Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερα!

ωραια μερα σημερα, πηγα τον γιοκα μου βολτιτσα στο παρκο. αυτος ξεραθηκε μεσα στο μει ται στη λιακαδα και μου ηρθιε να την πεσω κ γω στο παγκακι...

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες τις ξενύχτισες, είμαι αποφασισμένη να ξανακοιμηθώ ΤΩΡΑ.

κοιμηθηκες τελικα? Γιατι κ γω ετσι ειπα ο πρωι αλλα δεν μου την εκαναν τη χαρη.... Ενω κατεβασα το σταθερο αφησα το κινητο ανοιχτο κ με πηραν κ το αφησαν να χτυπησει 30 φορες. Προλαβα κ κοιμηθηκα ενα τεταρτο! Εννοειται οτι το τηλεφωνο ξυπνησε και τον αγγελο!

E nai ειναι μεγάλη ιστοριά, αφου ρε Ελενη δεν εχεις και βοηθεια απο κάπου...Παντως σας θαυμαζω εσας ρε κοριτσια που δεν εχετε κοντα παππουδογιαγιαδες, οπως και την Αφροδίτη ειστε το πρωτυπο μου. Ενταξει προσαρμόζεσαι τι να κάνεις, αλλα ειναι δυσκολα και σας βγάζω το καπελο.

Εγω θα θαυμαζα τον εαυτο μου αμα καταφερνα να εχω καθημερινα κοντα μου παππουδογιαγιαδες (συγκεκριμενα για τους γονεις μου και τα πεθερικα μου μιλαω) χωρις να τσακωνομαι μαζι τους 20 φορες τη μερα. Χτες μου ειπε η κοπελα που θα κραταει τον αγγελο οτι της ειπε η πεθερα μου οτι εγω στον γαμο μου ημουν αδυνατη τωρα ειμαι χοντρη μιας και δεν εχω λογο να ειμαι πια αδυνατη:?. Σημειωνω οτι γνωρισα τον αντρα μου όντας πιο χοντρη απο τωρα και οτι η πεθερα μου ειναι 1.50 και 120 κιλα!

Ντιεσακι γιατι αγχωνεσαι για το φαγητο της μικρης? Οσο υπαρχει φαγητο να μην αγχωνεσαι, να αγχωθεις μονο οταν δεν εχεις τιποτα να της δωσεις. Απο κει και περα να κοιτας το βαρος της, αν βαζει βαρος (καθε ηλικια με το ρυθμο της) τοτε ψαξτο! να ξερεις οτι τα παιδια μας παιζουν με το φαι, οσο πιο πολυ το προσεχεις τοσο πιο πολυ θα σε ψηνει!

Βασω την αληθεια να της πεις? οτι σε αυτον τον χωρο δεν επιτρεπεται να καπνιζουν. Τι σε προβληματισε? αχαχα τωρα ειδα και την απαντηση της ντου! σωστη!!!!

Εγω ειδα στον υπνο μου σεισμο, αλλα μαλλον δεν ηταν τυχαιο,ε? Ωρε μανα μου εχω χασει το μπουσουλα τι ειναι αληθεια κ τι ονειρο με τοση αυπνια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οτι της ειπε η πεθερα μου οτι εγω στον γαμο μου ημουν αδυνατη τωρα ειμαι χοντρη μιας και δεν εχω λογο να ειμαι πια αδυνατη:?. Σημειωνω οτι γνωρισα τον αντρα μου όντας πιο χοντρη απο τωρα και οτι η πεθερα μου ειναι 1.50 και 120 κιλα!

εμένα μου το είπε κατάμουτρα, και πήρε βέβαια πληρωμένη απάντηση: "έτσι με θέλει ο Νικ, με ταϊζει κι άλλο μάλιστα για να χοντρύνω περισσότερο" :D:D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

[Κοιμήθηκα, φαίνεται, ε;] ;)

Καθαρμαααααααααα:lol: Να σε πω, εσύ έκανες τίποτα εκεί στας εξοχάς που σε στείλαμε ή τσάμπα σου είχα δώσει τόση ώρα να κρατάς το Νικόλα;

Εγω θα θαυμαζα τον εαυτο μου αμα καταφερνα να εχω καθημερινα κοντα μου παππουδογιαγιαδες (συγκεκριμενα για τους γονεις μου και τα πεθερικα μου μιλαω) χωρις να τσακωνομαι μαζι τους 20 φορες τη μερα. Χτες μου ειπε η κοπελα που θα κραταει τον αγγελο οτι της ειπε η πεθερα μου οτι εγω στον γαμο μου ημουν αδυνατη τωρα ειμαι χοντρη μιας και δεν εχω λογο να ειμαι πια αδυνατη:?. Σημειωνω οτι γνωρισα τον αντρα μου όντας πιο χοντρη απο τωρα και οτι η πεθερα μου ειναι 1.50 και 120 κιλα!

Α την κλώσα!!!!!!! Που να της καει το βιντεο και να μην της ξανακατύχει το φρικασε!

Συμφωνώ πάντως με Άφρο ότι κι εγώ θαυμάζω αυτούς που την παλεύουν με γονείς και πεθερικά... ωραιότατος ο παιδικός!;)

Πάντως και η τσουλουφίτσα αρρώστησε παρόλο που ο Αλέκος δεν πάει στον παιδικό. Πάει στο πάρκο όμως... Και γενικά έρχεται σε επαφή με πολλά παιδάκια γιατί έχουμε πολλούς φίλους στην ίδια κατάσταση...

Τεσπά, νομίζω ότι είναι καλό να λείπουν λίγο τα μεγάλα για να έχει και το σπορίδιο το χρόνο του με τη μαμά... Άλλο αν η μαμά δουλεύει παράλληλα... Είναι διεστραμμένη!

Κι εγώ βγήκα έξω για δουλειές και γύρισα τώρα... Λούφαρα από δουλειά σήμερα!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Κοριτσια μην με φορτωνετε μεσημεριατικα και εχω και την βλαμμενη τη κουνιαδα καθε μεσημερη σαν τον επισκεπτη απο το διαστημα....η οποια μολις με βλεπει μου σκαει ένα ψεύτικο χαμόγελο σαν τον Pugsley Addams απο τη γνωστη οικογενεια...και με κοβει-ραβει απο πανω μεχρι κατω...η ίδια σε διαστασεις αφροπεθερας....

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

Βασω την αληθεια να της πεις? οτι σε αυτον τον χωρο δεν επιτρεπεται να καπνιζουν

βρε αν της πω δεν επιτρεπεται το καπνισμα θα με ρωτουσε τι ειναι καπνισμα

δεν καπνιζει κανενας μας και δεν ξερει

το εχει παρει σχοινι κορδονι και ρωταει συνεχεια οτι και να δει και να ακουσει

Ντου αυτο το κανουμε στην παιδικη χαρα που εχει τα σηματακια της κυκλοφοριας

Συμφωνώ πάντως με Άφρο ότι κι εγώ θαυμάζω αυτούς που την παλεύουν με γονείς και πεθερικά... ωραιότατος ο παιδικός!;)

ωραιοτατος !!ωραιοτατος! σας το λεω εγω που το ζησα ενα χρονο και ελπιζω στο δευτερο να μην χρειαστω αλλη βοηθεια αλλα το βλεπω πολυ χλωμο γιατι δεν εχω καμια βοηθεια απτον Δ. λειπει πολυ απτο σπιτι

βασικα αν εχεις βοηθεια απο τον συζυγο μπορεις να την παλεψεις με τα δυο αν δεν την εχεις πολυ δυσκολο και παιδικο να την στειλω θα ειναι μια ανασα αλλα οταν θα αρρωσταινει θα ειναι ενα μαρτυριο να τρεχω μονη μου

η Στεφανια να χτυπησω ξυλο δεν εχει αρρωστησει ασχημα και παρολο που ερχεται σε επαφη με παιδακια και καποια πηγαινουν παιδικο

αχ δεν ξερω ρε γμτ :?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Α την κλώσα!!!!!!! Που να της καει το βιντεο και να μην της ξανακατύχει το φρικασε!

καλη ιδεα !για βαλτο και πετα το "μα εγω ειμαι αυτη?πως ημουν ετσι ?τι ωραια που τωρα ειμαι η μιση "

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

καλη ιδεα !για βαλτο και πετα το "μα εγω ειμαι αυτη?πως ημουν ετσι ?τι ωραια που τωρα ειμαι η μιση "

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Καλα αν ειναι ετσι παιδικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο με τη μια...

ευτυχως εγώ με την μανα μου εχουμε πολυ καλη σχεση τα βρισκουμε σε οτι αφορα το παιδι(αλλο που καποιες φορες δεν το κραταει) και κανει ευβλαβικά ό,τι της πω... δεν μπορω να πω οτι εχουμε τσακωθει ποτε.

Αν δεχτει να ερχετε για κανα 3ωρο καθε μερα , ώστε να ασχολουμαι με το μικρο εγω(πραγμα που δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο η κακουργα ολοενα σκεφτομαι πως θα γινει να δινω σημασια στην Ειρηνη) πιστευω θα την παλεψουμε...Ο Βαγγελης ευτυχως βοηθαει παρα πολύ... το απογευμα τουλαχιστον , ολα αυτος τα κανει και ας ειναι κουρασμενος απο τη δουλεια, την ταιζει, παιζουνε, την κανει μπανιο, την κοιμιζει....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Και επισης, ενας πολύ γενικός μπούσουλας για την τουαλετα, (σκεφτομαι να μαζεψω το χαλι και να ξεκινησω σε κανα 2 εβδομαδες) ειναι της φοράω βρακι κατευθειαν την πηγαινω συχνα να τα κανει και σιγα σιγα μειωνονται τα ατυχηματα? Η πρεπει να το ξεκινησω σταδιακα με πανα στην αρχη? Παντως δεν ξυπναει στεγνη και γενικά δεν ασχολειται καθολου, δεν ενοχλειται απο κακα κλπ...αν μου πει το λεει μετα αφου τα κανει... λεω να κανω μια προσπαθεια πριν φουσκωσω...κιαλλο!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λεπόν... Anastasia με γεια το δοντάκι της μικρουλας! Άντε και στης μεγάλης τώρα!

Dsaki κουράγιο! Πού θα πάει θα φάνε! Εύχομαι το 2ο να σου βγει πιο φαγανό, γιατί εγώ 2 στα 2 φλερταρουν με την αφαγία!

Όπως τα λέει η Λέγκω σταμάτησα το Γώγο από το σταθμό από μέσα Δεκέμβρη (όπου βέβαια επειδή ήταν η πρώτη μας χρονιά ήμαστε ανά 10ήμερο απαραιτήτως άρρωστοι), αλλά στο 20ήμερο η μπουμπού κόλλησε μάλλον από κάποιον ενήλικα! Μια ομορφιά! Έχω βοήθεια από τις 9.30 περίπου που ξυπνάει ο Γώγος μέχρι τις 12 τη μαμά μου που μου φτιάχνει το φαγητό βασικά και ταίζει τα φρούτα το μικρό, μετά είμαστε τα τρία μας μέχρι να έρθει ο μπαμπάς που αυτό στην καλύτερη συμβαίνει στις 3.30, μία φορά την εβδομάδα στις 7 και άλλη μία φορά την εβδομάδα δεν έρχεται καθόλου! Όμορφα???Μετράω μέρες να τελειώσει ο μήνας να πάει ο Γώγος παιδικό και ο Θεός βοηθός! Τα είδα όλα γιατί το παιδί θέλει να βγει έξω, εγώ με τον κωλόκαιρο δε μπορώ να βγάλω τη μπουμπού αφού είναι πάλι μπουκωμένη και μέσα σε όλα το παληκάρι μου αποφάσισε να κάνει 45' να φάει το μεσημεριανό του! Στο σταθμό πώς γίνεται και το έτρωγε όλο? Αποκλείεται να τον χαιδεύανε μία ώρα για να φάει! Γκρρρρ! Νομίζω ότι με δουλεύει χοντρό γαζί ο μικρός, ή προσπαθεί να διεκδικήσει το χρόνο του αφού μόνο όταν τον ταίζω ασχολούμαι αποκλειστικά χωρίς να σηκώνομαι να κάνω μία δουλειά ή να πάρω τη μπέμπα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Όσο για την τουαλέτα παρόλο που τα κακά τα κάνει από 7,5 μηνών στο γιογιό, τώρα με τη μπουμπού δεν προλαβαίνω να τον βάζω συχνά, οπότε τα παμπερς φτάνουν στα όριά τους, σχεδόν ξεχειλίζουν από τα τσίσα! Παιδικόοοοο και γρήγορα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καθαρμαααααααααα:lol: Να σε πω, εσύ έκανες τίποτα εκεί στας εξοχάς που σε στείλαμε ή τσάμπα σου είχα δώσει τόση ώρα να κρατάς το Νικόλα;

Ναι αμε, πως δεν έκανα... αδιαθέτησα κι ησύχασα! Είχα όμως κάαατι νεύρα μέχρι να συμβεί αυτό, άστα να πάνε. Άσε το ύφος "κακούργε που με γκάστρωσες, εσύ φταις για όλα"! Ο καλός μου δεν έκανε διακοπές, "κάλυψη-απόκρυψη" έκανε για να γλιτώσει τις βολές μου...

Το Νικολάκη όμως, τον κρατάω όσο θες, είναι γλύκα το τοσοδούλιον το άτιμο!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Εντάξει λοιπόν στο καφέ ψηφίστηκε παιδικός!

Γαλατούλι, έχε υπόψιν σου ότι η δυναμική της οικογένειας αλλάζει με το νέο μέλος, μην νομίζεις ότι θα κάθεται εύκολα με άλλους η Ειρήνη, συνέχεια με σένα θα θέλει να είναι όταν είναι στο σπίτι...

Αφορδίτη, δεν φτάνει που την φιλοξένησες, πρόλαβε να πει και την καλή της την κουβέντα...γαιδούρα!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Θα την στείλω παιδικο σίγουρα, αλλά όχι αμεσως, τώρα την ανοιξη δεν γινεται γιατί δεν εχω ψάξει, δεν εχουμε βγάλει πάνες (οχι οτι πειράζει απλα ελεγα πρωτα να κανω αυτο, μην της πεσουν ολα μαζι), και επισης αν την στειλω θα ειναι μονο για ενα μηνα τον Μαιο αντε και μισό Ιουνιο. Τον Ιουνιο-Ιουλιο θα παμε διακοπες(ελπιζω) και μετά κλεινουν. Μετά τον Σεπτ νομιζω δεν λεει θα της πεσει βαρυ με το μωρο, ίσως με την νέα χρονια... να γινει 3-4 μηνων το σπορι...

Τεσπα, σορρυ που σας επρηξα αγαπημενες!!!!! Ειστε πολυτιμες! Φελινιο εχεις δικιο αλλος ενας παραγοντας που δεν υπολογισα...και η Ειρηνη δεν ειναι και απο τα παιδια που αράζουν ειναι πολύ ζωηρη...

Αν ειμαι τυχερη και εχω κανα υπναρουδικο, και το κραταει η μανα μου, τουλαχιστον θα την βγάζω εγω στην παιδικη χαρα την Ειρηνη να εχουμε λιγο χρόνο... ουφ δεν ξερω, βλεπουμε...παντως ειναι τελικά ζόρικα τα πραγματα με 2 παιδια...αυτο εδειξε η ψηφοφορία!

Η απο πάνω μου, στελνει την μεγάλη παιδικο (ως τις 2) και για τον μικρό έχει και γυναίκα στο σπίτι! (και ειχε αδεια ηταν σπιτι) η οποια ασχολείται πιθανώς με δουλειές του σπιτιού αλλά και με τον μικρό τον βγαζει βόλτα και τον κρατάει αν χρειαστει να λειπει... αλλο ακρο κι αυτο.. εχει βεβαια και την οικονομική άνεση...

α! Και την μανα της να την βοηθαει παρα πολύ....

Και παρόλα αυτα μου μιλάει για απελπισία με 2 παιδια...φανταζομαι θα εννοει τα απογευματα , η οταν λειπει σε ταξιδια ο αντρας της...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα!

Σας βλέπω κάαααπως ανεβασμένες, μάλλον συνηθίσατε πια με τις ιώσεις!

Κι εγώ τον παιδικό είχα για βοήθεια όταν γεννήθηκε ο δεύτερος! Και επειδή δεν έπαιζε κανενός είδους άλλη βοήθεια και ο μπαμπάς τις περισσότερες μέρες έλειπε επαρχία, δεν κόλλαγα ούτε σε ιώσεις ούτε σε τίποτα, τα έβγαζα και κανονικά βόλτα άρρωστα ξεάρρωστα και με πυρετό στην παιδική χαρά να ξελαμπικάρουν, ό,τι καιρό και να είχε εκτός βροχής βέβαια! Και να σας πω την αλήθεια, μάλλον επειδή δεν αγχωνόμουν αν θα έρθει κανένας να βοηθήσει και αν θα καταφέρνω να ασχοληθώ αποκλειστικά με τον μεγάλο ή τον μικρό και ασχολιόμουν ταυτόχρονα και με τους δύο τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά και εύκολα. Είχα συνηθίσει τόσο πολύ που ακόμα και να ερχόταν επίσκεψη καμία γιαγιά, πάλι ασχολιόμουν ταυτόχρονα πχ θήλαζα και με το ένα χέρι τάιζα τον μεγάλο ή τον άφηνα να φάει μόνος, ανάλογα ή παρατούσα το μωρό να κλαίει και τον πήγαινα τουαλέτα κλπ, αφού έτσι κι αλλιώς, όπως λέει και η Τατιάνα, δεν καθόταν και με κανέναν, δεν είχε μάθει να ασχολείται άλλος.

Γι' αυτό μην το ψειρίζετε πολύ, κάντε ό,τι θεωρείτε καλύτερο για εσάς και ότι σας βολεύει καλύτερα, όλα έχουν τα αρνητικά και τα θετικά τους, το θέμα είναι εμάς τι μας πάει και τι μας εξυπηρετεί καλύτερα!

Φιλάκια!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...