Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

δειτε κ εδω:http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=57183

σιχαθηκα πια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ελεοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςς:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

βρε daf παλι καλα που εισαι και εσυ και μας ενημερωνεις για τα αισχη....

ντροπη!!!!!:twisted::evil:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Φρικτη νυχτα περάσαμε ο μικρος ξυπνουσε συνεχεια γμτ, πανε οι καλες εποχες εκτος αν ειναι αλμα...

αφου συγκρατηθηκα και δεν τουχωσα κανενα μπουκαλι ξενο παλι καλα (δεν εχουμε δλδ)

Οσο για τον Γλεζο τί να πεις;;;

αυτό το θυμαστε;;;

hWu9Kuf6OHM

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

καλημέρα!

λοιπόν με αυτά που γραφετε όσες έχετε 2 μωρά, μου φαίνεται ότι όταν κάνω 2ο θα παρακαλάω την πεθερά μου να έρθει να μείνει μαζί μας:shock:

Κατά τα άλλα ετοιμάζομαι να παραγγείλω πάουτς, προβληματίζομαι μόνο για τον χρωματικό συνδυασμό: να το κάνω "σοβαρό" ή καλοκαιρινή χρωματική πανδαισία (πορτοκαλί με λαχανί χμμμμ);;;

Καλημέρα!!!

Φελίνι τι κάνεις για να μην κολλάνε το ένα το άλλο;;;;;;;

Εμένα το χαζεύει κάποιος μέσα και λυσσάει..έχει βρογχίτιδα ο μεγάλος ακόμα όπως και όλοι οι ¨γκάμα¨...'οποιος μπαίνει στο σπιτικό μας φευγει άρρωστος...η μπουμπού την έχει γλυτώσει μέχρι τώρα,αν και το πρωί της καθάρισα τη μύτη με μπατονέτα και έβγαλε κάτι σαν μύξα,δεν τρέχει η μύτη όμως,να ανησυχησωωω;;;;;;;;

καλημέρα!

λοιπόν με αυτά που γραφετε όσες έχετε 2 μωρά, μου φαίνεται ότι όταν κάνω 2ο θα παρακαλάω την πεθερά μου να έρθει να μείνει μαζί μας:shock:

Κατά τα άλλα ετοιμάζομαι να παραγγείλω πάουτς, προβληματίζομαι μόνο για τον χρωματικό συνδυασμό: να το κάνω "σοβαρό" ή καλοκαιρινή χρωματική πανδαισία (πορτοκαλί με λαχανί χμμμμ);;;

Ούτε ψύλος στο κόρφο σου..το αναγκαίο κακό,όχι πάντα όμως...αλλά πρόσεχε γιατί μετά δεν φεύγει ούτε με ζιζανιοκτόνο...

Απο που θα το πάρεις το παουτς Παλλι;;;

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Ούτε ψύλος στο κόρφο σου..το αναγκαίο κακό,όχι πάντα όμως...αλλά πρόσεχε γιατί μετά δεν φεύγει ούτε με ζιζανιοκτόνο...

Απο που θα το πάρεις το παουτς Παλλι;;;

από την Στέλλα! και το mei tai και το ring sling από τη Στέλλα τα πήρα, είμαι πολύ ευχαριστημένη, είναι πολύ καλοραμμένα

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Φελίνι τι κάνεις για να μην κολλάνε το ένα το άλλο;;;;;;;

Εμένα το χαζεύει κάποιος μέσα και λυσσάει..έχει βρογχίτιδα ο μεγάλος ακόμα όπως και όλοι οι ¨γκάμα¨...'οποιος μπαίνει στο σπιτικό μας φευγει άρρωστος...η μπουμπού την έχει γλυτώσει μέχρι τώρα,αν και το πρωί της καθάρισα τη μύτη με μπατονέτα και έβγαλε κάτι σαν μύξα,δεν τρέχει η μύτη όμως,να ανησυχησωωω;;;;;;;;

Η βρογχιολίτιδα που πέρασε ο μπέμπης σου λέει τίποτα;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τπτ αν είναι να κολλησεί θα συμβεί. η μύξα είναι κλασσική, και εμένα την είχε από την αρχή, μόλις γυρίσαμε στο σπίτι... κάνε μία προσευχή στον άγιο υγραντήρα και συμβουλέψου λίγο και τον αγιο φυσ. ορό και έχει ο θεός...

άντε ένας μήνας έμεινε και μετά θα ηρεμήσουμε ελπίζω...

η άννα έχει πάλι μύξα, χα!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

φελίνι ξέχασα να σου πω, 3ων μηνών είναι ένα πολύ μεγάλο άλμα, εμείς τουλάχιστον το περάσαμε πολύ έντονα, όχι μόνο με πολύ φαΐ αλλά και με ατέλειωτη γκρίνια

Λεεεεεεεεεεεεεεες;;;;;;;;;;

Μακάρι φιλενάδα μου μακάρι και αν είναι έτσι και επανέλθει ο παλιός καλός αντρίκος θα σου κάνω μπειμπισιττινγκ την σοφία όταν έρθεις Αθήνα να βγείτε να τα σπάσετε!!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Γεια σας τσαπερδόνες... τι κάνετε εσεις τα παιδια κι ιώσεις; Όλοι στις θέσεις τους;:tongue: (κρύο το παραδέχομαι!)

Εμείς καθόλου γκουρμέ, φάγαμε πίτσα....

περαστικά Μυρτούλι και να φύγουν οι παλιοαρρώστιες! Ήρθαν τα έργκο και δοκίμασα ένα και είναι πολύ βολικό... Χαλβαδιάζω να πάρω κι εγώ αλλά είναι αρκετά τα λεφτά και έχω και σλινγκ και μει ται... Υπερβολή δεν είναι... Σκέφτηκα να το δικαιολογήσω και να πω ότι είναι δώρο του Χαβιέ που δεν φοράει κανένα από τα 2 διότι είναι χίπικα δικά μου...

Τεσπα, ευτυχώς έχουμε την αλληλεγγύη της Γερμανίας οπότε θα τα καταφέρουμε. Αύριο τί λέει η κα ΕΜΥ? Έχουμε την αλληλεγγύη της?

Αύριο θα πάμε βολτούλα; Μέχρι τώρα πάντως είχε πολύ ωραία μέρα...

Κι ο Γιώργος δεν την παλεύει με τους χίπικους μάρσιπους ενώ τον εργκο μπέιμπι τον λατρεύει. Είναι λίγο ακριβός αλλά είχαμε πάρει φτηνό καρότσι γιατί ξέραμε ότι δεν θα το χρησιμοποιούσαμε πολύ και επενδύσαμε στον μάρσιπο;)

Λοιπόν κι αυτό το παιδάκι του εξτρα ενεργό θα είναι... τον κρατούσα σήμερα να κοιτάει μπροστα και περπατούσα και όλη την ώρα κουνούσε τα χέρια του και τα πόδια σαν να περπατάει... το ίδιο έκανε όλη την ώρα και ο θοδωράκης μέχρι 5,5 που μπουσούλησε και μετά έβγαζε εκεί την ενέργιά του.

Εντομεταξύ τον πηγαίνει γύρω γύρω η ιωσούλα τον νικολάκι, λίγες μύξες και βήχας που ομως μέρα με την μέρα γινεται ένα κλικ πιο πολύς. Το παλεύουμε με τον ορό και πιστεύω ότι θα το γλυτώσουμε.

γυρισα απο κεντρο....τι μαυριλα ..να το πω;απελπισια ..να το πω;απογοητευση να το πω;; :rolleyes:

δεν πηγα σε συγκεντρωση, περαστικη ημουν, αλλα χαλια λεμε, χαλια....:?

λεγκω μπορουμε να κανουμε το εναλλακτικο μπειμπισιτινγκ αρκει να εχεις φερει πολλες πανες για τον νικολα, παλι θα χε$#ει απο τη χαρα του που θα με δει:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

κυριακη εχει κ η ερατουλα γενεθλια!!!και μολις χτες εμαθα οτι την ιδια μερα εχει γενεθλια το παρκακι ναυαρινου!!!!!ε μα δεν ειναι σημαδιακο;;;;;καλο καρμα για το παιδι μου!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:mrgreen:

Λοιπόν ψήσου να πάμε στην απεργία στις 11 στην προσυγκέντρωση και μετά να την κάνουμε. Εσύ βέβαια μπορείς να συνεχίσεις και να κρατήσω εγώ τα πιτσιρικάκια γιατί εγώ τον νικόλα με τη συχνότητα που τρώει δεν γίνεται να τον αφήσω.

Αυτή την κυριακή χρονίζει το ερατακι;;; Μεγαλωσε τόσο;;; Θα σβήσετε την τούρτα στη Ναυαρίνου; χοχο τέλειο!:mrgreen:

Να σας πω, με το συμπάθειο δηλαδις, τι είναι αυτό το farmville και έχουν κολλήσει όλοι και αρμέγουν, φυτεύουν, κλαδεύουν περιχαρείς;;;;;Α, και αλληλοσυγχαίρονται επίσης, το οποίο μου θυμίζει την ατάκα του Χάρβει Καιτέλ στο Πάλπ Φίκτιον: ''Well, lets not start sucking each others dicks''!!!!

:lol: Δεν το ξέρω το παιχνίδι αλλά ξέρω συνεννόησει μπουζούκι ανάμεσα σε Τάτι και Άφρο που η Τάτι της έλεγε που όργωσε και φύτεψε και τάισε τα μοσχάρια και την ρώταγε αν τα έκανε κι εκείνη... και η Αφρο της απαντούσε ότι είναι πολύ μικρός ο κήπος για σκάλισμα. Εντάξει χάνει στην περιγραφη αλλά έκλαιγα όταν έγινε το σκηνικό, τρελή συνεννόηση.

Ωραίος προορισμός η Μυτιλήνη και νομίζω ότι μπορείς να βρεις και φτηνή διαμονή, το καράβι είναι ένα θέμα.

Γειά σας κοπέλες? Χειμώνιασε εκει πάνω? Γιατί εδώ ο ήλιος είναι τεράστιος!!

Καλά είμαστε, αν εξαιρέσεις λίγες μύξες και βήχα που έχουν αποκτήσει και οι 2...

Ο Γιάννης γκρινιάζει τώρα..."Μαμά, τελείωνε με τον υπολογιστή.... Να κάτσω λίγο και εγώ... να ξεκουραστώ...Μαμά, μπορείς να σηκωθείς?? Δεν σου κάνει καλό στον υπολογιστή...." :lol: :lol:

...πριν λίγο γκρίνιαζε γιατί είναι ακόμα 4:30 και θέλει πολύ ώρα για τις 9, που έχει το Wipe out... Κάθε μεσημέρι που ξυπνάει είναι μες στη μίρλα... πήρε και κάτι από μένα...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Hello!

προσπαθω να κανω καμια δουλεια κ ο Μητσος εχει εκστασιαστει! Εχει βομβαρδισει ολο το σπιτι κιμαδες! Οιμε τι θα απογινω η ερμη!

Ανοιγει καθε 3 λεπτα την πορτα του ψηγειου κ προσπαθει να κανει πεσιμο στην τουρτα ... δεν την βλεπω να την βγαζει καθαρη μεχρι αυριο στο παρτυ στραγαλια θα κερασω τον κοσμο...

Εκτος αυτου εχει γεμισει κ τους καναπεδες κ το πατωμα με ζυμαρια απο φυλλο πιτας κ ριχνει ξηροκαρπια στην μπανιερα! Σημερα λες κ το κανει επιτηδες που θελω να κανω καμια δουλεια κ κανα φαγητο θελει συνεχεια μαμουλα κ αγκαλια ουτε νεογεννητο να ητανε.

μολτεξ παιρνουμε, αλλα δυστυχως ειναι ακριβες....δλδ αν τα παμπερς του μεγεθους μας κανουν 35 λεπτα το ενα, η μολτεξ κανει απο 47 λεπτα μεχρι 55....

βεβαια αφου δεν μας εκατσαν οι βαμβακερες (πολυυυυ αβολες για εμας, καθε 10'ηθελε αλλαγμα) προτιμησαμε αυτες γιατι κ δεν εμφανισε ΠΟΤΕ κοκκινιλες (ενω με τις παμπερς που αγοραζουμε μερικες φορες εμφανιζει αραια κ που, με τις δε λιμπερο παραλιγο να κανει πληγουλα:evil:) και ειναι σουπερ απορροφητικες, δεν ειχαν ποτε διαρροη -μα ποτε!- και επισης βιο-διασπωνται....οποτε καλυτερα να κοβω απο αλλου κ να βαζω εκει, αλλωστε γενικα κοβω απο αλλου κ βαζω στα εξοδα του παιδιου οποτε....:rolleyes:

επισης για μολτεξ εχω ψαξει πολυ για αγορα απο εξωτερικο κ δεν εχω βρει κατι, δυστυχως!!στη γερμανια τις πουλανε με 9-10 ευρω ενω εδω με 22!:?

πιο φτηνα θα βρεις εδω:http://www.panes.gr/index.php?target=categories&category_id=86

(47 λεπτα η μια μαζι με τα εξοδα μεταφορας)

αλλα ειναι χαλια η εξυπηρετηση, αργουν στην παραδοση κ μου τη σπανε αφορητα!δεν υπαρχει αλλη επιλογη ομως..:?

Eυχαριστώ πολύ νταφίδιο!!!

Το εχω βρει αυτο το σαιτ, φαινεται αρκετα ανοργάνωτο...όντως! Τα μεταφορικά ποσα είναι περιπου?

Αν βγαίνει πιο ακριβα νομιζω οτι τον πρωτο καιρο θα προτιμησω παμπερσ...γιατι κι εμενα τουλαχιστον η Ειρηνη χε#οταν καθε μιση ωρα...όσο για τις άλλες των πολλαπλών χρήσεων δυστυχως ειναι νομίζω πολύ δουλειά στο δευτερο παιδάκι και ειδικα νεογεννητο...ειναι οτι καλυτερο ομως πιστυεω

Εμείς καθόλου γκουρμέ, φάγαμε πίτσα....

Καλα χθες κι εμεις δεν το πιστευω! Και ειχαμε κανα 2-3 χρονια να παραγγειλουμε ντελιβερι...

Σημερα πηγαμε το πρωι στο παρκο Πινόκιο. Ναι. Δηλαδη Πικιώνη στα Ειρηνέζικα.

Ευτυχως που προλαβαμε γιατι ειχε καταπληκτική λιακάδα...Τώρα Ροζα χειμώνιασε και μαλλον αυριο θα ειναι χειροτερα...

Κατα τα αλλα δουλειες κλπ τρεξιματα. Μυρτούλι για το μπούκωμα παρε το πηυσιομερ, ειναι θαλασσινο νερο απλα βγαίνει με πιεση και ειναι αρκετα αποτελεσματικο!

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Νταφίδιο μας έλειψες!

Σας φιλώ όλες πάω για μάσα λουκάνικo από αγριογούρουνο, ψωμί με ελιές, μπυρίτσα, CSI...

τι γλυκοοοοο!!!(ετεροχρονισμενο σχολιο, αλλα θενκ γιου, βερυ μουβινγκ...!:mrgreen:) οσο για το γκουρμε, χμμμμ καλη σε βρισκω, μα λουκανικο απο αγριογουρουνο;;;:shock::cool:που τα βρισκεις;;;

ξεχασα να σχολιασω προταση για προσυγκεντρωση, ποτε ειναι ωρε λεγκω; ουτε εγω θα κατσω για μετα, δεν εχω καμια ορεξη να φαω χημικα στη μαπα κ να δω απο κοντα τους μπιιιιιιιιπ εντιιιιιιιιιιτ δεν λεω τι .....

λοιπον, παω για τις ετοιμασιες του μικρου και ταπεινου παρτακιου μας, οπου θα επιχειρησω λαμπρινοτουρτα!(χαρουποταχινι)

φιλω σας!

ενα ειναι το συνθημα που ολους μας ενωνει, μικρο μου πονυυυυυ.....

Επεξεργάστηκαν by DaF

Καλησπέρα! Τα κατάφερα σας λέω, τα κατάφερα! Σε τι αναφέρομαι? Στη μαρσιπο συζήτηση βέβαια! Μετά από καμιά ώρα διαβουλεύσεων με το έτερον καταφέραμε και το φτιάξαμε και βάλαμε και τη μπουμπού στην όρθια θέση βέβαια (και την ξαπλωτή την καταφέραμε αλλά με μία τάση να πέσει το μωρό οπότε άκυρο!)! Τώρα θέλω να το ξαναδοκιμάσω άλλες 2-3 φορές μόνη μου για να πω ότι το κατέχουμε και θα το χρησιμοποιήσουμε και με φόρμα εξόδου. Αυτάααα!!!Καλά ήταν σήμερα, πρωί-απόγευμα βολτάραμε, αλλά αύριο τα κεφάλια μέσα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...