Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αααααχ τί θα κάνουμε με αυτά τα τεριμπλ τους;;; που δλδ δεν είναι μονο τους εδω παμε και για θρις και φορς και δεν συμμαζεύεται. Η Άννα πλέον αρνείται κατηγορηματικά να ντυθεί τ πρωί όχι αυτό όχι εκείνο τελικά τα μόνα που φοράει είναι 2-3 ρούχα, κάθε μέρα σαν την τρελή του σαγιο την στέλνω σχολείο, δεν ξέρω τί θα σκέφτονται οι κοπέλες εκεί...Αμάν

Ελένη έχε υπόψιν σου ότι οι τιμές από σταθμό σε σταθμό δεν διαφέρουν πολύ στην ίδια περιοχή...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ο δε μικρός είναι στο ρηλάξ, κοιμάται που και που πατάει γκρίνα με τον γνωστό χαρακτηριστικό μορφασμό σαν να παθαίνει εγκεφαλικό (ψάχνει βζ) και ωσπου να πάω κοντα ξανακοιμάται...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Αααααχ τί θα κάνουμε με αυτά τα τεριμπλ τους;;; που δλδ δεν είναι μονο τους εδω παμε και για θρις και φορς και δεν συμμαζεύεται. Η Άννα πλέον αρνείται κατηγορηματικά να ντυθεί τ πρωί όχι αυτό όχι εκείνο τελικά τα μόνα που φοράει είναι 2-3 ρούχα, κάθε μέρα σαν την τρελή του σαγιο την στέλνω σχολείο, δεν ξέρω τί θα σκέφτονται οι κοπέλες εκεί...Αμάν

Ελένη έχε υπόψιν σου ότι οι τιμές από σταθμό σε σταθμό δεν διαφέρουν πολύ στην ίδια περιοχή...

Έλα ντε, αρχίζω να πιστεύω ότι τα τεριμπλ 2 τελειώνουν στην προεφηβεία!!!

Φελίνι, μη σκας για το στυλιστικό του πράγματος, έχουν δει τα μάτια τους.... Η ανηψιά μου που είναι διάσημη για τα κολλήματά της έχει πάει σχολείο με φόρμα και το βαφτιστικό της φουστάνι από πάνω!!!!

Ελένη, κι εγώ τα ίδια δίνω και χωρίς σχολικό, και όντως οι τιμές σε όλους τους σταθμούς της περιχής ήταν αυτές - εξωφρενικές. Δίπλα ακριβώς όμως (στο χολαργό) η αδερφή μου πηγαίνει το γιο της και δίνει τα μισά!!! Και κάνουν και πολύ καλή δουλειά, άρα δεν είναι αυτό που ανεβάζει το κόστος. Βρε λες να φταίνε τα δημοτικά τέλη;;;

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Χελ-ο κορίτσια!!!

Γιατί για Χελ μιλάμε....ο Γιώργος χτύπησε το πόδι και τον τέχαμε στο νοσοκομείο..δεν μπορούσε να το πατήσει ,αλλά ήθελε και να τρέχει στην κατάσταση (εγώ σαν τη Μάρθα Βούρστη να κλαίω απο πάνω του και ο άντρας μου να το παίζει cool αλλά μέσα του σ^*τα)....καλύτερα βέβαια φαίνεται,ύστερα απο την απόλυτη ξαπλα που συνέστησε ο ντοκ ,την οποία είδα μόνο την νύχτα που πέφτει τέζα....

Τον φυλάω να μην σηκώνεται ,αλλα και απο την πεθερά μου που όλο και χειρότερα πάει και άν δεν πάει γιατρό θα της κάνω έκλπηξη με τούρτα που ανοίγει απ πάνω και βγαίνει ο παθολόγος,είχε και γεννέθλια χθες......

Καλά με την μικρή δεν το σχολιάζω πλέον,κλαίει το καημένο και δεν μπορώ όλη την ώρα να είμαι δίπλα της την έχω ταμπουρωμένη μέσα και ουδεις εισέρχεται άνευ απαραιτήτου εξοπλησμου και αποστείρωσης....την έχει γλυτώσει μέχρι τώρα ελπίζω να μην μου κάνει έκπληξη και πληρώσω τις αμαρτίες μου δατ ουέι...(Καλά πως το μιλάμε το αγγλικό εδώ μέσα....ψσσσ)

Ντάφι γέρα πόδια και γαιδουρινή υπομονή...ένα σου λέω,ξέχνα τον καφέ όπως τον έπεινες μέχρι τώρα :wink:

Δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να πω..Απλά περαστικά στα τεριμπλ σας και τα δικά μου μαζι!!!!!!!!!!!

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Ο Σοζ δεν ηθελε να φύγει από τον παιδίατρο??? μήπως ήθελε να κάνει και κανά εμβόλιο, για το τσακίρ κέφι? :tongue: Για πες,τι έκανε όσο ο γιατρός εξέταζε τον Νικόλα? :D

Ξήλωνε με ύπουλες κινήσεις το ιατρείο, αφού σιγουρεύτηκε ότι ο γιατρός θα ασχολιόταν με τον αδελφό του!

Φέλια μου περαστικά στον Γιωργάκο... καλά πως χτύπησε το ποδαράκι του; πήδηξε από πουθενά;

Χορεφταρού ξέχασα να σου πω ότι σε ζηλεύω θανάσιμα για το προχθεσινό σου κουρουμπέλιασμα!!! Θελω κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

Πολλά λεφτά οι παιδικοί... εμάς είναι κάπως πιο οικονομικός, 350 με το σχολικό μέσα, αλλά και πάλι... Το θέμα είναι ότι είναι ζόρικο αν πιάσεις δουλεια να στείλεις σε δημόσιο γιατί είναι κλειστά δύο μήνες το καλοκαίρι, 15 μέρες χριστούγεννα, 15 μέρες πάσχα και κρατάνε τα παιδιά μέχρι τις τρεις το μεσημέρι νομίζω.

γεια σας κοριτσακια μου!

χαθηκα ειναι η αληθεια αλλα η μερα παρολου που μεγαλωσε δε μου φτανει! ο αγγελος εχει εξελιχθει σε απιστευτο μαμουνι, μεσα σε λιγες μερες μεταμορφωθηκε απο μωρο σε παιδακι, πολυ ζωηρο παιδακι. Ολη την ωρα πιανεται σαν αραχνη απο τους τοιχους και περπαταει, αν κ το αγαπημενο του ειναι να τον εχω αγκαλια κ να μου δειχνει λέγοντας "χιού" κ ετσι κ αλλαξω προσανατολισμο γινεται μαχη. οπως επισης μαχη γινεται αμα του πεις "οχι αυτο" ή αμα του παρεις κατι. Το θεικο ειναι ομως οτι ολη την ωρα φωναζει "μαμα" και "τά" οταν του φανερωνεται καποιος! Ενταξει ειναι πολυ κουραστικο αλλα δεν σας κρυβω οτι εχω κουκουβαγιαστει, ειναι υπεροχη αυτη η ηλικια! Ριχνουμε πολυ γελιο. Α, και φυσικα δεν θελει να κοιμαται... που να εμοιασε, αραγε? Η Δαναη περναει μια πολυ καλη φαση αυτη την εποχη επισης! Πολυ συνεργασιμη, παω κ γω με τα νερα της οποτε ειναι ενταξει! Το νου σας ρεμαλια, φτυστε κ ξαναφτυστε γιατι αμα στραβωσουν να ξερετε οτι εσεις θα φταιτε τωρα που σας τα ειπα :-)

Αναστασια, υπεροχη εικονα! Χαιρε τωρα γιατι αμα αρχισουν να κουνιουνται θα πρεπει να εισαι διαιτητης! Βαλε κανενα βιντεακι να απολαυσουμε κ μεις!

Σημερα πηγα και απο το γραφειο μου μια βολτα. Αποθηκη μου το εχουν το γραφειο μου, αλλα πιστευω να τα κουμανταρω! 1η απριλιου ξεκιναω! Σαν ψεμα!!!

Για να αρχισουμε τις συναντησεις περικαλω! Μεσα για Κυριακη πρωι κ θελω να δω και τερατουλι να περπαταει σαν παπακι! Και να φαω κ περπατοπιτα φυσικα!!!

Ντανσεμ, εισαι καθαρμα!!! Δε μιλαμε ετσι εδω μεσα! :-)

Επεξεργάστηκαν by Afrodite

Διαφημίσεις

καταρχην περαστικα για τον γιωργακη σου φελια..καλα κανεις με την μικρη..

μαρινα χαρουμενα μηνογενεθλια!

και μεις τεριμπλ περναμε....

λεγκω τραβηξα βιντεακι αλλσ δεν τραβουσε ηχο....καλη ειμαι ε?χαχαχα...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Ουφ! Παραδόσαμε!

Τι κάνετε καλές μου?

Συναντησούλα την Κυριακή ακούω...χμμμμ...κάτι μου έλεγε ο Ν. ότι είμαστε καλεσμένοι, αλλά μια βολτίτσα νωρίς μπορούμε να την κάνουμε.

Βρε dsακι, όλο μεσα στο παράπονο είσαι για τις συναντήσεις. Το Ψυχικό δεν είναι και τόσο μακρυά -απλά είναι εκτός δρομολογίων σου και σου ακούγεται πολύ εξωτικό:tongue:. Πάντως, μπορείς κι εσύ να προτέινεις μέρος την επόμενη φορά;)

Αφροδίτη, συμφωνώ, είναι πολύ χαριτωμένη αυτή η ηλικία:P

Νταφάκι μπράβο στο Ερατούλι! Άλλη φάση τώρα.:)

DPYUp2.png EYukp3.png

Λοιπόν σας έχω χομγουορκ (έτσι για να συνεχίζουμε την αγγλιστή)! Επειδή με έχει πιάσει ο ..απαλούκωτος και θέλω εκρδομούλα έχετε να μου προτείνετε κανέναν προορισμό κανέναν δύωρο από την Αθήνα? Το μόνο κόλλημα (εντάξει όχι το μόνο) είναί ότι θα προτιμούσα να έχει δίχωρο δωμάτιο γιατί ο Γωγουλινος δεν κοιμάται αν νιώθει ότι είμαστε στον ίδιο χώρο!!! Σας βάζω δύσκολα ε???

mGKop3.png60Jvp3.png

Λοιπόν σας έχω χομγουορκ (έτσι για να συνεχίζουμε την αγγλιστή)! Επειδή με έχει πιάσει ο ..απαλούκωτος και θέλω εκρδομούλα έχετε να μου προτείνετε κανέναν προορισμό κανέναν δύωρο από την Αθήνα? Το μόνο κόλλημα (εντάξει όχι το μόνο) είναί ότι θα προτιμούσα να έχει δίχωρο δωμάτιο γιατί ο Γωγουλινος δεν κοιμάται αν νιώθει ότι είμαστε στον ίδιο χώρο!!! Σας βάζω δύσκολα ε???

Λοιπόν πολύ ωραία ήταν μια χειμερινή εκδρομούλα που είχαμε κάνει στον Κόρφο, έναν μικρό κολπίσκο πριν την Επίδαυρο. Ήταν πριν χρόνια βέβαια, αλλά το μέρος το θυμάμαι πολύ ήρεμο και όμορφο και είχε εκεί κάτι σπιτάκια μούρλια που νοικιάσαμε. Επίσης 2 ώρες από την Αθήνα παίζει η Κύμη, που έχει και ωραίες βόλτες γύρω τριγύρω και είναι καταπράσινα την άνοιξη. Εκεί δεν ξέρω τίποτα για διαμονή, έχει ο καλός μου σπίτι στο παραδίπλα χωριό, σίγουρα πάντως κάτι θα βρεις. Τα υπόλοιπα που ξέρω είναι όλα πιο μακρινά.

Και μη βαράτε για την κρεπάλη κοπελιές... Είναι βέβαιο ότι θα το πληρώσω μετά που θα είναι ξεπεταγμένα τα δικά σας και εγώ θα πήζω με το 2ο όταν μας τη βαρέσει να το κάνουμε! (Αν και η αλήθεια είναι, πιο πολύ κρεπάλιαζα όταν η Σεμέλη ήταν μωρό παρά τώρα, αυτό πάλι πως εξηγείται;;;)

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...