Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

παρασκευη εγω μπορω μετα τις 11 καθοτι δουλευωωωωωωω:rolleyes: και απογευμα εχουμε παιδιατρο κ παλι μαθημα, οποτε......επισης δεν οδηγω.....:roll: αν πουμε για κεντρο καπου, καθοτι κι εγω κεντρο μενω,ds το μπορεις;:confused:

η αληθεια ειναι οτι επειδη πεφτει και καπως μακρυα μπορω πιο μετα οποτε μαλλον δε θα σας προλαβω............:(:(:(:(:(:(

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Θεοδώρα, καλωσήρθες!!! Εύχομαι με τη δουλειά να προλαβαίνεις και να μαθαίνουμε και κάνα νέο σου!! Οι φώτος που έβαλες στο φατσοβιβλίο είναι απίστευτες!!

Σήμερα με πέθανε ο Μάνος!! Ξυπνούσε ουρλιάζοντας και έκανα ένα μισάωρο να τον κάνω να συνέλθει!! ΥΠοπτεύομαι δόντι... Και ξύπνησε και από τις 5... Τον έβαλα στο κρεβάτι μας και χουχούλιασε κάνα σαρανταπεντάλεπτο και μετά πάλι στις επάλξεις!!

Τώρα κοπανάει το τραπέζι του σαλονιού με κάτι αμαξάκια... αναρωτιέμαι πως δεν ξυπνάει ο Γιάννης!

Εντομεταξύ, ο Μάνος έχει γίνει πολύ αγρίμι!! Αν για κάποιο λόγο θμώσει δεν του περνάει με τίποτα! Χτες ο Γιάννης κάτι του πέταξε πάνω του και θύμωσε και του επιτίθονταν κανονικά το μικρό!! Τον βαρούσε, του πετούσε πράγματα! Μάταια προσπαθούσα να τον κάνω να ξεχαστεί! Και δεν είναι και σε ηλικία να καταλάβει κάποια πράγματα! Άγριες καταστάσεις με περιμενουν... Και ο Γιάννης είναι τόσο υποχωρητικός και ήρεμος, εκτός από κάποιες κρίσης ζήλειας που περνάει... θα τραβήξει λούκι με τον αδερφό του...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

ελενη επειδη το χω προσφατο το θεμα διαροια, αν ειναι απο χρωμα καλα με τους κοκκους και τα ολα τους, ας ειναι κ λιγο νερουλα, δεν πειραζει..!τα πρασινα ή τα μαυρα μας πειραζουν (πολυ) και οσα εχουν βλεννες βεβαιως...

Καλημέρα και από εμένα.

DaF εμένα κάνει αρκετά συχνά με βλέννα - όχι πολύ, αλλά μια φορά την εβδομάδα σίγουρά!!!! Τί είναι αυτό?

Καλά χθες μου ξαναέκανε κακάκια με λίγο αίμα και τελικά θα την πάω σε γαστρεντερολόγο :( . Μου είχε κάνει αιματάκι όταν ήταν 2-3 μηνών αλλά με λίγο λαδάκι στον ποοπάκο το ξεπεράσαμε. Τώρα της βάζω λάδι που και που αλλά πάλι τα ίδια. Ελπίζω μόνο να μην είναι κάτι το σοβαρο :|

IxBZp3.png

καλημερα!

τι μου κανετε?

θεοδωρα ειδα τις φωτο απο το παρισι...πολυ ωραιες...αληθεια τι ταινια γυριζετε?

εμεις καλα!(εχουμε βεβαια τις μυξουλες και το βηχαλακι μας...(απο αυτα δεν γλιτωνουμε...) αλλα κατα τα αλλα καλα...)

τελικα ξερει καμια για το θηλαστρο αν μπορω να το λειτουργησω ή πρεπει να κανω κατι?

tqj2p3.png vvtJp3.png

καλημέρα γκερλς!!!!

πολύ καλά θα κάνετε να συναντηθείτε, είναι κρίμα να χάνονται αυτά τα ωραία ηλιόλουστα πρωινά (είπα εγώ που τα παρατηρώ και ονειροπολώ από το παράθυρο του γραφείου...)

όσο για τη σκυτάλη μικρό και πανύψηλο Ελενάτσι, είπαμε. Τον Απρίλη:P Τώρα δεν προκάμουμε :lol:

Μπράβο ΝΤαΦάκι για την απουσία τηλεόρασης από το σπίτι!!! Να βάζετε ράδιο για μουσική κι ενημέρωση!!

Λεγκωλινολίνι???? πού είσαιιιιιιιιιιιιιιι??????????????

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!

θοδωριιιινοοοο!!μας λειψατε παρα πολυ!ποτε θα σας δουμε?????

το μαγουλακι τι κανει?

Ελενιτσα θελουμε κι εμεις οι εργαζομενες να δουμε τσουλουφιτσα!

οσο για τη σκυταλη κι αυτη μας αποφευγει!:lol:

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημέρα!

Λοιπόν αύριο είναι οκ ο Εθνικός Κήπος... Λέτε να μπορέσουμε να πιούμε κανένα καφέ? Μια και θα λείπουν τα θηριάκια?

Θοδωρίνι καλώς ήρθες.... Κι εγώ απορώ γιατί γύρισες... Κι εγώ για τον εαυτό μου...

Αναστασί νομίζω ότι είναι οκ... Χωρίς να είμαι ειδική βέβαια...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα, Θοδωρίνι welcome back! Οι φωτογραφίες είναι σουπερ, μπράβο που περάσατε ωραία...

Αναστασί τί ρωτάς ακριβώς;;;

Η Λέγκω είναι εντάξει, μίλησα μαζί της, την έχει πιάσει και αυτή το νεστινγκ!!!!

Ελενάκι αν έρθω θα πάμε για καφέ, εννοείται!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

καλημερα!!

θοδωριιιινοοοο!!μας λειψατε παρα πολυ!ποτε θα σας δουμε?????

το μαγουλακι τι κανει?

Ελενιτσα θελουμε κι εμεις οι εργαζομενες να δουμε τσουλουφιτσα!

οσο για τη σκυταλη κι αυτη μας αποφευγει!:lol:

Αυτή η συνάντηση δε μετράει...

Θα συναντηθούμε πάλι όλοι μαζί!

Διαφημίσεις

λοιπον οσο αναφορα το θηλαστρο... εχω το σουινγκ...μια μερα που αντλουσα περασε γαλα στο σωληνακι...πρεπει να μπηκε ομως και ελαχιστο μεσα στο μηχανισμο....το σωληνακι φυσικα το επλυνα.. αλλα το θηλαστρο μπορω να το χρησιμοποιησω ή λετε να υπαρχει προβλημα?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρα!

τι λέτε για Εθνικό κήπο;

Λοιπόν, παιδική χαρά Εθνικού Κήπου κατά τις 12.00! Όσες πιστές προσέλθετε!:D 'η προτιμάτε καφενείο?

Καλημέρα και από εμένα.

DaF εμένα κάνει αρκετά συχνά με βλέννα - όχι πολύ, αλλά μια φορά την εβδομάδα σίγουρά!!!! Τί είναι αυτό?

Καλά χθες μου ξαναέκανε κακάκια με λίγο αίμα και τελικά θα την πάω σε γαστρεντερολόγο :( . Μου είχε κάνει αιματάκι όταν ήταν 2-3 μηνών αλλά με λίγο λαδάκι στον ποοπάκο το ξεπεράσαμε. Τώρα της βάζω λάδι που και που αλλά πάλι τα ίδια. Ελπίζω μόνο να μην είναι κάτι το σοβαρο :|

Ρενε, το αίμα στα κακά το υποπτευόμαστε για αλλεργία. Αλλά να σου το πει και η Αφροδίτη που τα ξέρει καλά:(:?

όσο για τη σκυτάλη μικρό και πανύψηλο Ελενάτσι, είπαμε. Τον Απρίλη:P Τώρα δεν προκάμουμε :lol:

Ααα! Ωραια! Τα μωρά από τις Πασχαλινες σκυτάλες τα φέρνει ο Αγιος Βασίλης:)

Επεξεργάστηκαν by Eliza

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα!

Λοιπόν, παιδική χαρά Εθνικού Κήπου κατά τις 12.00! Όσες πιστές προσέλθετε!:D 'η προτιμάτε καφενείο?

Ρενε, το αίμα στα κακά το υποπτευόμαστε για αλλεργία. Αλλά να σου το πει και η Αφροδίτη που τα ξέρει καλά:(:?

Ααα! Ωραια! Τα μωρά από τις Πασχαλινες σκυτάλες τα φέρνει ο Αγιος Βασίλης:)

Οκ Κατά τις 12.

Πείτε πού θέλετε να πούμε... Εγώ ψηφίζω καφενείο και μετά κατηφροίζουμε προς παιδική χαρά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...