Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ειμαστε τβ φρι απο αποψη τρομαρα μας!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

τελειο το αιρε , πολυ απελευθερωτικο!

παρασκευη εγω μπορω μετα τις 11 καθοτι δουλευωωωωωωω:rolleyes: και απογευμα εχουμε παιδιατρο κ παλι μαθημα, οποτε......επισης δεν οδηγω.....:roll: αν πουμε για κεντρο καπου, καθοτι κι εγω κεντρο μενω,ds το μπορεις;:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειμαστε τβ φρι απο αποψη τρομαρα μας!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τελικά υπάρχουν κι άλλοι σαν κι εμας:D:D

Εμείς έχουμε τιβι αλλά σχεδόν δεν ξέρουμε ΑΝ λειτουργει.:mrgreen:

Μόνο για να δούμε κανένα dvd και αυτό αραια και που με την κουραση που έχουμε:(

DPYUp2.png EYukp3.png

γειτονισα εγω ειδα μεσα σε ενα μηνα ενα dvd και ενα σινεμα, αμεεεε!!!τρεις ταινιες συνολο σε 8 μηνες:lol: μιλαμε για επιτευγμα! βεβαια ειμαι ιντερνετακιας, που να ειχαμε και τβ...:rolleyes:

θα την ψαξω την κηραλοιφη, δεν το θυμομουν!

αληθεια, η λεγκω που εξηφανισθη;:confused:

προσηγαγαν χτες γυρω στα 250 ατομα λεει, και ανηλικους και επισης την εγγονη του θοδωρακη...!δεν πιστευω να εχει τιποτα τρεχαματα η φιλεναδα μας με κανεναν δικο της.....:eek:

κατα τα αλλα ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ με τους "αντεξουσιαστες στην εξουσια"που μπλεξαμε, ειναι απιστευτα τυπακια ΦΤΟΥ ΤΟΥΣ (να μην τους ματιασω, βεβαιως βεβαιως:rolleyes:)

Επεξεργάστηκαν by DaF

Και η άσχετη ερώτηση της ημέρας: Αποφάσισα να ασχοληθώ (στη σκέψη προς το παρόν) με το πού θα κοιμίζω τη μπέμπα μας όταν γεννηθεί με το καλό! Σκέφτομαι ότι μέχρι 3 μηνών τουλάχιστον τα βράδυα θα κοιμάται στο δικό μας δωμάτιο οπού τα πράγματα είναι πάαααρα πού στριμωγμένα! Οπότε αναρωτιέμαι αν θα βολεύεται στο πορτ μπεμπέ που έχω από το γιο μου αλλά βράδυ τον κοίμιζα εκεί μέχρι 50 ημερών μετά πήγε στην κουνια του ή αν είναι πολύ μικρό και πρέπει να πάρω λίκνο! Εσείς που τα κοιμίζετε τα 2α, 3α και 4α παιδάκια σας??? Επίσης, επειδή η κούνια του Γιώργου γίνεται κανονικό κρεβάτι θα παραμείνει στην κατοχή του και σκέφτομαι να πάρουμε κάτι παρόμοιο και για τη μπουμπού. Το θέμα είναι ότι θα μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο και σκέφτομαι αν πρέπει να την παραγγείλω από τώρα και να τη βάζω έστω κάποιες ώρες μέσα στη μέρα, πράγμα όμως που σημαίνει ότι πρέπει να βγάλω τον καναπέ από το παιδικό και μας είναι αρκετά χρήσιμος αφού αλλάζουμε εκεί το μικρό και του δίνουμε το γάλα! Για πείτε καμιά γνώμη!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Mαρίνα, όταν γεννήθηκε ο Μάνος ο Γιάννης ήταν 3 ετών και τον είχα βάλει 1-2 μήνες πριν σε μονό κρεβάτι σε άλλο δωμάτιο. Ο Μάνος κοιμόταν για 3-4 μήνες περίπου σε ένα αρκετά μεγάλο καλάθι που είχα στο δωμάτιο και μετά τον πήγα στην κούνια του...Νομίζω πάντως ότι ίσως είναι καλύτερο να πάρετε μονό κρεβάτι με ένα κάγκελο για τον Γιώργο και να κρατήσεις την κούνια για την μικρή...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Μέσα για Παρασκευή!

Πείτε πού θέλετε... Αν σας βολεύει στο κέντρο κατεβαίνω εγώ!

Μαρίνα, εγώ πήρα μια κούνια από το ΙΚΕΑ 45 ευρώ, η οποία είναι πιο μικρή από του Αλέκου και την έχω στο δωμάτιο μου. Θα μεταφερθεί στο ίδιο δωμάτιο όταν λίγο αραιώσουν τα βραδινά! Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για κρεβάτι...

Και μια ερώτηση. Η διάροια στα μωρά πώς είναι? Υγρά κακά? Είναι υγρά τα κακά της από χθες. Από χρώμα είναι μια χαρά...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Λεγκωωωωωωωωωωωωωωωω που είσαι;;;;;;;;;;;;

Πλάκα θαχει να γεννάει!

Εγώ πήρα στην Άννα κρεβάτι κανονικό, που έχει την δυνατότητα να γίνει και κουκέτα όταν το επιθυμήσουμε...

Ο μπεμπς θα πάει σε καλαθούνα και στην κουνια της Άννας στο δωμάτιο μας τον πρώτο καιρό (τρελό στρίμωγμα και εμείς) αν και μικρή σχετικά (δεν γίνεται κρεβάτι...) και αργότερα θα μεταφερθεί η κούνια στο δωμάτιο της Άννας..., πολύ αργότερα θα γίνει και η κουκέτα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Μέσα για Παρασκευή!

Πείτε πού θέλετε... Αν σας βολεύει στο κέντρο κατεβαίνω εγώ!

παρασκευη εγω μπορω μετα τις 11 καθοτι δουλευωωωωωωω:rolleyes: και απογευμα εχουμε παιδιατρο κ παλι μαθημα, οποτε......επισης δεν οδηγω.....:roll: αν πουμε για κεντρο καπου, καθοτι κι εγω κεντρο μενω,ds το μπορεις;:confused:

τι λέτε για Εθνικό κήπο;

ΑΑΑΑΑ!!!

Καλα κι εγω μιλαγα τοση ωρα στο αλλο καφε! Μωρε μπραβο!

Με δυο λογια ειπα λοιπον στο αλλο, στο "καλως ηρθατε", οτι γυρισα, οτι ειμαι εδω, οτι μου λειψατε, οτι το Παρισακι ηταν υπεεεεροχο, ....αυτα!!!!

Διαφημίσεις

bienvenue :tongue::tongue: τι κανεις θεοδωρα;πολυ χαιρομαι που θα τα λεμε κι απο εδω...!αχχχ ποσο μου εχει λειψει η μουχλα στα τρενα της γαλλιας που ανακατευεται με τη μυρωδια του καφε!φοβερη μυρωδια!!:D

λοιπον, εγω μεσα για Κηπο, αισιως θα εχουμε παραλαβει κ το καροτσι μας...χμμμμ περιεργη ειμαι θα φτασει σωο δε θα φτασει...:confused: απλα οπως ειπα κ πιο πανω μπορουμε να φυγουμε απο το σπιτι στις 11.30 που θα εχω γυρισει απο το μαθημα και να σας βρουμε εκει....ε;

ελενη επειδη το χω προσφατο το θεμα διαροια, αν ειναι απο χρωμα καλα με τους κοκκους και τα ολα τους, ας ειναι κ λιγο νερουλα, δεν πειραζει..!τα πρασινα ή τα μαυρα μας πειραζουν (πολυ) και οσα εχουν βλεννες βεβαιως...

πολυ σιωπη η λεγκω, θα την παρω ενα τηλ αυριο!:confused:

γεια σου DaF κι εγω χαιρομαι που θα τα λεμε απο εδω! Εχεις κανει κι εσυ Παρισακι;;; Αχ αυτη η μουχλα των μετρο κι εμενα μου ειχε λειψει!!! Ελπιζω να μη με παρει σβαρνα το τρελλοπρογραμμα μου και να περναω λιγο για καφε και χαλαρωση!

Τι λεει λοιπον το Λεγκοπουλακι μας;;;; Δεν επικοινωνησε καμια;;

Ζηλευωωωωω για Παρασκευη!!!!!

..και bordeaux!!απο εκει μου λειπουν κι αλλες μυρωδιες...του ποταμιου, του κρασιου-αλιμονο.......

ελπίζω να βρεθουμε τουλαχιστον στο παρεντχολικς, να τα πουμε κι απο κοντα, να μου πεις τι κανει η γαλλια!:tongue::D

Αχ θεε μου! ειμαι τελειως στον κοσμο μου...ποτε ειναι το παρεντχολικς....Μα που ζω;

Bordeaux.... Αχ αχ αχ και παλι αχ! Εγω Παρισακι απο γεννησημιου για 4-5 χρονια και μετα παλι 6 χρονια σπουδες και δουλεια! Απορω πως εφυγα...ειμουν και πολυ ηλιθια και πολυ ερωτευμενη...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...