Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα 

Χτες έκανα την ωοληψια και πήραμε 15 ωάρια.σημεαρα μας πήραν οι εμβρυολογοι και μας είπαν ότι γονιμοποιηθηκαν τα 8 και τώρα περιμένουμε να μάθουμε πόσα αναπτύχθηκαν...νομίζω ότι είναι λίγα τα 8 ή είναι η ιδέα μου;;;πόσα μπορεί να συνεχίσουν;;;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!!!!:):)

εμεις σχετικα καλα απο υπνο ευτυχως!!!;)

Ντεπονακι το ραδιοφωνάκι σου το έχει καβατζώσει ο θοδωράκης!:mrgreen:

πολυ χαιρομαι που επιασε τοπο!!!!!;);););):D:D

Καλημέρα...τα χω πάρει άγρια με έναν μ%$^& συνάδελφο,βριστήκαμε το πρωί,κοντέψαμε να αρπαχτούμε.Κλασική περίπτωση αργόσχολου που σου 'γίνεται' όλη την ώρα,σου σπάει τα νεύρα και δε σε αφήνει να δουλέψεις,πιάνουν τις θέσεις και ξύνονται ολημερίς....

Τέσπα,σας έπρηξα με τα δικά μου,αλλά με σύγχυσε πρωινιάτικο...

κουραγιο!!!;)

το σαββατο παμε παρκο ψυχικου;;;;

οχι τοσο μακρυα βρε κοριτσια...να ερθουμε και εμεις!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::(:(:(

παρεμπιπτόντως που εχουν χαθει η dansem, η yioupi, το dafaki και λοιπες???:rolleyes::rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημέρα...

Λοιπόν, εγώ μάλλον είμαι στις "και λοιπές" :(

Προσπαθώ να διαβάσω τα νέα σας αλλά δε σας προλαβαίνω. Είχα κατέβει Αθήνα πριν λίγες ημέρες για δουλίτσες και για να δούμε γιαγιά και φίλους - μην με βρίζεται αλήθεια δεν είχα χρόνο ούτε να φτύσω... την επόμενη φορά θα το κανονίσω να σας δω. :tongue:

Εύχομαι στα αρρωστούλικα να γίνουν γρήγορα καλά.

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, εγώ μάλλον είμαι στις "και λοιπές" :(

sorry ΡΕΝΕ μου!!!:cry::cry:

ειχα στο μυαλο καμποσα ονοματα και οταν τα εγραφα κολλησα!!!!;);)

κανονιστε να ερθετε το αλλο ΣΚ που θα ερθει και η mamma mia...;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

sorry ΡΕΝΕ μου!!!:cry::cry:

ειχα στο μυαλο καμποσα ονοματα και οταν τα εγραφα κολλησα!!!!;);)

κανονιστε να ερθετε το αλλο ΣΚ που θα ερθει και η mamma mia...;)

Βρε πλάκα κάνω... γιατί όταν εγώ και η κάθε μία μας δηλαδή ξεχνάει κάποια στο γράψημο σημαίνει πως δε την σκέπτεται? Dont worry :tongue:

Δύσκολο να έρθω πάλι στο καπάκι, μάλλον λίγο πριν τη μεγάλη εβδομάδα.

Πάω να απλώσω ρούχα, ουφ.

IxBZp3.png

Γεια σου Ρενάκο... κόκκινη κάρτα:mrgreen:. Το νου σου για την επόμενη φορα

Όποια κυρία γνωρίζει τι ακριβώς πρέπει να γράφει η υπεύθυνη δήλωση για την ονοματοδοσία γιατί θα πάω χωρίς το γιώργο μπορεί να μου πει και μένα μπας και τελειώνουμε και μ'αυτό.

Τάτι μπορείς να μου στείλεις ηλεκτρονικά μια υπεύθυνη δήλωση;

Φχαριστώωω

Γεια σου Ρενάκο... κόκκινη κάρτα:mrgreen:. Το νου σου για την επόμενη φορα

Όποια κυρία γνωρίζει τι ακριβώς πρέπει να γράφει η υπεύθυνη δήλωση για την ονοματοδοσία γιατί θα πάω χωρίς το γιώργο μπορεί να μου πει και μένα μπας και τελειώνουμε και μ'αυτό.

Τάτι μπορείς να μου στείλεις ηλεκτρονικά μια υπεύθυνη δήλωση;

Φχαριστώωω

:oops::oops::oops: Το υπόσχομαι..... θα επανορθώσω :tongue:

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

False alarm και πάλι για το βάρος της μικρής! Τελικά παρατήρησα ότι κάνει έναν κύκλο και κάθε 3-4 μέρες απλά δε θέλει να φάει! Αφήστε δε με το που σας γκρινιάζω εδώ την άλλη μέρα ξεκινάει να τρώει για να με βγάλει τρελή! Τι να πω... Έχουν να πέσουν κόντρες με την κόρη, από νωρίς θα τρώμε τα μουστάκια μας! Έχω και το χαρτί με τις ζυγίσεις στο δωμάτιο του Γώγου και δεν τολμώ να μπω μην ξυπνήσει...Ξέρετε εσείς σε λίγες μέρες πάλι το ίδιο θα παραπονιέμαι!!!

Ο Νικολάκης μπούκωσε και πάλι? Πότε πρόλαβε μωρέ ακόμα προχτές είχε το προηγούμενο μπούκωμα! Φελίνι τουλάχιστον κοιμηθήκατε χτες, αλλά τώρα που κόψατε το soldesanil πώς σου φάνηκε ο μικρός? Η παιδίατρος μου έχει πει ότι αυτό το δίνουμε μόνο όταν έχει κρίση δύσπνοιας το παιδί και όχι συνεχόμενες μέρες! Ελένη και οι τέσσερις στο κρεβάτι ε? Μια ομορφιά! Κι εγώ πάντως δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά χτες και το παράξενο είναι ότι δε φταίνε τα ζουζούνια αλλά τα χαζοάγχη μου που μου προκαλούν τρελές αυπνίες!

Μάμα μία να φανταστώ ότι είναι κανένας παλιός ο φανταστικός συνάδελφος?

Δε σας είπα σήμερα πήγα να δηλώσω για εισητήρια κοινωνικού τουρισμού και η ουρα έφτανε μέχρι την παιδική χαρά δίπλα! Με το που φτάνω με τη γλώσσα γραβάτα γιατί είχα αφήσει τη μικρή στη μαμά μου έπαθα πλάκα με τον κόσμο και ετοιμάστηκα να φύγω! Αλλά τελικά παίρνω το Γώγο αγκαλιά στριμωχνόμαστε ολίγον και τελικά φτάνω σε έναν υπεύθυνο ο οποίος κατά τα άλλα τσακωνόταν με όλους όσους ήθελαν να περάσουν χωρίς χαρτάκι (τα οποία χαρτάκια εξαντλούνται έως τις 9 το αργότερο, άλλο που εξυπηρετήσε μετά από κανένα τρίωρο) ότι έχω και ένα μωρό 40 ημερών σπίτι και αδύνατον να περιμένω, οπότε με εξυπηρέτησαν αμέσως! Ευτυχώς υπάρχουν και υπάλληλοι με κατανόηση!

mGKop3.png60Jvp3.png

πάει το 'χασα!

Δεν πείραζει του χρόνου το χειμώνα. Το καλοκαίρι θα παμε κάμπινγκ!

Μην αφήνετε το θέμα των διακοπών πάντως...

Θέλετε να ξεκινήσουμε με το πότε θα μας΄βόλευε?

να πούμε την 1η βδομάδα του Αυγούστου?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Σήμερα είναι το Σ, αλλά λέγανε ότι 16 και 17 Μαρτίου μπορούν να πάνε όσοι δεν προλάβανε από όλα τα γράμματα! Φαντάζομαι τι πανικός θα γίνεται τότε! Εγώ δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει το πρόγραμμα για να δούμε αξίζει τον κόπο ή δε σου κλείνει κανένα ξενοδοχείο με αυτό?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...