Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο θοδωράκης είναι ξαπλωμένος στο κρεββάτι και φωνάζει "πιλα θέλω" δηλαδής πιπίλα θέλω:confused: δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ πως του προέκυψε μου λέτε; Εγώ του απαντάω "κοκοφοίνικες θέλω"... εντάξει τον αποστόμωσα; του έκανα τα μούτρα κρέας;:tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

899667.png226174.png

Χμμ γαμώ είμαστε πάλι Αυτω δεν είναι cafe au lait... cafe au ψυχιατρείο είναι! Ο βαγγος είπαμε θα πάει άμστερνταμ;;;

Λες να είναι αυτό που χρειαζόμαστε??? Θα κουλάρουμε η αλήθεια είναι!

Ντι ες εγώ έχω συμβόλαιο για 2 χρόνια και είναι 45 γιούρια το μήνα...

Έφτιαξα μάρτηδες και ο Αλέκος δεν το θέλει... Κάνει μπάνιο και μουρμουρίζει "να το βγάλεις..."

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλά εγώ δεν με βλέπω να προλαβαίνω να πηγαίνω για τα εισιτήρια...

Εδώ πρέπει να πάω το αμάξι για σέρβις και να κατέβω στην Αθήνα για δουλειές και δεν ξέρω πότε... Παλιοδουλειές!

Πας στο γραφείο που είναι κοντά σου? ή όπου να ναι?

Λες να είναι αυτό που χρειαζόμαστε??? Θα κουλάρουμε η αλήθεια είναι!

Ντι ες εγώ έχω συμβόλαιο για 2 χρόνια και είναι 45 γιούρια το μήνα...

Έφτιαξα μάρτηδες και ο Αλέκος δεν το θέλει... Κάνει μπάνιο και μουρμουρίζει "να το βγάλεις..."

Μεσα για την προμηθεια απο την Ολλανδια!!!

Ουτε η Δαναη τον ηθελε τον Μαρτη, τον εβγαλε απο χτες. ΚΑι σημερα μουρμουραγε κ αυτη την ωρα του μπανιου, οτι βρεξαμε τον μαρτη του Αγγελου!

Εγω για ενα χρονο εδωσα 300 Ευρα, ηταν σε προσφορα. Βεβαια το γυμναστηριο ειναι της ψιλοκακιας ωρας, αλλα ειναι μεγαλο.

Παω να τη πεσω παιδακια μπας κ προλαβω να διαβασω κανα βιβλιαρακι! Σματς

Χμμ γαμώ είμαστε πάλι :) Αυτω δεν είναι cafe au lait... cafe au ψυχιατρείο είναι! Ο βαγγος είπαμε θα πάει άμστερνταμ;;;

:-D:-D:-D:-D:-D:-D Να στείλω πραγγελιά???:P:p

Περαστικά μωρέ στον Νικολάκη και τη Δανάη και τον αντρικο...

Ευη εμείς ακόμα στα μπάνια είμαστε νωρις νωρις κοιμούνται τα μπουμπουκάκια σου!

Βεβαια ξυπνησε 10 το πρωι, το μεσημερι 17.30 και παει ολο το προγραμμα πιο αργα, αλλα δεν με χαλάει προς το παρον...

Και η ΕΙρηνη ουτε να τον δει τον Μαρτη δεν δεχτηκε καν να της το φορεσει η γιαγια...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ουφ κοιμήθηκαν καιοι 2... για πόσο δεν ξέρω ρε παιδιά η Άννα περνάει κρίση απόλυτου ψυχαναγκασμού, τί θα την κάνω;;; Α και εκείνη έβγαλε τον μΑρτη...

Μμμμ πάλι αποδεκατισμός έπεσε στο καφέ... περαστικά στη Λήδα και Δανάη και νικόλα.... ξέχασα κανέναν;;;

Λεγκ μαζί με τους κοκοφοίνικες δεν βάζεις και κανά μοχίτο, θα δεις τον κόσμο με άλλο μάτι!

Και ναι εγώ είμαι μέσα στην παραγγελιά από Αμστερνταμ νομίζω ότι μας χρειάζεται... ή να κάνω πρόταση φωτιά;\Αφήνουμε τα παιδιά στους συζύγους και πεταγόμαστε για το ΣΚ...τί λέτε;;;;

Τον Μαιο έχω μια ομιλία στην Θεσσαλονίκη και έχω το εξής δίλιμμα: αφήνω τον μπέμπη και γάλατα και γυρνάω αυθημερόν ή προτίθεται κάποια να με συνοδεύσει να πάρουμε και τα μωρά και να διανυχτερεύσουμε εκεί; Όλα πληρωμένα θα είναι!

Τί έιναι η ΣΥΔΙΠΕΛ;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Λεγκ την πήρες την υπέυθηνη δήλωση;;;

Αφρονταιτ, ξέρεις αν μπορώ να πάρω την κανονική μου άδεια πριν την άδεια ανατροφής;;; Γενικά τί παίζει με την κανονική άδεια;;;; Τζενάκο μ΄πηως ξέρεις εσύ;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Τάτη,

εγώ την άδεια του 2009 την πήρα πριν την άδεια ανατροφής. Του 10 δεν την έχω πάρει ακόμα αλλά φαντάζομαι πως θα μπορείς.

όσο για θεσσαλονίκη για πες και άλλα! Πότε είναι? Είναι κοντά σε σκ? Έχω πολύ καιρό να πάω η αλήθεια είναι και όπως ξέρεις πετάω τη σκούφια μου για τέτοια!

Λεγκ την πήρες την υπέυθηνη δήλωση;;;

Αφρονταιτ, ξέρεις αν μπορώ να πάρω την κανονική μου άδεια πριν την άδεια ανατροφής;;; Γενικά τί παίζει με την κανονική άδεια;;;; Τζενάκο μ΄πηως ξέρεις εσύ;;;

Nαι μπορείς εγω αυτο εκανα πέρσι. Με την σειρα πηρα άδεια τοκετου, λοχείας, κανονική του 2009, ανατροφης.

Κοιμηθήκατε ωρε; Βρε λες να πλακωθώ στα μοχίτα μπας και κοιμηθεί κι ο θοδωράκης;:tongue:

Εύη, έπαθε σοκ ο γιωργος όταν άκουσε ότι είχα βάλει αυτό το κομμάτι, απόρησε πως και το ξέρω:mrgreen:

Είπα να δουλέψω λίγο αλλά δεν με κόβω για πολλά ακόμα, θα την κάνω σε λίγο με ελαφρά πηδηματάκια...

Τάτι να σε χέσω, με κολάζεις με την πρόταση φωτιά...

Εντομεταξύ, κάθε βράδυ πριν κοιμηθούμε πατάει ο ένας τον άλλον για να ισιωσουμε... τα ραμολί!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...