Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλησπέρα, περαστικά σε όλους τους αρρωστούληδες!

dooo επειδή δεν παραπονιέσαι ποτέ για την Μαρίνα και τον ύπνο της, τόσο καιρό νόμιζα ότι κοιμάται σερί!

Ντι ες κι εγώ τι κατάλαβα που η Σοφία τρώει πολύ; Έκανε πριν λίγο έναν εμετό ξεγυρισμένο, λέρωσε το σεντόνι μας, την παπλωματοθήκη, τις πιτζάμες μου, το σουτιέν μου, τον υπνόσακό της και το φορμάκι της. Ευτυχώς ήταν σπίτι ο άντρας μου και με βοήθησε να καθαρίσω. Τώρα αν παράφαγε, αν είναι ίωση ή κάτι άλλο δεν ξέρω.

Εν τω μεταξύ, το δαχτυλάκι της από το πιπίλισμα έκανε στο σημείο που ακουμπάνε τα δόντια της πληγή, και τώρα έχει λίγο πύον και καύκαλο. Της έβαλα betadin, τώρα δεν το πιπιλάει γιατί την ενοχλεί, λέτε να υπάρχει κανένας κίνδυνος; Να πάρω τηλ. την παιδίατρο;

Παρέλαβα και το pouch, πολύ βολικό μου φαίνεται!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα τι κάνετε?

Δεν προλαβαινω να σας διαβασω καθώς δεν εχω όλη μερα εδω pc αλλά ελπίζω να είστε καλά!

Εμείς εδώ μας απέκλεισαν τα χιόνια και ο χάλια καιρός μέσα...ελπίζουμε τις επόμενες μέρες να ανέβει η θερμοκράσια να χαρούμε καμιά βόλτα.

Καλό σας βράδυ!

Καλά βρε Λέγκω τί ερωτήσεις κάνεις και ξεφτυτρώνουν ένα ένα τα παιδιά που κοιμούνται. Όπως μου είπε και μια φίλη μου δεν μπορεί κάτι λάθος κάνεις... Η οποία παρεπιπτόντως γέννησε σήμερα! Μακάρι να μην κάνει τα ίδια λάθη με εμένα.

Ααα και για να σας πω, χάζευα κάπου ένα περιοδικό με συνέντευξη της Κάτιας Ζυγούλη η οποία έλεγε ότι έχει εκπαιδεύσει ΧΩΡΙΣ ΚΛΑΜΑΤΑ την κόρη της να κοιμάται από 2 μηνών! Και ότι θήλαζε τους πρώτους μήνες. Ααα και λίγο πιο κάτω ότι ο Σάκης ήταν πολύ καλός και όταν γύριζε από το μαγαζί και ξυπνούσε το μωρό το έπαιρνε και το τάιζε αυτός και την άφηνε να ξεκουραστεί... Πώς συνδιάζονται όλα αυτά δεν ξέρω... Μάλλον ο Σάκης έχει βζ!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ααα και για να γυρίσουμε στα δικά μας, έκλάψε πάλι η τσουλουφίτσα αλλά σήμερα δεν το πολυσκέφτηκα, την πήρα μαζί στην κούνια του Αλέκου και πολύ της άρεσε... Με το που πήγε για ύπνο ο Αλέκος τσιμουδιά, ξάπλωσε, έβαλε το δάχτυλο και αποκοιμήθηκε. Βρε λέτε να θέλει την ησυχία της???

Διαφημίσεις

Εν τω μεταξύ, το δαχτυλάκι της από το πιπίλισμα έκανε στο σημείο που ακουμπάνε τα δόντια της πληγή, και τώρα έχει λίγο πύον και καύκαλο. Της έβαλα betadin, τώρα δεν το πιπιλάει γιατί την ενοχλεί, λέτε να υπάρχει κανένας κίνδυνος; Να πάρω τηλ. την παιδίατρο;

Κι εγώ είχα 'φάει' το δαχτυλό μου. Μου το μπαντάρανε, δεν μου άρεσε πια και σταμάτησα....

Ααα και για να γυρίσουμε στα δικά μας, έκλάψε πάλι η τσουλουφίτσα αλλά σήμερα δεν το πολυσκέφτηκα, την πήρα μαζί στην κούνια του Αλέκου και πολύ της άρεσε... Με το που πήγε για ύπνο ο Αλέκος τσιμουδιά, ξάπλωσε, έβαλε το δάχτυλο και αποκοιμήθηκε. Βρε λέτε να θέλει την ησυχία της???
Μπας και νυστάζει η δικιά σου νωρίς-νωρίς? Μήπως θέλει να είναι ένα από τα παιδιά που κοιμούνται?:tongue:

DPYUp2.png EYukp3.png

Κι εγώ είχα 'φάει' το δαχτυλό μου. Μου το μπαντάρανε, δεν μου άρεσε πια και σταμάτησα....

Μπας και νυστάζει η δικιά σου νωρίς-νωρίς? Μήπως θέλει να είναι ένα από τα παιδιά που κοιμούνται?:tongue:

Η αλήθεια είναι ότι όταν είμαστε σπίτι και την βάζω κατά τις 9 στο κρεβάτι κοιμάται αμέσως... Η τουλάχιστον αυτό έκανε μέχρι την προηγούμενη βδομάδα. μετά βέβαια ξύπναγε αλλά χθες και σήμερα επειδή γυρίσαμε μετά τις 9 ίσως βγήκε από το πρόγραμμά της!

Υπέγραψα! Και περαστικά σας! Που την τσακώσατε?

hello!!!!!:)

Α! Και Ds, η Σεμέλη το έραψε το στόμα όταν ήταν περίπου 1+ (μέχρι τότε έτρωγε τα πάντα απροβλημάτιστα). Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν περνάει μερικές μέρες μόνο μαζί μου, που εγώ δε σκάω και δεν την παρακαλάω, ξεκινάει και τρώει μια χαρά. Εγώ μόλις πει δε θέλω της λέω οκ, έφυγες, πάμε για ύπνο και όταν ξυπνήσεις μπορεί να θες. Όσο θες φάε, εμένα μου αρέσει σήμερα το φαγητό της λέω και κάθομαι και τρώω. Κάπως έτσι παίρνει μπρος. Πραγματικά όμως δεν αγχώνομαι. Μόλις εμφανιστεί ο μπαμπάς ο οποίος αγχώνεται και την αρχίζει στα κολπάκια για μία-μία μπουκιά, μετά περνάμε τα πάνδεινα. Έχει τεράστια σημασία αυτό, ακόμα και για τα μικρά-μικρά, όχι μόνο τώρα που είναι κοτζάμ γαιδούρα. Και για να μη νομίζεις ότι το λέω έτσι το δεν τρώει, είχε περάσει παλιότερα ολοκληρο επταήμερο με 2 μπισκότα και μια κουταλιά φυστικοβούτυρο στο σύνολο (και γάλα φυσικά)!

Επίσης, είχα διαβάσει κάπου που έλεγε ένας παιδίατρος ότι στα μικρά παιδάκια αρκεί μια κουταλιά της σούπας για κάθε γεύμα για κάθε χρόνο της ηλικίας του παιδιού. Δηλ. ένα δίχρονο παίρνει ότι χρειάζεται αν τρώει 2 κουταλιές από το μεσημεριανό, 2 από το απογευματινό κλπ. Όλο το υπόλοιπο είναι αυτό που μας φαίνεται εμάς ότι θα έπρεπε να τρώει. Δεν ξέρω αν ισχύει επιστημονικά, ίσως μπορείς να το ψάξεις, σίγουρα πάντως τα περισσότερα παιδάκια τρώνε πολύ λιγότερο από αυτό που θα ήθελαν οι μαμάδες τους και είναι όλα τους μια χαρά υγιέστατα...

Αυτό μας έλεγε μια φίλη γιατρός που σπούδασε στην Ιταλία ότι αναφέρεται στη γενική παιδιατρική που κάνουν όλοι.

Γενικά πάντως συμφωνώ απόλυτα με τη dansem. Όσο μεγαλύτερη αγωνία έχεις να φάνε τα παιδιά, τόσο πιο πολύ σε παιδεύουν. Και όσο τα συνηθίζεις να τρώνε με παιχνιδάκια κλπ, δεν βρίσκουν κανένα λόγο να επισπεύσουν τη διαδικασία του φαγητού, ώστε να τελειώνει κάποτε και να πάνε για παιχνίδι.

αχ βρε κοριτσια με καθησυχασατε καπως....:rolleyes:

και σημερα στο μεσημεριανο τα ιδια ειχαμε.....:(

δηλαδη λετε πως ειναι πολυ λαθος που προσπαθω κανοντας τον καραγκιοζη ή βαζοντας τραγουδια ή δινοντας της κανενα παιχνιδακι να χαζευει???:?:-?

παντως σημερα που ειμασταν εξω για το απογευματινο και ειχε να απασχολειται με κατι και χαζευε τριγυρω εφαγε μια χαρα:rolleyes:

Καλημέρα!

Έχουμε τη γουρουνογρίπη!! Μη φανταστείτε τίποτα φοβερό πάντως, μια χαρά ελαφριά την περνάμε. Απλά ο ξάδερφός του καλού μου που είναι και γιατρός του αγχώθηκε και τον έβαλε να κάνει την εξέταση. Και τον πλάκωσε στην αντιβίωση:( Εγώ πάλι κοντεύω να γίνω περδίκι με τα ομοιοπαθητικά μου:cool:

Τα παιδιά δεν μοιάζει να έχουν κάτι περισσότερο από ότι είχαν -λίγο μύξα, λίγο βήχα.

περαστικα σας!!!!!

Πηγα στον γιατρο ολα καλα. Βεβαια παλι δεν μας εκανε τη χαρη το σπορι να δούμε τα αποκρυφα, ηταν με βουτια κατω ετοιμο να βγει

ζορικο το σπορακι, μαλλον θελει να σας κανει εκπληξη....;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Ντι ες κι εγώ τι κατάλαβα που η Σοφία τρώει πολύ; Έκανε πριν λίγο έναν εμετό ξεγυρισμένο, λέρωσε το σεντόνι μας, την παπλωματοθήκη, τις πιτζάμες μου, το σουτιέν μου, τον υπνόσακό της και το φορμάκι της. Ευτυχώς ήταν σπίτι ο άντρας μου και με βοήθησε να καθαρίσω. Τώρα αν παράφαγε, αν είναι ίωση ή κάτι άλλο δεν ξέρω.

Παρέλαβα και το pouch, πολύ βολικό μου φαίνεται!

πωπω καθαρισμα που επεσε.......η αληθεια ειναι οτι η δικια μου δεν εχει κανει ποτε εμετο, ευτυχως γιατι με το αγχος που εχω με το φαγητο δε θα την αφηνα να κοιμηθει και θα προσπαθουσα να την ταισω για να συμπληρωσω αυτο που "εφυγε"...8):cool::tongue::tongue:

μεγεια το pouch!!!!:)

Εμείς εδώ μας απέκλεισαν τα χιόνια και ο χάλια καιρός μέσα...ελπίζουμε τις επόμενες μέρες να ανέβει η θερμοκράσια να χαρούμε καμιά βόλτα.

Καλό σας βράδυ!

και εγω θελω χιονακι!!!!!!!!!!

πρεπει να ειναι τελεια......:)

μακαρι να φτιαξει ομως τωρα για να κανετε και τις βολτες σας...;)

Ααα και για να σας πω, χάζευα κάπου ένα περιοδικό με συνέντευξη της Κάτιας Ζυγούλη η οποία έλεγε ότι έχει εκπαιδεύσει ΧΩΡΙΣ ΚΛΑΜΑΤΑ την κόρη της να κοιμάται από 2 μηνών! Και ότι θήλαζε τους πρώτους μήνες. Ααα και λίγο πιο κάτω ότι ο Σάκης ήταν πολύ καλός και όταν γύριζε από το μαγαζί και ξυπνούσε το μωρό το έπαιρνε και το τάιζε αυτός και την άφηνε να ξεκουραστεί... Πώς συνδιάζονται όλα αυτά δεν ξέρω... Μάλλον ο Σάκης έχει βζ!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλο το ανεκδοτο......;)

εχω δυο νεα.....

δεν ξερω αν θυμαστε που ηταν να παει το amore στρατο το φλεβαρη.....προφανως δεν πηγε γιατι θα σας ειχα πρηξει....;):rolleyes:

anyway, μαλλον θα τον παρουν το μαιο, ρωτησαμε και στο ρουφ που πηγε να διακοψει την αναβολη του για το παιδι και το γαμο και μας ειπαν πως δε χρειαζεται γαμος αν εχει αναγνωρισει τη μικρη και πως απλα θελουν απο το δημο ενα χαρτι για την οικογενειακη του κατασταση, ωστε να υπηρετήσει λιγοτερο..βεβαια μη φανταστειτε καμια τρελλη διαφορα, δυστυχως τα εχουν αλλαξει τωρα τελευταια και απλα αντι για 9 μηνες κανει 8:(:(:(:(:( (πωπω τι θα κανω?????:()

το αλλο νεο... θυμαστε που σας ειχα πει για τη μαμα μου και οτι ειχε παει στον Παντο και της ειπε πως με το φυσικο τροπο δεν παιζει να μεινει εγκυος??

μιλησε με τον ομοιοπαθητικο της που ειδε και αυτος ολες τις ορμονικες εξετασεις και της ειπε αφενος να μην κανει ΠΟΤΕ εξωσωματικη γιατι τα φαρμακα που θα πρεπει να παρει ειναι αρκετα βλαβερα και αφετερου πως μια χαρα μπορει να μεινει εγκυος και της εδωσε περιθωριο και 1,5-2 χρονια.:D

...για να δουμε....;)

επισης, μηπως εχετε να μου συστησετε κανενα μπισκοτακι για τη μικρη σχετικα υγιεινο χωρες ζαχαρες κτλ??εχω βρει κατι βιολογικα αλλα εχουν ζαχαρη...:rolleyes:τους δινετε τιποτα τετοιο εσεις??

αυτο θα πει ΣΕΝΤΟΝΙ...(σας εβαλα τα γυαλια....lol);)

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

dooo επειδή δεν παραπονιέσαι ποτέ για την Μαρίνα και τον ύπνο της, τόσο καιρό νόμιζα ότι κοιμάται σερί!

δεν παραπονέθηκα γιατί δεν είχε νόημα!! είμαι και λίγο ντιριντίρι, υπομένω καρτερικά τη μοίρα μου και τέτοια :tongue: έχω να κοιμηθώ ολόκληρο βράδυ 2 χρόνια 3 μήνες και 1 βδομάδα :tongue::tongue: πωπώ, όσο θυμάμαι τις νύχτες 10 μηνών έως χρόνο και μερικούς μήνες ακόμα, πρέπει να με ανακηρύξω ηρωίδα! 8-9 ξυπνήματα κάθε βράδυ!

Λέτε να φωνάξω τη σούπερ νταντά να βρει λύση στο πρόβλημά μου? :D:D:-D

καλά, περιμένω πως και πως για εκπομπή όπου τα παιδιά δεν κοιμούνται το βράδυ και ξυπνάνε! έχω να ρίξω πολύ γέλιο (και φάσκελα!!!)

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημερα!

υπεγραψα κιεγω...

ντιες για το φαι συμφωνω με την χορεψετους... και μην σε πιανει το κατοχικο συνδρομο, σιγα σιγα θα τρωει καλυτερα.

Οσο για μπισκοτα απεφυγε τα οσο μπορεις, ολα εχουν ζαχαρη...

εχω μεγαλη περιεργεια να δω την σουπερ νταντα, θα γελασει καθε πικραμενος....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...