Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Έλα ντε!!!!!!Μυρτώ,μας πήρες τα αυτιά με την πολυλογία σου!!!!!:tongue::tongue:

Έχω κολλήσει με αυτό το 'παιδικό' τραγουδάκι 'αν,αν ήτανε οι μπάμιες κρουασάν,αν είχα για ξαδέρφη τη Μουλάν,αν όλα τα παιδιά είχαν να φαν....αν,αν,αν.....τί όμορφο,τί χαρούμενο...!!!

fj8piAlMUto

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Χαλόου!

2ήμερο εορτασμών είχαμε στο ντανσεμόσπιτο και τώρα έχω το πρώτο μου χανγκόβερ μετά από πάαααρα πολύ καιρό (και ένα σπίτι χάλια επίσης)... Δεν το συστήνω το χανγκόβερ καθόλου, αλλά η αλήθεια είναι ότι μου είχε λείψει πολύ το να πιώ οπότε δεν γκρινιάζω.

Επίσης η μικρή είχε τα ξημερώματα τον πρώτο της κανονικό εφιάλτη. Ηταν δηλ. η πρώτη φορά που ξύπνησε και κατάλαβε τη διαφορά ονείρου/πραγματικότητας και που μπόρεσε και να θυμηθεί τι έβλεπε, το κρεβάτι της λέει γεμάτο ζουζούνια παντού. Ήταν η κακομοίρα πολύ γλυκούλα, αφού την παρηγόρησα (ούτε που θυμάμαι τί της είπα μες στη ζαλούρα μου, έπιασε πάντως) έπεσε να κοιμηθεί και μου λέει "θα κοιμηθώ τώρα, ευχαριστώ μαμά"...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

felinidoc, Λέγκω, ggeny, doo kai ypoloipa koritsia tis pareas :)

epeidi to mageirema me ta dio zouzouna (21minon + 13imeron) auti tin stigmi miazei me athlos...LOL... kai epeidi thilazo kai thelo na troo oso pio sosta ginete oste to zouzouni mas na trefete sosta alla kai na apofeugontai oso ginontai ta ponakia ..... kai den thelo oute na ploutiso ta delivery, oute na taizo tin ypolipi familia me junk food, mipos thimaste i xerete an exei pouthena sto forum (parents & parentscafe) ena sosto diatrofologio gia mamades pou thilazoun??? leo mipos?

euxaristo gia opioadipote pliroforia

p.s. i Λαμπρινή mpainei katholou?

euxaristo :) na einai panta ola ta paidakia mas kala!!!!!

ac76856ef1.png5772be4cd2.png

W93gp2.png

Καλημέρα!!!
Καλησπέρα
Καλημερα
Καλημέρα κι από δω
Καλημέρα, είσαστε όλες καλά;;;

(συγνώμη για τη φλυαρία!!!!)

Mα γλώσσα δεν βάλατε μέσα σήμερα!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ουγκ!

http://www.youtube.com/watch?v=7D1lAO5i0gQ

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

HI!!

το σκηνικο με τις διδυμουλες της anastasie το φανταζομαι κορυφαιο!!!:):)

πρεπει να ειναι για τρελλα γελια, να καθεσαι να τις χαζευεις και να τραβας photos ή video!!!!το ελεγα και στον καλο μου και πεθανε στα γελια και αυτος!!!!

αυριο θα παω να παρω παπουτσακια στη μικρη, δε βρηκα να παραγγειλω κατι online που να τρελλαθω και να μην εχω καμια αμφιβολια για το αν θα μ'αρεσουν τελικα:rolleyes::rolleyes:θα δω παντως μηπως βρω να δω και απο κοντα αυτα που μου ειπατε εσεις!;)

τις τελευταιες μερες το θησαυρακι μου κοιμαται λιγο καλυτερα και ετσι ξεκουραζομαι καπως:rolleyes:

με το φαι πανω κατω τα ιδια...τρωει καπως τα φρουτα και το απογευματινο αλλα για το μεσημεριανο ουτε λογος....:rolleyes:δεν την πιεζουμε και εμεις παρα πολυ πια και να δουμε...:rolleyes::(

ελπιζω να ειναι μια φαση και να περασει ωστε να επιστρεψουμε στις πιο normal καταστασεις, οχι οτι ηταν τελεια αλλα σιγουρα ηταν πολυ καλυτερα απο τωρα!!

dansem η μικρη σου πρεπει να ειναι μια γλύκα!!!;):)(παρεμπιπτόντως, και εγω αν εβλεπα στον υπνο μου, το κρεβατι μου γεματο ζουζουνια θα τρομαζα....:shock::eek::oops:)

marinaki πως εισαι??(ελπιζω καλυτερα;))

παω και εγω να την πεσω...εχω απλωμα βεβαια πρωτα :(:(οποτε σας αφηνω...καληνυχτα!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...