Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

την κοιμισα και ...τσουπ να μαι παλι.....σας ελειψα????:-):wink:

Λοιπόν μη με κοροιδέψεις αλλά από τότε που αρρώστησε η Ιζυ σταμάτησα να το βλέπω! Είπαμε να παρακολουθούμε κάθε βράδυ κάθε λογής ετοιμοθάνατο, αλλά όχι να αρχίσουν να πεθαίνουν και οι δικοί μας άνθρωποι!!!Πάει πολύ!Οπότε δεν έχω ιδέα τι συνέβει έκτοτε!

καταλαβα.....η αληθεια ειναι οτι εγινε πολυ ψυχοπλακωμα μετα την αρρωστια της Ιζυ.

καλά εγώ δεν σχολίασα γιατί έχω δει και το 9 του 6ου κύκλου οπότε ξέρω τί θα συμβεί, δεν με συγκλονίζει...

σημερα θα τα δω και εγω της season 6 γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να περιμενω......δεν ξερω και εγω ποσο για να τα βαλει ο αντ1;)

που ειναι?

ανω γλυφαδα, αν σε ενδιαφερει πες μου να σου στειλω τα στοιχεια του!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

καλημέρα!

Δεν σας διάβασα, ελπίζω να είστε καλά, εγώ είμαι στεναχωρημένη. Ο αδελφός μου έχει την γρίππη των χοίρων, και ήρθαμε πολλές φορές σε επαφή αυτές τις μέρες μαζί του, κι εγώ και το μωρό. Ελπίζω να μην αρρωστήσει η Σοφία.

Επίσης τα έχω πάρει ΑΓΡΙΑ με τον ομοιοπαθητικό μου, η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη. Αν τυχόν κάποια ξέρει καλό ομοιοπαθητικό στη Θεσσαλονίκη, ας μου στείλει πμ.

Αυτά από μένα, να είστε καλά!

καλημέρα!

Δεν σας διάβασα, ελπίζω να είστε καλά, εγώ είμαι στεναχωρημένη. Ο αδελφός μου έχει την γρίππη των χοίρων, και ήρθαμε πολλές φορές σε επαφή αυτές τις μέρες μαζί του, κι εγώ και το μωρό. Ελπίζω να μην αρρωστήσει η Σοφία.

Επίσης τα έχω πάρει ΑΓΡΙΑ με τον ομοιοπαθητικό μου, η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη. Αν τυχόν κάποια ξέρει καλό ομοιοπαθητικό στη Θεσσαλονίκη, ας μου στείλει πμ.

Αυτά από μένα, να είστε καλά!

ευχομαι και εγω με ολη μου την καρδια να μην κολλησετε τιποτα!!!!:(

ο αδερφος σου πως ειναι???

τι σου εκανε ο κακουργος ο ομοιοπαθητικος????

εχω την κολλητη μου στη θεσσαλονικη,αλλα δεν μιλαμε ιδιαιτερα, αν τυχει ομως και ακουσω για καποιον θα σου πω

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

αχ οχι παλαντινι!!!!!!!!:(:(:( περαστικα του!!!εσεις θηλαζετε ακομα, ετσι; ή οχι;θα ρωτησω μια φιλη μου απο θεσ/νικη που κανει απο 3 ετων ομοιοπαθητικη κ θα σου πω....

μυρτω πολυ γελασα με το σχολιο της τουνικοστολης!:tongue:

ds εμεις δεν εχουμε τβ...δεν ξερω τιποτα λοιπον, μερικες φορες νομιζω οτι εχω ερθει απο αλλο πλανητη, συζητανε φιλες μου , οι γυρω μου, κι εγω δεν εχω ιδεα!:tongue::tongue:

της τερατουλας της βαζουμε απο οταν γεννηθηκε αμυγδαλελαιο απο το φαρμακειο (τη βαση οχι προπολιν η κατι τετοιο..) κ στα δυσκολα κρεμα καλεντουλα εμποριου παλι...τι λετε εσεις για το αμυγδαλελαιο;:confused: μαρλε ωραιο ακουγεται το κερι, αλλα ποσο κοστιζει;:confused:

γιουπιγιακι η αδερφη σου κανει διατροφη;αν ναι, καλυτερα να μη φαει βρωμπμπισκοτο με μελι αλλα με μπανανα. Το μελι λειτουργει σαν τη ζαχαρη, ενω η μπανανα φυσικα οχι. Ας φαει ενα για απογευματιανο πχ...

εγω παλι εβλεπα εφιαλτες μεχρι τον 6ο μηνα που ημουν ενα ματσο χαλια, μετα ημουν χαλια λογω του σακχαρου αλλα εφιαλτες δεν εβλεπα, μπρρρρρ δεν θελω να τη θυμαμαι την εγκυμοσυνη:( κ πραγματικα σκεφτομαι ΠΟΛΥ πως θα ειμαι σε τυχον επομενη....(ηθελα κ 4 παιδια τρομαρα μου.....:rolleyes:)

περαστικα στους ευαισθητους συζυγους σας!:tongue::D

ουφ!

κατάφερα να σας διαβάσω..δεν είναι να απουσιάσει ο άνθρωπος 1 μέρα:mad:

Καταρχην, ακόμα κλαίω με τα κατορθώματα του Μήτσου!!!!:lol::lol::lol:

2ον, περαστικούλια σε όλους τους ασθενείς μικρούς μεγάλους, Άγγλους και μη

3ον ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!:P:roll:

4ον Η Σοφία στούμπωσε ολίγον με τις στερεες (ναι άρχισε να τρώει), αλλα πριν λίγο τα έκανε -μετά από 3 μέρες- κλαίγοντας η φουκαριαρα:-(

και εγω αυτη την απορια εχω...ελεος πια!!!!

και επισης απορω πως την εχουμε γλιτωσει εμεις και τα μικρα μας....με εχει πιασει ενας φοβος ειναι η αληθεια....

Δεν εχετε ξεκινήσει παιδικό;)

Ποιο σιρόπι, το προσπαν;

Βασικά δεν θέλω να πάρω τπτ τώρα γιατί δεν ξέρω τί έχει μέσα και το φυτικό...

Αφέψημα μαραθόσπορος+μολοχάνθη με μπόλικο μέλι, πίνεται καυτό όσο αντέχεις. Κανει θαύματα για το βήχα

της τερατουλας της βαζουμε απο οταν γεννηθηκε αμυγδαλελαιο απο το φαρμακειο (τη βαση οχι προπολιν η κατι τετοιο..) κ στα δυσκολα κρεμα καλεντουλα εμποριου παλι...τι λετε εσεις για το αμυγδαλελαιο;:confused: μαρλε ωραιο ακουγεται το κερι, αλλα ποσο κοστιζει;:confused:

Κι εμείς αμυγδαλέλαιο, και μια χαρά οι πωποί μας;)

Κοιραλοιφή μπρείς να φτιάξεις και μόνη σου. Εχει συνταγή η Πατσούρου

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Χελόου κοριτσάρες, τι μου κάνετε? Εγώ σήμερα σιδέρωσα μια ντάνα ρούχα και νιώθω υπέροχα! Πραγματικά νιώθω ότι επιτέλους κάτι κατάφερα και έκανα και ψιλοσυμμάζεψα και το σπίτι! Βέβαια για να τα κάνω αυτά έστειλα τον μικρό σχολείο κι ας είχε και χτες λίγο πυρετό, αλλά σήμερα ήταν απύρετος! Από το σταθμό μου είπαν ότι ήταν ευδιάθετος, έφαγε πρωινό και δεν έκανε ούτε δέκατα (μέχρι την ώρα που μιλήσαμε!). Όλοι στο περιβάλλον μου μου τη λένε βέβαια που στέλνω το μικρό στο σταθμό παρόλο που αρρωσταίνει συνέχεια από Σεπτέμβρη, όμως πραγματικά νιώθω ότι δε μπορώ να κάνω αλλιώς, κουράζομαι με το παραμικρό κι αυτός τρελαίνεται μέσα στο σπίτι. Αν είναι λοιπόν να κάτσω με την αναρρωτική για να πάρω τα πάνω μου και να γίνω χειρότερα, καλύτερα να πάω στη δουλειά και πάλι! Έχω και κάτι περίεργα πονάκια στην κοιλιά και δε νομίζω ότι είναι η σειρά μου ακόμα! Προηγούνται Τατιάνα και Λέγκω!

Παλαντινάκι μη στεναχωριέσαι για τη γρίπη. Εύχομαι ο αδερφός σου να την περάσει ελαφρά αλλά πάρα πολλοί άνθρωποι γύρω μας που ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή μαζί τους έχουν τη γρίπη ή την πέρασαν χωρίς να το καταλάβουν! Μην αγχώνεσαι και δε θα έχετε κολλήσει τίποτα εσύ και το μικράκι σου!

Α παρεπιμπτοντως επειδή είμαι 3 επεισόδια πίσω στο greys' (δεν την παλεύω εκείνη την ώρα να παρακολουθώ tv οπότε τα βλέπω σε dvd) μην πείτε τη συνέχεια!!!!!!!!(Ο καθένας με το χάλι του!)

mGKop3.png60Jvp3.png

Εδώ είμαι!

Έπεσε δουλεια...

Και μεταξύ προϋπολογισμών και κοστολογίων, ξεσκατίζω, θηλάζω, παίζω τουβλάκια....

Θα σας γράψω αργότερα, ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ!!!!!

Και να ρωτήσω... Ποια είναι τα συμπτώματα καντιντίασης? Και τί κάνουμε???

Μια φίλη μου την καίει το στήθος της και είναι ερεθισμένη η θηλή της από το στήθος με το περισσότερο γάλα.... Ο γιος της είναι ενός...

Σας ζηλεύω, ελπίζω να σας προλάβω μετά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Νταφάκι είναι πολύ φτηνό (απ'όσο θυμάμαι) γύρω στα 10-12 Ε

Παλλαντινάκι εύχομαι περαστικά στον αδελφό σου και μακάρι να μην κολλήσει καμία από τις δυο σας!

Και να ρωτήσω... Ποια είναι τα συμπτώματα καντιντίασης? Και τί κάνουμε???

Μια φίλη μου την καίει το στήθος της και είναι ερεθισμένη η θηλή της από το στήθος με το περισσότερο γάλα.... Ο γιος της είναι ενός...

Σας ζηλεύω, ελπίζω να σας προλάβω μετά!

Νομίζω πως τα συμπτώματα είναι πόνος στη θηλή και το μωρό μου φαίνεται μερικές φορές βγάζει κάτι στο στόμα του (δεν είμαι σίγουρη)

Η μαμά στην καντιντίαση κόβει μαχαίρι τα γλυκά-γαλακτοκομικά.

σε ερεθισμένη θηλή αφήνει να αερίζεται και βάζει από το γάλα της στις θηλές να στεγνώσει μόνο του, να κάνει ελαφριά κρούστα

και στις δυο περιπτώσεις συνεχίζουμε κανονικά τον θηλασμό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...