Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

όσες εχετε μωράκια για δείτε αυτο...

http://stores.shop.ebay.co.uk/tootsie-babyshoes__W0QQ_armrsZ1QQ_fsubZ324338919

παρηγγειλε μια φιλη μου ειναι τυπου robeez 5 λιρες της κοστισαν ΜΕ μεταφορικά...

Απο οτι λεει ειναι δερματινα και υπεροχα...πολυ φθηνα ομως δεν ειναι? Αν ηξερα το φυλο θα επερνα παντως...το πολυ να εχανα 5 λιρες...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά Αθηνά νομίζω ότι αφού δεν έχετε δει φύλο ακόμα μάλλον κορίτσι θα είναι...

Μαρίνα, και τα Τρίκαλα Κορινθίας είναι κοντά... Και έχει ωραίους ξενώνες, λίγο τσιμπιτερούς.. Αλλά τώρα εκτός εποχής μπορεί να είναι πιο φθηνά.

Μπράβο Ελιζάκι! Τι ήταν το πρότζεκτ? πήγε καλά?

Σοφούκα, σήμερα μιλάμε!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ότι θα πάμε Αττικό πάρκο κάποια στιγμή, αυτό είναι σίγουρο!

(λέτε να κλείσουμε πούλμαν? :tongue: )

όσο για το πάρκο Ψυχικού, δεν είναι και τόόόόσο ΒΠ. Σου λέω η Κηφισίας δεν έχει κίνηση Κυριακή πρωί, θα το ευχαριστηθεί πάρα πολύ η Νεφέλη, είναι σίγουρο!!!

Βρε dsακι, όλο μεσα στο παράπονο είσαι για τις συναντήσεις. Το Ψυχικό δεν είναι και τόσο μακρυά -απλά είναι εκτός δρομολογίων σου και σου ακούγεται πολύ εξωτικό:tongue:. Πάντως, μπορείς κι εσύ να προτέινεις μέρος την επόμενη φορά;)

:)

μωρε δεν ειναι οτι δε θελω να ερθουμε, προς θεου...αλλα για να ερθουμε εμεις στις 11 εκει πρεπει να ξεκινησουμε στις 10 :rolleyes:και η μικρη αν και κοιμαται με διακοπες και ποτέ πολλες ωρες σερι, παρ ολα αυτα το πρωι που ξυπναει γυρω στις 08,00 τη βαζω στο στηθος και την αφηνω να κοιμηθει οσο ακομα θελει χωρις να την ξαναβαλω στο κρεβατι(γιατι θα ξυπνησει με τη μια)και ετσι ψευτοκοιμαμαι και εγω μαζι της στον καναπε καθιστη μεχρι περιπου τις 10,00, οπου και ξυπναμε κανονικα για φρουτα και τα συναφη...;)

επισης ακομα και αν η μικρη σηκωθει πιο νωρις και εγω εχω κουραγιο και δεν κοιμηθουμε μεχρι τις 10,00 θα πρεπει να παρω τα φρουτα να τα φαει εξω, δεν το εχω κανει ποτε και λογικα θα μαυρισουν...ετσι δεν ειναι? :rolleyes: και δεν παιζει να τα φαει μετα με τιποτα..;)

ακομα υπαρχει και αλλο ενα problem , πως θα πεισουμε τον μπαμπα μας να ξεκουνησει κυριακατικα για να παμε σε ενα παρκο στο ψυχικο???:shock: θα με παρει με τις τοματες..ισως αν ειχαμε βρεθει καποιες φορες ολες μαζι και ειχαμε γνωριστει καλυτερα, να ηταν πιο ευκολο και να ειχε και εκεινος πιο πολυ ορεξη...τι να πω...

eliza εχεις δικιο ....;)ειμαι λιγο παραπονιαρα....σας το ειχα δηλωσει και παλιοτερα...lol;):tongue::)

felia περαστικα σας!!πως χτυπησε ο μικρος?

α δε σας ειπα ..πηρα παπουτσια της μικρης, ανατομικα τελικα με καμαρα(εχω ενα μικρο κολλημα, αν και εσεις ειπατε άλλα, εγω του κεφαλιου μου...:tongue:)τελος παντων της πηρα ιδια μαρκα με τα προηγουμενα της, της καινουριας σεζον, ωραια ειναι (ροζακι με πρασινακι και μπεζ). ειδα και ορισμενα πολυ ωραια πεδιλακια για αργοτερα....;)

καληνυχτα σας!!!!

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημερααα

δυσκολα πολυ τα πραγματα....

Για συναντησεις σκουω κ ζηλευωωω.. Εμεις ΣΚ κατα πασα πιθανοτητα να παμε Ευβοια οποτε μαλλον δεν μας βλεπω.. Για 25η Μαρτιου εκει ειναι που δεν παιζει με τπτ γιατι δυστυχως δουλευω φουλ....

Διαφημίσεις

επισης ακομα και αν η μικρη σηκωθει πιο νωρις και εγω εχω κουραγιο και δεν κοιμηθουμε μεχρι τις 10,00 θα πρεπει να παρω τα φρουτα να τα φαει εξω, δεν το εχω κανει ποτε και λογικα θα μαυρισουν...ετσι δεν ειναι? :rolleyes: και δεν παιζει να τα φαει μετα με τιποτα..;)

τςτςτςτςτςττς.... εγώ είμαι ο άνθρωπός σου: παίρνουμε ταπεράκι βαθύ. Βάζουμε τα φρούτα μέσα, καλά πλυμμένα αλλά με τη φλούδα τους. Κλείνουμε ταπεράκι πολύ καλά. Παίρνουμε μαχαιράκι τυλιγμένο σε πετσέτα και χαρτοπετσέτες ή μαντιλάκια μιας χρήσης. Φτάνουμε στο πάρκο, αφήνουμε τη Νεφέλη να αλωνίζει κι εμείς αρχίζουμε να καθαρίζουμε τα φρούτα, όχι όλα μαζί, ένα ένα μέχρι να το φάει. Αν δε το φάει, το τρώμε εμείς :tongue:

Φέλια, περαστικά στον Γιωργάκη!

Περικαλώ προτάσεις για την 25η Μαρτίου: είστε μέσα για μια μίνι εκδρομούλα προς Χαλκίδα ή Σούνιο ή Ραφήνα ή κάπου κοντά για φαγητό και ολίγον από διασκέδαση? Αφρο, στηρίζομαι σε σένα :-P

Επίσης, προς Τάτη και λοιπές ενδιαφερόμενες: για πάτε στο www.boden.co.uk και δείτε αν σας ενδιαφέρει κάτι για να κάνουμε ομαδική παραγγελία!! εγώ τα θέλω όλα, κλασσικά (έχω σημειώσει ρουχαλάκια συνολικής αξίας πάνω από 300 λιριά, θα προσπαθήσω να τα μειώσω :-P ).

Κουίζ για Λενίτο και σία: Έχετε ένα 5ήμερο (4 νύχτες)άδεια στις αρχές Ιούλη, και θέλετε να πάτε κάπου κοντά, δίπλα στο κύμα, για μπάνιο, φαΐ, ύπνο αποκλειστικά. Άντε και λίγο περπάτημα. Πού θα πηγαίνατε?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Περικαλώ προτάσεις για την 25η Μαρτίου: είστε μέσα για μια μίνι εκδρομούλα προς Χαλκίδα ή Σούνιο ή Ραφήνα ή κάπου κοντά για φαγητό και ολίγον από διασκέδαση? Αφρο, στηρίζομαι σε σένα :-P

Nαι, ναι,ναι!!!Εκδρομούλες, μιλήστε μου για εκδρομούλες!!!!

Επίσης, προς Τάτη και λοιπές ενδιαφερόμενες: για πάτε στο www.boden.co.uk και δείτε αν σας ενδιαφέρει κάτι για να κάνουμε ομαδική παραγγελία!! εγώ τα θέλω όλα, κλασσικά (έχω σημειώσει ρουχαλάκια συνολικής αξίας πάνω από 300 λιριά, θα προσπαθήσω να τα μειώσω :-P ).

Ναι, ναι, ναι, σόπινγκ θέραπι, μιλήστε μου για σόπινγκ θέραπι!!!

Κουίζ για Λενίτο και σία: Έχετε ένα 5ήμερο (4 νύχτες)άδεια στις αρχές Ιούλη, και θέλετε να πάτε κάπου κοντά, δίπλα στο κύμα, για μπάνιο, φαΐ, ύπνο αποκλειστικά. Άντε και λίγο περπάτημα. Πού θα πηγαίνατε?

Ψηφίζω Αγκίστρι, μίαμιση ώρα απόσταση, δίπλα στο κύμα, ωραία παραλία, τα πάντα κοντά! Να, για να μάθεις παλιοντου, δε μου απήυθηνες ούτε μια ερώτηση, γιατί, ε;;;; Εγώ όμως έδειξα ανωτερότητα και σου απάντησα!!!!

Καλημέραααααα...

Ελιζάκι εύγε που τελείωσες!!!!!!! Το σκ θα σε δούμε λοιπόν εεε;

Πεστε και σε μένα καλή επιτυχία... σήμερα θα δούνε τη δουλειά μας από εκδόσεις καλειδοσκόπιο... άντε να δούμε, μακάρι να πάει καλά!

Τζενάκο, κανονίζουμε και μια παρασκευή απόγευμα να βρεθούμε αν δεν μπορείς γενικά τα σκ... πάμε απο κει στα λημέρια σας κάπου.

Εγώ πάντως είμαι της λογικής ότι τα πάντα βολεύεις, αρκεί να θες να βγεις έξω... Είχα μαζί μου τα φρούτα, μαχαιράκι, τρίφτη μικρό, μωρό σε μάρσιπο, μεσημεριανό σε τάπερ και εφευγα. Έτσι έκανα με το ένα και έτσι θα κάνω στάνταρ και με τα δύο. Ο θοδωρίκος έχει κοιμηθεί μεσημεριανό ύπνο όπου μπορείς να φανταστείς, και αυτά φαντάσου χωρίς να έχω αμάξι, άρα ούτε καρότσι μόνο μάρσιπο και τσάντα στην πλάτη. Άρα μην μασας ντεπονάκι όλα γίνονται:tongue: Άσε που μία ώρα στάνταρ δεν είναι, κανα μισάωρο είναι κυριακη πρωί...

Ντουντούκι και γω ψηφίζω Αγκιστρακι!

ωωω μυρτώώώώώ!!!! τι ανωτερότης θεέ μου!!! είσαι πολύ ψηλά, είσαι θεά, είσαι άγγελος με καραμούζα!!! (να συνεχίσω? :tongue: )

Αγκίστρι σημειώνεται.

Λεγκολίν ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, μπόλικη μπόλικη θετική σκέψη!!!!!!!!!

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: ΚΥΡΙΑΚΗ 11.00, ΠΑΡΚΟ ΨΥΧΙΚΟΥ, ΤΑΠΕΡ. Α και ΜΩΡΑ!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ελένη, 2 ψυχιατρεία σχεδιάζαμε! Διαλέγετε και πέρνετε...Κατερίνη ή Κέρκυρα?:tongue:

Στη Ραφήνα μπορώ να προσφερω κατάλυμμα. Μη φανταστείτε γκαρσονιέρα είναι αλλά:

-5 λεπτά περπάτημα από την παραλία

-ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΗΠΟΣ με παιδική χαρά στη πολυκατοικία

-ζεστό νερό + αλλαξιέρα για τα μωρά (καθίκι για τα μεγαλύτερα:tongue:)

-2 παρκοκρέβατα + καναπές κρεβάτι για όποιον χρειαστεί

-κουζίνα, ψυγείο, μούλτι

όλα τα κομφόρ:)

Τι λέτε?

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα!

Ελένη, 2 ψυχιατρεία σχεδιάζαμε! Διαλέγετε και πέρνετε...Κατερίνη ή Κέρκυρα?:tongue:

Ρε κοπελια είσαι πραγματική φίλη!!! Μας σκέφτεσαι:tongue: Να διαλέξω Κέρκυρα που δεν έχω πάει;

Μυρτώωωωω, βοηθα γιατί χανόμαστε... πρέπει να κάνουμε κάτι οπωσδήποτε... εχθές τρεις φορές έκανα συζήτηση για το τέλειο καθαριστικο που ανακάλυψα... ποιος εγώ! Να κάνω συζήτηση για καθαριστικά... για το θεό δηλαδή... ούτε η ζωη λάσκαρη στον κατήφορο τέτοια κατρακύλα!

Ααα κι ευχαριστώ τα μάλα για τις ευχές, άντε να δούμε :)

Και βεβαίως μέσα για κυριακή!!! Μη σου πω να πάρουμε και υπνόσακους να τα κοιμήσουμε μετά για να αράξουμε εμείς!

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: ΚΥΡΙΑΚΗ 11.00, ΠΑΡΚΟ ΨΥΧΙΚΟΥ, ΤΑΠΕΡ. Α και ΜΩΡΑ!

Ρε σεις, κάπου πήρε το ματι μου ότι κλείνει 2.30 τις Κυριακες:rolleyes:

-καλά εμείς τέτοια ώρα θα έχουμε φύγει, καλεσμένοι γαρ, απλά το αναφέρω

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

Σας ευχαριστω!!!!Ο Γιωργος μαλλον στραβωπατησε ,ευτυχως περασε ,αλλα βρισκεται υπο επιτηρηση...

Λεγκω καλη επιτυχια!!!!!!!Παντως σε χαιρομαι, εισαι πολύ δυναμικη...εγω με τον αντρα μου τιποτα,αγχόνουμε ο ένας τον αλλον και στο τέλος βριζομαστε για το που θα αλλαξουμε το παιδι αν χεστει (φαντασου πριν καν χεστει)...

Εκδρομούλα μου ετοιμάζεται πουλάκια μου;;;Να πάτε και να περάσετε καλά!!!

Δεν μπορώ άλλο μέσα,μόνο για ψώνια βγαίνω...που να την αφήσω την μπουμπού που η πεθερά ακόμα άρρωστη..έχουν αρρωστήσει τα νεύρα μου ....

Σαραντίζω Μεγάλο Σάββατο..με βλέπω μαζι με Αγ Φως να παίρνω ευχή...

Αθηνα θα πάρω και γω απο και παπουτσάκια και θα σε πώ,οκ...που να βρω εδω που είμαι παπουτσάκια αγκαλιάς...πάντως κοριτσάκι είναι το νινί...

Πάω γιατί λύσσαξε....

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...