Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τί ήθελα και πήγα στην Αθήνα? Πέρασα από το γραφείο και μου είπαν τα μαντάτα... 7% μείον στο μισθό μας από τον Ιανουάριο και τα κλασικά δώρα κτλ....

Τεσπα. Μαρινάκι κι εγώ δεν θήλασα στο σλινγκ αλλά δεν χρειάστηκε γιατί τα γεύματα της τσουλουφίτσας είναι αστραπή. Θα σου δείξουμε από κοντά. Κι εγώ πάντως την όρθια θέση βολεύτηκα περισσότερο. Είναι και το ότι όταν ξαπλώνεις τα μωρά σε θέση θηλασμού ψάχνουν να φάνε επειδή είναι κοντά στο στήθος... Η όρθια θέση μου έκατσε καλύτερα, ήταν πιο σφιχτά και κοντά στο σώμα μου... Τώρα χρησιμοποιώ το μει ται και το σλινγκ εναλλάξ...

Παρήγγελια 2 εργκο μπέιμπι για δώρα σε φίλους. για να δούμε και αυτά πώς είναι...

Μυρτώ πήρες εσύ????

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας!!! Βλέπω ηθικόν πεσμένο! Βρε, κορίτσια, μην ανησυχείτε! Γυρίστε στα χωριά σας, πάρτε κοτούλες, κατσικούλες και όλα καλά θα πάνε! "Ορέ,που πάμε"...."που πάμε"... που λέει και ο Αυλωνίτης...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Γιες από το eco family...

Ελπίζω να τους βολέψει γιατί δεν είναι και φτηνοί...

Και είπαμε οικονομίες πια.... Αύριο δεν δουλεύει κανένα μεσο μαζικής μεταφοράς... και πώς θα έρθει η Ελένη??? Ταξί θα έχει? Έχω να πάω στη δουλειά...

Η τσουλούφο δεν έχει ξυπνήσει ακόμα... Λέτε να κουράστηκε που είμασταν όλη μέρα στην Αθήνα και μετά στην παιδική χαρά?

Ναι ειναι τσιμπημενοι...πάντως καλη τιμη τους εχει, αν παραγγειλεις απο το επισημο σαιτ πιο ακριβα ερχεται...

Πηρες και το αξεσουαρ για νεογεννητα ή είναι μεγαλυτερα τα παιδάκια...αντε να μας πουν εντυπωσεις...αν και ξερουμε απο Λεγκω οτι ειναι εγγυηση...

Εγώ παντως για σλινκγ δεν σκεφτομαι, νομιζω οτι δεν προκειται να το βολευτω. για κανα μει ται το κοβω ή για ραπ...

Θα ξαναενοχλησουμε και την Αφρο οταν ερθει η ωρα να μας πει...

ειδες η τσουλουφιτσα πηρε καθαρο αερα και κοιμαται μια χαρα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Ναι πήρα και τη νεογνική υποστήριξη... Το ένα μωρό γεννήθηκε πριν μια βδομάδα και το άλλο το περιμένουμε από μέρα σε μέρα... Κρίμα ήταν να μην τους το έπαιρνα...

Το σλινγκ βολεύει στο βάλε βγάλε εύκολα. Το μει τάι έχει μια ιστορία μέχρι να δέσεις κτλ.. Το άλλο το φοράς και σαν φουλάρι!!!!! και άμα λάχει βάζεις και το μωρό μέσα...

Γειά σας!

Εφοδιάζεστε όλες βλέπω σιγά σιγά.

Εγώ προς το παρόν έχω ράψει (η μαμά μου) δύο ring sling.

Ένα για κάθε μέρα και ένα πιο κυριλέ.

Εμείς το έχουμε βολευτεί αφάνταστα και φυσικά περνάμε έτσι αρκετή ώρα και μέσα στο σπίτι.

Τη βάζω και κοιμάται!!!

899667.png226174.png

Καλημερα. Τα εχω φτυσει και με τα δυο παιδια στο σπιτι και με την πεθερα να μου εχει κανει τα νευρα τσαταλια. Ευτυχως φευγει σημερα. το μονο θετικο ειναι οτι μου εχει σιδερωσει 3 πλυντηρια ρουχα! Πολυ μεγαλο το τιμημα ομως...

Τα παιδια μου εχουν α απιστευτες μυξες κ τα δυο... ο μικρος αρχισε κ βηχα, ειναι η σειρα του μαλλον!

Ναι ειναι τσιμπημενοι...πάντως καλη τιμη τους εχει, αν παραγγειλεις απο το επισημο σαιτ πιο ακριβα ερχεται...

Πηρες και το αξεσουαρ για νεογεννητα ή είναι μεγαλυτερα τα παιδάκια...αντε να μας πουν εντυπωσεις...αν και ξερουμε απο Λεγκω οτι ειναι εγγυηση...

to eιχα παρει κ γω δωρο σε μια φιλη μου, μαζι με την υποστηριξη κ μουλεει οτι το εχει καταβολευτει! Και χαιρομαι γιατι οντως δεν ηταν φτηνο!

Ελενη, οι ιδιες μειωσεις ισχυουν και για μενα...

Σας φιλω!

Μια ολίγον τι μελαγχολική καλημέρα...

Ελιζάκι, με έσωσες με τα βιντεάκια, εγω τον έβαζα όλον μέσα αλλά άμα ήταν ξύπνιος φόρτωνε τρελά, ενώ με τα ποδαράκια έξω είναι σούπερ. Είχα μείνει με την εντύπωση ότι τα ποδαράκια έξω είναι για πιο μεγάλα παιδάκια. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι χθες παρατήρησα ότι είχε κοκκινήσει πολύ στην κλειδωση, μάλλον τον εκοβε ο μάρσιπος. Κάνω κάτι λάθος;

Ο ergo Baby είναι πάντως ο απόλυτος μαρσιπος, ειδικά αν δεν έχεις αμάξι και χρησιμοποιείς συγκοινωνίες και γενικά δεν χρησιμοποιείς σχεδόν καθόλου καρότσι. Εμεις τον έχουμε λιωσει! Περιμένω εντυπώσεις από Μυρτώ και Τατι που τον πήρανε τώρα.

Διαφημίσεις

Leg, τα γόνατά του είναι λυγισμένα και πιο ψηλα από τη λεκάνη? αν κρέμονται, μπορεί να έσφιξες παραπάνω το κάτω μέρος του σλινγκ, γι'αυτό και τον έκοψε..

καλημέρα!

εγω το σλινγκ δε το αλλάζω με τίποτα..το καταβολεύτηκα! έχω δύο, ένα καλοκαιρινό κι ένα χειμωνιάτικο, και στο επόμενο μπεμπέ θα ακολουθήσω τη πρακτική της Εύης: όλη μέρα πάνω μου και τα χέρια μου ελεύθερα.. (και ας οδηγηθώ σε βραδυνή εξάρτηση του μωρού από μένα.. τα πέρασα με τη Μαρίνα-τα περνώ ακόμα σε λιγότερο βαθμό βέβαια-, έχω δει τα χειρότερα, οπότε αν έρθουν καλύτερα τα πράγματα και το μωρό κοιμάται καλά, νο προμπλεμ!)

Είδατε τι σου είναι ο αισιόδοξος άνθρωπος? :):)

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημερα. Τα εχω φτυσει και με τα δυο παιδια στο σπιτι και με την πεθερα να μου εχει κανει τα νευρα τσαταλια. Ευτυχως φευγει σημερα. το μονο θετικο ειναι οτι μου εχει σιδερωσει 3 πλυντηρια ρουχα! Πολυ μεγαλο το τιμημα ομως...

την επόμενη φορά να είναι 4 τα πλυντήρια + γεμάτος νεροχύτης!!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα σας!

Έχω τρελλή δουλειά, οπότε γράφω στα γρήγορα

Λεγκ και λοιπές σλινγκ-όφιλες, τσεκάρετε συχνά το blog της Στέλλας, βάζει συχνά πολυ βοηθητικά πράγματα. Για το κοκκίνισμα πίσω από τα γονατάκια χμμμ...μήπως είχε μαζευτεί πάρα πολύ ύφασμα εκεί επειδή είναι ακόμα πολύ μικρούλης? Λέω τώρα:confused:

Ο καλός μου είναι με 38,5 τρελλό βήχα και μπούκωμα, ένα χάλι ο φουκαράς. Αλλά είναι γενναίος, του το αναγνωρίζω:cool:

Εγώ ζήτημα αν έχω κοιμηθεί 2 ώρες σε οριζόντια θέση. Δεν ήθελα να πάρω τη Σοφία στο κρεβάτι με τον Ν. σ'αυτό το χάλι κι αυτή χθες δεν ησυχαζε με τίποτα. Μέχρι στην κούνια της μπήκα να τη θηλάσω μπάς και καταφέρω να την αφήσω εκεί χωρίς να ξυπνήσει αλλά δεν κοιμόταν...μια πιπίλαγε και μια φώναζε και με έσπρωχνε. Το κακό είναι ότι με έχει κάνει πιπίλα τον τελευταίο καιρό αλλά όπως την ψιλοπέρνει ο ύπνος με ψιλοδαγκώνει και πονάω αλλά μόλις τη βγάλω ουρλιάζει και ξαναρχίζουμε:?

τρέχω τώρα...

DPYUp2.png EYukp3.png

καλημέρα

Ελένη έλυσες το μυστήριο γιατί η τσουλουφω ξυπνάει την νύχτα, γιατί μπορεί να με βοηθήσεις να καταλαβω γιατί ο γλυκός μου κάνει τα ίδια... καθε 1-1.30 ωρα σήμερα... εκτός άννας...

Ντου εχε υποψιν ότι θα έχετε παλινδρόμηση στην "εξαρτηση" της Μαρινας μετά το 2ο ... η Άννα κοιμόταν μια χαρά και τώρα έχουμε λαλήσει!

το εργκο είναι σούπερ, μακραν βολικότερο από τα διάφορα σλινγκ γιατί κλαπ το βάζεις κλαπ το βγάζεις...με την νεογνική είναι λίγο μπελαλίδικό αλλά σε κανά μηνα που δεν θα την χρειαζόμαστε πλέον δεν νομίζω να ασχοληθω αλλο με το μειται μου... και δεν βλεπω τον λογο να παρω κατι αλλο...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...