Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Η αλήθεια είναι ότι χλωμή την κόβω την δηλητηριαση γιατί ήταν πολύ προσεγμένα και συγκεκριμένα όσα έφαγε χθες...

καλε, δεν ειπα οτι φαγατε κατι κακο! θα ρθει το τζενακι να με δειρει και θα εχει και δικιο μιας και ηταν ολα ΑΨΟΓΑ! οχι, οχι, ουτε το στεφανι μου κατηγορω για το μεσημεριανο σας, απλα λεω μηπως απο το πολυ φαι διαφορετικων ειδων, τελικα τα εβγαλε. προσωπικα πολλες φορες το παθαινω.

Άφρο ελπίζω να μην σας κολλήσαμε χθες που σας κατσικωθήκαμε... ουτε εσάς ούτε κανέναν άλλον δηλαδή... χαμάς χαμός!!!

μπας και σας κολλησαμε μεις μιας κ στην αρχη της εβδομαδας ειχε κανει κ η Δαναη 1-2 εμετους.

Περαστικα σε ολους παιδακια! Τατι κουραγιο, δε ξερω τι αλλο να πω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε γμτ σημερα το πρωι η μικρή ξυπνησε και ειχε 5-6 κουνουποσπυρια... για κουνουπι χλωμο το κοβω οποτε μαλλον αλλργικη αντιδραση..ειχε να το παθει πανω απο 6μηνο...τι να την πειραξε τώρα? Αφροδιτη ξερεις αν η κανελλα ειναι υποπτη? το μονο που αλλαξα και μπορω να σκεφτω...προσθεσα στον κιμα λιγη...

Φραουλες, αυγο της το σταματαω προς το παρον (αν και με φραουλες δεν ειχε θεμα στο παρελθον)

το ξερω οτι ειναι ηπια αντιδραση αλλα περιμενα οτι εχουμε απαλλαγει και μου κανει εντυπωση...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γειά σας!!

Χρόνια πολλά στην Ερατώ!!

Λέγκω, πω,πω, τι τραβήξατε οικογενειακώς! Περαστικά και αγύριστα!

Τάτι, επίσης!!! Περαστικά!!!!

Μάμα μια, μην ασχολείσαι! Κυκλοφορούν ένα σωρό ημίτρελοι!

Σοφούκα, τέλειο το διαφημιστικό!!:lol:

Γαλάτ, για κουνούπι τσέκαρε το να σιγουρευτείς γιατί ακόμα κυκλοφορούν!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Γαλατ, οι φράουλες να ξέρεις είναι γεμάτες φάρμακα αυτό τον καιρό.

Μήπως, την πείραξε κάτι τέτοιο?

Εμείς στο σπίτι έχουμε χαρακτηριστικό παράδειγμα τη γιαγιά μου!

Αν κάποιο φρούτο έχει φυτοφάρμακα γεμίζει καντίλες, ανιχνευτής κανονικός!!!

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα

εγω παντως δεν το εχω μετανοιωσει που η Αννα πηγε σταθμό παρόλες τις ιωσεις που περασαμε από Ιανουαριο και μετα...

Δεν αντεχεται όλη μερα μέσα στο σπίτι με 2 παιδια...

Νταφιδιο τα πρωτα γενεθλια είναι πολύ συγκινητικά!

Οσο για την γαστρεντερίτιδα ήταν ίωση 24 ωρων, παει περασε, ήπια και τον καπουτσινακο μου σήμερα, εχασα και 2 κιλά...

Ο μικρουλης με αργους ρυθμους ξαναβρίσκει τον παλιο του εαυτό, βεβαια τις νυχτες ξυπναει συχνα ακόμα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

καλημερα!

Kαλημερα

εγω παντως δεν το εχω μετανοιωσει που η Αννα πηγε σταθμό παρόλες τις ιωσεις που περασαμε από Ιανουαριο και μετα...

Δεν αντεχεται όλη μερα μέσα στο σπίτι με 2 παιδια...

συμφωνω απολυτα...βασικα δεν αντεχεται με δυο... ποσο μαλλον με τρια....:rolleyes:

χθες ταβλιαστηκα απο τις 11 για υπνο....με ειχαν πιασει κατι ζαλαδες...τωρα ή επεσε ο αιματοκριτης μου ή ειναι κουραση μια και προχθες ημουν με κανα 2 συνεχομενες ωρες υπνου... βρε λεγκουλινι απορω πως αντεχεις τοσες ωρες αυπνη και δεν καταρεεις....

χθες εσκασε μυτη και το πρωτο δοντακι της μικρης!

φιλακια! παμε για φρουτοκρεμα σιγα σιγα....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Ανασταζί, με γεια! Της μεγάλης έσκασε το δοντάκι??? Ελπίζω να ήταν σχετικά ανώδυνο....

Ο μικρουλης με αργους ρυθμους ξαναβρίσκει τον παλιο του εαυτό, βεβαια τις νυχτες ξυπναει συχνα ακόμα...

Αυτό γιατί δεν αλλάζει μου λες???Τεσπα, έχω χάσει το λογαριασμό πόσο σηκώνεται τη νύχτα, καλό αυτό βέβαια γιατί σημαίνει ότι δεν ξαγρυπνάω!

Πεαστικά κοριτσάρα, κι εγώ ξύπνησα με μια λαχτάρα για καπουτσίνο και ο Χαβιέ είχε πιει το γάλα....Άρα πίνω εσπρεσάκι, καλό και αυτό!

Ωραία μέρα εεε?

Σήμερα δεν πάω πουθενά δσουλεύω από το σπίτι και πολύ μου αρέσει!

καλημέρα είπα??? ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα !!!!!!!!!!

Αναστασια με γεια το δοντακι!!!!Και καλα κοψίδια!!!:D

Γαλατ περαστικα!!!Επισης και σε όλες τις παλιες!!!!

Σημερα βαριεμαι!!!θα φτιαξω περκα και δεν μ΄αρεδει καθόλου.....θελω σοκολατοτιπααααα!!!!!

Ο Γιωργος καλυτερα...θα δουμε σημερα αυριο που θα ερθει η γιατρος τι θα μας πει...θα ζυγησει και την τουλουμπα μας........

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...