Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Περαστικούλια σας! Τι είναι αυτό το πράγμα!!!

Δεν θα σηκώσουμε κεφάλι???

Όσο για τις γαστρεντερίτιδες... μακριάαααα

δεν τις αντέχω... περάσαμε 3 από το Νοέμβριο και ήταν ένα θαύμα!!!!

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τόνια ,ειρήνη υμειν!!!:wink:

Τι ειρήνη υμείν καλέ; Εκεί αρπάζεις την ευκαιρία και την πλακωνεις στο ξύλο για να βγάλεις όλα σου τα σπασμένα... Δεν εμφανίζοντια συχνά τέτοιες ευκαιρίες:tongue:

Ωραία σου ξεκίνησε η μέρα Τόνια μου εεε;:rolleyes:

Μαρινάκι ελπίζω να μην είναι γαστρεντερίτιδα ο εμετός του Γιωργάκη...

Χορεψέ τους καλως ήρθες στο ψυχιατρείο μας;)

Καλησπέρα !

Κυμα γαστρεντερίτιδας ??? Την κατσαμε ....

Λεγκω μου περαστικά στον ερωτα και καλο κουράγιο σε σενα ! Καλααα , μπον βιβερ ο Θοδωρικος !!

Τατιιιιιιιιιιι σας κατατροπωσαν οι ιωσεις ? Ψηλα το κεφαλι γεναια μου !!!

Τζετζενιο μου δεν σου ευχηθηκα για τον ξανθο αγγελο σου ! Να ναι πολυχρονος , γερος και παντα ευτυχισμένος ο Μητσος μας !!! Πως περναει ο καιρος ....

Μαρινα η διαροια εχει πράσινα κακα .

Ρενε στον πυρετο δινουμε αντιπυρετικό και οχι αντιβιωση . Μετα το 38.6 αν βλεπεις το μωρο να ζοριζεται τοτε δινεις .

Παλαβιάρικο τι κανει η μπουμπουκά ? Ο μικρουλης πως ειναι ?

Εμενα δεν ειναι στα καλυτερα της ...Λιγο η ιωση που περνα , λιγο η κλεισουρα παρολο που βγηκαμε το πρωι , λιγο το ενα λιγο το αλλο ετοιμη ειναι να μας αρχισει στις γρήγορες . Νευρα , πολλααα νευρα ...και φωνες ...ουρλιαχτααααααα !!!!

Ελπίζω το κυμα να μν πάρει το κτελ και έρθει κατά δω....

Ρενε αν θες να σου πω για την δική μου τη παιδίατρο,αστο καλύτερα..δινει αντιβίωση με το καλημέρα...

Λαμπρινη περαστικά σας και πάλι!!!...ξερω τι περνατε ..εδω και ένα μηνα τα ίδια έχω με τον Γιώργο..καλύτερα πάει βέβαια,αφου τον πλακωσαμε στα φάμακα,αντιβίωση ,αποχρεμπτικο αντισαμινικα ...και τι δεν πήρε ..α και μάσκες φουλ...

Δεν τον αφήνω να μπει στο δωμάτιο της μικρής και έχει λυσσαξει ..ουρλιάζει και κοπανάει το κεφάλι του όπου βρει....άσε απο ζημιες..έμαθε ακόμα να βγάζει και τις ασφάλειες απο τις πρίζες...δεν παιζει με παιχνίδια,αλλά θελει το σίδερο,το σεσουαρ και το μιξερ...τα πιάνει απο τα καλώδια και τα κάνει βόλτα στο σπίτι.....έμαθε επίσης να ξεβιδώνει και όπου δει βίδες να προεξέχουν καθετε υπομονετικά και τα διαλύει....

Η μικρή ευτυχως τη μεγαλύτερη διάρκει της ημέρας την περναει με ύπνο...λίγο κλάμα όταν ξυπνα....χρειάζομαι και ενδοεπικοινωνια επιγόντως...

Θέλω και αυτό :http://www.mytoys.de/ESPRIT-Liegebuggy-Esprit-Explorer-Sunshine-Girl/Buggys/Kinderwagen/KID/de-mt.ba.ca02.07.01/1843870?layout=mediaview&img=/184/38/1843870-l.jpg

με το θέλω θα μεινω μου φαινεται γιατι χρειαζομαστε και καθισμα αυτοκινητου...

Πάω να ξεραθω τώρα που ξεράθηκαν και τα δυο.....see you later!!!!!

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Aλήθεια Φέλια, ο Γιώργος θηλάζει, κράτησες αυτη τη μια φορά ανα εβδομάδα?

Αχ περαστικά στα ζουζουνια, εγώ νιώθω μια αδυναμία κι έχω και πονοκέφαλο, ελπίζω να μην με περιτριγυρίζει τιποτα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα !

Κυμα γαστρεντερίτιδας ??? Την κατσαμε ....

Λεγκω μου περαστικά στον ερωτα και καλο κουράγιο σε σενα ! Καλααα , μπον βιβερ ο Θοδωρικος !!

Τατιιιιιιιιιιι σας κατατροπωσαν οι ιωσεις ? Ψηλα το κεφαλι γεναια μου !!!

Τζετζενιο μου δεν σου ευχηθηκα για τον ξανθο αγγελο σου ! Να ναι πολυχρονος , γερος και παντα ευτυχισμένος ο Μητσος μας !!! Πως περναει ο καιρος ....

Μαρινα η διαροια εχει πράσινα κακα .

Ρενε στον πυρετο δινουμε αντιπυρετικό και οχι αντιβιωση . Μετα το 38.6 αν βλεπεις το μωρο να ζοριζεται τοτε δινεις .

Παλαβιάρικο τι κανει η μπουμπουκά ? Ο μικρουλης πως ειναι ?

Εμενα δεν ειναι στα καλυτερα της ...Λιγο η ιωση που περνα , λιγο η κλεισουρα παρολο που βγηκαμε το πρωι , λιγο το ενα λιγο το αλλο ετοιμη ειναι να μας αρχισει στις γρήγορες . Νευρα , πολλααα νευρα ...και φωνες ...ουρλιαχτααααααα !!!!

Έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί δίνουν αντιβίωση μετά από 3 εμπύρετα 24ωρα γιατί υπάρχει πιθανότητα λοίμωξης, ισχύει?

IxBZp3.png

Έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί δίνουν αντιβίωση μετά από 3 εμπύρετα 24ωρα γιατί υπάρχει πιθανότητα λοίμωξης, ισχύει?

Για να δουνε αν υπάρχει λοίμωξη κάνουν εξετάσεις... ο θοδωρής σε πολλές φάσεις έχει κάνει τέσσερις μέρες πυρετό και μία φορά είχε για εννιά μέρες δεν του δώσανε όμως αντιβίωση, του κάνανε εξετάσεις αίματος να δούνε αν είναι λοίμωξη και αφού συνεχίσαμε με αντιπυρετικα. Αντιβίωση μόνο όταν έκανε ωτίτιδες του δώσανε.

Για να δουνε αν υπάρχει λοίμωξη κάνουν εξετάσεις... ο θοδωρής σε πολλές φάσεις έχει κάνει τέσσερις μέρες πυρετό και μία φορά είχε για εννιά μέρες δεν του δώσανε όμως αντιβίωση, του κάνανε εξετάσεις αίματος να δούνε αν είναι λοίμωξη και αφού συνεχίσαμε με αντιπυρετικα. Αντιβίωση μόνο όταν έκανε ωτίτιδες του δώσανε.

Έτσι είναι όπως τα λέει η φίλτατη Λέγκω! Κι ο Έκτορας έκλεισε μία εβδομάδα με πυρετό και την Παρασκευή μας έστειλε η παιδίατρος να κάνει strep test, να δούμε αν έχει στρεπτόκοκκο. Μόνο τότε θα έδινε αντιβίωση. Τελικά δεν είχε και απ' το Σάββατο είναι καλά, όμως έχει πάρει σειρά ο Άγγελος και ο μπαμπάς μας! (3 down, 3 to go είμαστε!:rolleyes:) Μόνο η γαστρεντερίτιδα μας λείπει!

Λέγκωωωωω, απίθανη και η δεύτερη εκδοχή της διαφήμισης!:lol::lol::lol:

Ακούω "αρκούδα φαφέ" από τη λιλιπούπολη με την Ευτυχία!:-D

Καλησπέρα!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Οιοιοιοιιιιιιι

Τί εφιαλτική νύχτα θεέ μου... αγκαλιά με μια λεκάνη και οι 2...

Δεν παιζει αυτό το πρ'αγμα, πότε θα ηρεμήσουμε λίγο, έχουμε περάσει ότι βρωμοίωση κυκλοφορεί στον πλανήτη.

Τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου και σας φιλώ...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Τελικά ήμαστε ΟΚ, μια σκατοίωση είναι, αλλά τί εξετάσεις αίματος κάνεις για τον έλεγχο λοίμωξης, για να ξέρουμε βρε παιδί μου να μην μας πιάνουν αδιάβαστους. Σας ευχαριστώ πάντως.

Τάτι καλή δύναμη και σε σένα... "κράταμε να σε κρατώ να ανεβούμε το βουνό" ήμαστε εδώ μέσα :cool:

IxBZp3.png

Γαλατ ο Γιωργος αποθηλασε 2 εβδομαδες πριν γεννησω...μου τραβηξε μια δαγκωματια και γελαγε....τωρα με βλεπει να θηλαζω την μικρη και δεν ιδρωνει τ αφτακι του...

Φελινι τόσο χαλια βρε παιδι μου;;;;;

Καλα τωρα νυσταξα...

Βρε κοριτσια ο ΓΙωργος 1 φορα εκανα 38 και του επεσε απο μονος του,αλλα αντιβιωση εχει παρει περισσοτερη απο καθε αλλο παιδι....

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Τατιάνα μου τι να πω...περαστικα πολλα πολλα πολλα .... ρε γαμωτο δεν λετε να ησυχάσετε! Μηπως να σταματούσες την Αννούλα για λίγο απο τον παιδικό αν εχεις καποια βοηθεια φυσικά απο τους παππουδες...

Με αυτα και με αυτα με πεισατε πανως οτι δεν προκειται να την στειλω παιδικο την μικρά, θα φάω χοντρό λούκι το ξέρω αλλά νομίζω αφου θα ειναι και η πρωτη της χρονια, ουτως η άλλως σπιτι αρρωστη θα την βγάλει. Καλυτερα λοιπον σπιτι και καλα.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κοριτσια σας ευχαριστουμε παρα παρα πολυ για ολες τις ευχες!!!!!!!!!!!!!!!:D

Καναμε ενα μικρο παρτακι και περασαμε φανταστικα!!!!!ειχαμε κ αλλα 4 μωρακια εντελως συνομηλικα και η ατακα φιλης τα λεει ολα:

"χαμος στο παρτι, ειχε κ πολλα παιδακια!"

"4 ηταν", της λεω .

απαντηση: "ΜΟΝΟΟΟΟΟΟ;;;;;;;":mrgreen::lol::lol::lol:

οποτε φανταζεστε τι γινοταν!η ερατω ηταν σουπερ χαρουμενη με τοσο κοσμο κ η μανουλα σουπερ συγκινημενη!!!:tongue:

σας φιλω!!!!!!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...