Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

μηπως εκνευριζεται γιατι ξερει οτι θα πας κοντα της;;;;Εγω την αφνω να κλαψει για λίγο και λεω στν γιο μου ¨κοιτα η μπέμπα μας κλαιει,θα παμε να την κανουμε καλο να σταματησει;" και τρεχει μπροστα απο μενα στο δωματιο...

δεν λεω οτι δεν ζηλευει αλλα το παλευουμε

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρενε, κουραγιο κοριτσακι, θα της περασει η αρρωστια και θα γινουν ολα μια χαρα. Εσυ οταν εισαι αρρωστη φανταζομαι οτι δεν μπορεις να φας, ειδικα αν εισαι μπουκωμενη ή σε ποναει ο λαιμος κτλ. Φανταζεσαι να ειχες κ τη μανα σου απο πανω να προσπαθει να σε μπουκωσει? Μην αγχωνεσαι καθολου, δε τρωει γιατι δεν θελει να φαει,μολις της περασει θα δεις οτι θα πεσει με τα μουτρα στο φαι κ οτι κ αν χασει θα το ξαναπαρει.

Οσο για το σπιτι-μπ@@ρδελο εμενα μια ζωη ετσι ειναι, οχι μονο οταν ειναι αρρωστα τα παιδια. Ο μονος που καθαριζει εδω μεσα ειναι ο αγγελος που τρωει ό,τι και αν βρει! Στα κακα του βρισκω οτι θες! Δεν εχει απο αυτο διαρροια στο υπογραφω εγω, το μονο να προσεχεις να μη καταπιει τιποτα και πνιγει.

Οσο για τη μαμα σου, βαλ'την και αυτη στο κλαμπ...

ο βηχας ειναι απο φλεμματα? αμα της βαζεις ορο ηρεμει καθολου? Την ακουσε φανταζομαι γιατρος, ε?

Περαστικα κοριτσακι, κ αμα κοιμηθει πεσε κ συ λιγο μαζι της και θα δεις τον κοσμο με αλλο ματι. Παρατα τις δουλειες!

Αφρο να κάνεις φασαρία για την απομόνωση της Δανάης!!!

Μια μανία που την έχουν όλοι με την τηλεόραση...

ρενέ περαστικά στη μικρή και ηρεμία σε σένα!!!!

Εve, συζήτησέ το με τον Αλέξανδρο, μάθε πώς νιώθει, βοήθησέ τον να εκφραστεί..

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

επισης, μηπως εχετε να μου συστησετε κανενα μπισκοτακι για τη μικρη σχετικα υγιεινο χωρες ζαχαρες κτλ??εχω βρει κατι βιολογικα αλλα εχουν ζαχαρη...:rolleyes:τους δινετε τιποτα τετοιο εσεις??

Εγώ ξεφύτρωσα αυτά σαν εύκολη λύση

http://www.holle.com.au/products/cookies.html

899667.png226174.png

Χρειάζομαι μάρσιπο για τις βολτούλες να βάζω την μικρή μέσα και Γιώργος καρότσι...γιατί το αντίθετο δεν νομίζω να παίξει ,15 κιλά που έχει φτάσει..

Κι εγώ αυτό κάνω,

μέχρι να πάρω αυτό board για το καρότσι και να βάζω το Γιώργο.

899667.png226174.png

Εve, συζήτησέ το με τον Αλέξανδρο, μάθε πώς νιώθει, βοήθησέ τον να εκφραστεί..

A:Μαμα εχω νευρα.

E:γιατι αγορακι μου?

ΣΙΩΠΗ

A:Μαμα ειμαι θυμωμενος

ΣΙΩΠΗ

ΣΙΩΠΗ

Αυτο γινεται ολη μερα.

E:Εαν μου πεις γιατι εχεις νευρα-γιατι θυμωσες, θα παμε βολτα,θα παιξουμε κλπ κλπ

A:Μαμα ειμαι καλά

:cry:

Ευη τελικα θα το παρεις το ergo baby ;;;;

Εμενα δεν μπαινει board στο καροτσι που εχω γμτ..εκτος αν τελικα παρω αλλο καροτσι δεν ξερω τι να κανω...

Eve δοκιμασε να αφιερωσεις χρονο,τον οποιο θα τον περνατε οι δυο μαζι,χωρις το μωρο..ας την κρατησει και ο μπαμπας λίγο.....

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

ΣΙΩΠΗ

Eve, μην τον ρωτάς γιατί....

Εσύ ξέρεις καλύτερα από αυτόν γιατί και σίγουρα είσαι σε θέση να το εκφράσεις με λόγια. Αυτός, πιθανώς δυσκολεύεται να εκφραστεί και έτσι αισθάνεται ακόμα χειρότερα. Για δοκίμασε πχ:

Ε: Αγοράκι μου είσαι θυμωμένος που δεν προλαβαίνουμε να παίζουμε πολύ μαζί ε?

Α: ναι -(ίσως και τίποτα)

Ε: Κι εγώ θα ήθελα να παίζουμε περισσότερο. Ξέρεις, το απόγευμα (αύριο, το Σάββατο) μπορούμε να αφήσουμε τη μικρή με τον μπαμπά (γιαγιά κλπ) και να πάμε στην παιδική χαρά οι δυο μας. Θέλεις?

Πάντως να θυμάσαι ότι ΠΑΝΤΑ εσύ θα παραλαμβάνεις τα νεύρα, τη ζήλια, την απογοήτευση των παιδιών σου. Είσαι η σημαντικότερη παρουσία στη ζωή τους;)

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

ρενέ περαστικά στη μικρή και ηρεμία σε σένα!!!!

Καλησπέρα! Περαστικά στα αρρωστούλικα! Ρενέ, καλά σου λέει η Αφροδίτη για όλα! Μην το ταΐζεις το παιδί όταν είναι άρρωστο, ξέρει αυτό τι κάνει, μόνο το επιβαρύνεις αν το πιέζεις (και ειδικά αν κάνει εμετό δεν πρέπει για αρκετό διάστημα να φάει ή να πιεί τίποτα, σταδιακά με το κουταλάκι λίγο νερό κλπ.).

Eve, βάστα γερά!

Και στον δικό μας σταθμό, ενώ παλιά, όταν είχα τα αγόρια, δεν βλέπανε, τώρα πολύ συχνά όταν πάω να πάρω τη μικρή το μεσημέρι, στο ένα δωμάτιο ακούω τηλεόραση δυστυχώς. Τα μισά τα έχουνε σε ένα δωμ. όπου παίζουν ή διαβάζουν παραμύθια (τα μικρότερα νομίζω, είναι και η Ευτυχία μαζί) και τα υπόλοιπα σε άλλο όπου αρκετές φορές ακούω να παίζει τηλεόραση... Αλλά βρε παιδί μου να τη βάλουν μόνη της... αμάν πια!

Σήμερα έκανα απεργία αλλά δεν πήγα στην πορεία, έκανα ξεκαθάρισμα στα ρούχα των παιδιών, ξεφορτώθηκα (έδωσα) αυτά που δεν χρειάζομαι και τα καλοκαιρινά τα πήγα και τα τακτοποίησα στο καινούριο σπίτι! Τώρα πρέπει να κάνω το ίδιο και με τα δικά μας! Έχω κουβαλήσει και αρκετά βιβλία, το πιο δύσκολο θα είναι να πετάξω όλα τα άχρηστα παιχνίδια, όλο πετάω και όλο μαζεύονται τα άτιμα, και μάλιστα χωρίς να τους αγοράζω σχεδόν ποτέ παιχνίδια, μπορείτε να μου πείτε πώς γίνεται αυτό;;;:rolleyes:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Afroνταιτ εχεις γινει σοφουκα νο 2!!!!!

τοχεις πιδι μ τοχεις!!!

:oops::oops::oops:

ΣΙΩΠΗ

ΣΙΩΠΗ

ΣΙΩΠΗ

Αυτο γινεται ολη μερα.

E:Εαν μου πεις γιατι εχεις νευρα-γιατι θυμωσες, θα παμε βολτα,θα παιξουμε κλπ κλπ

A:Μαμα ειμαι καλά

:cry:

οπως στα λεει η Ελιζα! δεν μπορει να σου πει γιατι, γιατι δεν μπορει να εκφραστει. Πες του οτι τον καταλαβαινεις, οτι κ συ θυμωνες οταν ησουν μικρη και ζηλευες τα αδερφια σου (εγω το ελεγα κ ακομα το λεω αυτο στη Δαναη) αλλα μετα που μεγαλωσα χαιρομουν πολυ που ειχα τον θειο σου και παιζαμε μαζι. Προτεινέ του πραγματα που θα τον κανουν να νιωσει καλυτερα!

εννοειται. σημερα με το που παιρνω τη Δαναη, μπροστα στη δασκαλα "σημερα η κυρια Κα, με αφησε να δω ντιβιντι" και της ειπα, "μπραβο, ευτυχως που δε σε αφησαν παλι μονη" Η δασκαλα δεν ηξερε τι να πρωτοδικαιολογισει, οτι δεν ηταν μονη μου ειπαν, οτι ηταν εκπαιδευτικο το ντιβιντι κ οτι αλλο θες. Δε θελω να τους παω τρελλη κοντρα, γιατι θα την πληρωνει το παιδι που εχει "στριμμενη μανα"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...