Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ελένη, η καντιντίαση είναι καρφιά μέσα στη θηλή, έτσι όπως τα έγραψες μου φαίνεται για φραγμένος πόρος...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστώ πολύ!

ο αδερφός μου δεν την περνάει βαριά την γρίππη ευτυχώς

ΟΚ έχει βήχα, συνάχι, πονοκέφαλο και πυρετό που πέφτει με αντιπυρετικά. Δηλαδή δεν είναι τίποτα φοβερό. Απλά για ένα μωρό σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολη κατάσταση.

Εμείς ευτυχώς είμαστε καλά.

DaF εννοείται θηλάζουμε, και ευελπιστώ για πολύ καιρό ακόμα!

ds ο ομοιοπαθητικός μου έχει γίνει τον τελευταίο καιρό πολύ αγενής και επιπλέον δεν μπορώ να τον βρω στο τηλέφωνο. Αλλά θα βρω κάποια άκρη, τόσοι υπάρχουν!

Ελένη, η καντιντίαση είναι καρφιά μέσα στη θηλή, έτσι όπως τα έγραψες μου φαίνεται για φραγμένος πόρος...

Και τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση???

Παλλαντίν περαστικά και μην ανησυχείτε! Όλα καλά θα πάνε!

Τάτι περαστικά σας και ελπίζω να την σκαπούλαρε ο Μικ... Φανταστείτε να γεννάγανε οι άντρες κιόλας!

Μυρτούλι έπρεπε όταν συνήλθες από το χαστούκι να το δώσεις κι εσύ ένα.

Ελίζα κουράγιο με τη δουλειά. Από τη μία είναι καλά γιατί θα ξεσκάς λίγο...

Μαρίνα περαστικά και σε σας... Τα περνάτε τώρα όλα για να μην τα έχετε μετά με το νινί...

Τζενούλα ο Μήτσους είναι πρώτος! Δεν παίζεται! Φτου το παιδί να είναι πάντα καλά να κάνει τέτοια. Και μη μασάς το 2ο δεν θα είναι έτσι (τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει να αντιγράφει τον αδερφό του...)

Πλάκα πλάκα η σκυτάλη έχει σκουριάσει... Τι θα γίνει? Γαλατούλα, Ντουντούκι, Βασούλα, Τζενούλα??? Άντε! Να μην αρχίζω να λέω τις καινούργιες μιας και δεν έχουν χρονίσει ακόμα τα μωράκια τους...

Τα νέα μας εμάς είναι ότι χθες πήγα για μποτέ και άφησα την τσουλουφίτσα στη μαμά μου και της έδωσε μπιμπερό! Και ναι το δέχτηκε! Πνιγόταν η κακομοίρα αλλά μια χαρά τα πήγανε! Ε την υπόλοιπη ώρα κοιμότανε...

Τα τέριμπλ τους μια χαρά κρατούν αλλά ευτυχώς ο άμοιρος ακούει και όταν έχει ηρεμήσει και του εξηγείς τα καταλαβαίνει και μετά σου τα επαναλαμβάνει... Βέβαια το όχι παραμένει η αγαπημένη λέξη, απλά πού και πού λέει και κανένα ναι!:P

Τι άλλο ξέχασα??? Ααα θα κανονίσουμε καμία συνάντηση?

Και μήπως να πάμε και καμιά βόλτα και κανένα πρωινό μόνο με τα νινιά (μέσα και έξω από τις κοιλιές)??? Να δούμε και την Τάτι με την κοιλούμπα? Δεν έχουμε εκμεταλλευτεί τις ωραίες μέρες...

Τους εφιάλτες εγώ δεν τους είχα...

Αφροδιτάκι μη μου πέφτεις γιατί εγώ σε σένα βασίζομαι!

Λέγκω ωρέ Λέγκω πού είσαι? Τι έχεις?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ελενη σου εχω πει,εχεις λαθος βασεις!!!!

Πες ποτε κ που και να βρεθουμε πρωινα με τα νινακια μας! στη βραση κολλαει το σιδερο!

παλλαντιν περαστικα στον μπροδερ κ να μην κολλησατε τιποτα!

Διαφημίσεις

Πες ποτε κ που και να βρεθουμε πρωινα με τα νινακια μας! στη βραση κολλαει το σιδερο!

κι εγώ σέλωω... και πρωι ζε ζουλεύω (γενικώς δηλαδή σπίτι είμαι....)

Παντα ηθελα να εχω εναν ανθωπο με καλο γουστο κ κριση στο τι θα μου ταιριαζει να μου ψωνιζει κ να με ντυνει...

Αχ, ναι και εγώ το ίδιο!!! Μου είναι τρομερά δύσκολο και βαρετό να ψάχνω να ταιριάξω ρούχα!! Τώρα έχω πάρει ένα παντελονάκι attrativo χαμηλοκάβαλο, που φαρδαίνει κάτω, καμπάνα, και δεν έχω παπούτσια να το ταιριάξω! Έχω κάτι μπότες, αλλά είναι λίγο κυριλέ... Οι απλές που έχω είναι μπεζ και δεν ταιριάζουν... Είμαι και άσχετη!!! Τελικά θα μου μείνει στη ντουλάπα το παντελόνι!!!

Παλλαντίν, μην αγχώνεσαι!! Θυμάμαι ο Μάνος τις πρώτες του ιωσούλες τις πέρασε πιο ελαφριά λόγω θηλασμού από ότι τις μετέπειτα... Μακάρι βέβαια να μην κολλήσετε, αλλά και να κολλήσετε, δεν χρειάζεται πανικός!!Μια απλή γρίπη είναι!!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

ds εμεις δεν εχουμε τβ...δεν ξερω τιποτα λοιπον, μερικες φορες νομιζω οτι εχω ερθει απο αλλο πλανητη, συζητανε φιλες μου , οι γυρω μου, κι εγω δεν εχω ιδεα!:tongue::tongue:

της τερατουλας της βαζουμε απο οταν γεννηθηκε αμυγδαλελαιο απο το φαρμακειο (τη βαση οχι προπολιν η κατι τετοιο..) κ στα δυσκολα κρεμα καλεντουλα εμποριου παλι...τι λετε εσεις για το αμυγδαλελαιο;:confused: μαρλε ωραιο ακουγεται το κερι, αλλα ποσο κοστιζει;:confused:

υποθετω πως δεν εχετε tv απο αποψη!?!?!?!?αν ειναι ετσι σας "ζηλευω" για τον πολυ alternative τροπο ζωης σας!!αληθεια δε σας λειπει???ακου ερωτηση τωρα........:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εννοω πως εγω δυστυχως ειμαι πολυ της tv,προσπαθω τωρα βεβαια με τη μικρη να την αποφευγω οσο γινεται και να μη μαθαινει και εκεινη σε αυτο το χαζοκουτι, αλλα γενικα ειμαι ανθρωπος που παντα την ειχα και στο δωματιο μου και γενικα(κακως)!!!παντως θα ελεγα πως μεχρι τωρα δεν εχω ακουσει κανεναν αλλον να μην εχει tv.....μπραβο σας!

και εγω αμυγδαλελαιο (βιολογικο και μαλιστα αυτο που τρωγεται κιολας) της βαζω και για το μασαζ και για την πανα. τωρα για κρεμα ΑΝ κοκκινισει (πολυ σπανια) της βαζω sudocreme αλλα θελω να την κοψω και λεω να παρω τη weleda ή και αυτη που λετε θα με ενδιεφερε για ωρα αναγκης!!!

ετοιμαζομαστε για μπανιο και υπνο...λεμε τωρα;);););););)

και μετα θα δω το 1ο ep.s.06 του grey's (felinidoc :wink:)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Την Παρασκευή? Να γιορτάσουμε την τελευταία ελεύθερη μέρα μου πριν ξεκινήσω δουλειά? Μπορεί καμιά σας? ε?:P:p

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...