Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Έκανα την επαναληπτική και βγήκε 1500.

Την Δευτέρα ήταν 344.

Καλή είναι;;

Συγχαρητηρια κοριτσι μου.. αψογη!! Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!❤

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Μιλήσα.με τον γυναικολόγο μου,όχι αυτόν της εξωσωματικής και μου είπε να πάω για υπέρηχο σε δύο εβδομάδες,για να δούμε καλά το σάκο κτλ. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να πάω από τώρα.Τριτη χοριακη μου είπε να μην κάνω και να ηρεμήσω,γιατί ξέρει πως είμαι πολύ αγχωδης.Να θυμίσω πως οι χοριακες μου είναι 9ημερα 257 και 11η 550.Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ αυτές οι δύο εβδομάδες,πίστευα πως την επόμενη εβδομάδα θα φαινόταν έστω ο σάκος στον υπέρηχο..

Το παρακανε ο γιατρος σου! Θα μπορουσες να πας ανετα πχ την Δευτερα για υπερηχο, για να δειτε οτι ο σακος ειναι ενδομητριος και να τσεκαρετε για εμβρυικα στοιχεια. Σε 2 εβδομαδες μαλλον θα ακουσεις κατευθειαν και καρδια. Με τσατιζουν οι γυναικολογοι που δεν καταλαβαινουν την αγωνια μας..!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Λεγκω, το ξερω ειναι πολυ μωρο, αλλα δοκιμασε λιγο να επιμενεις. αστον μια κατω, θα κλαψει! ξαναπαρτον αγκαλια. Μολις κοιμηθει ξανα αστον στο κρεβατι του, θα ξανακλαψει ξαναπαρτον κοκ. καποια στιγμη θα το παρει αποφαση. Δοκιμασε κ λιγο κουνημα, κανα "σσσσσσ" κ αν δεν σταματαει ξαναπαρτον. Μην προσπαθεις να τον αφηνεις αθορυβα τελειως, καλυτερα να καταλαβαινει τη διαδικασια. εγω αυτο εκανα με τον αγγελο (τωρα ομως, που ειναι πιο μεγαλος) και εχει αισθητη βελτιωση σε αυτο το θεμα. Πολυ σπανια κλαιει πια οταν τον αφηνω στη κουνια του.

Βρε Άφρο αυτό είναι λοκατζλιδικο καψόνι...

Λες να το δοκομάσω και γω....σήκωσε 15,άφησε 15..για κιλα μιλάω!!!!!Και με τη τομή,ου θα πάρω βατραχοπουλάδα..:tongue:

Τα κοριτσάκια είναι γλύκα!!!!!!!Να τα χαιρεσε κορίτσια!!!!Και με το καλο τα σπορίδια!!!!!!!!!

Εμεις πάλι κόβουμε βόλτες στη βεράντα με τον Γιώργο..αυτός βέβαια έχει και τα τυχερα του (κάποιες φορες ξεχνάνε να τον επιστρέψουν),παππους,γαγιαδες,θείος και μπαμπάς....

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι μου κάνετε τσουπρίτσες??? Μπήκε η Άνοιξη, μη σκιάζεστε ορέ έρχονται καλύτερες μέρες!

Τι κούκλες είναι αυτές που είδα στις φώτο? Και τα δύ είναι πανέμορφα? Γαλατούλα το προηγούμενο Σκ δε σε κατάλαβα για έγκυος τώρα κάτι φαίνεται! Βασούλα εσένα δεν τη διακρίνω την κοιλιά σου στη φώτο! Εγώ στάνταρ έχω μεγαλυτερη! Άντε να τα πούμε κι από κοντά το επόμενο Σκ!

Φιλούθκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλά ΚΟΥΚΛΕΣ! Τί ωραία κοριτσάκια... Και οι γκαστρούλες κουκλίτσες!

Φέλια υπομονή, και Λέγκ, θα καταλάβει σε λίγο καιρό ότι η κούνια είναι για ύπνο. Το θέμα είναι να τον ακουμπάς διαφορετικά δεν θα το μάθει... Ξεκίνα με τους ημερήσιους ύπνους και το ράδυ κάνε ότι σε βολεύει... Και μετά που ξέρεις μπορεί λίγο να μιξοκλαίει και να ξανακοιμάται!

σας φιλώ πάω να ντυθώ πάω τζιμ!

Νεξτ γουικεντ μιτινγκ!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Να 'μαι κι εγώ επέστρεψα από το τζιμ που λέει και η Ελενίτσα με σούπερ διάθεση αλλά μετά ζυγίσαμε τη μπουμπού και μου κόπηκαν τα φτερά! Όπως ακριβώς νιώθω πάλι δεν τρώει και χάσαμε βάρος! Γμτ!!! Τι να κάνω ρε κορίτσια? Και η παραγωγή μειώνεται τι να κάνει κι αυτή και η μπουμπού θηλάζει μόνο 2' και μετά πιπιλάει! Θα ανατρέξω σε κανένα παλιότερο θέμα μήπως βρω τίποτα σχετικό!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

μαρίνα, σίγουρα χάσατε βάρος? Μήπως απλά δεν έβαλε? Τη ζυγίζεις κάτω από τις ίδιες συνθήκες κάθε φορά? Την ίδια ώρα? Πάντως κι εγώ το στήθος μου το νιώθω πολύ άδειο στην τσουλουφίτσα καμία σχέση με το πώς ήταν στον Αλέκο... Από θήλαστρο να μη σου πω καλύτερα...

Για δες το ακόμα μια βδομάδα και τάιζέ την κάθε 2 ώρες. Θα αρχίσει να μένει και ξύπνια ακόμα περισσότερο τώρα οπότε θα είναι πιο εύκολο. Πόσα κιλά είναι?

Ελενάκι νομίζω ότι κάτω από τις ίδιες συνθήκες τη ζύγισα! Καταλαβαίνω όμως ότι και στο στήθος δεν ρουφάει καλά, άσε που δοκίμασα και με το μπιμπερό και πάλι λίγο και με το ζόρι! Στο δύωρο δεν ξυπνάει με τίποτα να φάει το βράδυ όσο κι αν προσπαθώ, τη μέρα τη βάζω μπορεί και συχνότερα αλλά αν δεν έχει περάσει κάμποση ώρα από το προηγούμενο γεύμα τζάμπα κόπος, χειρότερα απογοητεύομαι! Με το ζόρι 4 κιλά είναι! Πουφφφ! Άντε να βρεθούμε το Σάββατο να ξελαμπικάρουμε λίγο! Α, ναι παρήγγειλα και σλιγκ από τη Στέλλα οπότε τότε λογικά θα το έχω και πρέπει να με μάθετε να το φοράω!!!:)!

Με τα δικά μου δε ρώτησα κι εγώ τι κάνουν τα αρρωστούλια μας! Για πείτε πώς είστε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Και η παραγωγή μειώνεται τι να κάνει κι αυτή και η μπουμπού θηλάζει μόνο 2' και μετά πιπιλάει! Θα ανατρέξω σε κανένα παλιότερο θέμα μήπως βρω τίποτα σχετικό!

Τα ίδια έχουμε κι εδώ!

Το πέρασα το σοκ την Καθαρά Δευτέρα.

Εγώ σε κάθε ευκαιρία την βάζω στο στήθος!!!

Να φανταστείτε ότι και από το μπουκάλι (όταν λείπω) πίνει το πολύ 70μλ.

Έλα όμως που μας καταχ@$%^, και έχει και πολλά τσισάκια, και δεν γκρινιάζει καθόλου.

Άμα πεινούσε δεν θα έκλαιγε???

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Μαρινάκι μου, ούτε η Ναταλία ξυπνάει το βράδυ!!!

Εγώ τη θηλάζω τελευταία φορά ενώ κοιμάται στις 1 περίπου, μετά μέσα στον ύπνο μου τη θηλάζω άλλη μία φορά και γύρω στις 7 το πρωί.

Μπορώ να πω ότι τρώει καλύτερα τη νύχτα απ' ότι την ημέρα.

Εμείς αντιμετωπίζουμε άλλο ζήτημα!

Μέχρι εχθές είχα κατορθώσει να μην της δώσω πιπίλα.

Εχθές όμως το πρωί ξυπνήσαμε και τη βρήκα με το δάχτυλο στο στόμα!

Να μη σας περιγράψω τη χαρά μου!!!!!

Χίλιες φορές πιπίλα, παρά δάχτυλο!

Εχθές λοιπόν το βράδυ όταν παρατήρησα ότι το ξανάκανε, της έδωσα την πιπίλα!!!

Τώρα ψάχνω εναλλακτικούς τρόπους για να αποφύγω και τα δύο!

Σκέφτομαι να της βάζω γαντάκια το βράδυ στον ύπνο της,

λέω να το δοκιμάσω και βλέπουμε...

Επεξεργάστηκαν by evi_mik

899667.png226174.png

Οι αντιδράσεις της τοσοδούλας και της Ναταλίας είναι οι ίδιες με της τσουλουφίτσας. Τώρ έχει αρχίζει και τρώει πιο καλά και δεν γκρινιλαζει αν τη βαλω στο στήθος πιο νωρίς από το 3ωρο... Και βέβαια έχει αρχίσει να ξυπνάει το βράδυ. Απλά η τσουλούφο παίρνει βάρος... Βρε Μαρίνα τί να έχει το παιδί όπως λέει η Εύη δεν θα έκλαιγε αν πεινούσε???

Όσο για το δάχτυλο, εγώ δεν έκανα τίποτα και το πιπιλάει με μεγάλη όρεξη... Μακάρι να τα καταφέρεις Εύη.

Πάντως πρέπει να σας πω ότι είναι μεγάλο πράγμα το δάχτυλο. Με το που το βρίσκει λύνονται όλα τα προβλήματά της!

Τι κάνετε; Τατιάνα πολύ φρικαρισμένη σε βλέπω! Αγκαλιές και πολλή θετική ενέργεια!

Λέγκω, εμείς το έχουμε ρίξει εντελώς στην υγειινή διατροφή, κομμένα τα παϊδάκια κλαψ, σνιφ!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...