Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ως τωρα της φοραγα κατι ωραια της chicco αθλητικα που εχουν κανονικα καμαρα. εχετε να προτεινετε κανενα καλο αθλητικο???

Εμείς στην ηλικία σας περίπου είχαμε πάρει ένα ζευγάρι από αυτή την εταιρεία

http://www.lepi.it/a_Ing/collection2.html

και είχαν "καμάρα" και νομίζω ότι ήταν και από τα πιο άνετα παπουτσάκια που

έχει φορέσει ο Γιώργος.

899667.png226174.png

Kαλημέρα!!!

Δεσποινα να πάρεις robeez ειναι απίστευτα πηρα δυο ζευγάρια στον Στεφανο και τα εχουμε καταχαρει...αξιζουν και παραπάνω τα λεφτά τους αλλα μπορεις να τα βρεις και πιο φτηνα στο αμαζον και στο ebay...

ειναι μαλακα και ιδανικά για τα πρώτα βήματα

www.robeez.co.uk

εγω πηρα αυτα και αυτά

έχει φορέσει ο Γιώργος.

Kαλημέρα!!!

Δεσποινα να πάρεις robeez ειναι απίστευτα πηρα δυο ζευγάρια στον Στεφανο και τα εχουμε καταχαρει...αξιζουν και παραπάνω τα λεφτά τους αλλα μπορεις να τα βρεις και πιο φτηνα στο αμαζον και στο ebay...

ειναι μαλακα και ιδανικά για τα πρώτα βήματα

www.robeez.co.uk

εγω πηρα αυτα και αυτά

σας ευχαριστω πολυ!!!θα τα κοιταξω!:)

jen γυρνατε σημερα? πηγατε καμια βολτα τελικα ή ο καιρος δεν εφτιαξε καθολου?

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

γυρναμε σημερα αργα τοπ βραδυ...ο καιρος εδω και λιγες μερες ειναι μια χαρα ανοιξιατικος και ευτυχως καναμε αρκετες βόλτες!:)

αλλα θελω να παω και σε αυτο το παρκο που πάτε!!!! να δω ποτε θα τα καταφέρουμε!

Διαφημίσεις

Ντου είδες?? και ξέχασα να σου πω ότι τα παιχνίδια είναι του πάρκου για κοινή χρήση! Ξένες γλώσσες ακούς παντού και είναι πολύ ωραία γιατί είναι σαν Ευρώπη!

δεν το είπα τόσο για τις ξένες γλώσσες. Μου την έδινε που υπήρχαν μαμάδες που καθόντουσαν στο παγκάκι και ΔΙΠΛΑ τους έπαιζε το παιδάκι τους, υπό την εποπτεία της Φιλιπιννέζας!!!

Αλλά χου κερς??? μια χαρά πάρκο, εγώ το θεωρώ number 1!!!!!!

έχει φορέσει ο Γιώργος.

καταπληκτικά παπουτσάκια, πολύ ωραία αθλητικά!! για να βρω αθλητικό κοριτσίστικο που να μην είναι άσπρο, και να μην έχει την πούλια και τον αυγερινό σε στρας, φτύνω αίμα!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Κούκλα το αθλητικό μέσα στην πούλια...χα,χα,χα! Δεν το είχα σκεφτεί αυτό γιατί στα αγορίστικα δεν έχουμε τέτοια προβλήματα!

Έχετε καμιά ιδέα αν μπορώ να κάνω τίποτα με το στήθος που εξακολουθεί να με πονάει πολύ? Δεν είναι πετρωμένο, αφού τώρα τη βάζω συνέχεια τη μπουμπού, αλλά και μόνο που το αγγίζω πονάω.

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα σας.

Μαρινάκι μήπως θα πρέπει να τηλ στο γυναικολόγο σου? Μην το αφήσεις άλλο, πρόσεχε.

Jen πολύ ωραία τα παπά αλλά είναι καλά για περπάτημα? Έχουν καμάρα από μέσα?

Εμείς πάμε λίγο καλύτερα αλλά το μαναράκι μου άμα την πιάσει ο πόνος στο αυτί χτυπιέται.... ελπίζω να σταματήσει σύντομα :?

IxBZp3.png

Kαλησπέρα!

Ρενέ περαστικά στη μικρούλα σου!

Λέγκω, Φελίνι, Μυρτώ και σία πού γυρνάτε; Δώστε παρόν!

Εγώ ξεκαθαρίζω τα πράγματα, μέχρι στιγμής έχω πετάξει άπειρα! 12 χρόνια σ' αυτό το σπίτι είχε μαζευτεί πολλή σαβούρα!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλησπερούδια!!!!Τί κάνετε ωρέ???Σοφούκα έχει πέσει τρελό ξεσκαρτάρισμα,ε???Τί μανία και αυτή ρε παιδί μου να μαζεύουμε ευλαβικά τόοοοσα άχρηστα αντικείμενα λες κ θα μας χρειαστούν κάποια στιγμή...σπάνια έχω χρειαστεί κάτι από τα 'κειμήλια'..αλλά και πάλι μαζεύω,μαζεύω....τί σύνδρομο κ αυτό..:rolleyes::rolleyes:

Χτες πήγαμε και μεις με το μαμαμίο (Παλλάντιν,καλό!!!!)για κρασάκι.τόσο καιρό είχαμε να βγούμε,την 'άκουσα' από το πρώτο ποτήρι..μιλάμε για γερό κανάτι....:tongue::tongue:

Ρενέ,αυτήν την Κυριακή δεν σας είπες ότι σας είχαν αφιέρωμα στο Γαστρονόμο???Δε σας είδα...:confused::confused:

Βρήκα ευκαιρία και μπήκα κλεφτά από του αδερφού μου,καθώς ακόμα χωρίς ιντερνέτι είμαστε...

Φιλώ σας κ καληνυχτώ σας.Τα λέμε τουμόροου!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα!

το μαμαμίος δεν είναι δικό μου, από κάποια το έκλεψα, αλλά δεν θυμάμαι ποια.

Εν τω μεταξύ το λαπτοπ μου τα έφτυσε, δεν δουλεύει, τώρα σας γράφω από του καλού μου, σγκρουμφ!

ΡΕΝΕ περαστικά στο ζουζούνι σου!

έχει φορέσει ο Γιώργος.

που μπορω να τα βρω αυτα?online δεν μπορω να παραγγειλω απο οτι βλεπω στο site....:rolleyes:

και γενικα στο site δεν μπορω ουτε να "μπω" σε ενα συγκεκριμενο ζευγαρι να το δω καλυτερα , τα βλεπω μονο ολα μαζι....:(

PENE περαστικα σας!!

μαρινακι μιλα με το doctor ή με καμια συμβουλο....

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Mama-mia καλά κάνατε και βγήκατε, να το οργανώνετε συχνότερα!

Pene και Ds επειδή το βλέπω να κοκκινίζει κιόλας αν συνεχίσουμε και αύριο θα πάρω τηλ το γιατρό μου αν και δεν είμαι σίγουρη ότι θα μου δώσει τη σωστή συμβουλή!

mGKop3.png60Jvp3.png

που μπορω να τα βρω αυτα?online δεν μπορω να παραγγειλω απο οτι βλεπω στο site....:rolleyes:

και γενικα στο site δεν μπορω ουτε να "μπω" σε ενα συγκεκριμενο ζευγαρι να το δω καλυτερα , τα βλεπω μονο ολα μαζι....:(

Εγώ είχα πάρει παπούτσια της συγκεκριμένης εταιρείας από τα Baby Nak (Θεσσαλονίκη)

899667.png226174.png

καλησπερα!

που ειστε τσουπρες???ειδατε ηλιο και βγηκατε βολτα στα παρκα???

περαστικα ρενε!

μαρινακι περαστικα και σε σενα κοριτσακι μου!πυρετο εκανες?παντως το καλυτερο ειναι νομιζω να αδειαζει εντελως το στηθος για να μην σε ποναει....

εμας τα νεα μας ειναι οτι η μικρουλα μας εβγαλε και το δευτερο δοντακι και η μεγαλη καθεται χωρις υποστηριξη! μιλαμε πρεπει να τις δειτε να καθονται στο παρκο η μια απεναντι στην αλλη να παιζουν η καθεμια μονη της και καποιες στιγμες να κοιτιουνται και να γελανε η μια στην αλλη και να μιλανε με τον ακαταλαβιστικο τροπο τους...!ολα τα λεφτα!

σοφουκα πολυ δουλεια εχεις με την μετακομιση αλλα τουλαχιστον θα κανεις καλο ξεσκαρταρισμα.....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...