Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Oυου! Είναι κανείς εδώ;;;

Εμείς αρχίσαμε να αναρρώνουμε, ε εντάξει, κόλλησε και ο Γιώργος και τσίμπησε αντιβιωσούλα, αλλά γενικά σε καλό δρόμο είμαστε μέχρι την επόμενη ίωση....

Όσο για το γκάλοπ της ημέρας, εγώ μια απελπισία νιώθω και με παιδικό και χωρίς. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Αυτές τις μέρες δεν τη στέλνω τη Λήδα και είμαι και με τα δύο νοικοκυρά στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Αλλά κι όταν την στέλνω, παίζω στοιχήματα πότε θα σκάσει η ιωσούλα και τι είδους θα είναι!

Τίποτα, περιμένω απλώς εναγωνίως να έρθει το καλοκαίρι....

Επίσης, να σας πω κάτι; Η κόρη μου δε με αγαπά πια! Όλο μου φωνάζει, έχει νεύρα (άλλος τσαντιλόπουλος μας βρήκε) και τώρα που την έβαλα για ύπνο και τις έστειλα φιλάκια μου είπε ότι ''τα έβγαλε''...Μπουοουου, είμαι ένα ράκος!!!!

Που είστε καλέ;;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε μου αρεσει που εχεις και διλημμα μετα απο αυτο που σου ειπε το παλιοκοριτσο! Να την στειλεις παιδικο για να μαθει!!!:mrgreen: Μωρε το χρυσο μου, ζηλιτσες σου κανει, αλλα το παει πλαγιως! Εχετε να τραβηξετε απο αυτη...

Γκαλατ καλυτερα οχι πανα οσο ειναι ξυπνια. Σαφως και θα υπαρχουν ατυχηματα, αλλα αυτα θα την κανουν να μαθει. Λιγο πιο μετα θα της φευγουν λιγα και τοτε θα σου τα λεει, μεχρι που θα τα ελεγχει τελειως. Εμεις επισης στην περιοδο "μαθησης" χρησιμοποιουσαμε πανα κ οταν θελαμε να παμε καπου, Το ξερω οτι αυτο την πηγαινε πισω αλλα δεν ηθελα ατυχηματα στο καθισμα του αυτ/του ή σε ξενο σπιτι.

Παω να την πεσω και μακαρι να προλαβω να διαβασω καμια σελιδα πριν με παρει ο μορφεας.

Σματς!

Πέρασε ίσως το πιο επεισοδιακό βράδυ από όταν γεννήθηκε η τσουλουφίτσα!

Γυρίσαμε από κάτι φίλους κατά τις 10 και μέχρι τις 12 παρά που κοιμήθηκε πλάνταξε στο κλάμα... ο κακόμοιρος ο Αλέκος για καμιά ώρα καθόταν στο σαλόνι μόνος του και κοίταγε το βιβλίο του. Μετά την άφησα να κλαίει και έκανα μπάνιο τον Αλέκο... Σταμάτησε μόνο όταν την έβαλα μαζί με τον Αλέκο στην κούνια του για να της δώσει τα φιλιά της καληνύχτας, μέχρι που σκέφτηκα να τους αφήσω και τους 2 εκεί να κοιμηθούν παρέα...

Τελικά κοιμήθηκε! Κι εγώ τελειώνω τη δουλειά μου και πάω για μπάνιο! Και ο Χαβιέ απολαμβάνει υπέροχη θέα στο ξενοδοχείο στη βουδαπέστη! Αχ γιατί να μην είμαστε άντρες??? Όχι εντάξει ο άμοιρος έχει το μυαλό του εδώ...

Μυρτούλι φιλάκια!!!! Θα ρθει το καλοκαίρι και θα παίρνουμε τα παιδιά και θα πηγαίνουμε στην παραλία!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ds, βάλτης λίγα σε ένα πιατάκι και ακούμπησέ το δίπλα από εκεί που παίζει. Επίσης, τρώγε κι εσύ μπροστά της (σε δικό σου πιάτο ή από το δικό της, αναλόγως). Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.. εμπιστεύσου την και μην αγωνιάς, γιατί της το μεταδίδεις!

Ντιεσακι γιατι αγχωνεσαι για το φαγητο της μικρης? Οσο υπαρχει φαγητο να μην αγχωνεσαι, να αγχωθεις μονο οταν δεν εχεις τιποτα να της δωσεις. Απο κει και περα να κοιτας το βαρος της, αν βαζει βαρος (καθε ηλικια με το ρυθμο της) τοτε ψαξτο! να ξερεις οτι τα παιδια μας παιζουν με το φαι, οσο πιο πολυ το προσεχεις τοσο πιο πολυ θα σε ψηνει!

Dsaki κουράγιο! Πού θα πάει θα φάνε! Εύχομαι το 2ο να σου βγει πιο φαγανό, γιατί εγώ 2 στα 2 φλερταρουν με την αφαγία!

thx βρε κοριτσια, δεν ξερω γιατι με αγχωνει τοσο το φαι της μικρης αλλα μου ειναι αρκετα δυσκολο να το αποβαλλω....:cry: το προσπαθω, αληθεια αλλα δεν καταφερνω και πολλα....

γενικα οπως σας εχω πει η μικρη τρωει πια, με προσπαθεια και μετα απο αρκετη ωρα, αλλα ειμαι οκ με αυτο πια:rolleyes: οταν ομως κανει κανενα πισωγυρισμα και βαζει φερμουαρ πραγματικο, τοτε αγχωνομαι....:rolleyes::rolleyes:

θελω να ειμαι σιγουρη πως τρωει το απαραιτητο, δε με νοιαζει να φαει το παραπανω ή το πολυ, απλα να ξερω πως αυτο που τρωει ειναι αρκετο.

Καλησπέρα!

Σας βλέπω κάαααπως ανεβασμένες, μάλλον συνηθίσατε πια με τις ιώσεις!

Κι εγώ τον παιδικό είχα για βοήθεια όταν γεννήθηκε ο δεύτερος! Και επειδή δεν έπαιζε κανενός είδους άλλη βοήθεια και ο μπαμπάς τις περισσότερες μέρες έλειπε επαρχία, δεν κόλλαγα ούτε σε ιώσεις ούτε σε τίποτα, τα έβγαζα και κανονικά βόλτα άρρωστα ξεάρρωστα και με πυρετό στην παιδική χαρά να ξελαμπικάρουν, ό,τι καιρό και να είχε εκτός βροχής βέβαια! Και να σας πω την αλήθεια, μάλλον επειδή δεν αγχωνόμουν αν θα έρθει κανένας να βοηθήσει και αν θα καταφέρνω να ασχοληθώ αποκλειστικά με τον μεγάλο ή τον μικρό και ασχολιόμουν ταυτόχρονα και με τους δύο τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά και εύκολα. Είχα συνηθίσει τόσο πολύ που ακόμα και να ερχόταν επίσκεψη καμία γιαγιά, πάλι ασχολιόμουν ταυτόχρονα πχ θήλαζα και με το ένα χέρι τάιζα τον μεγάλο ή τον άφηνα να φάει μόνος, ανάλογα ή παρατούσα το μωρό να κλαίει και τον πήγαινα τουαλέτα κλπ, αφού έτσι κι αλλιώς, όπως λέει και η Τατιάνα, δεν καθόταν και με κανέναν, δεν είχε μάθει να ασχολείται άλλος.

Γι' αυτό μην το ψειρίζετε πολύ, κάντε ό,τι θεωρείτε καλύτερο για εσάς και ότι σας βολεύει καλύτερα, όλα έχουν τα αρνητικά και τα θετικά τους, το θέμα είναι εμάς τι μας πάει και τι μας εξυπηρετεί καλύτερα!

Φιλάκια!

ε ρε τι κανει η σοφια της εμπειρης μανας....;);)lol

ρε sofouka μακαρι να κανω τοσα παιδια και να τα καταφερνω τοσο καλα οσο φαινεται πως τα καραφερνεις εσυ.....;)

παω για νανι.....

καληνυχτα σας και φιλακια....

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Αναστασάκι μεγεια το πρώτο μπυροδοντάκι!!! :)

Κι εγώ ψηφίζω με τρέλα παιδικό... ο θοδωρής πάει τέσσερις ωρίτσες και του αρέσει γιατί παίζει με τα άλλα πιτσιρίκια, ενώ σπίτι απλά θα πλακωνόμασταν. Απλά το βασικό είναι το πιτσιρίκι να ξεκινήσει παιδικό πριν γεννηθεί το δεύτερο και η καλύτερη φάση είναι να ξεκινήσει άνοιξη πρώτον γιατί όλα τα υπόλοιπα παιδάκια έχουν προσαρμοστοι άρα είναι πιο εύκολη η προσαρμογή. Δεύτερον, την άνοιξη οι ιώσεις είναι πιο χαλαρές άρα και αρρωσταίνει λιγότερο αλλά και παίρνει αντισώματα ωστε να μην αρρωσταίνει τόσο πολύ όταν θα γεννηθεί το αδελφάκι.

Συμφωνώ απόλυτα!!!

Καλημέρα σας.

Εχθές ξεκίνησαν τα μαθήματα στο ΤΕΙ, και δεν πρόλαβα να σας διαβάσω.

Κοιμήθηκα από τις 8:30 μαζί με τα ζουζούνια.

899667.png226174.png

Καλημέρα κόρες!

Άπλωσα την κορμάρα μου στο κρεβάτι από τις 22.30, διάβασα βιβλίο μέχρι τις 23 και μετά κοιμήθηκα... μεγαλεία! φυσικά και ξύπνησα στις 1.30, τί νομίζετε;;;

Ενιγουει σημερα η Άννα με το που άνοιξε το μάτι (στο κρεβάτι μου) μου είπε "σαγαπάω, μαμά!" με κούνησε να δει αν την προσέχω και μου το ξαναείπε!!! :-D:-D:-D Τόσο συνηδειτά δεν μου το είπε ποτέ... Ααααααααχ!

Μυρτώ η Λήδα κάνει ζήλιες!! και σου το φέρνει πλαγίως όπως λέει και η φίλτατη Αφρο... και φυσικά τα παιδιά τα βάζουν με τους γονείς τους, αυτοί φέραν το μωρό στο σπίτι, δεν ήρθε μόνο του...

Γκάλατ, για την πάνα βρες ένα διάστημα 3 ωρών (πχ μετά τον μεσημεριανό ύπνο ή το πρωί) που είσαι χαλαρή και μπορείς να ασχοληθείς με το θέμα, βγάλτε την πάνα, αγοράστε μαζί ωραία βρακάκια, δείξε της το γιογιό και πως δουλεύει το σύστημα... στην αρχή το γιογιό στο σαλόνι για να την βάζεις καθε λίγο...μετά όταν καταλάβει πως δουλεύει το θέμα (ατυχήματα θα έχετε) βρες άλλο ένα διάστημα 3 ωρών και μετά όσο είναι ξύπνια στο σπίτι καταργείτε την πάνα...

Από αυτά που έγραψες όμως δεν δείχνει πολύ έτοιμη, πχ να την ενοχλούν τα κακά, να κάθεται όταν χ#%$... Όσο για να τα λέει ούτε η Άννα τα είπε ποτέ, στην αρχή απλά είχε το γιογιό μπροστά της και τα έκανε και μετά από καιρό είπε θέλω πιπί ή κακά...

Οτι άλλο θες ρώτα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημέρα!

Πρωινή αναφορά: εγώ έπεσα στη 1, και μετά κάθε 2 ώρες! Αλλά ευτυχώς όπως λέει η Ντου, 2 χρονάκια μείνανε, θα κοιμηθώ κάποια φορά!

Τάτη είδες? Κι εμένα μου το λέει όταν ξυπνάει! Σε λίγο θα σου το πει και όταν είσαι ξύπνια!

Τρέχω γιατί έχω επιθεώρηση!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα.

Δυσκολο βραδυ κ το χτεσινο! Ξυπναγε ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! Απο της 11¨30 μεχρι τις 2:30 καθε 5 λεπτα κ αφου δεν αντεχα αλλο τον πηρα στο κρεββατι κ κοιμηθηκα κ εγω λιγο ... εχω απο το Σαββατο ετσι ... μα τι τον εχει πιασει κ ξυπναει καθε 5 -10 λεπτα αν ειναι δυνατον. Εχω κουραστει παρα πολυ θελω υπνο επειγοντως!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες... για να δω μάτια... πάλι ξενυχτούσατε χθες; Και σας έχω πει μην γυρνάτε αργά απ'τα μπαρς!

Λενάκο στο θέμα του κλάματος σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά είναι μεγάλη υπόθεση να μην είσαι μόνη σου στην φάση αυτή του μπεμπονίσιου παροξυσμού! :rolleyes: Ελπίζω να ήταν μόνο χθες το βράδυ και να μην συνεχίσει όλες τις μέρες που θα είσαι μόνη σου... Πρώτη φορά το κάνει; Κανα δόντι λες; (έχω την αίσθηση ότι το δόντι παίζει το ρόλο του εξωγήινου... ότι δεν καταλαβαίνουν οι γονείς το ρίχνουν στο δόντι... μας βλέπω μέχρι τα 18 να λέμε "δοντι μαλλον θα βγάζει)

Καλά κι ο Νικόλας δεν παλευεται με το κλάμα, εκτός απ'τους βραδινούς κολικούς, κλαίει και όταν τσαντιζεται κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά, εδώ να δεις Μυρτώ τσαντιλόπουλος... είδες η πολύ παρέα μαζί σας:mrgreen: Αφού σε φάσεις που κλαίει βουλώνουν και πονάνε τα αυτιά μου!

Υπάρχει Θεός. Τέλος.

(Υ.Σ. και τον ευχαριστώ ακόμα και αν δε κρατήσει το θαύμα :lol: )

Είδες ο καλος ανθρωπος κι ο σωστός χριστιανός; Ενώ εγώ κάθε φορά παίρνω πίσω τις ευχαριστίες:lol:

Μυρτώ η Λήδα κάνει ζήλιες!! και σου το φέρνει πλαγίως όπως λέει και η φίλτατη Αφρο... και φυσικά τα παιδιά τα βάζουν με τους γονείς τους, αυτοί φέραν το μωρό στο σπίτι, δεν ήρθε μόνο του...

Αμ δε που τα βάζουν με τους γονείς τους... με τη μάνα τους τα βάζουν! Μυρτώ σε καταλαβαίνω απόλυτα... ο δικός μου κόλλαγε τη μούρη του στο τζάμι και μου έλεγε μπαμπα μου, και μπορούσε να περιμένει ώρες.

Λοιπόν έχω να πω ότι ο θοδωρικός έχει 5-6 μέρες που απ'την ώρα που έρχεται απ'τον παιδικό είναι μόνο με βρακί και σε βόλτα που καναμε πάλι χθες είπε δύο φορές στο δρόμο και κάναμε τσίσα. Στον παιδικό ακόμα δεν πρέπει να του την έχουν βγάλει και το βράδυ λίγες φορές ξυπνάει και το λέει αλλά νομίζω ότι τα πάμε σούπερ. Βέβαια συνεχίζει και υπάρχει το ζόρισμα με τα κακά και την δυσκοιλιότητα.

Εχθες ο θοδωρίκος είχε απίστευτη τσίτα λες κι είχε φάει δέκα σοκολάτες... έτρεχε πάνω κάτω ούρλιαζε, κλώτσαγε, δεν ήξερε που να βγάλει όλη αυτή την ενέργεια... το βράδυ έκοψε και μια τρελή δαγκωνιά στο δαχτυλάκι του νικόλα και τον ξέρανε έτσι για να του δείξει ότι ως εδώ ήταν η ασυλία (τι σκατά να κάνω με το δάγκωμα;;;) Και για να ολοκληρωθουν τα αλεπάληλα χτυπήματα της ζωης προς στον νικολάκη, όπως έπερνε τα κρεμμύδια ο γιώργος του έφυγε ένα και του έπεσε στο κεφάλι του σπόρου... όπως καταλαβαίνεται αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχύλησε το ποτήρι, έκλαιγε πάνω από ώρα!

Αααα κι εχθες ήρθε το παιδί που του φτιάχνω το βιβλίο και μπορώ να πω ότι σχεδόν τελειώσαμε:-D

Χα αυτό είναι λοιπόν το πρωινό σεντονάκι μου... με τις υγείες σας...βασικά ο νικόλας για έναν ανεξηγητο λόγο κοιμάται, λέτε να χει τίποτα;

Καλημέρα!

Έχουμε τη γουρουνογρίπη!! Μη φανταστείτε τίποτα φοβερό πάντως, μια χαρά ελαφριά την περνάμε. Απλά ο ξάδερφός του καλού μου που είναι και γιατρός του αγχώθηκε και τον έβαλε να κάνει την εξέταση. Και τον πλάκωσε στην αντιβίωση:( Εγώ πάλι κοντεύω να γίνω περδίκι με τα ομοιοπαθητικά μου:cool:

Τα παιδιά δεν μοιάζει να έχουν κάτι περισσότερο από ότι είχαν -λίγο μύξα, λίγο βήχα.

Άλλο, επιτέλους κοιμηθήκαμε λίγο καλύτερα:)

1-2 μέρες τώρα φροντίζω να βάζω τη Σοφία στο κρεβάτι της χωρίς να περιμένω να αποκοιμηθεί τελείως και κάθομαι δίπλα και της χαϊδεύω το κεφαλάκι και το χεράκι. Της έχω και μουσικούλα -Λέγκω θέλω προτάσεις.

Εχθές ήμουνα κομμάτια, αφού θήλασε στις 11 τη έβαλα στο κρεβατάκι της, την χαϊδολόγησα και τελικά αποκοιμήθηκε γύρω στις 12. Πήγα κι εγώ στο δικό μου και καθώς με γλυκόπαιρνε ο ύπνος ξύπνησε:mad:. Δεν πήγα αμέσως, δεν άντεχα:oops: Σε λιγότερα από 5' κοιμήθηκε μόνη της. Το ίδιο έγινε και στις 3.30-4.30. Και ξύπνησε 7.30 και θήλασε ωραία και καλά, (ενω εδώ και πολύ καιρό από τις 5 το πρωί περίπου με είχε για πιπίλα -και ούτε έτρωγε ούτε κοιμόταν -ούτε κι εγώ:rolleyes:)

Να πάρω μέρος και στη ψηφοφορία. Φυσικά ψηφίζω παιδικό! Επίσης θεωρώ ότι αν το παιδάκι γίνεται να περάσει την προσαρμογή του παιδικού ΠΡΙΝ καταφτάσει το αδερφάκι είναι πολύ πιο εύκολο -για όλους. Όσο για τη βοήθεια στο σπίτι, εγώ είχα άπλετη και μάλιστα από πολύ συνεννοήσιμους παπουδες και γιαγιαδες αλλά στο τέλος κόντεψα να τρελλαθώ και τους έστειλα όλους σπίτια τους:|

Μυρτώ, μην πτοείσαι που σου λέει τετοια η Λήδα. Αν ανατρέξεις στα δικά μας θα δεις ότι λίγο πολύ όλα τα ίδια κάνουν.

Πωπω σεντόνι:shock: Αυτά παθαίνει όποιος δεν προλαβαίνει να γράφει συχνά:lol:

DPYUp2.png EYukp3.png

Ακόμα απορώ πως υπάρχουν παιδιά που κοιμούνται όλο το βράδυ;;; Που είναι κρυμμένα μου λέτε;

στα δικα μας μην τα ψαχνεις παντος! Δεν νομιζω πως θα πουμε ποτε αυτη τη φραση! Εγω οποτε λεω πως φτιαχνει ο υπνος μετα χειροτερευει 100000% .....λες κ το κανει επιτηδες ο τσογλανος!

Στο θεμα παιδικου εμεις σκεφτομαστε να ξεκινησουμε μετα το Πασχα σιγα σιγα δεν παει ετσι αλλο εχουμε κουραστει παρα πολυ κ ο μικρος θελει παιδακια τα ζηταει συνεχεια κ πιστευω πως θα ειναι κ σχετικα καλη περιοδος απο την πλευρα πως δεν θα ειναι Σεπτεμβρης που θα πρεπει να προσαρμοστουν πολλα παιδακια κ πλεον καταλαβαινει κ μπορεις να συνενοηθεις μαζι του! Πιστευω θα ειναι καλυτερα κ γι αυτον κ οταν συνηθισει θα περναει αυχαριστα η μερα του. Δεν εχουμε κ αλλη λυση κ η μαμα μου πηγαινοερχεται τωρα 1 χρονο απο επαρχια κ οσο κ να λεει δεν εχει προβλημα δεν θελω να την ταλαιπωρω αλλο κ το καλοκαιρι παλι δεν θα την παλεψει αλλα ουτε κ ο αντρας μου μπορει να την παλεψει για πολυ να δουλευει βραδυ κ το πρωι να ερχεται να κραταει το Μητσο μεχρι το απογευμα που γυρναω εγω απο την δουλεια κ να κοιμαται 1-2 ωρες κ να ξαναπαει για δουλεια. Μεγαλωσε αρκετα κ ενταξει στην αρχη θα του κακοφανει λιγακι αλλα θα συνηθισει! Αν δεν ειχε βγει το 6μηνο αρχικα λεγαμε να πηγαινε σταθμο στους 6 μηνες κ πιστευω κ πως κ τοσο που τον κρατησαμε ειναι καλα ..

πωπω σεντονια ολοι γραφουμε σημερα

Ακόμα απορώ πως υπάρχουν παιδιά που κοιμούνται όλο το βράδυ;;; Που είναι κρυμμένα μου λέτε;

Εγώ έχω ένα κρυμμένο στο σπίτι μου, κοιμάται όλη νύχτα απο 2 μηνών. Αλλά δεν μπορώ να πω ακριβώς γιατί και πως έγινε αυτό, μάλλον απλά έγινε. Και μάλλον ο θεός θα με εκδικηθεί στο 2ο. Τώρα τελευταία μπορώ να πω έχει παρουσιάσει τη μόνη φάση δυσκολίας στον ύπνο, κι αυτό γιατί αργεί να κοιμηθεί, αρνείται να τελειώσει τη μέρα της. Χθες τη βρήκα να κρύβει φακό κάτω από το πάπλωμα!! ;)

Όσο για τη ζήλια Μυρτώ η κόρη μου έχει "βγάλει" άπειρα φιλάκια και "τινάξει" άπειρες αγκαλιές να φύγουν, χωρίς να έχει αδερφάκι να της σπάει τα νεύρα, οπότε μην μπαίνεις σε τριπάκι τύψεων. Άβυσσος...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...