Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Κορίτσι μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ο μήνας σου 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

καλεεεε...καλα να ναι και το ντιεσακι που ειπε καμια κουβεντα παραπανω χθες.... :P

μπραβο στην ερατουλα μας! και εις ανωτερα!

τζεν τελικα δεν τα καταφεραμε να βρεθουμε....

ελπιζω σημερα να πειτε καμια κουβεντα παραπανω...

επισης εξαφανιστηκαν ελενηκατ αφροδιτη και παλαντιν....ποια αλλη?πολλες απουσιες μετραω....ελπιζω τουλαχιστον να ειναι καλα....

tqj2p3.png vvtJp3.png

epeidi to mageirema me ta dio zouzouna (21minon + 13imeron) auti tin stigmi miazei me athlos...LOL... kai epeidi thilazo kai thelo na troo oso pio sosta ginete oste to zouzouni mas na trefete sosta alla kai na apofeugontai oso ginontai ta ponakia ..... kai den thelo oute na ploutiso ta delivery, oute na taizo tin ypolipi familia me junk food, mipos thimaste i xerete an exei pouthena sto forum (parents & parentscafe) ena sosto diatrofologio gia mamades pou thilazoun??? leo mipos?

euxaristo gia opioadipote pliroforia

!

δεν χρειάζεσαι διατροφολόγιο, αλλά ευρηματικότητα! είναι αυτό που λέμε, δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο :D

1) Φρουτα και ωμά λαχανικά (μπαγκς μπάνι στάιλ).

2) Μαγείρεμα σε ποσότητες, χωρισμός σε μερίδες και κατάψυξη.

3) Μαγείρεμα φαγητών που δεν θέλουν παραπάνω από μια ωρίτσα (φακές, λαδερά, κοτόπουλο στο φούρνο, κλπ)

4) Ψιλοκομμένα λαχανικά και μυρωδικά στη κατάψυξη

5) Στερεά τροφή (σαν τα σκυλάκια ένα πράγμα :tongue: ): παξιμαδάκια κριθαρένια, κριτσίνια, ξηρούς καρπούς (με επιφύλαξη για αλλεργίες)

6) Σαλάτες ή γιαούρτι για βραδυνό!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Σήμερα δε θα είμαστε μουγκοθόδωροι, ε;;;

Εγώ πίνω καφεδάκι παρέα με το γιο!

Αισθάνομαι σαν να έπεσα στην πιο εύκολη πίστα ηλεκτρονικού....Δηλαδή στην πρώτη πίστα έχουμε ένα παιδί στον παιδικό και το άλλο στο σπίτι, στην δεύτερη έχουμε και τα δύο στο σπίτι, στην τρίτη έχουμε και τα δύο στο σπίτι και πυρετό και πάει λέγοντας....

Τι ωραία μέρα σήμερα...Αντε να αρχίσουμε τις βόλτες και τις συναντήσεις!

Να σας πω, νομίζω ότι με το να περνάω όλη μου τη μέρα με ένα βρέφος και ένα νήπιο το IQ μου εχει πέσει κατακόρυφα. Νομίζετε ότι θα επανέλθει;;;;

Σας φιλώ πολυαγαπημένες μου!

Διαφημίσεις

Καλημερα τυροπιτούλες μου!

γεια σου γιασεμάκι!

σκουντουφλαω και σημερα, η Αννα με ξεσκισε την νυχτα!

το καυμενουλι εχει τρελους εφιαλτες και ανασφαλεια, αφου μεσα στην νυχτα ελεγε (οταν πλεον την επεισα να ερθει στο κρεβατι μου) "ασε με" ποιος ξερει τί ονειρο εβλεπε....ουφ, θα μεγαλωσει καποια στιγμη, και θα μείνουν όλα μια αναμνηση, έεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αναστασι, τρελό διδυμο οι κόρες σου!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...