Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Έκανα την επαναληπτική και βγήκε 1500.

Την Δευτέρα ήταν 344.

Καλή είναι;;

Συγχαρητηρια κοριτσι μου.. αψογη!! Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!❤

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Μιλήσα.με τον γυναικολόγο μου,όχι αυτόν της εξωσωματικής και μου είπε να πάω για υπέρηχο σε δύο εβδομάδες,για να δούμε καλά το σάκο κτλ. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να πάω από τώρα.Τριτη χοριακη μου είπε να μην κάνω και να ηρεμήσω,γιατί ξέρει πως είμαι πολύ αγχωδης.Να θυμίσω πως οι χοριακες μου είναι 9ημερα 257 και 11η 550.Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ αυτές οι δύο εβδομάδες,πίστευα πως την επόμενη εβδομάδα θα φαινόταν έστω ο σάκος στον υπέρηχο..

Το παρακανε ο γιατρος σου! Θα μπορουσες να πας ανετα πχ την Δευτερα για υπερηχο, για να δειτε οτι ο σακος ειναι ενδομητριος και να τσεκαρετε για εμβρυικα στοιχεια. Σε 2 εβδομαδες μαλλον θα ακουσεις κατευθειαν και καρδια. Με τσατιζουν οι γυναικολογοι που δεν καταλαβαινουν την αγωνια μας..!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Πείτε μου ρε κορίτσια ότι δε συμβαίνει μόνο σε εμάς να πάρω τα πάνω μου! Εγώ τη θήλασα λίγο τώρα (με το ζόρι κανένα 5') και μετά κατά τις 4 θα ξυπνήσει να φάει. Αν δοκιμάσω στον ύπνο της ή να την ξυπνήσω απλά σφραγίζει το στόμα της! Επίσης επειδή νυστάζει ακόμα και στις 4 συνήθως δεν τρώει καλά, οπότε και σήμερα όπως και χτες θα προσπαθήσω να το βγάλω και να της το δώσω με το μπιμπερό για να μη βαριέται και μένει νηστικιά. Σήμερα μετά τις 4 που ήπιε μετά βίας 120 μλ ξύπνησε στις 7.30 και πάλι όχι με ιδιαίτερη πείνα! Άντε να δούμε να μεγαλώσουν λίγο να τρώνε καλύτερα! Πάντως όντως δε γκρινιάζει, δε μπορώ να το εξηγήσω! Αν είναι όμως να φτάσει 5 μηνών για να φάει...την έβαψα!

Παρεπιμπτόντως αν δε φάει όλο το γάλα που έβγαλα κάνει το υπόλοιπο να το δώσω στο επόμενο γεύμα ή πάει για πέταμα?

Πάντως κι εγώ προτιμώ νομίζω να μάθει πιπίλα παρά δάχτυλο, αν βέβαια δε θέλει κανένα από τα δύο ακόμα καλύτερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα!

μια και λετε για προβληματα... εμεις εχουμε αλλο προβλημα....ενω δεν εχω θεμα να θηλασω δημοσια οι μικρες δεν μου καθονται...μετα απο ποσες ωρες να εχουν σκυλοπεινασει και να μην μου καθονται.... :lol:

καλο μηνα κοριτσακια μου! επιτελους ηρθε η ανοιξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Νομίζω ότι αν το βάλεις στο ψυγείο μπορείς να το δώσεις... Εγώ το έχω κάνει δηλαδή...

Μην ανησυχείς βρε Μαρινάκι, θα περάσει, θα μεγαλώσει και θα τα σκεφτόμαστε σαν ωραίες αναμνήσεις. Στο 3ο θα σου τα θυμίζω πάλι γιατί ξεχνας!

Πω πω η τσουλούφο έγινε 5 μηνών ολόκληρο κορίτσι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλησπερα!

μια και λετε για προβληματα... εμεις εχουμε αλλο προβλημα....ενω δεν εχω θεμα να θηλασω δημοσια οι μικρες δεν μου καθονται...μετα απο ποσες ωρες να εχουν σκυλοπεινασει και να μην μου καθονται.... :lol:

καλο μηνα κοριτσακια μου! επιτελους ηρθε η ανοιξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελικά όλες έχουν τα χούγια τους εεε? μα είναι τα κορίτσια έτσι??? άκου εκεί να μην κάθονται!

Ωχ ξύπνησε! Ξυπνητήρι έχει στισ 23:30 κάθε μέρα!

Καλέ, άσε το παιδί να πιπιλήσει το δάχτυλο! Μην το καταπιέζεις! Όταν δεν θα το χρειάζεται πια θα το κόψει! Και στο κάτω κάτω είναι δικό του!

Ναι, αυτό φοβάμαι! ότι είναι δικό της και δεν κόβεται!

Έχω 2 ξαδέρφες η μία 46 και η άλλη 34

και ακόμη και σήμερα πιπιλάνε το δάχτυλό τους για να κοιμηθούν!

Αυτά βλέπω και τρομάζω...

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Ξέχασα να σχολιάσω τις κουκλίτσες Στεφανία και Ειρηνούλα! Να τις χαίρεστε κορίτσια και με το καλό και τα δεύτερα!

Μαρινάκι, έχε το νου σου με το μπιμπερό, μην μπερδευτεί η μικρούλα... Δεν θυμάμαι αν έχεις πει κάπου πώς πάει από πάνες και κιλά (εννοώ την πρόοδο, όχι πόσο είναι τώρα...) Δεν τα γράφεις αναλυτικά να τα δούμε; Ή στο άλλο φόρουμ να ρίξει μια ματιά και η Αγλαΐα... Αν δεν υπάρχει πρόβλημα και αγχώνεσαι τζάμπα να σε ξεαγχώσουμε, αν υπάρχει θέμα, να πάρεις συγκεκριμένες συμβουλές...

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Τελικά όλες έχουν τα χούγια τους εεε? μα είναι τα κορίτσια έτσι??? άκου εκεί να μην κάθονται!

Ωχ ξύπνησε! Ξυπνητήρι έχει στισ 23:30 κάθε μέρα!

οντως τα κοριτσια ειναι αλλο πραμα!

το θεμα ειναι οτι με εκθετουν....:):oops:

τρεχουμε ελενη...τρεχουμεεεεε...

μαρινα θα περασουν ολα και θα τα ξεχασουμε....

μην αγχωνεσε...και βαρος θα παρει και μια χαρα θα μεγαλωσει...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Ναι, αυτό φοβάμαι! ότι είναι δικό της και δεν κόβεται!

Έχω 2 ξαδέρφες η μία 46 και η άλλη 34

και ακόμη και σήμερα πιπιλάνε το δάχτυλό τους για να κοιμηθούν!

Αυτά βλέπω και τρομάζω...

Έχουν την ίδια μάνα; Η μάνα τους πώς ήταν σαν μητέρα; Πόσο τις "κάλυπτε" συναισθηματικά; Εσύ δεν υπάρχει περίπτωση να μην καλύψεις το παιδί σου ώστε να αποκτήσει τόσο σοβαρή έξάρτηση!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Βρε τη τσουλουφω...σε ενα μηνα δηλαδη αρχιζεις ταισματα! Αχ Μαρινάκι εγώ παντως δεν ξερω αν θα ειχα την ψυχραιμια της Ελενης ως γνωστών πρότυπο μου.. μαλλον θα ειχα αγχωθει κι εγώ... αλλα αφου δεν κλαίει τι να πω...

Καλά λεει η Σοφούλα δεν μιλάς με την Αγλαϊα να ξεαγχωθείς?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλά εγώ μιλάω αλλά ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα μη λήψης βάρους. Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα. Αλλά βρε παιδιά αν είχε κάποιο πρόβλημα δεν θα έκλαιγε? Κάθε παιδί όπως και κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Με άλλους ρυθμούς μεγαλώνει ο καθένας. Το θέμα είναι μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή απλά χορταίνει με πιο λίγο το παιδί. Γράψε αυτά τα αναλυτικά που είχε η Αγλαϊα βρε Μαρινάκι να τα δει και η Σοφία και βλέπουμε.

Διαφημίσεις

Βρε τη τσουλουφω...σε ενα μηνα δηλαδη αρχιζεις ταισματα! Αχ Μαρινάκι εγώ παντως δεν ξερω αν θα ειχα την ψυχραιμια της Ελενης ως γνωστών πρότυπο μου.. μαλλον θα ειχα αγχωθει κι εγώ... αλλα αφου δεν κλαίει τι να πω...

Καλά λεει η Σοφούλα δεν μιλάς με την Αγλαϊα να ξεαγχωθείς?

Και πώς βαριέμαι τα αλέσματα!!!! Αυτή όμως το κουτάλι τό έχει μάθει μια και η μαμά μου της δίνει έτσι το γάλα... Ας ελπίσουμε ότι θα φάει εύκολα... Είναι που έχω δουλειά αλλιώς δεν θα της έδινα ακόμα...

οντως τα κοριτσια ειναι αλλο πραμα!

το θεμα ειναι οτι με εκθετουν....:):oops:

τρεχουμε ελενη...τρεχουμεεεεε...

μαρινα θα περασουν ολα και θα τα ξεχασουμε....

μην αγχωνεσε...και βαρος θα παρει και μια χαρα θα μεγαλωσει...

Και τί κάνουν κοιτάνε τον κόσμο γύρω τους? Σου λέει αυτό το έχουμε κάθε μέρα στο σπίτι... Κάτσε να δούμε και τίποτα καινούργιο...

Και η βολικούλα δεν τρώει? Αλήθεια καταλήξατε σε ονόματα?

Έχω πάρει φόρα εε? και σας έπρηξα.

Δεν το συζητώ η τσουλούφω έγινε ολόκληρη κοπέλα!!!

Βλακεία λέτε κάνω με το μπιμπερό ε? Όχι τίποτα άλλο βαριέμαι και τα πλυσίματα η τεμπέλα! Η μπουμπού ακόμα δεν έχει κοιμηθεί αλλά δε γκρινιάζει κάθεται και θαυμάζει γύρω της!!! Αλήθεια πού να γράψω αυτά τα στοιχεία που λέτε? Σε ποιό φόρουμ για να τα δει και η Αγλαία?

Ελένη στο 3ο????Μπουχαχά εδώ γελλάνε! Κάτσε όμως γιατί όποιος γελλάει τελευταίος γελλάει καλύτερα!!!

Όσο για το δημόσιο θηλασμό, εγώ που είχα ΤΑ κολλήματα στο Γιώργο τώρα... φόρα παρτίδα όλα!!! Το Σκ και τις δύο μέρες σε εμπορικά βρήκα μία γωνία ψιλοήσυχη άπλωσα και το κουβερτόνι και την τάισα! Έχω απευαισθητοποιηθεί στο θέμα, δε μπορώ να αγχώνομαι και με αυτό! Βέβαια ο μικρός ήθελε και 40' στον κάθε θηλασμό, ενώ η τοσοδούλα ένα 10' στα μεγάλα κέφια! Έκοψα ΄βέβαια μερικούς να με κοιτάζουν, μάλλον αναρωτιόταν αν κάνω αυτό που φαντάζονται! αλλά σκασιλάρα μου! Τώρα με το σλινγκ (όταν μάθω να το χρησιμοποιώ) ποιός μας πιάνει!

Κι εμένα λογοδιάρροια με έπιασε!

mGKop3.png60Jvp3.png

σημερα για παραδειγμα πηγαμε βολτα στα τζαμπο.... ενω σε καποια φαση αρχισε η μικρη να γκρινιαζει μολις πηγαμε στην καφετερια για να την θηλασω αρχισε να κοιταει γυρω...

ε μετα ξανακαναμε μια βολτα στους διαδρομους και αρχισαν για τα καλα τα οργανα...

μολις φτασαμε στο αυτοκινητο εφαγε λιγο με μανια και γρηγορα-γρηγορα και ενω γκρινιαζε δεν ηθελε να φαει αλλο....τι να πεις... μαλλον ειχε κουραστει κιολας...

σας καληνυχτω... τα λεμε αυριο τα υπολοιπα....

tqj2p3.png vvtJp3.png

κουκλια κουκλια κουκλια τα κουκλια σας;););):):):):)

πολυ ωραια φαινεται αυτη η καφετερια και η παιδικη χαρα!!

και εγω το ειχα/εχω αυτο με τη δικια μου...οταν ειμαστε εξω προτιμα να χαζευει - παιζει-γελα κτλ απο το να θηλαζει. πρεπει να εχει συνηθισει/βαρεθει πολυ το περιβαλλον που ειμαστε και τα ατομα με τα οποια ειμαστε ωστε να ριξει το ενδιαφερον της καπου αλλου;) και να μην την απασχολει το γυρω γυρω....αλλιως αναγκαστικα τη θηλαζω στο αυτοκινητο με πιο ησυχια...

μαρινακι και εγω θα προτεινα να μιλησεις με μια συμβουλο ετσι για να εισαι σιγουρη...;);)

εμενα η μικρη δεν εκλαιγε και ειχαμε τελικα προβλημα στην αρχη....

καλη συνεχεια και ΜΗΝ αγχωνεσαι!

μιλα με καποιον πιο ειδικο που θα σας δει σαν ξεχωριστη περιπτωση και θα σας δωσει της απαραιτητες συμβουλες, γιατι εμεις εδω ολες απλα μανουλες ειμαστε και λεμε τις εμπειριες μας...;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...