Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα ! Τι κανετε ?

Χρονια πολλα στην Ερατω! Πολυχρονη και υγιης να ειναι παντα !!!

Μου φαινετε ακομα και τα διαδυκτιακα φιλια και αγκαλιες ειναι επικυνδινα για ιους ! Χαλια η μωρουλινιτσα εδω και 5 μερες , περασε την πρωτη της ιωση ! Μυξα, τσιμπλα και πυρετος στο φουλ . Εχασε και βαρος της πλεουν τα παντελονακια της . Το τσιροπουλακι μου !!!

Χωρις φιλια χωρις αγκαλιες , ξερο στεγνο και απο μακρια ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!!

Γεια σας, γειά σας!

Χρόνια πολλά στο Μητσάκο για την Παρασκευή που δεν πρόλαβα!

Χρόνια πολλά και στο Ερατάκι για σήμερα!

Τι κάνετε καλές μου? Εγώ είμαι επισήμως χάλια:( ΠΟΝΑΕΙ ο λαιμός μου και η μύτη τρέχει νερό, δεν προλαβαίνω να σκουπίζω. Βήχω και λίγο αλλά αυτό είναι λαιτ.

Πολλή δουλειά την ερχόμενη εβδομάδα και δεν προβλέπεται να σας πολυβλέπω.

Φιλιά, πάω να ξαπλώσω τα κομματια μου

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

νταφ να χαιρεσε το μικρουλι σου!

τζεν τελικα δεν μπορεσαμε να ρθουμε και λογω καιρου αλλα κυριως γιατι ειχαμε και κατι γενεθλια που επρεπε να παμε...

ευη καλημερα!τι καιρο εχετε εκει? εδω ειναι ελαφρως χιονισμενο το τοπιο....τωρα το γυρισε σε χιονονερο ομως και μαλλον θα λιωσουν τα χιονια....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρα κι απο ακόμα ένα επίσημο παράρτημα του ευαγγελισμού... κι εμείς χθες περάσαμε ένα άκρως σέξι βραδάκι. Ο Γιωργος όλο το βράδυ ήτνα με μία λεκάνη αγκαλια και βόγγαγε, ο θοδωράκης έκλαιγε γιατί πονούσε η κοιλιά του και δεν μπορούσε να κάνει κακά γιατί για άλλη μια φορά είχε στουμπώσει. Κατα τις τέσσερις ήρθε ο απόλυτος πανικός, ο γιώργος άρχισε να βγάζει τα άντερά του, ο θοδωράκης να τρέχει και να ουρλιάζει απ'τον πόνο μέχρι που άρχισε να κάνει κακά και ο νικόλας να κλαίει. Μιλάμε τέτοιος συγχρονισμός τρία στα τρία απλά δεν υπάρχει. Και μεσα στον χαμό αερίζεται ο θοδωράκης και μέσα στα κλάματα και τους οδυρνούς γυρνάει με δρακρισμένα μάτια και μου λέει ως γνήσιος γάλλος "ωω μπαρντον".

Αυτά από δώθε... εδώ έχω ένα πτώμα στο σαλόνι, έναν νικολάκη με κέφια και ένα εξώφυλλο που πρέπει να γίνει μέχρι το βράδυ, ευτυχώς παρόλο που δεν έχω κοιμηθεί δεν είμαι σε άθλια κατάσταση.

Ελιζάκι μου περαστικά και σε σένα γλυκιά μου και καλά κουράγια.

Λαμπρινάκο, περαστικά και στην μωρουλίτα σου την όμορφη και ξυπόλιτη... όταν λες πρώτη ίωση τι εννοείς;;;

Σοφούκα :lol: αυτό που θέλουν οι γυναίκες; http://www.youtube.com/watch?v=KVII5Jm_NX0&NR=1

Αναστασία μου κι εδώ άσπρα είναι όλα αλλά απ'την σκόνη που έριξε!:cool: Και όπως λέει και η Αθηνα έρχονται τα χειρότερα ο ουρανός έιναι κατακόκκινος.

Ευηηηηη κι εγώ αν ήταν να ανέβουμε στον Όλυμπο μέσα σε μάρσιπο θα ήθελα να μπω ως γνήσιως αθλητικός τύπος που είμαι:tongue:

Σήμερα η μέρα των γυναικών... άντε χρόνια αγωνιστικά με περισσοτερα δικαιώματα σ'ολες τις γυναίκες!!!

Διαφημίσεις

άντε βρε Λέγκ, και νόμισα ότι πραγματικά πήγατε στον Ευαγγελισμό!!!

πες του Τζωρτζ να μη φάει τίποτα όλη μέρα, ούτε νερό! όταν νιώσει τη κοιλιά του να γουργουρίζει, είναι σημάδι ότι επανήλθε..

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Και μεσα στον χαμό αερίζεται ο θοδωράκης και μέσα στα κλάματα και τους οδυρνούς γυρνάει με δρακρισμένα μάτια και μου λέει ως γνήσιος γάλλος "ωω μπαρντον".

:D:D:D:D

Λατρευω Θοδωρίκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Ευηηηηη κι εγώ αν ήταν να ανέβουμε στον Όλυμπο μέσα σε μάρσιπο θα ήθελα να μπω ως γνήσιως αθλητικός τύπος που είμαι:tongue:

:P:D:D:D:D:D:D

Σήμερα η μέρα των γυναικών... άντε χρόνια αγωνιστικά με περισσοτερα δικαιώματα σ'ολες τις γυναίκες!!!

Αντε να δούμε...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα!

Ωρε Λεγκ, απο τι το παθε ο γιωργακης, απο το πολυ φαι ή τσιμπησε καμια ιωση? Πως ειναι σημερα, μετα το "ξαλαφρωμα"? μακαρι να ειναι απο το φαι κ να μην εχει καμια ιωση γιατι δεν ειναι να κολλαει τα παιδια. αν και του θοδωρη καμια διαρροια δεν θα τον χαλαγε ε? (λεμε κ καμια μλκ να περναει η ωρα).

Και γω νυσταζω κλασσικα, αλλα τελικα περισσοτερο απο την αυπνια με ενοχλει το πρωινο ξυπνημα με γκρινια-μιρλα....

Τι κοκκινοκαιρος ειναι αυτος? Εδω ψιχαλιζει λασπη, βγηκα για λιγο και τα ρουχα μου εγιναν καμελ τροφι!

σμουτς

Η αλήθεια είναι ότι χλωμή την κόβω την δηλητηριαση γιατί ήταν πολύ προσεγμένα και συγκεκριμένα όσα έφαγε χθες... δεν ήταν να πεις ότι έφαγε κάτι απέξω ή κάτι που υπήρχε κανα διχρονο στο ψυγείο (τα κάνουμε κάτι τέτοια) άρα πολύ φοβάμαι ότι είναι ιωση γαστρεντερίτιδας.

Άσχετο... κάθε φορά που βρέχει χωμα μια μικρή οικολογική καταστροφή συντελείται σ'αυτή τη μικρή γωνια της γης, ο κυρ Χρήστος μαζί με άλλα δυο τρία παππούδια στο στενό κάθοναι και πλένουν τα αμάξια τους δυο τρεις φορές την ημέρα όσες μέρες κρατάει η σκόνη. Όπως φαντάζεστε το νερό που χαλάνε θα έφτανε για να ξεδιψάσει η μισή αφρική. Και το ακόμα καλύτερο είναι να βρέχει και να πλένουν τα αμάξια ταυτόχρονα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...