Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πάει το 'χασα!

Δεν πείραζει του χρόνου το χειμώνα. Το καλοκαίρι θα παμε κάμπινγκ!

Μην αφήνετε το θέμα των διακοπών πάντως...

Θέλετε να ξεκινήσουμε με το πότε θα μας΄βόλευε?

να πούμε την 1η βδομάδα του Αυγούστου?

ελενη περνα να ρωτησεις... βαζουν καποιες μερες για αυτους που δεν προλαβαν....

Σήμερα είναι το Σ, αλλά λέγανε ότι 16 και 17 Μαρτίου μπορούν να πάνε όσοι δεν προλάβανε από όλα τα γράμματα! Φαντάζομαι τι πανικός θα γίνεται τότε! Εγώ δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει το πρόγραμμα για να δούμε αξίζει τον κόπο ή δε σου κλείνει κανένα ξενοδοχείο με αυτό?

εγω εχω παει 3 φορες με κοιν.τουρισμου... και αξιζει παααααρα πολυ....

το καλοκαιρι που ειχαμε παει κατερινη με τον στρατο σε ξενοδοχειο 4ων αστερων μας βγηκε 200 ευρω με ημιδιατροφη...απλα για ιουλιο-αυγουστο πρεπει να κλεισεις απο πολυ νωρις...δηλαδη μολις παρεις στα χερια σου τα εισητηρια πρεπει να αρχισεις να παιρνεις και τηλεφωνα...

εμεις πλεον με 3 παιδια θα δικαιουμαστε καθε χρονο...πηγα και εκανα τα χαρτια αλλα να δουμε θα καταφερουμε να παμε πουθενα?....

tqj2p3.png vvtJp3.png

καλημερα!

Σημερα ηπια καφε με τη κουμπαρουλα μου κ περασαμε σουπερ! Μεχρι κ τυψεις ενιωσα που περασα τοσο ωραια χωρις τα παιδια. Ειμαι ψυχακι το παραδεχομαι! ηταν κ η παρθενικη της νταντας με τον αγγελο. Για πρωτη φορα νομιζω καλα ηταν (ηταν βεβαια κ η πεθεριξ σπιτι).

Ναι, αυτό φοβάμαι! ότι είναι δικό της και δεν κόβεται!

Έχω 2 ξαδέρφες η μία 46 και η άλλη 34

και ακόμη και σήμερα πιπιλάνε το δάχτυλό τους για να κοιμηθούν!

Αυτά βλέπω και τρομάζω...

πλακα κανεις? Κ γω πιπιλα ψηφιζω, αλλα νομιζω οτι οι ξαδερφες σου ειναι περιπτωση....Οντως, ειναι αδερφες?

Αχ, βρε Λεγκ, ελπιζω να τη περασει ελαφρα ο μικρουλης... θηλαζε αβερτα λέμε!

Μαρινα, ποτε ηταν η τελευταια ζυγιση της μικρης? Αν δεν παιρνει (ή χειροτερα χανει βαρος) σε διαστημα ομως κ οχι σε μια βδομαδα, τοτε θα πρεπει να γινουν καποιες εξετασεις. Παντως αν πεινουσε δε θα κοιμοταν κ θα εξαφανιζε το μπιμπερο. Συμφωνω στο να δεις καποια συμβουλο. Μπορει πχ να μη θηλαζει σωστα (αν κ θα ελαιγε). Η γιατρος τι λεει για το βαρος?

Επεξεργάστηκαν by Afrodite

Καλά που το είπατε για τα εισητήρια, θα κλείσουμε από νωρίς αν είναι! Εξάλλου δικαιούμαι μόνο εγώ όχι ο σύζυξ, αυτός θα πλερώσει κανονικά!Τα παιδιά που τα έχω εγώ και τα 2 ασφαλισμένα μου είπαν ότι δικαιούνται όσα έχουν γεννηθεί από το 2005 και μετά! Μια χαρά Αναστασάκι που έχουν κάνει και κάτι για τους τρίτεκνους!

Όσο για τη μπουμπού ακομα η παιδίατρος είναι καθησυχαστική αφού τις 2 τελευταίες εβδομάδες έχουμε ένα μικρό η αλήθεια είναι θέμα. Θα μιλήσω με σύμβουλο αν συνεχίσουμε! Κλαίμε πάω να τη θηλάσω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλά που το είπατε για τα εισητήρια, θα κλείσουμε από νωρίς αν είναι! Εξάλλου δικαιούμαι μόνο εγώ όχι ο σύζυξ, αυτός θα πλερώσει κανονικά!Τα παιδιά που τα έχω εγώ και τα 2 ασφαλισμένα μου είπαν ότι δικαιούνται όσα έχουν γεννηθεί από το 2005 και μετά! Μια χαρά Αναστασάκι που έχουν κάνει και κάτι για τους τρίτεκνους!

Όσο για τη μπουμπού ακομα η παιδίατρος είναι καθησυχαστική αφού τις 2 τελευταίες εβδομάδες έχουμε ένα μικρό η αλήθεια είναι θέμα. Θα μιλήσω με σύμβουλο αν συνεχίσουμε! Κλαίμε πάω να τη θηλάσω!

μαρινα ο συζηγος θα πληρωσει το μισο του δωματιου νομιζω...τα γραφει και στο βιβλιο που θα σας δωσουν....η μικρη δεν πληρωνει τπτ...

ο μικρος μπορει να πληρωσει κατι...εξαρταται και απο το ξενοδοχειο...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Όχι,Μαρινάκι μου,δεν πληρώνει ολόκληρο ο συνοδός,αλλά 50%!!!Μη σας πιάσουν κορόιδα.Και,ναι,ο συνάδελφος είναι παλιός και μάλιστα-κρατήσου-φύλακας...ναι,ναι,φύλακας,που δεν ξέρει ούτε ΣΥΔΙΠΕΛ τί πάει να πει....Ενιγουέι, θα στον τακτοποιήσω εν καιρώ

Ελένη,να πας για τα εισιτήρια,εγώ πήγα σε άσχετη μέρα και μου τα 'έδωσαν'(με καταχώρησαν δηλαδή,αργότερα θα τα δώσουν,μάλλον θα δουν ποιοι τα δικαιούνται βάσει εισοδήματος(?)),και ούτε όνομα κοίταξαν,ούτε τπτ!Και ναι,θα συμφωνήσω με την Αναστασία,αξίζει τον κόπο,γλιτώνεις πάααρα πολλά λεφτά!!

Άφρο,καθόλου ψυχάκι δεν είσαι,και γω το ίδιο νιώθω όταν βγαίνω χωρίς τον μικρό,περνάω καλά και το τραβάω και λίιιγο παραπάνω:tongue::tongue:Μάλλον είναι το σύνδρομο της Ελληνίδας μάνας!!!!:tongue::tongue::tongue:

Δε μου είπατε γνώμες,να το κάνω το τριπλό???εεε???εεε????

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Σήμερα είναι το Σ, αλλά λέγανε ότι 16 και 17 Μαρτίου μπορούν να πάνε όσοι δεν προλάβανε από όλα τα γράμματα! Φαντάζομαι τι πανικός θα γίνεται τότε! Εγώ δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει το πρόγραμμα για να δούμε αξίζει τον κόπο ή δε σου κλείνει κανένα ξενοδοχείο με αυτό?

Μια χαρα πηγαμε περσι με κοινωνικο τουρισμο σε 5στερο στη Μεσσηνια με τον μπομπιρα...οκ το χοτελι αν και λουξ ειχε μεινει κατι δεκαετιες πισω αλλα γενικα ηταν ωραια για τα λεφτα του...http://www.sunrise-greece.com/

και φετος θα παμε αλλα μαλλον σε ενα αλλο που ειχαμε βρει περσι μάλλον Ευβοια.

Eμείς τρεχουμε γιατι την Παρασκευη πεταμε με τον μικρο προς τα πάτρια εδάφη (κοινώς πάω να φάω μαμαδίσιο φαγητό) και εχουμε και εξετασεις επαναληπτικες με τους αλλεργιολογους αυτην τη βδομάδα...όταν προλαβαινω όμως κάνω catch up!;)

False alarm και πάλι για το βάρος της μικρής! Τελικά παρατήρησα ότι κάνει έναν κύκλο και κάθε 3-4 μέρες απλά δε θέλει να φάει! Αφήστε δε με το που σας γκρινιάζω εδώ την άλλη μέρα ξεκινάει να τρώει για να με βγάλει τρελή! Τι να πω... Έχουν να πέσουν κόντρες με την κόρη, από νωρίς θα τρώμε τα μουστάκια μας! Έχω και το χαρτί με τις ζυγίσεις στο δωμάτιο του Γώγου και δεν τολμώ να μπω μην ξυπνήσει...Ξέρετε εσείς σε λίγες μέρες πάλι το ίδιο θα παραπονιέμαι!!!

μπραβο βρε μαρινακι, πολυ χαιρομαι που ολα ειναι καλα!!!!;):)

Εγώ δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει το πρόγραμμα για να δούμε αξίζει τον κόπο ή δε σου κλείνει κανένα ξενοδοχείο με αυτό?

και εμεις ειχαμε παει μια χρονια με το αμορε, μεσω της μητερας μου(ζακυνθο) γλυτωσαμε αρκετα χρηματα, βεβαια δεν ηταν παρα πολυ καλο το ξενοδοχειο αλλα αυτο εχει να κανει με τις επιλογες που εχεις, εμας μας ειχε φανει καλο αυτο online αλλα δεν ελεγε και πολλα τελικα...:cry:

αααα και ειχαμε παει τελη ιουλιου 24,25 ειμασταν εκει δηλαδη.

πλακα κανεις? Κ γω πιπιλα ψηφιζω, αλλα νομιζω οτι οι ξαδερφες σου ειναι περιπτωση....Οντως, ειναι |

Αχ, βρε Λεγκ, ελπιζω να τη περασει ελαφρα ο μικρουλης... θηλαζε αβερτα λέμε!

καλα εκανες και βγηκες εξω να ξεσκασεις afro μου:):):)

η δικια μου ευτυχως δεν εβαλε δαχτυλο και δεν της εδωσα και πιπιλα... τα γλυτωσαμε, παντως και εγω αν ηταν να επιλεξω ψηφιζω πιπιλα, και εμενα η γιαγια μεχρι και σημερα(66) με το δαχτυλο κοιμαται....:rolleyes::rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλησπέρα,

κοίμησα τα βλαστάρια μου και να 'μαι.

Πρέπει να παραδεχτώ τη Σοφούκα μας, και ναι οι 2 ξαδέρφες έχουν την ίδια μάνα!!!

Ποτέ δεν το σκέφτηκα έτσι.

ds πραγματικά έχεις τόσο νέα γιαγιά!!!??

899667.png226174.png

και εμενα η γιαγια μεχρι και σημερα(66) με το δαχτυλο κοιμαται....:rolleyes::rolleyes:

ti λετε ρε παιδια, δεν ειχα φανταστει ποτε οτι μπορουσε να κρατησει... Θα εχει πλακα σας εικονα ομως, ε?

Μαμαμια ουτε γω ξερω τι ειναι ΣΥΔΙΠΕΛ :oops::oops:

Την εφαγα την κουμπαρα μου.... Την ματιασα μαλλον. Δεν καταλαβαινεις οτι ειναι λεχωνα με τπτ!!! Νομιζω ειναι κ πιο αδυνατη απο πριν μεινει εγκυος και φρεσκοτατη, ανανεωμενη! Αυτα σκεφτομουν οταν εμαθα οτι το κοριτσι εχει πυρετο....

Και η ΔΑναη εχει τα χαλια της. Εκανε εμετο στο σχολειο και πριν λιγο στο σπιτι. Εχει και δεκατακια και απιστευτα ασχημη διαθεση, παραπονιεται συνεχεια κ μιλαει ναζιαρικα "σαν μωρακι" κ θελει ολο αγκαλια. Με τις υγειες μας!

Διαφημίσεις

Ρε παιδια τι κούραση είναι αυτή; Ω ρε μάνα χωρίς οικτο είναι τα άτιμα:rolleyes: Ο θοδωράκης είναι ξαπλωμένος στο κρεββάτι και φωνάζει "πιλα θέλω" δηλαδής πιπίλα θέλω:confused: δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ πως του προέκυψε μου λέτε; Εγώ του απαντάω "κοκοφοίνικες θέλω"... εντάξει τον αποστόμωσα; του έκανα τα μούτρα κρέας;:tongue:

Τουλάχιστον κατάφερε και κοιμήθηκε ο Νικολάκος που έλιωσε στο κλάμα απ'τους κολικούς... ο κερατάς μελανιάζει απ'το κλάμα!

Ωχ ωχ ωχ Άφρο! Περαστικά γρήγορα! Βρε τη Μυρτώ έλεγες για κουμπαρούλα??? Με το γιο άλλαξε παιδί μου! Έγινε άλλος άνθρωπος! Φτου φτου να μην έχει τίποτα!

Εγώ πήγα τζιμ και μετά πήρα και τα 2 παιδιά και πήγαμε βόλτα για δουλειές και λίγο παιδική χαρά! Ωραία είναι περνάει η ώρα ευχάριστα...

Η ντι ες έχει μικρή γιαγιά αφού η μαμά της θα της κάνει αδερφάκι!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Α, οσο για τα εισιτηρια κοινωνικου τουρισμου δεν ειναι υποχρεωτικο να τα χρησιμοποιησεις το καλοκαιρι που εχει πολυκοσμια. Ισχυουν για ολο τον χρονο, ανετα μπορεις να πας χειμερινες διακοπες ή οποια λλη εποχη θες. Εμεις στο Ελατοχωρι με αυτα πηγαμε κ ηταν σουπερ και φτηνα! Κ φυσικα δεν σε υποχρεωνουν να μεινεις 7 ημερες. Γενικα οι ιδιοκτητες αποφευγουν να σου κλεισουν δωματιο σε φουλ σεζον (για ευνοητους λογους) αλλα αν παρεις τηλ απο νωρις μερικοι το κανουν. Γιατι ομως να πας στη φουλ σεζον? Θα εχεις πολυ καλυτερη εξυπηρετηση σε ηπια περιοδο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...