κατάλυμμα. Μη φανταστείτε γκαρσονιέρα είναι αλλά:

-5 λεπτά περπάτημα από την παραλία

-ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΗΠΟΣ με παιδική χαρά στη πολυκατοικία

-ζεστό νερό + αλλαξιέρα για τα μωρά (καθίκι για τα μεγαλύτερα:tongue:)

-2 παρκοκρέβατα + καναπές κρεβάτι για όποιον χρειαστεί

-κουζίνα, ψυγείο, μούλτι

όλα τα κομφόρ:)

Τι λέτε?

ξέρεις και πού να πάμε για φαγητό????

Για ψηθείτε, για ψηθείτε!!!!!!! μπορούμε να κοιμήσουμε τα παιδιά το μεσημέρι και να αράξουμε ολίγον!

Lego, για πες για τα καθαριστικά :lol:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα, λοιπόν ναι έχω να δηλώσω ότι η λεγκ δεν πάει καλά κάποια στιγμή η συζύτηση πέρναγε από ντετολ λεμόνι σε χλωρινη σε φρικασε σε ρωσικη σε σε σε να μην συνεχίσω άλλο εγώ που εκανα όρκο ότι δεν θα γίνω από αυτές τις μαμάδες που μιλάνε μόνο για πάνες κακά φαί και χλεύαζα τις άλλες... ο μον ντιε!

και εγω εκδρομούλες ψήνομαι τρελά αλλά ελπίζω να μην ψηθούμε στον πυρετό για να τις πραγματοποιησουμε (νταξ κρυο το ξερω...)

αγκιστρι υπέροχα!

μυρτω στείλε εσύ ρεικι γιατί εγώ την έχασα την συνταγή, λεγκ όλα καλά θα πάνε θα στείλω ότι μπορώ εγώ (κανά κεικ;;; νταξ κρυο και αυτό το ξέρω...)

νομιζω ότι θα σταματησω να γράφω ασυναρτησίες, α και αφρο θυμασαι που έλεγα ότι η Άννα μια χαρά τι ήθελα και το άνοιγα το ρημαδοστόμα μου απο τοτε δεν έχουμε κλείσει μάτι νύχτα (ούτε μερα δλδ) αυτά τα ωραία παω να οργωσω αυτό το καταφερνω καλύτερα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Κουίζ για Λενίτο και σία: Έχετε ένα 5ήμερο (4 νύχτες)άδεια στις αρχές Ιούλη, και θέλετε να πάτε κάπου κοντά, δίπλα στο κύμα, για μπάνιο, φαΐ, ύπνο αποκλειστικά. Άντε και λίγο περπάτημα. Πού θα πηγαίνατε?

Kάλαμος Ευβοίας!

Ax κι εγώ τι ηθελα κι ελεγα για τον αδιακοπο υπνο της Ειρηνης? Ρε παιδια πολυ κλαμα και γκρινια και και και και και.... δηλαδη ερχεται απο τις 3 στο κρεβατι μου και μετα εγω δεν κλεινω ματι...ολο ξεσκεπαζεται ολο κατι θελει μια θελει απο τη μια μερια μια απο την αλλο εχω καταντησει εξοπλισμος για δρομο μετ εμποδιων.

Σημερα την πηρε με τα χιλια ζορια στις 7 ο πατερας τις και εχουμε σηκωθει με κεφια...

Πολυ ωραια ειναι και στην Ευβοια...για παραδειγμα μαρμαρι, εχει τελειες θαλασσες και ειναι πολυ κοντα ατην Αθηνα... νομιζω 1ή 2 ωρες απο Ρφηνα...το μονο αρνητικο οταν ειχαμε παει ειναι οτι φυσουσε... Αλλα γενικα φυσουσε εκεινη την περιοδο.Ειχαμε μεινει σε ενα χλιδατο ολοκαινουργιο ξενοδοχειο και ηταν πολυ φθηνο! 60 ευρω με πρωινο...Ισως επειδη ηταν καινουργιο

αυτο

http://www.eviahotel.com/hotel.htm

Φελια μου υπομονη κι εγώ κλεισμενη ειμαι μονο για ψωνια βγαίνω σε καταλαβαινω...η

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

ξέρεις και πού να πάμε για φαγητό????

Για ψηθείτε, για ψηθείτε!!!!!!! μπορούμε να κοιμήσουμε τα παιδιά το μεσημέρι και να αράξουμε ολίγον!

Αν το πικ νικ στην παραλία δεν μας ικανοποιεί....θα κάνω μια έρευνα και θα επανέλθω

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Πολυ ωραια ειναι και στην Ευβοια...για παραδειγμα μαρμαρι, εχει τελειες θαλασσες και ειναι πολυ κοντα ατην Αθηνα... νομιζω 1ή 2 ωρες απο Ρφηνα...το μονο αρνητικο οταν ειχαμε παει ειναι οτι φυσουσε... Αλλα γενικα φυσουσε εκεινη την περιοδο.Ειχαμε μεινει σε ενα χλιδατο ολοκαινουργιο ξενοδοχειο και ηταν πολυ φθηνο! 60 ευρω με πρωινο...Ισως επειδη ηταν καινουργιο

αυτο

http://www.eviahotel.com/hotel.htm

θάλασσα έχει αυτό ή μόνο πισίνα?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

καλη επιτυχια Λεγκουλι!!! ολα σουπερ θα πανε μην αγχωνεσαι γιατι οι αλλοι καλυτεροι ειναι απο σενα ?

Δυστυχως αν φυγουμε θα φυγουμε Παρασκευη ρε γμτ.... που θα παει θα κανονισουμε ομως να βρεθουμε ...

φυσικα εχει θαλασσα... η καλυτερες παραλιες ειναι 5 λεπτα με το αυτοκινητο, αλλα εχει και με τα ποδια αν θες... (αλλα τωρα που το σκεφοτμαι εχει ανηφορα στο γυρισμο, και δεν ξερω αν ειναι καλες)

Εμεις παντως δεν ειχαμε προβλημε περναμε το αυτοκινητο καναμε 5 λεπτα να φτασουμε σε φανταστικη παραλια και εκει ειχε ταβερνες με φρεσκοτατο ψαρι και ηταν φανταστικα...η μικρη εγλυφε τα δαχτυλα της εφαγε κατι σαργους κατι τσιπουρες φρεσκιες....

Σας το συνηστώ για κοντινη αποδραση... και στο μαρμαρι εχει τη γνωστη περατζαδα και πολλα μαγαζακια και 2 παιδικες χαρες...τωρσ που το ξαναβλεπω θα κλεισω ενα τριημερο...εχει παλι προσφορα 60 ευρω...το ξενοδοχειο ειναι τελειο...με θεα ολα τα δωματια και μινιμαλ πολυ ομορφο...

http://www.eviahotel.com/wcms/bin/Server.dll?Article?ID=26&Session=1-SpPhaXdD-0

Α! και τελικα ειναι 1 ωρα με το καραβακι απο Ραφηνα...και για μονοημερη που λεει ο λογος πας...

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Δεν πρόλαβε ο ήλιος να φανεί και ξετσουμίσατε εεε?

περιττό να πω ότι είμαι μέσα σε όλα.

Μόνο για το μεσημεριανό ύπνο έχω ενστάσεις... Απλά δεν θα συμβεί να κοιμηθούν τα μεγάλα! Αλλά δεν πειράζει, θα αράξουμε ούτως η αλλιώς γιατί θα παίζουν μεταξύ τους!

Έχω συνάντηση τώρα, σας φιλώ!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Λεγκωωωωωωωωω, θα πανε ολα τελεια! Θελω να διαβασω βιβλια με το ονομα σου μέσα (κ στο εξωφυλλο δε με χαλαει) !!! Πολυ θετικη σκεψη και απο μενα!

Tατη μου, φυσικα και το σκεφτηκα αμεσως μολις μου ειπες οτι η αννα ζωηρεψε παλι... γιαυτο ελεγα κ γω χτες να με φτυσετε, αλλα μαλλον καποιος ειναι ο γουρλοματης εδω μεσα (ή εκει εξω) κ σημερα ειμαι αρρωστη με εμετους κ ζαλαδα.... τον συνδυασμο μαμα αρρωστη με παιδια μες στην ενεργεια τον ειχατε πει? Ευτυχως κ ξαναευτυχως που αυτες τις μερες ειναι εδω η κοπελα που θα κραταει τον Αγγελο κ με εσωσε, δε θελω να φανταστω τι θα εκανα στις 7.30 το πρωι με τον Αγγελο κ τη Δαναη να κλαινε ταυτοχρονα κ γω αγκαλια με τη λεκανη να ξερναω (σας εφτιαξα?) Και ηλπιζα να ηταν η αιτια για ολα αυτα η χτεσινομεσημεριανη φασολαδα, αλλα δε θα μου ειχε περασει ακομα? μαλλον καμια γαστρεντεριτιδα θα τσιμπησα :-(. και οχι τιποτε αλλο, θα κολλησω κ τα παιδια κ θα χασω την συναντηση! Για εγκυμοσυνη απορριπτεται ευτυχως, ειχα πριν λιγες μερες περιοδο!

Ολα αυτα που ειπατε για εκδρομες ειναι σουπερ! Αντε να ξεκιναμε!!! Θελω θαλασσααααααα!

Διαφημίσεις

Α, θελω και τα φωτα σας! Θελω παπουτσια για τον μικρο αλλα εχει απιστευτα μεγαλο κουτουπιε. Ολα οσα εχει δοκιμασει μεχρι τρα δεν του κλεινουνε και κατι τυπου ρομπεζ που ειχα παρει της ανηψιας μου, τον κοβουν πολυ. Τατη, θυμαμαι κ η αννα ειχε ενα θεμα, εχεις βρει καποια εταιρια με μεγαλα "κοψιματα" στο κουτουπιε?

καλημερα!

λεγκω καλη επιτυχια !

εμεις την κυριακη δεν θα μπορεσουμε εχουμε να παμε σε γεννεθλια

και μεις χθες ματι δεν κλεισαμε ηταν πολυ ανησυχη ,ατιμη δυσκοιλιοτητα !

αφροδιτη και η στεφανια εχει μεγαλο κουτουπιε ,τα Crocodilino εχουν μεγαλο κουτουπιε

εντιτ :και τα kricket εχουν

Επεξεργάστηκαν by v@sso

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

κι εγώ ειχα μεγαλο προβλημα με το κουτεπιε μονο μουγερ βρηκαμε...

και κατι ροβεεζ που μας ειχαν κανει δωρο την εκοβαν παρα πολυ κι εμενα...

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

galatouli μπήκε στα υπόψιν (αν είναι μόνο 5 λεπτά η θάλασσα, ιτς οκ). Για μονοήμερη επίσης. Μήπως να το βάλουμε στα υπόψην για την 25η μαρτίου? Ραντεβού όλες οι οικογένειες στη Ραφήνα, στις 10 το πρωί, να πάρουμε το καραβάκι και να ξαμολυθούμε στη περατζάδα που έχει εκεί. Γύρω στις 4-5 παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...