Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Βγήκα να πάω τη μικρή σχολείο και βρήκα το αυτοκινητάκι μου λες και το έχ$#σε ελέφαντας!!! Τί θα γίνει μ' αυτές τις χωματοβροχές;;;

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες τις ξενύχτισες, είμαι αποφασισμένη να ξανακοιμηθώ ΤΩΡΑ.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και από την ολονυχτία της μικρής Μαρίας.

Χθες ήταν κάτι το μοναδικό... πυρετό, μύξες, φλέματα και.... δόντια!!!!!!!!!! Σας έφτιαξα πρωί - πρωί, ε? Αχ μωρέ τη λυπήθηκε η ψυχή μου, μέσα στην ταλαιπωρία ήταν το μαναράκι μου. Ελπίζω σύντομα να ξυπνάει τη μανούλα μόνο για μάσες :rolleyes:

Κουράγιο και στις υπόλοιπες.

IxBZp3.png

Καλημέρα! Για τον παιδικό δικιο εχετε, για αυτο λέω αν ειναι και τα 2 παιδιά στο σπίτι και με βοηθεια , οπως η Ελενη... ή με τους παππουδες να ασχολουνται καποιες ώρες...Εγω καλά τα λέω βέβαια θεωρητικά πρακτικά δεν ξέρω κατα ποσο εχουν ορεξη και μπορουν να βοηθησουν...

Απο την άλλη, επειδη η δικια μου θα ειναι πρωτη χρονια, θα ειναι πολυ πιο αρρωστη απο την Αννα πχ, που σημαινει οτι θα ειναι σπιτι...δηλαδη και τα 2 σπιτι και αρρωστα, δεν νομιζω να βγω με σωας τας φρενας απο την κατάσταση...

Τεσπα βλεποντας και κανοντας... το θεμα με μενα ειναι οτι δεν εχω να επιστρεψω και στη δουλεια...αλλιως θα την ειχα βαλει παιδικο να συνηθιζει...οταν αρχισω να ψαχνω βλεπουμε... παντως μου φαινεται βουνο το ολο προτζεκτ των 2 τέκνων...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αναστασάκι μεγεια το πρώτο μπυροδοντάκι!!! :)

Κι εγώ ψηφίζω με τρέλα παιδικό... ο θοδωρής πάει τέσσερις ωρίτσες και του αρέσει γιατί παίζει με τα άλλα πιτσιρίκια, ενώ σπίτι απλά θα πλακωνόμασταν. Απλά το βασικό είναι το πιτσιρίκι να ξεκινήσει παιδικό πριν γεννηθεί το δεύτερο και η καλύτερη φάση είναι να ξεκινήσει άνοιξη πρώτον γιατί όλα τα υπόλοιπα παιδάκια έχουν προσαρμοστοι άρα είναι πιο εύκολη η προσαρμογή. Δεύτερον, την άνοιξη οι ιώσεις είναι πιο χαλαρές άρα και αρρωσταίνει λιγότερο αλλά και παίρνει αντισώματα ωστε να μην αρρωσταίνει τόσο πολύ όταν θα γεννηθεί το αδελφάκι.

Διαφημίσεις

E nai ειναι μεγάλη ιστοριά, αφου ρε Ελενη δεν εχεις και βοηθεια απο κάπου...Παντως σας θαυμαζω εσας ρε κοριτσια που δεν εχετε κοντα παππουδογιαγιαδες, οπως και την Αφροδίτη ειστε το πρωτυπο μου. Ενταξει προσαρμόζεσαι τι να κάνεις, αλλα ειναι δυσκολα και σας βγάζω το καπελο.

eNeap2.pngTSzHp3.png

τι ηθελα κ ελεγα πως κοιμαται λιγο καλυτερα ο Μητσους ... με εσκισε παλι χτες!

χαλια η κατασταση γενικως!

Χτες ειχα παει με Μητσο σε ενα φιλο μου σπιτι μαζευτηκαμε παρεακι περασαμε τελεια αλλα δυστυχως μας βγηκε ξινο , ηρθα στο γραφειο το πρωι προσγειωθηκα στην πραγματικοτητα που καθολου καλη δεν ειναι κ ξενερωσα ασχημα...

καλημερα !

εσεις πηρατε ειδηση τον σεισμο?

δεν ξερω αν σας εχω ξαναπει αυτο το σπιτι κουνιεται παρα πολυ σε σημειο να νιωθουμε ολους τους σεισμους ακομα και τους μικρους σαν να ειναι 9 ριχτερ...χωρις υπερβολη!ειναι μαλλον θεμα περιοχης ειναι σαθρο το εδαφος

και εγω προβληματιζομαι με τον παιδικο μετα απο ολα αυτα που διαβαζω εδω για τα μικρακια πολυ τον φοβαμαι και δεν ξερω αν αξιζει το τιμημα του

η Στεφανια εχει αρχισει τις ερωτησεις "τι ειναι αυτο ?"ή οταν ακουει κατι και δεν καταλαβαινει τι ειναι

και καποιες φορες δεν βρισκω τι να της απαντησω οπως πχ.χθες στο γιατρο βλεπει πανω στο τραπεζακι το πλαστικο που εχει το σημα απαγορευεται το καπνισμα ,το παιρνει και με ρωταει τι ειναι αυτο μαμα? δεν μου κατεβαινε καμια ιδεα ,

αληθεια τι λεμε σε αυτες τις περιπτωσεις ??

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

καλημερα.

χαλια γενικως και απο δω....:(

τελος παντων ειναι και δυο μερες τωρα που η μικρη αρνειται τελειως τα φρουτα.....:rolleyes:σημερα λιγο καταφερα να της δωσω με το καλαμακι...

δεν αντεχω αλλο βρε κοριτσια αυτο το αγχος με το φαι...ελεος:(

κουραγιο και στις υπολοιπες....:)...και περαστικα!

anastasie μεγεια το δοντακι σας!!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Να σας παραθέσω κάποιες-ενδεχομένως- χρήσιμες ηλεκτ.διευθύνσεις??

www.forfree.gr, για δωρεάν εκδηλώσεις,σεμινάρια,εκδρομές,εκθέσεις

www.ufu.gr ,για δωρεάν σεμινάρια (κυρίως πληροφορικής κ ξέν.γλωσσών)

www.tzaba.gr , για δωρεάν διαλέξεις,θέατρα,παιδικές εκδηλώσεις

http://free-wifi.gr για ανακάλυψη των σημείων όπου μπορεί κανείς να βρει δωρεάν ασύρματο ινετρνετ σε ολόκληρη την Ελλάδα

Dsάκι μου,κουράγιο...'ένα παιδί που δεν τρώει,κάποια στιγμή θα φάει σίγουρα,ένα παιδί που τρώει,δεν θα σταματήσει να τρώει ποτέ (με όλα τα επακόλουθα...)',μην αγχώνεσαι τόσο,τη νιώθει την ένταση κ τον εκνευρισμό και μπορεί και από αντίδραση να το κάνει.

Βασούλα,και μεις τον νιώσαμε για τα καλά το χτεσινό σεισμό..μας πάει κ μας φέρνει συχνά πυκνά.Μάλλον αυτό το Σ-Κ θα ανεβούμε,θα ενημερώσω!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Α ρε Τζενάκι, βαστα γερα... που θα παει θα στρωσει η σκατοκατασταση...

η Στεφανια εχει αρχισει τις ερωτησεις "τι ειναι αυτο ?"ή οταν ακουει κατι και δεν καταλαβαινει τι ειναι

και καποιες φορες δεν βρισκω τι να της απαντησω οπως πχ.χθες στο γιατρο βλεπει πανω στο τραπεζακι το πλαστικο που εχει το σημα απαγορευεται το καπνισμα ,το παιρνει και με ρωταει τι ειναι αυτο μαμα? δεν μου κατεβαινε καμια ιδεα ,

αληθεια τι λεμε σε αυτες τις περιπτωσεις ??

Απαντάς ειλικρινά με απλά λογάκια... γιατι σε προβληματισε το σημα;

Σχετικά με τους παιδικούς και το τίμημα... βασικά όταν έχεις δευτερο παιδί το πρώτο θα κολλάει είτε πηγαινει παιδικό το μεγάλο είτε όχι. Εκτός αν το μεγαλύτερο το έχεις κι αυτό κλεισμένο μέσα στο σπίτι. Επίσης ακόμα και ένα παιδί να έχεις δεν αποκλείεις τις ιώσεις γιατί ενήλικες έρχονται σε επαφή και μια χαρά μπορεί να έχουν ίωση είτε έχει εκδηλωθεί είτε όχι. Όσα νεογέννητα ξέρω φέτος πέρα απ'τα μωρά του καφε, παρόλο που είναι πρώτα παιδάκια έχουν αρρωστήσει χοντρα και ένα δυο με βροχιολιτιδα. Η Μαρίνα επίσης τον Γιωργάκο τον σταμάτησε από παιδικό αλλά και πάλι η μικρή αρρώστησε. Θεωρώ σημαντικό η μαμά να μπορεί να την παλεψει και άμα είναι μόνη χωρίς βοήθεια με δύο παιδιά χωρίς κανένα διάλημα δύσκολο να την παλέψει άρα αυτό βγαίνει στη συνέχεια πάνω στα παιδιά. Επίσης είναι καλό να υπάρχουν κάποιες ώρες που να είναι η μαμά με το νέο σπόρο. Το χρειάζεται κι αυτό λίγη αποκλειστικότητα. Τουλάχιστον έτσι το σκέφτομαι...

εγώ δεν ένιωσα τίποτα!! πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, η Μαρίνα ξύπνησε μια μόνο φορά κι έτσι το 'ριξα στον ύπνο!! τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει να πηγαίνουν χαμένες, κι ας γκρεμίζονται τα πάντα τριγύρω :lol:

ds, βάλτης λίγα σε ένα πιατάκι και ακούμπησέ το δίπλα από εκεί που παίζει. Επίσης, τρώγε κι εσύ μπροστά της (σε δικό σου πιάτο ή από το δικό της, αναλόγως). Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.. εμπιστεύσου την και μην αγωνιάς, γιατί της το μεταδίδεις!

Βασούλι, κάνε εξάσκηση στην αφαιρετική και απλή σκέψη! Αν δε βρίσκεις μία λέξη, πες περισσότερες! πχ

-Τι είναι αυτό? (για το πλαστικό απαγορευτικό)

-Ένα κόκκινο κυκλάκι και μια γραμμή, Ένα πλαστικό ,ένα αυτοκόλλητο, κλπ

Παίξε μόνη σου Τaboo!!!!!!!! είναι πολύ καλή εξάσκηση :D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Συμφωνώ απόλυτα με τη Λέγκω για τον παιδικό. Θα μου πείτε έχω μόνο ένα παιδί, κι όποιος είναι έξω απ' το χορό πολλά τραγούδια λέει... Το έχω δει όμως να λειτουργεί και μάλιστα καλά σε πολύ-πολύ κόσμο. Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει ότι αν το 1ο είναι κλεισμένο μέσα το μωρό δε θ' αρπάξει τίποτα. Μια συγγενής μας έκανε δίδυμα και έκοψε τον μεγάλο από τον παιδικό φέτος, τελικά όμως έχει βγάλει όλο το χειμώνα και με τα 3 άρρωστα διαρκώς. Στέλνει μια τον μεγάλο και μια τα δίδυμα στη μάνα της για να τα κρατήσει χωριστά και το αποτέλεσμα είναι άρρωστα παιδιά σε 2 σπίτια, και ο μεγάλος με απίστευτα νεύρα, γιατί βεβαίως του γύρισε η ζωή του τούμπα. Και έκοψε το σχολείο και είναι όλη την ώρα στο πάρκινγκ....

Επίσης νομίζω ότι όταν έρχεται το αδερφάκι η αλλαγή είναι πολύ μεγάλη για να συνοδευτεί σύντομα με την προσαρμογή σε καινούριο περιβάλλον όπως το σχολείο, γιατί να μην ξεμπερδέψει κανείς με αυτό που μπορεί απο πριν;;; Αν μπορεί φυσικά, και αν οι συνθήκες και τα οικονομικά το επιτρέπουν...

[Κοιμήθηκα, φαίνεται, ε;] ;)

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...