Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

εγω εχω και υπολοιπο αδειας 2009 ακόμα...

οπότε μαλλον πρεπει να παρω και 2009 και 2010 αδεια και μετα ανατροφης, ε;;; για να μην τις χασω το λεω...

ναι

εχεις δικαιωμα να διακοψεις την αδεια ανατροφης μια φορα μονο για πολυ σοβαρο λόγο...οπότε παρτες τώρα και ασε της ανατροφης μετα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Λοιπόν θέλω επιστημονική εξήγηση για τα γέλια και τις χαρές στισ 5 το πρωί!

Πες για το ταξίδι τάτη να πορωθούμε! Παρασκευή και Σάββατο είναι 28 και 29! Τέλεια δηλαδή!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

αναστασί, εγώ έχω γενέθλια στις 26!! :):) το 77 είσαι γεννημένη ?

Μη ρωτάς τέτοια πράγματα θα πληγωθείς λέμεεεε:lol:

Καλημέρα! Λοιπόν θέλω επιστημονική εξήγηση για τα γέλια και τις χαρές στισ 5 το πρωί!

Εκεί δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση... οι επιστήμονες σκίζουν τα πτυχία τους:rolleyes: Άβυσσος η ψυχή τους!:mrgreen:

Καλημέρα!!! Κι εγώ κομμάτια είμαι, αν και κοιμηθηκαμε καλα με μια παυση 10 λεπτων στις 6...νιωθω πτωμα ομως... χθες ειδα και το 2ο μερςο των αδοξων...καλό ταινιάκι.

Μαλλον θα φτιάξω κανα καφε, εχω κατι χρφονια να πιω βεβαια...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Πες για το ταξίδι τάτη να πορωθούμε! Παρασκευή και Σάββατο είναι 28 και 29! Τέλεια δηλαδή!

να σε πορώσω ακόμα λίγο? να πάμε όλες μαζί με το γρήγορο τρένο, να απασχολούνται τα μικρά!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

αναστασί, εγώ έχω γενέθλια στις 26!! :):) το 77 είσαι γεννημένη ?

κοίταζα το πόρτο παλάς στη Θεσσαλονίκη...ευρύχωρα δωμάτια, μεγάλο διπλό κρεβάτι. Πρέπει να είναι καλό έτσι?

80....:tongue:

Μη ρωτάς τέτοια πράγματα θα πληγωθείς λέμεεεε:lol:

Εκεί δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση... οι επιστήμονες σκίζουν τα πτυχία τους:rolleyes: Άβυσσος η ψυχή τους!:mrgreen:

:lol:

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημερα!Τατη στείλε και εδω ενα καπουτσινο

αληθεια εσεις πινατε καφε στην εγκυμοσυνη?

επινα καπουτσινο πριν την εγκυμοσυνη,τωρα πινω σπανια ενα γαλλικο υποτιθεται εναι πιο ελαφρυ ή τσαμπα στερουμε το καπουτσινακι?

πως ειναι τα αρρωστουλικα σημερα?περαστικα στη μυρτουλα πωπω θα φοβαται τωρα μην κολλησει το μικρουλη

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

καλημερα, τουλαχιστον ας ευχηθουμε. ποοολυ πολυ δυσκολη νυχτα, η δαναη με ταχυπνοια, δεκατα, πονολαιμο, πονοματο, εμετο, και να μη παιρνει ντεπον με τιποτα. Μετα να παραπονιεται γιατι της το εδωσα με το ζορι κ απο τα κλαμματα ξυπνησε κ ο αγγελος μες στη τρελλη χαρα, εφτιαξε κ η Δαναη κ τα επιασε μια υπερενταση και τα δυο α π ι σ τ ε υ τ η! Ολο γελια και σκανταλιες. Δεν μπορουσα να κατεβω στο σαλονι γιατι κοιμοτα η πεθερα μου (προτιμα να κοιμαται εκει για να μη χασει καμια οξία) και να ροχαλιζει πάρα πολυ. Με τοσα κλαμματα κ φωνες κ δεν σταματησε να ροχαλιζει δευτερολεπτο. αφου καποια στιγμη νομιζα οτι αφησε κασετοφωνακι με ροχαλητο και την εκανε για τα μπουζουκια στα κρυφα. Μετα απο καμια ωρα ειχαμε επαναληψη γιατι περασε το ντεπον κ πονουσε το αυτι αυτη τη φορα! Μια ομορφια κοινως. Τωαρ περιμενω να μιλησω με τον γιατρο αμα ειναι να τη παω γιατι η ταχυπνοια με ανυσηχι μεσα σε ολα!

Τατι, τη παλια αδεια πρεπει να την παρεις πριν την ανατροφης. Τωρα αν η ανατροφης τελειωνει πριν τη ληξη του 2010, μπορεις να αφησεις τη φετινη αδεια ή να την παρεις με το που θα τελειωσει η ανατροφης.

Ωραιο ακουγεται το τιξιδι για θεσ/κη, αλλα εγω θα ειμαι με τις ετοιμασιες της βαφτισης τοτε. Σματς!

εγώ δεν πινω...αλλά δεν πίνω και γενικά...Βασικά στη δουλειά πριν μεινω εγκυος (καπνιζα και λιγο τοτε βεβαια και ταιριαζε) επινα κανα φραπεδακι αριαά και που...αφοτου εμεινα εγκυος με θηλασμους και ξανα εγκυμοσυνη κλπκλπ δεν... νομιζω παντως οτι ο καφες επιδεινωνει τις ναυτιες, αν εισαι οκ με αυτά δεν νομιζω να ειναι και τοσο κακο...δεν ξερω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Αφροδιτη ποτε θα τον βαφτισετε?

θα βαφτισουμε και εμεις ενα κοριτσακι τον ιουνιο και πρεπει να ψαξω για βαφτιστικα και σταυρο αν δειτε κανενα καλο καταστημα ενημερωστε με

και θελω βοηθεια τι σταυρο ?λευκοχρυσο ή χρυσο ?βυζαντινο ,κλασικο, μοντερνο ,απλο??

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Βασούλι, πάρε ό,τι σου αρέσει!!μπορείς να βρεις ωραία κομμάτια σε όλες τις κατηγορίες (αν και εγώ θα προτιμούσα κάτι σε μοδέρνο και απλό!).

αφρούλι, τι εννοείς "μη χάσει καμιά οξεία"??? Ελπίζω να μην είναι σοβαρό αυτό με την ταχύπνοια της Δανάης...περνάτε όμορφα πάντως, δεν μπορείς να πεις :D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Βάλτε μας κι εμάς στο κλαμπ των ταλαιπωρημένων της χθεσινής νύχτας και νύστας.... Όχι τραγικά πράγματα, ο Ιάσονας είναι φουλ μπουκωμένος και όλο το βράδυ δεν μπορούσε να αναπνεύσει και γκρίνιαζε. Πυρετό και τέτοια δεν έχομε.

Περαστικά στη Δανάη! Και στη Μυρτώ! και περαστικά γενικά δηλαδή σε όλους!:|

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...