Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Αχ τι καλα σημερα Παρασκευουλα!

Πανικος στους δρομους σημερα εκανα σχεδον μια ωρα να φτασω στο γραφειο ....

Πολυ καλο ακουγεται το σλινγκ πρεπει να ειναι πολυ βολικο . Εγω την λεγκω εβλεπα που εβαζε εβγαζε τον Θοδωρακο μπαμ μπαμ πολυ ευκολο κ βολικο. Εμας μεχρι 1 χρονων το καροτσι ηταν αχρηστο δεν εμπαινε καθολου αφου τον ειχα συνεχεια στα χερια κ μετα πηραμε το καλοκαιρινο οποτε τσαμπα δωσαμε τα λεφτα. Μου ειχε φερει μια φιλη μου ενα μαρσιπο της Chicco καθολου βολικος σαν μει ται ηταν περιπου ο οποιος ηταν μεχρι 9 κιλα τα οποια εφτασε ο Μητσακος στους 3 μηνες οποτε δεν το πολυχρησιμοποιησα κ γενικα οταν τον εβαζα δυσανασχετουσε σαν να στριμωχνοταν! Στο επομενο θα δοκιμασω κ εγω ενα της εκοφαμιλυ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τάτη, εξήγηση δεν βρήκα, βρήκα όμως τη λύση! Συλλαλητήρια!!! Χθες που κατεβήκαμε στην Αθήνα και είμασταν σε θόρυβους και ντουντούκες και πολύ κόσμο να την παίρνει αγκαλιές να της γελάει κτλ μια χαρά κοιμήθηκε σήμερα... 2 φορές μόνο! Και ξύπνησε πριν λίγο. Οπότε τυχερή είμαι γιατί έχει πολλά συλλαλητήρια τώρα! Μας βλέπω στην πρώτη γραμμή με όποιο μάρσιπο μας βολεύει και πανό!

"Ξεσηκωθείτε!!!!!! Έτσι κοιμόμαστε καλύτερα!"

Η Ελένη δεν έχει έρθει ακόμα κι εγώ 11.30 έχω συνάντηση... Γιατί πάντα πρέπει να τρέχω σαν τη τρελή????

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Kαλημέρα και από τη βροχερή Πάτρα.

Εγώ ιδέα ντεν έχω από σλινγκ,μει ται κλπ,κλπ...όταν με το καλό έρθει το δεύτερο θα μου δώσετε τα φώτα σας,εεεεε??????

Εμείς έχουμε στάση εργασίας μετά τις 12.00...τί θα κάνουμε ρε γμτ....

Έκανε προχτες μια φίλη 32 χρονών ολική μαστεκτομή,πριν δυο μήνες έπιασε κάτι στο στήθος της,πήγε γιατρό,το αφαίρεσε,έγινε βιοψία και τελικά δεν ήταν καλό....ολική μαστεκτομή και λεμφαδένες...θα γίνει βιοψία και αν δεν βγει 'καλη' θα κάνει και χημειοθεραπείες,αν βγει 'καλή',της είπαν,είναι ορμονολογικό το πρόβλημα και θα της 'κόψει' την περίοδο για πέντε χρόνια..ανύπαντρη,χωρίς παιδιά...γιατί ρε γαμώτο????γιατί????δεν είχε κληρονομικό ιστορικό..τίποτα..πόσο νωρίς τελικά πρέπει να ψαχνόμαστε???:(μου φαίνεται θα πάω να κάνω μια μαστογραφία...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

το ergobaby πρέπει να είναι πολύ καλό από οσα λέτε...το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν μαζεύεται να μπει στη τσάντα όπως το σλινγκ, ή έχω λάθος?

Τζενάκο σήμερα έχει γενέθλια ο Μητσάκος? να τον χαίρεσαι!!!! Βάλε τίκερ να μη το ξεχνάμε!!!!!! πολύχρονος!! κι εύχομαι ο τρίτος χρόνος του να περάσει με μπόλικο ύπνο :)

Elizaki, με τέτοιο σωματάκι που έχεις και σε καλαθούνα μπαίνεις αν χρειαστεί :):)

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Πω ρε Τόνια τι φρίκη!!! Ελπίζω να είναι το μικρότερο κακό και να συνέλθει όσο γίνεται πιο γρήγορα η κοπελίτσα...

Ελένη δεν σου κρύβω ότι συγκινούμε με την κινηματική διάθεση της τσουλουφίτσας!

Κι εγώ ψηνόμουνα να κατέβω καμια βόλτα στα προπύλαια αλλά πλέον ρίχνουν δακρυγόνα με το καλημέρα σας και το φοβήθηκα με τα πιτσιρίκια μαζί. Σκέφτηκα να πήγαινα να τα αποθέσω στο Νταφάκι και να φύγω:tongue:

Περαστικά στον Κωστάκο... σας εχουν γονατίσει κι εσάς οι ιώσεις γμτ! Χάρμα κι εσένα το βραδάκι σου Ελιζάκι... Πάντως θα ήθελα να σε δω μεσα στην κούνια και τι στον κόσμο...

Ρε Άφρο, τσίμπησε κι ο άγγελος;

Έλεος δεν θα καταφέρουμε να βρεθούμε πριν το πάσχα όπως το κόβω! :rolleyes:

Διαφημίσεις

Σήμερα έχει γεννέθλια ο Μητσάρας;;; Έγινε επισήμως κι αυτός νήπιο;;;

Χρόνια πολλά και ευτυχισμέναααααααααααα... Σκανδαλιάρικα δεν χρειάζεται να πω, είναι περιττό εε; Ούτε καλούς ύπνους να πω γιατί στο βρόντο θα πάει η ευχή:mrgreen:

Όχι ο εργκο φαμιλι φαντάζομαι δεν μπαίνει στην τσάντα την απλή. Στην δικιά μου που είναι πλάτης, έμπαινε μια χαρά μαζί με όλα τα άλλα πράγματα που μωρού που κουβαλούσα.

Λεπόν...καταρχήν καλημέρα!!!!

Μήτσους? Εχει σήμερα γενέθλια η είχε χθες και τον ξεχασα η γαιδούρα? Όπως και να έχει χρονια του πολλα και ευτυχισμένΟς και μονο χαρές απο και πέρα!

Τονια μια συναδελφος μου 31 και η κουμπαρα μου 31 επισης, το ιδιο χρονικο διαστημα εκαναν μαστεκτομη... χημειοθεραπειες εκαναν και οι 2 προληπτικα κυριως...Ειναι μεγαλο λουκι τι να στα λεω τώρα...κυριως ψυχολογικό. Ειναι και οι 2 ομως πολυ δυνατες κοπελες και μπορω να πω οτι πλεον συνεχιζουν τη ζωη τους κανονικότατα, και μονο που και που μπορει να φανε καμια νταουνια. Το καλό ειναι οτι αφου το προλαβε ειναι συνηθως κατα τεραστιο ποσοστο ιασιμο.

Καμια φορα σκεφτομαι το κλισε "ελα μωρε κι εμεις με το ταδε και το δεινα τι πάθαμε?" Ε, να τι πάθαμε!...μαστιζει ο καρκινος και σε μικρες ηλικιες....

Και να παω στο ασχετο απλα τα θυμαμαι οταν λάχει...Ντιες εμενα ετρωγε 100- 120 μλ με το ζοοοοοοοοορι. και αργοτερα που αρχισε να τρωει καλυτερα 180 μλ στα πολλά κεφια. Μετα βεβαια κοψαμε τα αλεσμενα και δεν θυμαμαι. Απορω βεβαια και που θυμαμαι τις ποσοτητες.

Ειμαι αυπνη, σηκωθηκα και ετρεχα να ξεγραφτώ απο τον ΙΚΑ και μπηκα ΤΣΜΕΔΕ αι λοβ τσμεδε, πας σε οποιο ιδιωτικο μικροβιολογικο θες και πληρωνεις ελάχιστα... πχ η γενική αίματος απο 30 που εδινα εγω κανει 2,80... να 'ναι καλά ο Βαγγουλης!

Επισης με πείσατε για εργκο μπειμπι εξαλλου δεν εχω και ιδιαιτερα εξοδα για το μπεμπε #2...εχω κι εγώ εναν μαρσιππο chicco δωρο, τι μαπα...ηταν πολυ μικρη για το μεγεθος και κατι φερμουαρ της εμπαιναν στο προσωπο και μετα τα κιλα τα ξεπερασε πολυ γρηγοροτερα, ποτε δεν το φορεσα μια φορα σαν προβα στο σπιτι μόνο...

να το ηξερα θα το αλλαζα και ηταν και ακριβος.

Μια ερώτηση μόνο. Μπορεις να θηλάσεις με το μωρό μέσα στον εργκο?

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλήμερα κοριτσια!!!!

Τζενακι πολληχρονος ο Μήτσος!!!!Άντε και γαμπρό να τον ε καμαρωσεις!!!!Γερός και καλοτυχος να ειναι!!!

Εμεις αποψε κοιμηθηκαμε...ο ΓΙωργος στο δωματιο του δεν πεταχηικε καθόλου...η μπουμπου ξυπνησε στις 2 και στις 6 για μαμ...δεν μου κανει εντυπωση το ξενυχτι πλεον :mrgreen:

Τόνια κριμα τη κοπέλα !!!!Ο Θεός να της δωσει δυναμη!!!

Αφροδιτη αυτο το τιμημα το πληρωνω καθε μέρα.......να δω πως θα αφησω την μικρη σε δυο μηνες να την κρατησει...μελαγχολια!!!!!!!!Και δν τολμαω να κανω παρατηρηση,παρεγηξειται και βαζει τις φωνες παραπονουμενη..και εχει μια φωνη..........

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

Οσο και να με ανατριχιαζουν αυτα που λετε για τις κοπελες καλα κανετε κ τα λετε, γιατι μπορει να μας συμβει, ας ξερουμε οτι ειναι κατι που παλευεται και οτι δεν ειμαστε μονες. ΠΕραστικα το γρηγοροτερο ευχομαι στις κοπελες.

Τζενακο να τον χαιρεσαι τον κουκλο σου! Πολυχρονος και ευτυχισμενος και παντα χαμογελαστος να ειναι!

το ergobaby πρέπει να είναι πολύ καλό από οσα λέτε...το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν μαζεύεται να μπει στη τσάντα όπως το σλινγκ, ή έχω λάθος?

Elizaki, με τέτοιο σωματάκι που έχεις και σε καλαθούνα μπαίνεις αν χρειαστεί :):)

:D:D Ε, μα φανταζεσαι εμενα μεσα στη κουνια?

Ο μαρσιπος Παντως ειναι πολυ πιο μικρος απο οτι τον περιμενα, χωραει ανετα μεσα στη τσαντα με τα μπεμπε, πιανει περισοτερο ογκο απο οτο το σλινγκ, αλλα ανετα το κοτυβαλας μαζι.

Ρε Άφρο, τσίμπησε κι ο άγγελος;

Έλεος δεν θα καταφέρουμε να βρεθούμε πριν το πάσχα όπως το κόβω! :rolleyes:

ακομη δεν ειμαι σιγουρη. καργα μυξα εχει και αυτος κ το πρωι εβηχε γιατι πνιγοταν, αλλιως καλα ειναι. Ελπιζω να μην χειροτερευσει εχω βαρεθει με τις κωλοιωσεις φετος... αναρρωτιεμαι αν παει παιδκικο θα τα ξαναπερασει?

Λοιπον με τη πεθερα μου τα βρηκαμε στο... φτιάριν! Μιλησε η γυναικεια φυση μας και αρχισαμε το κουτσομπολιο κ μαλλον ηταν η πρωτη συζητηση ηρεμη που καναμε μεταξυ μας....:|

mamma mia περαστικα στη φιλη σου!!:(:(τι να πεις αυτα τελικα ειναι να μην ειναι να σου κατσει, παλι καλα που το "επιασε" μονη της και δεν περσε και αλλος καιρος....:rolleyes:

παλι slingmeitaiσυζητηση κτλ βλεπω....;)

και εγω απο τοτε που πηρα το mei tai ειανι μια χαρα, πιο πριν ειχα της babybjorn, το χρησιμοποιουσα καθημερινα αλλα δεν ελεγε πολλα και ειχε και οριο στα κιλα.

το mei tai παντως ειναι και για νεογεννητα, εχει και η στελλα στο site της οδηγιες;)

σας ευχαριστω για τις πληροφοριες για το φαγητο, η μικρη τρωει περιπου 130ml φρουτα, 230ml μεσημεριανο και 230ml απογευματινο(και αυτα με δυσκολια τα τρωει, αλλα τα τρωει). ελπιζω να ειναι αρκετο:rolleyes::rolleyes:

ααααα για τα οικονομικα μετρα και τη γενικοτερη κριση που συζηταγατε εχτες βαλτε μεσα και τη βενζινη που εχει παει 1,40:o:o:twisted:ΕΛΕΟΣ!

τελικα με την ΕΜΥ να μας χαλαει τον καιρο δεν θα κανουμε καμια συναντηση το ΣΚ??ε??

καλημερα δεν ειπα......ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!

ξεχασα....χρονια πολλα στο μητσακο, παντα γερος και ευτυχησμενος!! να τον χαιρεστε!!!!

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

ασε ρε φελια, και γω μπορει να παραπονιεμαι που δεν εχω απο κανεναν βοηθεια ουτε για τις δουλειες ουτε για να αφησω εστω και 10 λεπτα τα παιδια, αλλα πανω απο δυο μερες δεν αντεχω ουτε πεθερα, ουτε μανα... Αλλα μερικες φορες με πιανει και λεω, χαθηκε ο κοσμος να ειχαμε πιο φυσιολογικους γονεις....ακουω φιλους που αφηνουν τα παιδια τους στα παππουδια κ δεν ανυσηχουν και ζηλευω... τωρα αναγκαζομαι θα αφησω τον αγγελο σε μια αγνωστη και τρεμω αν θα τον προσεχει.

ΕΙναι ζορι, αλλα τουλαχιστον ξερεις οτι θα κανει οτι μπορει για τη μικρη, βρε Φελια! Δες τα θετικα της υποθεσης.

Καλημέρα, ήλιος με δόντια ή μου φαίνεται?

Ρε κοπελιές γιατί δεν το λέγατε γρηγορότερα ότι ο άλλος μάρσιππος μπαιμοβγαίνει ευκολότερα? Αδέξια εδώ λέμε! Ήθελα σήμερα να πάμε σούπερ φορώντας την τοσοδούλα αλλά δεν πιστεύω να τα έχω καταφέρει γιατί χτες ξεσκίστηκα στα γλυκά και σήμερα βγάζει αρκετά η μπουμπού οπότε φοβάμαι να δοκιμάσω! Στο Γώγο πάντως που είχα το μάρσιππο της chicco το χρησιμοποιήσαμε αρκετά αλλά σύντομα μου φάνηκε ότι ήταν πολύ βαρύς για τις καλογυμνασμένες πλλάτες μου!:mrgreen:

Αφροδίτη ας ελπίσουμε να τη σκαπουλάρει έτσι ο Αγγελούκος και φαντάζομαι ότιόταν πάει σταθμό δε θα αρρωσταίνει συχνά, δε μπορε'ι τόσα αντισώματα έχει αποκτήσει! Περαστκά στο έτερον ήμισυ Ελίζα, αλλά το έχεις και εσύ ένα θράσος να μας λες ότι μπήκες στην κούνια της...

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...