Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ααααα ξέχασα να σας πω το τρομακτικό όνειρο μου, λεπόν είδα ότι είχα γεννήσει, βασικά ξύπνησα και είδα ότι η κοιλιά μου ήταν φλατ, και έλειπε το μωρό και σκέφτηκα ότι ήμουν στο μαιευτήριο. Αλλά είχαν περάσει 24 ώρες ήδη και δεν μου φέρναν το μωρό... Ότα βγήκα να το ζητήσω, και τους είπα ότι πρέπει να το θηλάσω, γιατί αλλιώς δεν θα κατέβει το γάλα (σικ!) είδα ότι ήμουν κλειδαμπραωμένη σε φυλακές υψίστης ασφαλείας και μου είχαν κλέψει το μωρό για πειράματα....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημέρα κι από μένα κοριτσάκια μου!!!! μου έχετε λείψει πολύ!!! τι μου κάνετε; Βλέπω σας έχει πιάσει -εκτός μιας καταθλιψούλας- μια καταναλωτική μανία. Εγώ λέω να ξεσπάσω τον αχαλίνωτο καταναλωτισμό μου σε βαζάκια με κερί μέλισσας:P:rolleyes: ..... πλάκα κάνω.... απλά θα παραγείλω δυο βαζάκια κεραλοιφής που είχα πάρει το καλοκαίρι από την έκθεση βιολογικών προϊόντων που είχε γίνει στην Τεχνόπολη, και αποδείχθηκε θαυματουργή σε θέματα συγκάματος. και είπα να σας το πω μη θέλετε κι εσείς να παραγγείλω περισσότερα. Είναι από φυσικό κερί μελισσών, πρόπολη και ελαιόλαδο. Αν είναι πεστε, εγώ θα παραγγείλω αύριο.

Xεχε, αυτό το όνειρο το βλέπω συχνούτσικα, όχι με φυλακή, αλλά ότι έχω γεννήσει και δεν έχω ιδέα που είναι το παιδί και αρχίζω και φωνάζω και ρωτάω από δω κι από κει και τρελλαίνομαι γιατί μεσα σ'όλα σκέφτομαι ''μα πρέπει να το θηλάσω!'' !!!!

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!

πολλα κεφακια βλεπω παλι σημερα και πολυ χαιρομαι....!!!!:D:D:D

επισης ειδα πως καμια δεν εθιξε το post μου για το greys, τι συνεβει???δεν το ειδατε??δε σας προξένησε το ενδιαφερον??μονο εγω σπαστηκα???

:(:confused::(:confused:

σας βαζω και εγω ενα τραγουδακι που αγαπω πολυ...δεν το λες ανεβαστικο ΠΟΤΕ αλλα ειναι τελειο!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΙΚΑ (ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ);)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

τελικά όλες στους τελευταιους μηνες βλέπουμε εφιάλτες...κλασσικο συμπτωμα...για πολλη φρικη...αφροδιτη εεεεεεερχομαι!!!! Αχ μακαρι να μπορουσα πλακα πλακα, απερριψα μια γαματη δουλεια στο περιοδικο Highlights γιατι η μητηρ μου αρνειται κατηγοριματικα να φυλαξει τη μικρη...και ηθελαν αμεσα, οποτε που να βρω σταθμο, προσαρμογες, γριππες κλπκλπ η μαμα μου καλή χρυση αλλά δεν ξερω πως το εχει δει τωρα... και μια ζωη θυμαμαι που παραπονιοταν οτι δεν ειχε την μανα της κοντα να της κρατησει τα παιδια να δουλεψει...χαλοου??? τεσπα δεν ειναι υποχρεωμενη βασικα , δεν της θυμωνω απλα χανω καποιες ευκαιριες...

eNeap2.pngTSzHp3.png

ρε στ Τατ, πηρα το πιμι σου αλλα δε με αφηνει να σε απαντησω γιατι ειμαι φουλ. Φυσικα δεν εχω κανενα αλλο μηνυμα κ εχω κανει κ διαγραφη των ανυπαρκτων μνμ μου... φςςς

καλος ο φιλος σου αλλα με πεφτει ολιγον μακρια.... τιποτα εντος αττικης εχεις?

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!

πολλα κεφακια βλεπω παλι σημερα και πολυ χαιρομαι....!!!!:D:D:D

επισης ειδα πως καμια δεν εθιξε το post μου για το greys, τι συνεβει???δεν το ειδατε??δε σας προξένησε το ενδιαφερον??μονο εγω σπαστηκα???

Λοιπόν μη με κοροιδέψεις αλλά από τότε που αρρώστησε η Ιζυ σταμάτησα να το βλέπω! Είπαμε να παρακολουθούμε κάθε βράδυ κάθε λογής ετοιμοθάνατο, αλλά όχι να αρχίσουν να πεθαίνουν και οι δικοί μας άνθρωποι!!!Πάει πολύ!Οπότε δεν έχω ιδέα τι συνέβει έκτοτε!

καλά εγώ δεν σχολίασα γιατί έχω δει και το 9 του 6ου κύκλου οπότε ξέρω τί θα συμβεί, δεν με συγκλονίζει...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

ρε στ Τατ, πηρα το πιμι σου αλλα δε με αφηνει να σε απαντησω γιατι ειμαι φουλ. Φυσικα δεν εχω κανενα αλλο μηνυμα κ εχω κανει κ διαγραφη των ανυπαρκτων μνμ μου... φςςς

καλος ο φιλος σου αλλα με πεφτει ολιγον μακρια.... τιποτα εντος αττικης εχεις?

ξερω και εγω ενα πολυ καλο δερματολογο, αν θες πες μου....

θα μπω σε λιγο γιατι το μικρο μου τερατακι δε μ αφηνει ναγραψω.........................

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...