Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας πω, με το συμπάθειο δηλαδις, τι είναι αυτό το farmville και έχουν κολλήσει όλοι και αρμέγουν, φυτεύουν, κλαδεύουν περιχαρείς;;;;;Α, και αλληλοσυγχαίρονται επίσης, το οποίο μου θυμίζει την ατάκα του Χάρβει Καιτέλ στο Πάλπ Φίκτιον: ''Well, lets not start sucking each others dicks''!!!!

Μη μου δίνετε σημασία, βραδυνό παραλήρημα....Πολύ μπούκωμα ρε παιδιά, δε μπορώ να πάρω ανάσα, μου φαίνεται θα πάρω ορούς και οτρισαλίν και θα τα κάνω στον εαυτό μου, έτσι να δω και τη γλύκα!

Καληνύχτα!!!

Ω, ναι, είναι μια ωραία βολική σακουλίτσα, βάζεις το παιδάκι σου στο πι και φι και μετά το βάζεις στην τσέπη...Απλώς είναι μόνο για σένα, στα μέτρα σου, δε μπορεί να το βάλει για παράδειγμα ο άντρας σου....

γυρισα απο κεντρο....τι μαυριλα ..να το πω;απελπισια ..να το πω;απογοητευση να το πω;; :rolleyes:

δεν πηγα σε συγκεντρωση, περαστικη ημουν, αλλα χαλια λεμε, χαλια....:?

λεγκω μπορουμε να κανουμε το εναλλακτικο μπειμπισιτινγκ αρκει να εχεις φερει πολλες πανες για τον νικολα, παλι θα χε$#ει απο τη χαρα του που θα με δει:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Να ρωτήσω κατι, εχετε δοκιμάσει ποτε τις οικολογικές πάνες moltex? daf?

Ειναι ιδια και ισως και χαμηλότερη τιμη απο παμπερς...τις σκεφτομαι για το μπεμπε...

μολτεξ παιρνουμε, αλλα δυστυχως ειναι ακριβες....δλδ αν τα παμπερς του μεγεθους μας κανουν 35 λεπτα το ενα, η μολτεξ κανει απο 47 λεπτα μεχρι 55....

βεβαια αφου δεν μας εκατσαν οι βαμβακερες (πολυυυυ αβολες για εμας, καθε 10'ηθελε αλλαγμα) προτιμησαμε αυτες γιατι κ δεν εμφανισε ΠΟΤΕ κοκκινιλες (ενω με τις παμπερς που αγοραζουμε μερικες φορες εμφανιζει αραια κ που, με τις δε λιμπερο παραλιγο να κανει πληγουλα:evil:) και ειναι σουπερ απορροφητικες, δεν ειχαν ποτε διαρροη -μα ποτε!- και επισης βιο-διασπωνται....οποτε καλυτερα να κοβω απο αλλου κ να βαζω εκει, αλλωστε γενικα κοβω απο αλλου κ βαζω στα εξοδα του παιδιου οποτε....:rolleyes:

επισης για μολτεξ εχω ψαξει πολυ για αγορα απο εξωτερικο κ δεν εχω βρει κατι, δυστυχως!!στη γερμανια τις πουλανε με 9-10 ευρω ενω εδω με 22!:?

πιο φτηνα θα βρεις εδω:http://www.panes.gr/index.php?target=categories&category_id=86

(47 λεπτα η μια μαζι με τα εξοδα μεταφορας)

αλλα ειναι χαλια η εξυπηρετηση, αργουν στην παραδοση κ μου τη σπανε αφορητα!δεν υπαρχει αλλη επιλογη ομως..:?

μυρτω εσυ εισαι υπερπαραγωγη με τα σλινγκ σου!!!!:shock::mrgreen:

μαρινα αλλη η χαριτωμενια του κρικου με το υφασμα να μαζευεται γυρω του:tongue: μην μετανιωνεις!:cool:

Χρονια Πολλα στον Μητσακο!!!!

κυριακη εχει κ η ερατουλα γενεθλια!!!και μολις χτες εμαθα οτι την ιδια μερα εχει γενεθλια το παρκακι ναυαρινου!!!!!ε μα δεν ειναι σημαδιακο;;;;;καλο καρμα για το παιδι μου!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:mrgreen:

Διαφημίσεις

Να σας πω, με το συμπάθειο δηλαδις, τι είναι αυτό το farmville και έχουν κολλήσει όλοι και αρμέγουν, φυτεύουν, κλαδεύουν περιχαρείς;;;;;Α, και αλληλοσυγχαίρονται επίσης, το οποίο μου θυμίζει την ατάκα του Χάρβει Καιτέλ στο Πάλπ Φίκτιον: ''Well, lets not start sucking each others dicks''!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ασε Μυρτώ είναι για βαριά ναρκωτικά το farmville εγώ καταπιάστηκα τότε που είχε βρογχιολίτιδα ο μικρός και δεν είχα που αλλού να διοχετεύσω την απόγνωση μου...

για την μύτη υπάρχει και εκείνο με το αλατόνερο που είχε πει η Αγλαια...αν το δοκιμάσεις περιέγραψε μας την εμπειρία!

Νταφίδιο μας έλειψες!

Σας φιλώ όλες πάω για μάσα λουκάνικo από αγριογούρουνο, ψωμί με ελιές, μπυρίτσα, CSI...

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

καλησπερα!

τελευταια και καταιδρωμενη.... χρονια πολλα στον μητσακο μας!να τον χαιρεστε τζενακο και παντα να ειναι γερος!

και εγω θελω ενα παουτς.. μαλλον θα δωσω τις οδηγιες στην μαμα μου για να μου το φτιαξει....αλλα δεν ξερω ποτε... :)

και μεις βλεπω να οδευουμε προς ιωσουλα.... ολο αψου και αψου πανε και τα τρια...ελπιζω μονο να το περασουμε ελαφρα....περαστικα στα αρρωστουλια μας παρεπιπτοντως....

τζεν αν μας διαβαζεις... για την κυριακη (αν ειμαστε καλα) εχουμε να παμε σε κατι γενεθλια οποτε μαλλον δεν θα μπορεσουμε να ερθουμε....αλλα αν ερθει ο αντρας σου και τα καταφερετε εστω και για ενα καφεδακι ειστε ευπροσδεκτοι!

φαρμα επαιζα και εγω πολυ φανατικα σε καποια φαση οταν τα μωρα ηταν πιο μικρα...οπως και ενα καρο αλλα παιχνιδια στο φεις....αλλα τελικα το βαρεθηκα και το σταματησα....

το θεμα των διακοπων ναυαγησε και παλι...χαχαχα...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Εμείς καθόλου γκουρμέ, φάγαμε πίτσα....

περαστικά Μυρτούλι και να φύγουν οι παλιοαρρώστιες! Ήρθαν τα έργκο και δοκίμασα ένα και είναι πολύ βολικό... Χαλβαδιάζω να πάρω κι εγώ αλλά είναι αρκετά τα λεφτά και έχω και σλινγκ και μει ται... Υπερβολή δεν είναι... Σκέφτηκα να το δικαιολογήσω και να πω ότι είναι δώρο του Χαβιέ που δεν φοράει κανένα από τα 2 διότι είναι χίπικα δικά μου...

Τεσπα, ευτυχώς έχουμε την αλληλεγγύη της Γερμανίας οπότε θα τα καταφέρουμε. Αύριο τί λέει η κα ΕΜΥ? Έχουμε την αλληλεγγύη της?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

για εδω ο καιρος παντως λεει για αυριο βροχη κυριακη συνεφια και δευτερα χιονι (!)

μαρτης γδαρτης και παλουκοκαφτης! οπως επισης και... φυλαξε τον μαρτη ξυλα μη καψεις τα παλουκια.... χαχαχα...τα χω παιξει!

εναν εργκο και εγω τον χαλβαδιαζω αλλα πολλα τα λεφτα ρε κοριτσια....

μυτιληνη ε? αχ πολυ ωραιο νησι... θελω να ξαναπαω σιγουρα....ειχαμε παει με τον Κ. οταν ειμασταν ελευθεροι κι ωραιοι! ;)

tqj2p3.png vvtJp3.png

ds εμείς από φαγητό ήμαστε άστα να πάνε... 4-5 κουταλιές φρουτόκρεμα και το ίδιο το φαγητό και 250ml ρυζάλευρο :rolleyes:. Δεν μπορώ να την παλέψω με τίποτα γιατί αν δε θέλει αρχίζει και ουρλιάζει :?

στην ηλικια σας και εμενα ετσι ετρωγε, και οντως το ρυζι το ετρωγε καλυτερα πο ολα.

κανονικα λενε να μην το πιεζεις το παιδι αλλα καποια στιγμη αρχισα να τη ζοριζω λιγο παραπανω γιατι ειχα αρχισει να αγχωνομαι....ενταξει δεν της χωνω το κουταλι και να κλαιει αλλα προσπαθω με τραγουδια ,παραμυθια,παιχνιδια κτλ να την απασχολω και να τρωει χωρις να το πολυπαιρνει χαμπαρι....νομιζω πως οι ποσοτητες που τρωει πια ειναι οκ αλλα θα με ευχαριστουσε να τα ετρωγε και να ηταν χαρουμενη, να ηταν λιγο πιο φαγανη βρε παιδι μου:rolleyes::rolleyes:

παντως εσυ μην πιεζεις ακομα καταστασεις ειναι μικρο ακομα το ζουζουνι σου , ασε να δεις μπορει καποια στιγμη να φτιαξει χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια!πολλες μανουλες εδω εχουν πει πως εφτιαξαν τα πραγματα ξαφνικα απο μονα τους!;)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εμεις εχουμε ξεμεινει απο μπανιο, ναι καλα ακουσατε μας βουλωσε και οπως καταλαβαινετε πολυ δυσκολες καταστασεις περναμε:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ζουμε στιγμες απειρου καλους.

το μπανιο βγηκε knock out, out of order που λενε:rolleyes: ουτε τουαλετα παμε , ουτε μπανιερα χρησιμοποιουμε ουτε νεροχυτη....

τελικα θα παιχτει τιποτα αυτο το ΣΚ???(κυριακη καλυτερα;))

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...