Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Να σας πω, νομίζω ότι με το να περνάω όλη μου τη μέρα με ένα βρέφος και ένα νήπιο το IQ μου εχει πέσει κατακόρυφα. Νομίζετε ότι θα επανέλθει;;;;

εεεεε;;;;

εμενα το χαιιλαιτ της ημερας παντως είναι όταν μαζευω τα σπαρτα στο φαρμβιλ!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και να πω ότι Κυριακη, θα ήταν πολυ ωραιο να παμε με ταπερ στο Παρκο του Ψυχικου εχει ωραιότατα ξυλινα τραπεζια να απλωσουμε τις αρίδες μας

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

εεεεε;;;;

εμενα το χαιιλαιτ της ημερας παντως είναι όταν μαζευω τα σπαρτα στο φαρμβιλ!

Και φαντάζομαι όταν σε ρωτάνε ''τι νέα'' έχεις ένα θεματάκι, ε;;; Εγώ δεν απαντάω σε τέτοιες προβοκατόρικες ερωτήσεις!!!!

Πες εσύ το ναι και ότι θές!!!!

και όταν τελειωσεις με την μυρτω (αν! :tongue:) ελα μετα να οργανωσεις και το δικό μου χαος....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Διαφημίσεις

Και φαντάζομαι όταν σε ρωτάνε ''τι νέα'' έχεις ένα θεματάκι, ε;;; Εγώ δεν απαντάω σε τέτοιες προβοκατόρικες ερωτήσεις!!!!

εγω λεω... μμμ σήμερα εσπειρα κοκκινες πιπεριες, πως σου φαίνεται;;;;:rolleyes:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

και να συμπληρωσω τιςπίστες...

4η και τα 2 σπιτι με πυρετο,

5η όλα τα παραπανω και αρρωστη μαμα

6η όλα τα παραπανω και αρρωστος μπαμπας

φυσικα υπαρχει ποικιλία και διαφοροι παραγοντες δυσκολίας πχ με πεθερα ή ανευ κλπκλπ

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Διαφημίσεις

Πικ νικ!!!!!!!!!! ΩΩΩ ναι ναι ναι ναι ναι!!!

Μήπως να το οργανώσουμε για Αττικό Πάρκο τότενες, που έχει και μπόλικα τραπέζια?

θα βάλουμε τα μικρά σε ένα τραπέζι, να φάνε (θα έχει πολύ γέλιο αυτό).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

εγω λεω αττικό πάρκο να πάμε όταν ζεστάνει λίγο ακόμα, γιατί να κουβαληθούμε ως εκεί με τα μωρά μωρά και να έχει κρύο δεν λέει...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Καλημέρα!

Γεια που λέτε το ΣΚ? και ποια απο τις δυο μέρες...αχ θελω πολύ να έρθω για να δούμε.

Θα έρθεις!!! η Κηφισίας δεν έχει κίνηση Κυριακή πρωί!!!

αν δε πάμε αυτό το γουικέντ Αττικό Πάρκο, προτείνω τότε την 25η Μαρτίου, ως μέρα μαζικού και οργανωμένου πικνικ! (αρκεί το Αττικό Πάρκο να είναι ανοιχτό).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

εγω λεω αττικό πάρκο να πάμε όταν ζεστάνει λίγο ακόμα, γιατί να κουβαληθούμε ως εκεί με τα μωρά μωρά και να έχει κρύο δεν λέει...

Οκ επιφυλασσόμεθα λοιπόν!!

να το ξέρετε όμως, θα το κάνουμε!!!!!!!!!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...