Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το υγρό στα αυτάκια του Κωστή άρχισε να υποχωρεί! ΟΛΕ!!!ΟΛΕ!!!!ΟΛΕ!!!:)

Εγώ έκανα τεστ παπ και βρήκαμε κονδυλώματα και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο και πρέπει να τα βγάλω:|

μπραβο για τον κωστικο:) και

περαστικα δικα σας :(:(

λοιπον να σας πω τα νεα της μαμας μου απο το γιατρο....

την ειδε καποια στιγμη(ουτε και θυμαμαι τι ωρα τελικα:rolleyes:), της ειπε πως ολα ειναι καλα, και κατι εξετασεις που ειχε κανει η μαμα μου πριν λιγο καιρο και γυναικολογικα ολα καλα(μια κυστη που εχει στον τραχηλο δεν επηρεαζει)και ολα τελεια, της ειπε να επαναλαβει και μερικες ορμονικες ομως οτι του φαινονται ολα οκ ...ΑΛΛΑ δεν προκειται λεει να συλλαβει μονη της, πρεπει να παει για εξωσωματικη. τον ρωτησε η μαμα μου να προσπαθησουν για λιγους μηνες φυσιολογικα μηπως...:rolleyes: και της ειπε "προσπαθηστε αλλα αν συμβει θα ειναι θαυμα"....:rolleyes::rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημέρα γραμμή βοηθείας!!!

Εγώ χθες ψήθηκα, καιρό είχα να κάνω τόσο πυρετό, και φυσικά σήμερα είμαι κομμάτια...

Έχω πάρει μασκούλες και ελπίζω να τη γλυτώσει ο μικρός...

Κουμπαρούλα, ένα καφεδάκι είπαμε να πιούμε και αποδεκατιστήκαμε! Τη γίνεται με τη Δανάη;;;

Λέγκω, εμείς της Λήδας της όταν αρχίζει τα ''αφού θέεεεελω'' τις λέμε ''κι εγώ θέλω μια κόκκινη Φερράρι'', ένας θεός ξέρει γιατί, αφού χ#$%^&η την έχω τη Φερράρι, κόκκινη ή μη!

Θεσσαλονίκη, ε;;;Ψήνομαι, ψήνομαι, έχω και πολλούς φίλους εκεί...

Εντωμεταξύ έκλεισα δουλειά στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κομοτηνής για τον Ιούλιο, μήπως να σας κάνω και εγώ πρόταση φωτιά για εναλλακτικό τουρισμό στη Θράκη; (δε λέω απλά Κομοτηνή για να μη σας ξενερώσω! )

Γαλατούλα και Βασούλι, ξέρετε...Χάζεψα με τα κοριτσάκια σας!Κούκλες!

καταρχας περαστικα!!!!σε ολους κ ολες δλδ!!!

κατα 2ον, μυρτουλι σπουδασα κομοτηνη κ το χω καημο να ξαναπαω τωρα με οικογενεια!!!!!!αχ τι να πρωτοθυμηθω απο κεινα τα μερη!!!:rolleyes::Dη κομοτηνη οντως δεν αξιζει για τουρισμο, πινεις ενα καφεδακι σε ενα απο τα μαγαζακια στα 'τουρκικα' κ φευγεις....για πομακοχωρια, αλεξανδρουπολη, ξανθη, αναλογως την κατευθυνση σου! ξανθη τι να πω....αχ!!!!!τι πολη!!!!!απο κει δεν ειναι η jen;;ε κοπελια:tongue:;;μετα αλεξανδρουπολη με τρενο για δελτα του εβρου....ή καραβι για σαμοθρακη ......ή ο νεστος διπλα στην ξανθη!!!!υπεροχο μερος!!!αχ και παλι αχ!!!!:D

ελιζα δες κ με ομοιοπαθητικη τι μπορεις να κανεις...!περαστικα κ ελπιζω να μη σε ταλαιπωρησουν!!

τωρα για τα μετρα, τι να πω....ευτυχως θα παραιτηθει η μουσχουρη απο τη βουλευτικη συνταξη, μπας κ σωθουμε, ε;;;;:twisted: "καμια πατριδα για τους μελοθανατους!!!!"(τιτλος αυγης, το ακουσες λεγκω στο ραδιο;;;:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

το νεοφιλελευθερισμο μου μεσααααααααααααα

Γειά σας!!!! Δεν προλαβαίνω να μπαίνω συχνά και θυμώνω με τον εαυτό μου... και με τους γιούς μου βέβαια..... τώρα μου κλείνει την οθόνη ο Μάνος και γράφω μια λέξη το λεπτό....... Πολλά φιλιά σε όλες!!!!!! Που να σας διαβάσω, με τίποτα! Εύχομαι να είστε όλες καλά!

ds, η μαμά σου σκεφτεται να σου κάνει αδερφάκι ή λάθος κατάλαβα? Μακάρι, όλα καλά να πάνε και όσο γίνεται με φυσιολογικό τρόπο!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Εγω παντως ψηνομαι για κομοτηνη αρκει να κανουμε και καμια εκδρομη στα περιξ:cool:

Και εγώ....δίπλα είναι οπότε πετάγομαι για κάνα καφεδάκι! :tongue:

Αφροδίτη, περαστικά στη νυφούλα μου!!!!! Ταχύπνοια, ε? Και ματάκι? Και αυτί? Τι τραβαει το καημενούλι!! Φιλάκι δωστης και υπομονή σε σένα!

Επεξεργάστηκαν by Rosalita

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

καταρχας περαστικα!!!!σε ολους κ ολες δλδ!!!

κατα 2ον, μυρτουλι σπουδασα κομοτηνη κ το χω καημο να ξαναπαω τωρα με οικογενεια!!!!!!αχ τι να πρωτοθυμηθω απο κεινα τα μερη!!!:rolleyes::Dη κομοτηνη οντως δεν αξιζει για τουρισμο, πινεις ενα καφεδακι σε ενα απο τα μαγαζακια στα 'τουρκικα' κ φευγεις....για πομακοχωρια, αλεξανδρουπολη, ξανθη, αναλογως την κατευθυνση σου! ξανθη τι να πω....αχ!!!!!τι πολη!!!!!απο κει δεν ειναι η jen;;ε κοπελια:tongue:;;μετα αλεξανδρουπολη με τρενο για δελτα του εβρου....ή καραβι για σαμοθρακη ......ή ο νεστος διπλα στην ξανθη!!!!υπεροχο μερος!!!αχ και παλι αχ!!!!:D

καλα με ξεσήκωσες έτσι όπως τα γράφεις!!! ευτυχως την Παρασκευη πάω εκεί και θα πάρω μια τζούρα...:-D

καλάααααααα λοιπόν αν κάνουμε τόσες εκδρομές θα μας φύγει η κατάθλιψη και για τα επόμενα 2-3 χρόνια...

αλλά επιμένω ότι αυτό το ταξιδάκι στο Αμστερνταμ women only θα είναι όοοοοοοοοολα τα λεφτά!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ρε παιδια τι κούραση είναι αυτή; Ω ρε μάνα χωρίς οικτο είναι τα άτιμα:rolleyes: Ο θοδωράκης είναι ξαπλωμένος στο κρεββάτι και φωνάζει "πιλα θέλω" δηλαδής πιπίλα θέλω:confused: δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ πως του προέκυψε μου λέτε; Εγώ του απαντάω "κοκοφοίνικες θέλω"... εντάξει τον αποστόμωσα; του έκανα τα μούτρα κρέας;:tongue:

Τουλάχιστον κατάφερε και κοιμήθηκε ο Νικολάκος που έλιωσε στο κλάμα απ'τους κολικούς... ο κερατάς μελανιάζει απ'το κλάμα!

:lol::lol::lol::lol: Όσο και να είναι χωρίς οίκτο, εσένα δεν πρόκειται να σε καταβάλλουν ποτέ! Είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά! Σίγουρα τον αποστόμωσες τον Θοδωρίκο! (Από κανένα παιδάκι στο σταθμό θα το ακούει, μου έχει ζητήσει και η Ευτυχία πριν λίγο καιρό)

Καλησπέρα σας! Συνεχίζω διάβασμα και ελπίζω να σας προκάνω!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!

καταρχην περαστικα στα αρρωστουλικα μας!

ελιζα πως προκυπτουν τα κονδυλωματα?περαστικα κι ευχομαι να πανε ολα καλα...

επισης παμε οικονομικα σαν κρατος απο το κακο στο χεοροτερο....

λοιπον πολλα ταξιδακια προς βορρα ακουω.... ελπιζω να πραγματοποιηθουν και να μπορεσουμε να τα πουμε κι απο κοντα!

τζεν αυτη την παρασκευη???? αν περασετε απο καβαλα υποσχομαι να κερασω καφεδακι και να παιξουν ο στεφανακος με τον στρατουλη...πες μου αν ειναι να σου στειλω τηλ...

επισης μυρτω το ιδιο ισχυει και για σας...οταν με το καλο ερθετε προς κομοτηνη...

tqj2p3.png vvtJp3.png

τζεν αυτη την παρασκευη???? αν περασετε απο καβαλα υποσχομαι να κερασω καφεδακι και να παιξουν ο στεφανακος με τον στρατουλη...πες μου αν ειναι να σου στειλω τηλ...

επισης μυρτω το ιδιο ισχυει και για σας...οταν με το καλο ερθετε προς κομοτηνη...

Ναι αυτην αλλα θα παμε αεροπορικως μονο εγω με τον Στεφανο αρχικα (ο Ν. δεν έχει πολύ άδεια θα ερθει για λιγοτερες μερες) και δεν οδηγω ουτε εχω και αμαξι εκει...εσείς παίζει να έρθετε προς Ξάνθη?:roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...