Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

Μην ατγχωνεστε κοριτσακια μου για το φαγητο θα ερθει η ωρα που θα φανε. Εμενα ο Μητσος μεχρι 10 μηνων που αρχισα δουλεια ετρωγε μονο δεκατιανο φρουτα (οχι αλεσμενα )ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ουτε μεσημεριανο ουτε απογευματινο ουτε τιποτα. Καθε μερα μαγειρεμα κ αυτος στομα ερμειτικα κλειστο. Τα φρουτακια το πρωι κ μετα βεντουζα στο βζ. Σπανια να ετρωγε 1-2 κουταλια γιαουρτι. Απο την πρωτη μερα που αρχισα δουλεια εφαγε ολο του το μεσημεριανο. Μετα αρχισε ετρωγε κ τραχαναδες κλπ γι απογευμα κ μια χαρα. Το ιδιο κ η στεφανια της Βασως μαζι κ αυτη εκει στο χρονο που αρχισε η Βασω την δουλεια αλλα κ η Δαναη νομιζω ακομα μεγαλυτερη . Μην αγχωνεστε καθολου!

Για τον καιρο δεν μας βλεπω να συναντιμαστε. Ηδη ειναι ψιλοχαλια . Συννεφια κ λιγακι κρυο

Διαφημίσεις

το παρκο Ψυχικού τα σπάει!!!!!!! γεμάτο μικρά παιδάκια, καθαρό, γόπα κάτω ούτε για δείγμα, με ωραία παιχνίδια, σκάμματα και γρασίδι!!! ούτε ένα κρουασάν δε κυκλοφορούσε!! τα παιδιά τρώγανε περισσότερες μπανάνες και από τα πιθήκια!!!

βέβαια είχε κι αρκετές Φιλιπιννέζες, κι άκουγες όλες τις γλώσσες του κόσμου, αλλά πταίσμα μπροστά στην ομορφιά του πάρκου!!!

χάσαμε βέβαια την εκδήλωση για τον ερχομό της άνοιξης στο πάρκο Τρίτση (φτιάχνουν φωλιές για τα χελιδόνια τα παιδάκια), αύριο όμως θα επαναληφθεί στον Εθνικό Κήπο!!

http://www.infokids.gr/2010/03/%C2%AB%CF%87%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-2010%C2%BB-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BF%CF%81/

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Γεια σου ντουντούκι με τα ωραία σου! Γμτ, πακετάρω μανιωδώς και τα παιδιά γράφουν από 2-3 διαγωνίσματα ο καθένας και δεν μπορώ να έρθω πουθενά!

Μπορώ όμως να σας βάλω τραγουδάκι και να ταξιδέψουμε εικονικώς!

http://www.youtube.com/watch#!v=CjLHQH71vFQ

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

ασχετο αλλα εγώ ακουγα αυτο, και θυμηθηκα τα φοιτητικα μου χρονια!

http://www.youtube.com/watch?v=-da7gVLPxXs

Kαταπληκτικό τραγούδι! Εγώ το ανακάλυψα πολύ αργά, στα γεράματα, πριν καναδυό χρόνια!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Αλό! Τι κάνετε? Πήγατε τελικά οι υπόλοιπες στο Ψυχικό ή μόνο η Ντουντούκα με το Μαρινάκι? Για να δούμε αύριο πώς θα είναι ο καιρός γιατί σήμερα είχαμε διάφορες δουλίτσες!

Η μικρή δεν έκανε πυρετό Ελενάκι, αλλά πάααααρα πολύ μπούκωμα και ψιλοβήχα, το βράδυ μας ήταν πολύ δύσκολο, αλλά χτες και σήμερα δεν ήθελε να θηλάσει παρά μόνο πολύ λιγο και τώρα το ένα στήθος μου με πονάει πολύ, την έβαλα και ευτυχώς έφαγε κάμποσο και το άδειασε νομίζω όμως εξακολουθεί να πονάει πολύ! Ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα και κυρίως να αρχίσει να τρώει κάπως η μικρή γιατί δε βλέπω βελτίωση! Αλλιώς μπορώ να κάνω κάτι άλλο? Πάντως όντως δεν είναι τόσο μικρούλα πια, νομίζω πιάσαμε τα 4.400. Να τ' αφήσω? (που λέει κι ο χασάπης μου!)

Καλό Σαββατόβραδο σε όλες!

Χτες πήγαμε σινεμά (αμέεεε) και είδαμε το λουλούδι της ερήμου, μου άρεσε πολύ αλλά μια σκηνή είναι ...τι να σας λέω, πολύ κλάμα και πάρα πολύ δυνατή! Το βράδυ το σκεφτόμουν και δεν κοιμήθηκα καθόλου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Σινεμά???? Και το λες έτσι απλά??? Με 2 μηνών παιδί??? Μα θα μας τρελάνεις Μαρινάκι??? Καλά κάνατε! Εγώ ακόμα το ονειρεύομαι! Είδες για να κοιμούνται τα παιδιά???

Ντου είδες?? και ξέχασα να σου πω ότι τα παιχνίδια είναι του πάρκου για κοινή χρήση! Ξένες γλώσσες ακούς παντού και είναι πολύ ωραία γιατί είναι σαν Ευρώπη!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

O Γιωργάκης εντάξει κοιμόταν, η μπουμπού ψιλοκοιμόταν, ψιλοχουζούρευε, αλλά 12 η ώρα την ώρα που είχε ξεκινήσει να την ταίζει η μαμά μου με το μπιμπερό, είχαμε γυρίσει! Ας είναι καλά η μανούλα μου, να μου το θυμίσετε την επόμενη φορά που θα σας πω ότι τσακωθήκαμε!:mrgreen:

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας και απο μενα!!!!

:)

ασχετο αλλα εγώ ακουγα αυτο, και θυμηθηκα τα φοιτητικα μου χρονια!

http://www.youtube.com/watch?v=-da7gVLPxXs

απιστευτο τραγουδι!!!!!!!

Σινεμά???? Και το λες έτσι απλά??? Με 2 μηνών παιδί??? Μα θα μας τρελάνεις Μαρινάκι??? Καλά κάνατε! Εγώ ακόμα το ονειρεύομαι! Είδες για να κοιμούνται τα παιδιά???

και εμενα το σινεμα μου εχει λειψει αρκετα....:rolleyes:

και το γεγονος οτι πριν κανουμε το θησαυρακι μου, μας τι βαραγε που και που στη μια, στις δυο το βραδυ να πηγαινουμε βολτα με το αυτοκινητο μεχρι το λαγονησι -σαρονιδα και να γυρναμε.....:rolleyes:

πανε αυτα.....;)

επισης πρεπει να παρω καινουρια παπουτσακια στη μικρη γιατι στενεψαν:rolleyes:και απογοητευτηκα λιγο γιατι ειχα δει στη nike (online) ορισμενα ωραια (σας τα ειχα δειξει κιολας), τελος παντων ειδα καποια της nike και απο κοντα και κανενα δεν ειχε καμαρα:rolleyes:,νομιζα πια πως ολα τα παιδικα παπουτσακια τα κανουν με καμαρα:rolleyes:(δεν ειναι απαραιτητο?). ως τωρα της φοραγα κατι ωραια της chicco αθλητικα που εχουν κανονικα καμαρα. εχετε να προτεινετε κανενα καλο αθλητικο???

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...