Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Έκανα την επαναληπτική και βγήκε 1500.

Την Δευτέρα ήταν 344.

Καλή είναι;;

Συγχαρητηρια κοριτσι μου.. αψογη!! Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!❤

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Μιλήσα.με τον γυναικολόγο μου,όχι αυτόν της εξωσωματικής και μου είπε να πάω για υπέρηχο σε δύο εβδομάδες,για να δούμε καλά το σάκο κτλ. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να πάω από τώρα.Τριτη χοριακη μου είπε να μην κάνω και να ηρεμήσω,γιατί ξέρει πως είμαι πολύ αγχωδης.Να θυμίσω πως οι χοριακες μου είναι 9ημερα 257 και 11η 550.Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ αυτές οι δύο εβδομάδες,πίστευα πως την επόμενη εβδομάδα θα φαινόταν έστω ο σάκος στον υπέρηχο..

Το παρακανε ο γιατρος σου! Θα μπορουσες να πας ανετα πχ την Δευτερα για υπερηχο, για να δειτε οτι ο σακος ειναι ενδομητριος και να τσεκαρετε για εμβρυικα στοιχεια. Σε 2 εβδομαδες μαλλον θα ακουσεις κατευθειαν και καρδια. Με τσατιζουν οι γυναικολογοι που δεν καταλαβαινουν την αγωνια μας..!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μαρινάκι, απολογισμό εδώ και τώρα!!! πάνες, μετρήσεις, τα πάντα όλα!! :D:D

Το Ελενίτο είχε κέφια :lol: να δω γέλια που σε ένα μήνα αρχίζουν οι κολοκυθοπατατοκαροτοκρεατόσουπες :tongue:

Άκουγα το πρωί για 20 βαθμούς !!!! ελπίζω να φτάσει και το σαββατοκύριακο έτσι, να πάμε βόλτα σε παραλία!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!

και η Σοφία έξω δεν θηλάζει, αποσυντονίζεται, θέλει τον πριβέ χώρο της.

Εύη, εγώ δοκίμασα γαντάκια στη Σοφία, στην αρχή έπιασε το κόλπο, αλλά μετά έβρισκε το δάχτυλο κάτω από το γαντάκι και το πιπίλαγε μαζί με το γαντάκι οπότε μούσκευε, μια αηδία γινόταν και της τα έβγαλα. Έτσι κι αλλιώς τη μέρα δεν πιπιλάει καθόλου, μόνο λίγο για να κοιμηθεί. Πάντως δοκίμασέ το, ίσως πιάσει

Oυφ σκάσαμε στον ύπνο πάλι! Τί θα γίνει θα κάνω φράπα μούρη και θα νιώθω άσχημα! Ξύπνησε και ο Αλέκος από τις 2.30 και ήρθε στο κρεβάτι και είμασταν 4!

Μα γιατί ξυπνάει η τσουλούφω κάθε 2 ώρες??? Μπορείτε να μου δώσετε μια απάντηση παρακαλώ? Καλημέρα σας!!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα μικρές μου τυρόπιτες

Αρρώστησε κι ο Νικολάκος πάλι... έχει κλείσει η μυτούλα του και δυσκολεύεται παλι να αναπνεύσει ξαπλωτός. Τον έχω πλακώσει στους ορούς, ελπίζω να το περάσει ξόφαλτσα.

Μαρινάκο μου, όταν βγήκε η τοσοδούλα απ'το νοσοκομείο 2300 δεν ηταν; Άρα στον 1,5 μήνα έχει πάρει πάνω από 1,5 κιλό. Καλό δεν είναι αυτό;

Λεγκω, το ξερω ειναι πολυ μωρο, αλλα δοκιμασε λιγο να επιμενεις. αστον μια κατω, θα κλαψει! ξαναπαρτον αγκαλια. Μολις κοιμηθει ξανα αστον στο κρεβατι του, θα ξανακλαψει ξαναπαρτον κοκ. καποια στιγμη θα το παρει αποφαση. Δοκιμασε κ λιγο κουνημα, κανα "σσσσσσ" κ αν δεν σταματαει ξαναπαρτον. Μην προσπαθεις να τον αφηνεις αθορυβα τελειως, καλυτερα να καταλαβαινει τη διαδικασια. εγω αυτο εκανα με τον αγγελο (τωρα ομως, που ειναι πιο μεγαλος) και εχει αισθητη βελτιωση σε αυτο το θεμα. Πολυ σπανια κλαιει πια οταν τον αφηνω στη κουνια του.

Τα λέγαμε και χθες με την Αφροδιτουλα... Αυτό το εφάρμοσα στον θοδωρίκο αλλά απ'τον τέταρτο πέμπτο μήνα νομίζω, μαζί με μουσικούλα και έτσι έμαθε και κοιμάται εντελώς μόνος του απ'τον έκτο μήνα περιπου.

Τον νικόλα τον βάζω στο κουνάκι του αλλά ξυπνάει είτε αμέσως είτε στο δεκάλεπτο. Δεν είναι ότι δεν τον βάζω απλά δεν επιμένω ιδιαίτερα όπως αν ήταν λίγο μεγαλύτερος γιατί νοιώθω ότι ακόμα είναι στη φάση της κοιλιας, αφού ακόμα κουβαράκι είναι ο καημένος. Αυτό που με παρηγορεί είναι ότι και ο θοδωρίκος έτσι ήταν και ίσως και ένα κλικ χειρότερα γιατί κοιμόταν ακόμα λιγότερο αλλά παρ'ολα αυτά μετα έμαθε και κοιμάται εντελως μόνος του με την μουσικουλα. Βέβαια παλι κάθε παιδάκι είναι εντελώς διαφορετικό.

Εγώ την αφήνω ελεύθερα!!!! Δεν μπορώ να την καταπιέσω!

Κι ο σοζωρίκος τα ίδια... δάκτυλο και κουνέλι!;)

Ντεπονακι το ραδιοφωνάκι σου το έχει καβατζώσει ο θοδωράκης!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Μα γιατί ξυπνάει η τσουλούφω κάθε 2 ώρες??? Μπορείτε να μου δώσετε μια απάντηση παρακαλώ? Καλημέρα σας!!!!!!!

Εδώ ο θοδωρής ξυπνάει κάθε δύο ώρες δεν θα ξυπνάει το τσουλουφάκι ρε κοπελιά;:tongue: Ο νικόλας είναι ακόμα στη φάση μισάωρο και μία ώρα... λα κλαψψψψ

Φράπα εεε; Ρουφιάνα γυναίκα!:mrgreen:

Καλημέρα...τα χω πάρει άγρια με έναν μ%$^& συνάδελφο,βριστήκαμε το πρωί,κοντέψαμε να αρπαχτούμε.Κλασική περίπτωση αργόσχολου που σου 'γίνεται' όλη την ώρα,σου σπάει τα νεύρα και δε σε αφήνει να δουλέψεις,πιάνουν τις θέσεις και ξύνονται ολημερίς....

Τέσπα,σας έπρηξα με τα δικά μου,αλλά με σύγχυσε πρωινιάτικο...

Μαρινάκι,κουράγιο και επιμονή,βάζε την τη μικρή όσο πιο πολύ μπορείς,όταν πεινάσει θα φάει,δεν μπορεί!!!!

Φιλιά γλυκές μου...για το νεξτ Σ/Κ τί λέτε,θα κανονίσετε τίποτις??

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

περαστικα στο Νικολακη ,η Τατη γιατι χαθηκε ?τι να κανουν?

Μαρινακι αν παιρνει κανονικα βαρος και δεν χανει δεν νομιζω πως πρεπει να ανησυχεις

Μαμα μια μην ανησυχεις θα ρθει η αρση τωρα και θα περιοριστουν κατι τετοιοι

το σκ θα ρθειτε σιγουρα ?Ν.Σμυρνη θα μεινεις ?κατι θα κανονισουμε ,αν οχι εμεις ειμαστε κοντα θα βρεθουμε

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημέρα τουλουμπάκια μου!

Λοιπόν το soldesanil τα έφταιγε όλα! Από χτες το βράδυ το κόψαμε και ο Αντρίκος κοιμήθηκε! Γιούπι! οχι ότι μας πέρασε η βρογχιολίτιδα αλλά τουλάχιστον να κοιμόμαστε και λίγο βρε αδερφέ.... επίσης ξαναρχισε να μου γελάει μετα από 3 μερες.. σημερα είναι ο γκουντ ολ' αντρικος (με λίγο σφυριγμα βεβαια...)

βάλτε και την Αννα στο κλαμπ των ξενυχτηδων 1.30 ξυπνησε ήρθε στο κρεβατι μου...6.30 ξαναξυπνησε και θελησε να επιστρεψει στο δικό της.. Ααααααααβυσσος!!!!!

μαρίνα γραψε ζυγίσεις να σου πουμε...

περαστικα στα υπολοιπα αρρωστουλικα της παρεας

φελια σματς!

γαλατ και βασω τ'ι κουκλια είναι αυτά;;; φτου!

το σαββατο παμε παρκο ψυχικου;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημέραααα

Καλε τι κουκλες ειναι αυτες? Βασουλα να προσεχεις την νυφη μου ε?

Τι λετε για 2ωρα υπνο κ αγχωνεστε εμεις ειμαστε 2 κ ακομα χαλια υπνος κ δεν κοιμαται απο μονος του ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...