Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

παω να την πεσω επιτελους.....

μια ερωτηση μονο για να εχετε κατι να απαντησετε το πρωι....;)lol

ποσα ml φαγητου(φρουτα-μεσημεριανο-απογευματινο) πρεπει να τρωνε περιπου τα παιδια στην ηλικια της δικιας μου?

καληνυχτα σας!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα τσούπρες

Σήμερα πάω να κανονίσω τα της άδειας ελπίζω να μην μου τα πρήξουν...

ντιεσάκι, εξαρτάται από το παιδί... εγώ στον χρόνο σταμάτησα να της δίνω αλεσμένα θυμάμαι και έτρωγε λιγότερο πριν από αυτό έτρωγε περίπου 150 φρούτα, 250 φαγητό και ένα γιαουρτάκι (πριμα νατουρα ή όλυμπος βιολογικό ή κατσικίσιο θυμάμαι...) το απόγευμα συνήθως όλο αλλά μετά από φρούτα έτρωγε μισό φρούτο, έτρωγε περισσότερο τα λαχανικά γιατί το κρέας/κοτόπουλο την δυσκόλευε (αλλά συνέχισα να μην το αλέθω, τελικά το έφαγε μια χαρά) και γιαουρτάκι τα ίδια... βέβαια η δικιά μου ήταν πολύυυυυυυυυυυ φαγανή, την ίδια εποχή η Δανάη (αφρονταιτ) έτρωγε πολύ πολύ λίγο στερεές...

Επίσης κατακαλόκαιρο θυμάμαι πρωί πρωί της έδινα τα φρούτα (8πμ) και τα έτρωγε πολύ ευχάριστα....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

καλημερα!

τζεν αν εχει καλο καιρο την κυριακη μπορει να ερθουμε μια βολτα το πρωι....

θα σου στειλω πμ...

ντι ες...περιπου 200μλ πρεπει να τρωνε....βασικα απο 150 εως και πολυ παραπανω....

εμενα ο στρατος καποια στιγμη ειχε φτασει να τρωει 300μλ φαγητο.....μετα αρχισαμε και εμεις να τα παταμε με το πιρουνι και να αλλεθουμε μονο το κρεας...το κοτοπουλο το ελεγχε πιο καλα.... κομματακια κρεας αρχισε να μασαει καλα απο 18 μηνων... παντως εμενα οσο θηλαζε μονο επαιρνε πιο πολυ βαρος.....μετα με τις στερεες απο την 75η καμπυλη πηγαμε στην 50η οπου και εχουμε παραμεινει πλεον....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Kαλημέρα.Τί καλημέρα δηλαδή..διάβασα τα μέτρα που πόσταρε η Λέγκω (τηλεόραση δεν προλαβαίνω και δε θέλω να βλέπω)και με έπιασε κατάθλιψη...πρέπει να ξεσηκωθούμε,να οργανωθούμε,δεν γίνεται να πληρώνουμε πάντα τα σπασμένα και τα κλεμμένα των αγυρτών.Άκουσα χτες ένα τραγούδι του Πασχαλίδη,δεν θυμάμαι τίτλο,ακριβώς γραμμένο στα μέτρα της ζοφερής εποχής που ζούμε...αν το βρω θα το αναρτήσω...γυρνάω στα κιτάπια μου...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

μποτζόρνο πριτζιπέσσες!!!

τα δικά μας μούτρα έγιναν κρέας με τα νέα μέτρα τελικά ...

κι εκεί που λες, οκ θα βγω το σαββατοκύριακο, να ξεσκάσω, τσουπ, σκάει μύτη η ΕΜΜΥ και οι προβλέψεις της...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα σας!

Τουλάχιστον απελπισία σε πιάνει με αυτήν την κατάσταση.... Και δεν βγαίνει κανεί στους δρόμους...

Κατεβαίνω στην Αθήνα σήμερα για δουλειές με την τσουλουφίτσα.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα κι από τον εξωτικό βύρωνα... ζειτε ωρε παλικάρια;

Ελιζάκο μου, όλα να πάνε καλά κοριτσάκι μου! Ελπίζω να γλυτώσεις την επέμβαση!!! φιλάκι

Πωπω η Ξάνθη πρέπει να είναι κούκλα... πολύ σε ζουλεύω Τζενάκο!

Ατιμο Νταφακι με κατέστρεψες με τις περιγραφές σου:tongue: Μυρτώωωωω θα ρθω μαζί σου λοιπον!

Ρε κορίτσια ο εγκέφαλος σας σε τι κατάσταση είναι; Ειλικρινα ρωτάω... εμένα είναι σε φάση αποβλάκωσης καλέ, έχει νεκρώσει εντελώς. Στείλαμε σήμερα τον θοδωράκη σχολείο χωρίς παπούτσια... μία ξεχνάμε την πάνα, μία ξεχνάμε τα παπούτσια... πότε θα στείλουμε την πάνα παρέα με τα παπούτσια και θα ξεχάσουμε τον θοδωράκη δεν ξέρω:mrgreen:

Εντομεταξύ το σπίτι μας όπως συμπέρανε εύστοχα ο γιωργάκης στοιχειώνει σιγά σιγα... στην κρεββατοκάμαρα υπάρχει μια τεράστια αράχνη που όχι απλά έχει φτιάξει σπιτάκι, ολόκληρη μεζονέτα στην εκάλη έφτιαξε η ρουφιάνα... στο χωλ τα μυρμήγκια που παίρνουν τον τοίχο και φεύγουν... και στον κηπο ο πρωτος ξαδελφος του βαγγου... Ωραια που ειναι στην εξοχηηηηηη!:cool:

αλλά επιμένω ότι αυτό το ταξιδάκι στο Αμστερνταμ women only θα είναι όοοοοοοοοολα τα λεφτά!

Στανταράκι λέμε!

Καλημέρα σας!

Τουλάχιστον απελπισία σε πιάνει με αυτήν την κατάσταση.... Και δεν βγαίνει κανεί στους δρόμους...

Κατεβαίνω στην Αθήνα σήμερα για δουλειές με την τσουλουφίτσα.

Σήμερα στις 6 στα προπύλαια! Θέλω να πιστεύω ότι θα κατεύει πολύς κόσμος...

Ήδη αρχισαν οι καταλήψεις στο Υπουργείο Οικονομικών και αλλού... Ελένη, δύσκολη μέρα διάλεξες για κέντρο με μωρό..

Λέγκω είσαι σε πολύ προχωρημένο στάδιο!! εμείς έχουμε φτάσει μέχρι να βγάλουμε τη Μαρίνα από το σπίτι με παντόφλες! :D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Ένα σου λέω Λέγκω μου υπάρχουν και χειρότερα από το να ξεχάσεις να βάλεις τα παπούτσια! Χτες το απόγευμα είπαμε να βγουμε μια γρήγορη οικογενειακή βόλτα, ντυνόμαστε, ντύνουμε παιδιά, μαζεύουμε καρότσι, πορτ μπεμπέ, τσάντα παιδική, τσάντα δική μου και βουρ για το ασανσέρ! Ευτυχώς ο Γωγούλης γύρισε και έψαχνετην αδερφούλα του γιατί αλλιώς θα πέρναμε το πορτ μπεμπέ άδειο!!!!

Dsaki ευχαριστώ για το πμ! Όσο για την ποσότητα νομίζω κι εγώ στα μεγάλα κέφια έτρωγε γύρω στα 200μλ ο Γώγος, βέβαια πάντα είμαστε κάτω από το 50% της καμπύλης (και εξακολουθούμε) αλλά σαν ποσότητα μου φαίνεται αρκετή αφού κι εμείς αν τα φάμε τόσα φρούτα φουσκώνουμε! Εντομεταξύ εγώ τα φρούτα ακόμα τα αλέθω γιατί τρώει αρκετά και δε θέλω να τα σταματήσει, του δίνω κάθε μέρα κατά τις 11 περίπου 300μλ πια! Βλακεία κάνω? Καμιά μπανανουλα αν του δώσω στο χεράκι μπορεί να τη λιβανίζει καμιά ώρα και στο τέλος κάπου θα την κολλήσει για ντεκόρ! Χυμό πορτοκάλι πίνει σχεδόν κάθε απόγευμα. Γενικά αυτό το παιδί νομίζω με τα φρούτα μεγαλώνει, αφού μαζί με τη μπανάνα που του ρίχνω στο γιαουρτάκι το απόγευμα πρέπει να καθαρίζει γύρω στα 6-7 φρουτάκια την ημέρα. Μακάρι γιατί εγώ και τα φρουτα είμαστε δυστυχώς τσακωμένοι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα κοπελιες τι κανετε?

Λεγκω μην αγχωνεσαι βρε συ ισα ισα εχετε κ παρεουλα στο τσαρδακι σας! Εγω στο προηγουμενο σπιτι ειχα μια αρχανη στο σαλονι για κανα εξαμηνο περιπου ωσπου τελικα την εδιωξε η μανα μου αρων αρων αλλιως δεν με ενοχλουσε η καημενουλα!

Δραμα με τα νεα μετρα ..... θα μας πιουνε το αιμα λεμε ..... θα πουμε το ψωμι ψωμακι ετσι οπως παμε ..... εμενα αυτο που με αγωσε επισης ειναι που βγηκε ο προεδρος της ΣΕΒ κ ζητησε να ελευθερωθουν οι απολυσεις στον ιδιωτικο τομεα ... αν γινει αυτο κοινος τον ηπ..με ολοι μας ...

Να κάνω λίγο προπαγάνδα; χαχαχαχαχαχα

Απίστευτα επίκαιρο...

[YOU TUBE]m9rOkmTKFHI[/YOU TUBE]

Σε εδίκασαν να σπαταλάς τα χρόνια σε μια ζωή χωρίς προοπτική

Πληρώνεις όσο-όσο τα διόδια και κομματιάζεσαι στην εθνική

Ποιος σκύβει στους αφέντες το κεφάλι και ποιος τα βράδια κλαίει σαν παιδί;

Ποιος ονειρεύεται πως κάποιοι άλλοι βγαίνουν και κάνουν πρώτοι την αρχή;

Στα σούπερ μάρκετ τέλειωσε η ελπίδα κι εσύ σκαρφάλωσες στη σκαλωσιά

Βάλε σε γυάλα μέσα την πατρίδα και κρύψε την καλά μέσα στη γη

Ψηφοθηρία, λόγοι κι εμβατήρια ποτέ δεν έφεραν την αλλαγή

Όσα τα κέρδισες

με τα μαρτύρια

τα παζαρεύουν

πάλι στα χαρτιά

Τρέχεις να ψάξεις μες στα καταφύγια και βρίσκεις μιαν αιχμάλωτη γενιά

Μια πλαστική ανέμισες σημαία, πίστεψες σ' έναν άγνωστο θεό

Και πώς θα ξημερώσει άλλη μέρα όταν το ψέμα σέρνει τον χορό;

Πάρε τηλέφωνο την μοναξιά σου ή

βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…

Καλημέρα σε όλες και όλους ;)

Δραμα με τα νεα μετρα ..... θα μας πιουνε το αιμα λεμε ..... θα πουμε το ψωμι ψωμακι ετσι οπως παμε ..... εμενα αυτο που με αγωσε επισης ειναι που βγηκε ο προεδρος της ΣΕΒ κ ζητησε να ελευθερωθουν οι απολυσεις στον ιδιωτικο τομεα ... αν γινει αυτο κοινος τον ηπ..με ολοι μας ...

καλά μ'έπιασε μια καταθλιψάρα χτες... αν και δεν δουλεύω και από αυτή την άποψη δεν μπορεί να με απολύσει κανένας, δεν μπορείς να μην τα πάρεις με την κατάσταση που μας έχουν επιβάλει, και τι άλλο έχουν να δουν τα μάτια μας. Αλλά ο κόσμος δυστυχώς δεν βγαίνει στους δρόμους, το 60% συμφωνεί με τα μέτρα όπως θα έχετε δει. Στην πανελλαδική δεν κατέβηκε κόσμος, ο Μ μου είπε πως ήταν σαν Πρωτομαγιά, δηλαδή τι να πεις... :?

είμαστε το πείραμα της Ευρώπης, αν πετύχει εδώ θα πετύχει και αλλού...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...