Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα γραμμή βοηθείας!!!

Εγώ χθες ψήθηκα, καιρό είχα να κάνω τόσο πυρετό, και φυσικά σήμερα είμαι κομμάτια...

Έχω πάρει μασκούλες και ελπίζω να τη γλυτώσει ο μικρός...

Κουμπαρούλα, ένα καφεδάκι είπαμε να πιούμε και αποδεκατιστήκαμε! Τη γίνεται με τη Δανάη;;;

Λέγκω, εμείς της Λήδας της όταν αρχίζει τα ''αφού θέεεεελω'' τις λέμε ''κι εγώ θέλω μια κόκκινη Φερράρι'', ένας θεός ξέρει γιατί, αφού χ#$%^&η την έχω τη Φερράρι, κόκκινη ή μη!

Θεσσαλονίκη, ε;;;Ψήνομαι, ψήνομαι, έχω και πολλούς φίλους εκεί...

Εντωμεταξύ έκλεισα δουλειά στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κομοτηνής για τον Ιούλιο, μήπως να σας κάνω και εγώ πρόταση φωτιά για εναλλακτικό τουρισμό στη Θράκη; (δε λέω απλά Κομοτηνή για να μη σας ξενερώσω! )

Γαλατούλα και Βασούλι, ξέρετε...Χάζεψα με τα κοριτσάκια σας!Κούκλες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!

λέτε η ομιλία της Τατης να αποτελέσει την αφορμή για μια Σαββατοκυριακάτικη εξόρμηση στη Θεσσαλονίκη? χμ χμ χμ χμ!

αχ τι ωραια εκδρομουλα θα ειναι αυτη......;):)

Καλημερα!Τατη στείλε και εδω ενα καπουτσινο

αληθεια εσεις πινατε καφε στην εγκυμοσυνη?

επινα καπουτσινο πριν την εγκυμοσυνη,τωρα πινω σπανια ενα γαλλικο υποτιθεται εναι πιο ελαφρυ ή τσαμπα στερουμε το καπουτσινακι?

αν και εγω δεν πινω ποτε καφε, απο οσο ξερω ο γαλλικος ειναι πιο ελαφρυς και υγιεινος (και ο καλος μου που το αρεσει πολυ ο νες, το εχει γυρισει στο γαλλικο εδω και κανενα χρονο)

afro μου τι να πω πια με τις κ@λοαρρωστιες, γρηγορα περαστικα και να μην ειναι τιποτα σοβαρο!!! οταν μιλησεις με το γιατρο πες μας τα νεα.

περαστικα και σε ολα τα ζουζουνακια που ακομα ταλαιπωρουνται:(:(

και θελω βοηθεια τι σταυρο ?λευκοχρυσο ή χρυσο ?βυζαντινο ,κλασικο, μοντερνο ,απλο??

και εγω ψηφιζω μοντερνο ,απλο και λευκοχρυσο;)

λοιπον η μαμα μου ειχε κλεισει ραντεβου με τον παντο (τον γνωστο) ραντεβου να δει τι παιζει και τι εξετασεις να παει να κανει κτλ (γιατι εχει και ενα προβλημα με την προλακτινη της), εχει παει στην κλινικη απο τις 09,00 της ζητησανε να προπληρωσει με το που πηγε (180euros) και μετα τη φωναξαν να τη στειλουν σε εναν αλλο γιατρο στο δευτερο οροφο να τη δει πρωτα και να παει στον παντο στο τελος. στην αρχη ψαρωσε και την πηρε απο κατω αλλα μετα πηγε και τους τα εψαλλε, τους λεει "δεν πληρωσα 180 για να δω εναν αλλο γιατρο αν δε δω τον παντο απο την αρχη απλα θα φυγω" και της λεει η κοπελα "καλα περιμενετε" ...και ακομα περιμενει....:rolleyes::rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

180 ?;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:confused: Καλα να την δει πηγε ή να τον αγορασει;

ελα ντε??????

και ενταξει ξεραμε οτι θα παει πολυ το μαλλι αλλα τοσοοοοο πολυ και να τη στελνουν και σε αλλο γιατρο??????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Βιαστικά τα νέα μας:

Το υγρό στα αυτάκια του Κωστή άρχισε να υποχωρεί! ΟΛΕ!!!ΟΛΕ!!!!ΟΛΕ!!!:)

Εγώ έκανα τεστ παπ και βρήκαμε κονδυλώματα και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο και πρέπει να τα βγάλω:|

Περαστικά σε όλους!

τρέχουμε....

DPYUp2.png EYukp3.png

180 ?;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:confused: Καλα να την δει πηγε ή να τον αγορασει;

Εγω παντως ψηνομαι για κομοτηνη αρκει να κανουμε και καμια εκδρομη στα περιξ:cool:

Να έρθετε και στη Ξανθη μας που είναι ωραία...μακάρι να τύχει τότε να είμαι και εγώ εκεί.

Διαφημίσεις

Γνωρίζει καμία στήσιμο εξωφύλλων; Πως υπολογίζεται η ράχη; Τι σας λεω τώρα εε;

η παρεα του καλου μου ειναι γραφιστες εντυπου (και ο ιδιος ειναι αλλα οχι εντυπου) και όλο για τετοια μιλουσανε καποτε και δεν καταάβαινα χριστό...

μια φορα λεγανε και για ένα σαλόνι σε ένα περιοδικό και εγώ νόμιζα οτι μιλάνε για καναπέδες! :lol:

θελεις να ρωτησω τον φίλο μας κάτι?

Ελιζάκι τι να πω ρε κοριτσάκι ας είναι αυτό το τελευταίο!

Οι υπόλοιπες μια ομορφιά διαβάζω ε?Μια από τα ίδια κι από εδώ!

Μόλις άκουσα και τις ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα και άνοιξε η καρδιά μου! Με τις υγείες μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ωρε,Ελιζάκι,το τί έχω ακούσει για αυτά τα κονδυλώματα,όλος ο κόσμος έχει..και η αδερφή μου,αλλά είναι ακόμα υπό στάδιο ελέγχου,ίσως να μη χρειαστεί επέμβαση...καλή επιτυχία και να μην είναι τίποτα....

Μπράβο για τα αυτάκια του Κωστή!!!!Αντε,μωρέ,να μην ταλαιπωριούνται τα καημενούλια....

Τα λέμε αύριο,ακόμα δεν έχω ιντερνέτ στο σπίτι,σας χάνω τα απογεύματα...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...