Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Άλλο παιδικό δεν έχετε κοντά βρε Τζενάκι???

Και τώρα πώς την παλεύετε? Δεν μπορεί να τον παίρνει ο άντρας σου στις 4? Γιατί νομίζω ότι θα είναι κουραστικό να τον αφήνεις μέχρι τις 6 από την αρχή!

Μυρτούλι, φιλάκια πολλά!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άλλο παιδικό δεν έχετε κοντά βρε Τζενάκι???

Και τώρα πώς την παλεύετε? Δεν μπορεί να τον παίρνει ο άντρας σου στις 4? Γιατί νομίζω ότι θα είναι κουραστικό να τον αφήνεις μέχρι τις 6 από την αρχή!

ναι εχουν αυτον που παει η Δαναη.... Δεν παραδεχονται οτι ηταν μονη της, μου λενε οτι ηταν κ αλλα παιδακια, αλλα εγω πιστευω το παιδι μου οχι αυτους. Παντως δεν το λενε στους αλλους γονεις για την τιβι, αλλα και να τους το ελεγαν δε νομιζω να ειχαν θεμα... πρωτο παραδειγμα η αδερφη μου!

Τζενη υπαρχει κ ενας που τον λενε "παιδικες νοτες" ή καπως ετσι εκει που ηταν ο Γαλαξιας που καηκε. δε ξερω τιποτα για αυτον απλα τον ειδα προσφατα. Δε πας να δεις? και μετα ειναι κ στη φιλαδελφεια ενας κοντα στο τροφινο που τον λενε "ηλιο", λενε οτι ειναι καλος. Για δες αν σε βολευει κανενας. παντως οντως μεχρι τις 6 δεν ειναι και πολυ σταθμοι ανοιχτοι, ακι κουραστικο θα ειναι για το παιδι. Εκεινη την ωρα γυρνας?

Πηγαμε κολυμβητηριο σημερα και πηρα και τη δαναη. Της αρεσε παρα πολυ!

μεσα και μεις για συναντηση! ποτε λετε, αυριο ή κυριακη?

Γειά σας κορίτσια!!!

Ελίζα και Μυρτώ τα ίδια περνάω και γω ,ούτε θυμάμαι ποτε την παρατάω κάτω ,ούτε πότε την έχω στο κρεβάτι να φάει...ούτε ποτε ακούω κλαμα και ξυπνάω στο κρεβάτι του Γιώργου..γενικά είμαι σε μια κατάσταση μόλις πέφτει η νυχτα,που χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα και η μάνα τον εαυτό της.....και να φανταστείς ότι ο Γιώργος κοιμάται πλέον όλη νύχτα και η μικρή ξυπνά 2-3 φορές.......είμαι γαϊδούρα και τεμπέλα το ξέρω...........μου το λέει και ο καλός μου αυτό.......

Ντου έγραψες !!!!!!!

Πάω να ταισω τον Γιώργο και να ξαπλώσω λίγο ελπίζω η μικρή να κοιμηθεί μόνη της.......

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Εγω γυρναω σπιτι 4 αλλα απο τον Ιουνιο θα γυρναω 5. Ο αντρας μου θα μπορουσε να τον περνει 4 αλλα την βδομαδα που δουλευει απογευμα (2-10) φευγει απο το σπιτι στις 1.....

Ο Ηλιος λενε ειναι πολυ καλο αλλα μπορουμε να παμε μετα το Σεπτεμβριο γιατι περνει απο 2 1/2 κ πανω... Ρε κοριτσια ολοι οι ιδιωτικοι δουλευουνε 9-5 . Πως ειναι δυνατον 5 να εχεις καταφερει να γυρισεις σπιτι για να παρεις το παιδι απο σταθμο. Τουλαχιστον μεχρι τις 5:30 θα επρεπε να τα κρατανε. Βασικα εμεις εχουμε προβλημα μονο την βδομαδα που ο τασος θα ειναι απογευμα τις αλλες βολευομαστε.Τωρα μου ειπαν για αλλον εναν προς Καματερο σε εκεινο το δρομο παιδικη χαρα ... για να δουμε παμε κ βλεπουμε ..... θα παμε να ρωτησουμε κ σε αυτον εκει στο πρωην Γαλαξια ειναι διπλα στα τρενα στις γραμμες (ασχετο) ομως ρε γμτ κ δεν εχει αυλη καθολου ....

Στον Κ. Μυλο δεν θελω να ξαναπαω γιατι δεν μου αρεσε η προσεγγιση τον Σεπεμβρη κ τα τοσα πολλα ψεματα απο την πρωτη μερα

Κ εγω μεσα για βολτα Κυριακη πρωι

Χέλοου! Οι πληροφορίες για τον καιρό αύριο διήστανται! Κάτι άκουσα για βροχή, μακάρι να επιβεβαιωθεί η αντίθετη πρόβλεψη! Θέλω κι εγώ συνάντηση τρομάρα μου κι ας είναι η μπουμπού πάλι για τουμποφλό! Έκανε κι αυτή τον εμετό της και στάνιαρε και συνεχίζει με γουλιές ακάθεκτη!

Μυρτωωωω κι εγώ το ίδιο αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει καμιά πιο δύσκολη δουλειά από το να είσαι με 2 πιτσιρίκια σπίτι όλη μέρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Α ναι Τζενάκι ο παιδικός που πάει ο Γώγος (εντάξει όοοοταν θα ξαναπάει) είναι στον Περισσό και απ' ότι ξέρω τα κρατάνε μέχρι τις 6 αν θέλεις! Πες μου αν χρειάζεσαι πληροφορίες!

Κάτι δεν κατάλαβα καλά μου φαίνεται από τη νύστα! Αφήσανε τη Δανάη μόνη της στο σταθμό να βλέπει τηλεόραση??? Ή τα άλλα παιδιά βλέπανε και εκείνη έμεινε μόνη σε άλλη αίθουσα! Και τα δύο σενάρια βέβαια χάλια μαύρα!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

ολο θελω να σας ρωτησω και ολο ξεχναω....

ποναει το αριστερο μου στηθος εσωτερικα και απο την πανω μερια μονο...τι μπορει να ειναι? μαστιτιδα αποκλειεται γιατι το στηθος ειναι πολυ μαλακο... επισης καποια στιγμη την ωρα που θηλαζε η μικρη αισθανθηκα το λετ νταουν και μου εκανε εναν αφορητο πονο....τι να ειναι γμτ???? το εχετε ξαναακουσει?

tqj2p3.png vvtJp3.png

hello!!!!

και εμεις θα ερθουμε αυτο το ΣΚ αν δεν πατε τοσο μακρυα....

Εγώ ξεφύτρωσα αυτά σαν εύκολη λύση

http://www.holle.com.au/products/cookies.html

thx evi , αν και απο οτι ειδα εχει σκονη γαλακτος...:rolleyes:

ολο θελω να σας ρωτησω και ολο ξεχναω....

ποναει το αριστερο μου στηθος εσωτερικα και απο την πανω μερια μονο...τι μπορει να ειναι? μαστιτιδα αποκλειεται γιατι το στηθος ειναι πολυ μαλακο... επισης καποια στιγμη την ωρα που θηλαζε η μικρη αισθανθηκα το λετ νταουν και μου εκανε εναν αφορητο πονο....τι να ειναι γμτ???? το εχετε ξαναακουσει?

ειχα και εγω ενα παρομοιο πονο ανα διαστηματα, στο αριστερο και εγω:rolleyes:

δεν εκανα τιποτα γιατι ερχεται που και που και φευγει.....

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Αθηνός, χα χα καλό, όπως λέμε μάμα μίος!

Η Σοφία από τότε που έκανε πληγή στον αντίχειρα από το πιπίλισμα δε τον θέλει γιατί την πονάει και έχει κάνει εμένα πιπίλα.

ds σχετικά με το φαγητό, στη Σοφία αρέσει πολύ την ώρα που την ταΐζω να κρατάει ένα κουτάλι και να κάνει ότι τρώει μόνη της, ή να της δίνω χαρτοπετσέτες και να τις κάνει κομματάκια, δοκίμασε κάτι τέτοιο αν θέλεις. Πάντως ενημερωτικά, εγώ μέχρι 10 περίπου χρονών έτρωγα απειροελάχιστη ποσότητα, θυμάμαι ότι με πίεζαν να φάω και αισθανόμουν πραγματικά χορτάτη, δεν ήθελα άλλο. Κάποια στιγμή άνοιξε η όρεξή μου, και τώρα τρώω ό,τι βρεθεί μπροστά μου!

Αναστασία, εγώ έπαθα μαστίτιδα πριν 2-3 εβδομάδες, και το στήθος μου ήταν μαλακό.

Δες αν είναι κόκκινο και ζεστό στο σημείο που πονάει. Δίνε περισσότερο το πονεμένο στήθος, και αν ανεβάσεις πυρετό που δεν πέσει μέσα σε ένα 24ωρο θα πρέπει να πάρεις αντιβίωση.

κοριτσια για το στηθος ακυρο! πριν απο λιγο θυμηθηκα τι εγινε και με ποναει...

χθες με πονουσαν τα κοκκαλακια μου και ζητησα απο τον στρατο να με πατησει λιγο...εκει αρχισε τα παιχνιδια με παλεματα και μου εδωσε μια γερη δαγκωνια στο συγκεκριμενο σημειο το σκασμενο....:lol::lol::lol::roll:ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σας...

tqj2p3.png vvtJp3.png

παλλαντίνιο, κι εγώ το σκέφτομαι τί θα κάνει με το δάχτυλο όταν θα βγάλει δόντια! Φαντάσου μέχρι τωρα έχει κάνει κάτι ξεραϊλες στα δάχτυλά που βάζει!

Βέβαια μπορεί να το κόψει κιόλας όπως ο Μάνος της Ρόζυ!

Μαρινάκι, πολύ πυρετό? Περαστικά στην τοσοδουλένια!!!!! Αλήθεια είναι ακόμα τόσο τοσοδούλα? Δεν νομίζω πια εεε?΄Μακάρι να είναι καλά να τη δούμε και αυτήν! Και να κάνει καλό καιρό βέβαια!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ds σχετικά με το φαγητό, στη Σοφία αρέσει πολύ την ώρα που την ταΐζω να κρατάει ένα κουτάλι και να κάνει ότι τρώει μόνη της, ή να της δίνω χαρτοπετσέτες και να τις κάνει κομματάκια, δοκίμασε κάτι τέτοιο αν θέλεις. Πάντως ενημερωτικά, εγώ μέχρι 10 περίπου χρονών έτρωγα απειροελάχιστη ποσότητα, θυμάμαι ότι με πίεζαν να φάω και αισθανόμουν πραγματικά χορτάτη, δεν ήθελα άλλο. Κάποια στιγμή άνοιξε η όρεξή μου, και τώρα τρώω ό,τι βρεθεί μπροστά μου!

τα κανουμε ολα αυτα και αλλα τοσα....;)

thx παντως....

σημερα εφαγε σχετικα καλα τα φρουτα και το μεσημεριανο αλλα δεν αγγιξε το απογευματινο...:(

αβυσσος.....:rolleyes:

παντως το παιζω πιο ηρεμη, δεν αγχωνομαι τοσο οσο πριν και οφειλω να ομλογησω πως φταιτε και εσεις σε αυτο....thx κοριτσια ολες για τις συμβουλες και την παρηγορια!:)

κοριτσια για το στηθος ακυρο! πριν απο λιγο θυμηθηκα τι εγινε και με ποναει...

χθες με πονουσαν τα κοκκαλακια μου και ζητησα απο τον στρατο να με πατησει λιγο...εκει αρχισε τα παιχνιδια με παλεματα και μου εδωσε μια γερη δαγκωνια στο συγκεκριμενο σημειο το σκασμενο....:lol::lol::lol::roll:ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σας...

πωπω λες τελικα εγω να εχω κατι???lolol;)

να το ψαξω αν ειναι...:rolleyes:

φιλια καληνυχτα!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...