Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου! Ειναι μεγαλη η ψυχολογικη πιεση αυτη τη στιγμη.. εξου και η απαισιοδοξια. Απολυτα λογικο! Το Σαββατο ποσες μερες θα ειναι μετα την εμβρυομεταφορα; (αν θελεις θυμισε μου τι εχεις βαλει). Ωστοσο.. τι σε κανει να πιστευεις οτι θα ειναι αρνητικο;

Έχω βάλει 2 βλαστοκύστες ΑΑ καιΑΒ. 1 Νοεμβρίου και κανονικά θα είχα Κυριακή χοριακη οπότε μου είπαν Δευτέρα.

Δεν έχω δει ούτε σταγονιτσα αίμα εμφύτευσης κάτι, νταξει έχω λίγο πρησμένο στήθος που ήταν απ' την αρχή έτσι , ενοχλήσεις στη μέση μου και κάτι ψιλοκραμπες δευτερολεπτων κ νμζω ότι δεν έγινε τίποτα.

Δεν έχω κ άλλα έμβρυα στην κατάψυξη και σκέφτομαι επόμενες κινήσεις. Έχουμε θέμα με το σπέρμα και πιστεύω δεν το ψάξαμε όσο έπρεπε ο γιατρός ήταν φουλ αισιόδοξος γτ είμαι μικρή με καλό ενδομήτριο κλπ. Ωστόσο από τα 8 έμβρυα που είχαμε κ μεταφέραμε κάθε φορά από δύο, την πρώτη φορά ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα, τγ δεύτερη αρνητική χοριακη και την τρίτη βιοχημική.

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!Καλό μήνα!!!!!!!!Καλή άνοιξη,καλή βδομάδα και όοοοοοολα καλά ρε κορίτσια,να φύγουν και οι παλιοιώσεις να στανιάρετε...

Φέλια!!!!!Να ζήσει η μπουμπού!!!!Να είναι γερή και τυχερή!!!!!

Και μεις χορτάσαμε βολτούλα το Σ/Κ!!!Ωραίες μέρες,μακάρι να κρατήσουν..

Την κάνω τώρα,πολλή δουλειά λέμε!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι ποδηλατάδα Βασούλα? πηρατε ποδηλατάκι? εμας εχει βαλει ο δημος ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι να παρω κανα ποδηλατο και να ζαλωνομαι και τη μικρή αλλα μαλλον μετα θα βαρεθω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

είναι δύσκολο Αθηνά! και εγώ βλέπω τον δήμο Κηφισιάς, από τον οποίο περνώ κάθε μέρα για να πάω στη δουλειά, να είναι γεμάτος με καινούριους ποδηλατόδρομους, αλλά και πάλι διακόπτονται για να περνούν οι κάθετοι δρόμοι, είναι στενοί, δεν έχουν όλοι ράμπα αλλά κράσπεδο, κλπ. Αν ήσουν μόνη με το ποδήλατο, κάτι πάει κι έρχεται...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

στη Ρώμη είδα ποδήλατο.... οικογενειακό!!! είχε πολύ πλάκα, 3 και 3 θέσεις αντικρυστά!! κανά δυο παιδάκια λουφάρανε μάλιστα, και το ζόρι το τραβούσε ο μπαμπάς!! (όλα αυτά βέβαια, μέσα στο πάρκο Μποργκέζε, που έχει άπλετο χώρο για ποδήλατο).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

καλέ τι κουκλάκια είναι αυτά?????

Μάκρυνε το μαλλί και στις δύο και έγιναν πιο ..."κοριτσάκια"!!!!! Σε αυτην την καφετέρια πάμε κι εμείς! το μόνο μου άγχος είναι να μην πάει η Μαρίνα κοντά στις κούνιες, κατά τα άλλα την αμολάμε ελεύθερη εκεί μέσα :D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέραα

Πήγαμε πουρνό πουρνό στον παιδοχειρούργο... κατα τον Σεπτέμβρη μάλλον θα γίνει η επέμβαση. Ρε παιδί μου κάθε φορά σκέφτομαι ότι είμαστε τυχεροί που τα παιδιά μας είναι καλά στην υγεία τους αλλά δεν μπορώ να αποφύγω αυτό το ριμαδι το σφιξιμο που θα περάσει πάλι τα ίδια το μωρό μου. Αλλά μη λέμε τίποτα, υπάρχουν τόσα σοβαρά προβλήματα υγείας σε πλασματάκια... άστα βράστα...

Η Δαναη ξυπνησε 2-3 φορες μες στην υστερια φωναζοντας "μυξααααααα".... Λεγκ θυμαμαι συνεχως εκεινο το φτερνισμα της δαναης στη μουρη του θοδωρη κ κοντα στον νικολα και τρεμωωω. ελπιζω να την τσιμπησε μετα τη μυξααααα.

:-DΒασικά εκτός απ'τον θοδωρή και το νικόλα, κάτι ψιλές ροχάλες φάγανε και τα πιτσιρίκια στο δίπλα τραπέζι... στατιστικά μιλόντας δύσκολο να κολήσουν όλα άρα ελπίζουμε να κολήσαν τα δίπλα:lol: είμαι εντελώς σκατόψυχη εεε;

Περαστικά στο Δαναακι (καλά εχθές το βράδυ θυμόμουνα το σκηνικό με τις καραμέλες και γέλαγα μόνη μου)

Σοφάκι, στον Τσοπανάκο πήγαμε χθες... κολασμένα παϊδάκια!

Εγώ πάντως είμαι εντελώς αναίσθητη, ούτε στην παράσταση που συμμετήχε ο θοδωρίκος πέρσι δεν δάκρυσα... ντροπή εε;

Με το αυτοκολλητάκι μυο τι θα κάνω, ο μονος τρόπος για να κοιμάται είναι πάνω μας, ούτε καν δίπλα μας:rolleyes:

Τελειες!!!!!!!!!!!!!!!!! Το Ρηνάκι το είδα και την προηγούμενη βδομάδα αλλά την Στεφανία έχω να την δω άπειρο καιρό... πωπω μεγάλωσε πολύ!!! Κούκλες είναι λέμε, τρελά γκομενάκια :)

το κόλπο φοράω μπλούζα για μια ώρα-τη βγάζω και τυλίγω το μωρό με αυτήν, το έχεις δοκιμάσει?

Για τη μυρωδιά το λες; εδώ δεν ψαρωνει με τα σκεπασματα μας... λες να το δοκιμάσω κι αυτό;

Διαφημίσεις

Η Ειρηνη φωνάζε σημερα στη βόλτα, τατανία τατανία( Στεφανία) χαχαχαχα

Πολύ βάσανο αυτο λέγκω. μάλλον θελει να νιώθει ζεστασιά! Για δοκίμασε και κανα πιστολάκι πριν τον ακουμπήσεις να ζεστάνεις τα σεντόνια του...μπαρούφα το ξέρω αλλα στην Ειρηνη ειχε πιασει

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αχ τι κουκλια!!! Η στεφανια οσο παει κ σου μοιαζει πιο πολυ βασουλα ή μου φαινεται! Αντε κ γω εχω πολυ καιρο να το δω το κοριτσακι το γλυκουλι! Πολυ ομοργα κοριτσακια σγουρομαλλικα! αγγελουδια!

εγω εβαλα μαρτη στα παιδια, αλλα κ σε μενα! Γιατι κ γω παιδι δεν ειμαι? ειπατε κατι?

Λεγκ, καλε τα πισω παιδακια ηταν μεγαλα, δε θα παθουν κ τιποτα αμα κολλησουν μυξες. Τον μικρο να μην πέτυχε με νοιαζει!!!

Λεγκω, το ξερω ειναι πολυ μωρο, αλλα δοκιμασε λιγο να επιμενεις. αστον μια κατω, θα κλαψει! ξαναπαρτον αγκαλια. Μολις κοιμηθει ξανα αστον στο κρεβατι του, θα ξανακλαψει ξαναπαρτον κοκ. καποια στιγμη θα το παρει αποφαση. Δοκιμασε κ λιγο κουνημα, κανα "σσσσσσ" κ αν δεν σταματαει ξαναπαρτον. Μην προσπαθεις να τον αφηνεις αθορυβα τελειως, καλυτερα να καταλαβαινει τη διαδικασια. εγω αυτο εκανα με τον αγγελο (τωρα ομως, που ειναι πιο μεγαλος) και εχει αισθητη βελτιωση σε αυτο το θεμα. Πολυ σπανια κλαιει πια οταν τον αφηνω στη κουνια του.

Μην προσπαθεις να τον αφηνεις αθορυβα τελειως, καλυτερα να καταλαβαινει τη διαδικασια. εγω αυτο εκανα με τον αγγελο (τωρα ομως, που ειναι πιο μεγαλος) και εχει αισθητη βελτιωση σε αυτο το θεμα. Πολυ σπανια κλαιει πια οταν τον αφηνω στη κουνια του.
\

Πόσο,μα πόσο δίκιο έχεις Άφρο...και γω τα ίδια (με Λεγκ)έκανα και ακόμα προσπαθώ να τον αφήσω όσο πιο ήσυχα γίνεται για να μην ξυπνήσει...στο επόμενο θα ξέρω....

Καλέ,τί κούκλες είναι το Ρηνάκι και το Στεφανάκι!!!!Αλλά και οι εγκυούλες είναι χάρμα οφθαλμών!!!!Δυο γκαστρούλες με τα σγουρομάλλικα τσαχπινάκια τους!!!!

Το επόμενο Σ-Κ μάλλον θα ανέβουμε Αθήνα.Θα κανονίσετε καμιά συνάντηση??????

Εύη με το καλό τα μαθήματα!!!!Σου λύνει χέρια και πόδια το τουτου!!!!Αναπόφευκτο κακό...Και πολύ ζήλεψα (με την καλή πάντα έννοια!!!!!)τη σκηνή με το Γιωργάκη που ξυπνάει και παίζει μοναχούλης.Αντε,και στα δικά μας!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

καλά τι κούκλες είναι αυτές; ζούλεψα τώρα... :tongue: και οι εγγυούλες μια ομορφιά!!! μπράβο κορίτσια!:)

Λέγκω μου μη το σκέφτεσαι για την επέμβαση από τώρα και στενοχωριέσαι. Το βλαστάρι σου μπορεί να σε εκπλήξει. Όλα καλά θα πάνε, να τελειώνετε πια! Με το Νικόλα αυτά που σου λέει η Αφροδίτη δοκίμασέ τα, θα βοηθήσουν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...