Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μπράβο Μαρινάκι! Θέλει προσπάθειες και θα βρεις και τον τρόπο που σε βολεύει. Σημασία έχει αυτό που λέει η Στέλλα το κάτω μέρος του σλινγκ να είναι σφιχτό και το πάνω πιο χαλαρό. Το πιο σφιχτό κρατάει το μωρό καλά και μετά από το πάνω μπορείς να το ρυθμίσεις για να είναι πιο κοντά στο σώμα σου. Νομίζω ότι όσο πιο κοντά στο σώμα σου τόσο πιο ξεκούραστο είναι για σένα.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρινάκι, καλές βόλτες!!!

Θα σου λύσει τα χέρια!!

Θα το χαρείς κι εσύ και το μωρό σου.

Εμένα η μικρή έχει αρχίσει να μην κοιμάται όταν βγαίνουμε έξω,

αλλά γουρλώνει τα μάτια.

Εγώ έχω μια άλλη ερώτηση, σχετικά με το ergo baby.

Θα μπορούσε να σηκώσει το Γιώργο?

Να τον πέρνουμε στην πλάτη. Είναι 15 κιλά.

Το έχω δοκιμάσει με το mei tai και μπορώ να τον κουβαλήσω μια χαρά

από άποψη βάρους

αλλά είναι φασαρία το δέσιμο και το ανέβα-κατέβα του παιδιού.

Σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσουμε στις εξορμήσεις μας (τώρα που θα στρώσει ο καιρός).

899667.png226174.png

Θελω να το δω και εγω αυτο το ergo baby που λέτε...

βάλτε κανενα λινκ...

στο αεροδρόμιο τον ειχα μερικες φορες στο μει ται αλλα δεν ειναι και τοσο βολικο γιατι με εβαλαν να το βγαλω για να περασω απο τον ελέγχο και ετσι μετα δεν καταφερα να τον βαλω καλά...βλακες :evil: το μωρό μου ο τρομοκράτης!:-D

Καλημερούδια!! Κάθομαι λίγο τώρα που βλέπουν Μίκυ και είναι ήσυχα για 2 λεπτά... πριν αρχίσουν πάλι οι παρατηρήσεις από το Γιάννη..

Συννεφιά έχει σήμερα εδώ κάτω... Πάνω χιονίζει?

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μικρές μου τουλούμπες

Χρόνια πολλά στο παιχνιδιαρικο και όμορφο Ερατάκι!!! Μικρό ανήλικο να την χαιρεσαι (ρε κοπελιά το πιστεύεις με το που έγραψα για σένα το παιδί μου έκανε κακά ύστερα από δύο μέρες;;;)

Ευακι μου νομίζω ότι χοράει ο μικρός στον έργκο μπέιμπι αλλά γιατί να βάλεις σε βόλτα τόσο μεγάλο παιδάκι σε μάρσιπο; Εγώ όταν βγαίνω βόλτα έχω τον μικρό στο μάρσιπο και τον θοδωρίκο απ'το χέρι, δεν παίζει να δεχτεί να μπει είτε σε μάρσιπο είτε σε καρότσι θα μου σπάσει τα μουτράκια.

Τζεν, ζηλεύω λέμε!!! Τσακω και το λινγκ http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=29873

Πωπω μη σας πω καύτερα μετα από δύο μέρες τι έχει γίνει ή μάλλον πως έχει γίνει ο μικρός! Τον πάω για συνολικο μπανιο...

Καλημερα μικρα μου ροξάκια! Πως ειστε?? Εγω μες στα καντηλια, αδιαθετησα κ οι ορμονες μου την παιζουνε πολυ ασχημα, ολη τη νυχτα με βομπαρδισαν με απαισιους εφιαλτες κ πολλα στεναχωρια αλλα δε θα περασει η τρομοκρατια των ορμονων δε θα περασει!!!

Νταφιδιο, να χαιρεσαι τη τερατούλα σου, πολυχρονη να ειναι η κουκλαρα σου κ να σε κανει να κουκουβαγιαζεις πάντα! Πολλα φιλακια.

Χτες καναμε ωραια βολτουλα, πηγαμε στα Καλυβια για κρεατοφαγια, μεχρι κ ο αγγελος τσακισε ενα κομματι αρνι ψητο, μετα βολτα απο λαγονησι να δουμεκ λιγο θαλασσιτσα κ γυρισαμε παραλιακα. Φαγαμε λιγη κινηση στην επιστροφη αλλα ευτυχως κοιμοταν τα παιδια κ δεν ειχαμε γκρινιες. Καποια στιγμη στα Καλυβια πηγαμε σε ενα χωραφι γιατι η κορη μου ηθελε να μαζεψει λουλουδακια κ ηταν σαν πρωτομαγια. Δεν μπορουσαμε να τη ξεκολλησουμε απο κει. Καποια στιγμη ειδαμε μια πασχαλιτσα κ την πηρα εγω στο χερι μου κ λεγαμε το γνωστο τραγουδακι "πετα πετα πασχαλια..." ωσπου πεταξε η πασχαλιστα κ εκατσε πανω στο ποδι της Δαναης. Το παιδι της πολης λοιπον, αρχισε να φωναζει τρομοκρατημένο "ξου ξου" κ να τιναζει το ποδι της. Απο τοτε αρχισε: παμε να φυγουμε, εχει αγκαθια κ δε μου αρεσει εδωπέρα"....

Ο Αγγελος κυριος, βοσκαγε μαργαριτες!

Σμουτς!

Καλημερούδια!

Κοιμηθήκαμε καλά παρόλο που κατά τις 8 ξύπνησε η μπέμπα, την πήρα στο σαλόνι και ξανακοιμηθήκαμε και αφήσαμε τα αγόρια μόνα τους!

Σήμερα έχω σκοπό να τακτοποιήσω το γραφείο και να βάλω μια τάξη στη χαρτούρα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Kαλημέρα!!!

Νταφιδιο να χαιρεσαι την Ερατούλα σου!!!!Χρονια πολλα πολλα κι ευτυχισμένα γεμάτα υπνους και σκανταλιες!

Κι εμείς καλα κοιμηθηκαμε εγώ είμαι κομμάτια ομως...τεσπα!

Ελενη αυτον τον στοχο τον εχω εδώ και κανα 2 χρόνια αλλα που... Θελω παντως να το κάνω πριν γεννησω οπωσδηποτε!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

DaF χρόνια πολλά στην Ερατώ, να την χαίρεστε και να την καμαρώνετε!

Μαρίνα μπράβο για το σλινγκ, και καλές βόλτες!

Εύη όταν φτιάξει ο καιρός να κανονίσουμε να βολτάρουμε παρέα αν θέλεις!

Εμείς ακούσαμε τον Μορμόλη και συγκινήθηκα πολύ γιατί τον άκουγα όταν ήμουν μικρή, ήταν το αγαπημένο μου "παραμύθι" και το θυμόμουν σχεδόν όλο! Είχα γύρω στα 20 χρόνια να το ακούσω!

Επίσης παρήγγειλα και το pouch στον απίστευτο καλοκαιρινό χρωματικό συνδυασμό μωβ-λιλά και λαχανί!!!

Kαλημέρα!!!!

Έχει γεννέθλια το Ερατούλι;;; Νταφάκι, χρόνια της πολλά, να την χαίρεσαι την κουκλίτσα σου!!!

Πελαγία δεν είναι απαραίτητη η οδοντόπαστα σ'αυτή την ηλικία, αλλά αν θες ντε και καλά, πάρε από το φαρμακείο κάποια από αυτές που δεν χρειάζονται ξέβγαλμα. Επίσης μπορείς να βρεις και στα βιολογικάδικα, welleda και σία...

Εμένα μου έφυγε το μπουκωμα αλλά έχασα τη φωνή μου. Τελείως! Ευτυχώς δε χρειαζεται να μιλάω πολύ γιατί είμαι μόνη μου με το μπέμπη! Πω, πω, αίσχος ήταν το βράδυ μου, είμαι κομμάτια, πάω να φτιάξω ένα καφεδάκι!

Σας φιλώ στη μούρη.....

Λέγκω ευχαριστω για το λινκ αλλα απο τη φωτογραφια μου φαινεται πολυ τεραστιο σε σχεση με σλινγκ και μει ται...πως στο καλο το κουβαλατε...αν βγαλετε φωτογραφια να τον φορατε βαλτε την να το δω...

Νταφάκι να σας ζήσει το Ερατούλι!!!!

Αντε και καποτε θελω να δω και σας και όλες απο κοντά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...