Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα!! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες και μωράκια το 25!!

Για μένα πιστεύω θ είναι αρνητικό δεν νμζω ν πέτυχε.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι να δεις μια θετικότατη χοριακη οπότε κι αν πας! Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.. κι εγώ προσπαθώ να δω τι θα κάνω να γεμίσω τις ώρες μου.. σου στέλνω δύναμη!!!

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!

Αρχίζει η βάρδια μου απόψε και πάλι...κοιμήζω μικρή και μετά τον ζόρικο,ο οποίος φωνάζει κάθε μιση ώρα "μαμά¨" και τρέχω απο το ένα δωμάτιο στο άλλο ,αλλάζοντας μάσκα και αγκαλιά....να δω πως θα περάσει η νύχτα απόψε...μέχρι χθες τον κράτησε η πεθερά,αλλά πάλι τα ίδια πέρασα....η μικρή ΥΠΝΟΟΟΟΟ....

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοπελιές!

Φέλιαααα! Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!

Χάθηκα λιγουλάκι!!!! Προσπαθώ να κάνω ένα catch up, είμαι ακόμη στη 213.

Αυτή την εβδομάδα έλειπα τα πρωίνα και έχασα λίγο την κουβέντα και μέχρι να την ξαναπιάσω...

Ξεκίνησα μαθήματα οδήγησης!! Και ναι, δεν έχω δίπλωμα και αποφάσισα να βγάλω.

Οπότε έπρεπε να παρακολουθήσω τα υποχρεωτικά θεωρητικά μαθήματα.

Ξεκινήσαμε και με την κοπέλα που θα κρατάει τη μικρή, από την Τρίτη που ξεκινάν πάλι τα μαθήματα στο ΤΕΙ.

Ήταν μια εβδομάδα προσαρμογής για όλους.

899667.png226174.png

Πρέπει να δηλώσω πάντως ότι μπορεί να περνάμε μέρες κρίσεις,

αλλά τουλάχιστον κοιμόμαστε καλά!!

Αν εξαιρέσει κανείς τις μέρες της γαστρεντερίτιδας του Γιώργου,

Κοιμούνται και τα δυο τους μέχρι τις 9:30 και έχουμε εγερτήριο στις 7:30.

Νομίζω ότι ο Γιώργος έχει μεγαλώσει, βλέπω τη συμπεριφορά του διαφορετική κάθε μέρα

και με εκπλήσσει ευχάριστα.

Η μικρή έχει αρχίσει κάτι αγκού και κάτι γελάκια

και τα χαίρεται κι αυτός οπότε πάει και τη φιλάει ή την παίζει προκειμένου να του "μιλήσει".

Σήμερα, μετά το φαγητό πήρε τα παιχνίδια του και μας λέει "πάω να παίξω"

και πήγε στο δωμάτιο του και έπαιζε μόνος του.

Δεν περίμενα ότι θα έρθει ποτέ αυτή η μέρα!!!!!

Εχθές σηκωθήκαμε το πρωί και τον βρήκαμε να κάθετε στο τραπέζι της κουζίνας

και να παίζει με τα αυτοκινητάκια του. Δεν μας ξύπνησε!!!!

Επεξεργάστηκαν by evi_mik

899667.png226174.png

καλησπερα και απο το δικο μας μετωπο!!!:)

εμεις δεν καναμε τιποτα ιδιαιτερο σημερα βολτιτσα εδω κοντα!

felia μου να σου ζησει η μπουμπου!!!!(Λαμπρινουλα;))

θα περασουν τα δυσκολα, λιγο υπομονη και ολα θα ειναι super σε λιγο!!!!

και εγω με τον πονο στην τομη δεν την πολυπαλευα, αλλα τι να κανεις κουραγιο!!!;)

περαστικα σε οσα μπουμπουκακια ειναι ακομα αρρωστουλικα!!!!:(

ζηλεψα πολυ που βρεθηκατε...και εγω θελω:(...αν κανονισετε τιποτα για το αλλο ΣΚ θα προσπαθησουμε πολυ να ερθουμε!!!!;):)θελω πολυ να σας ξαναδω και να γνωρισω και οσες δεν ειχα την ευκαιρια να δω ακομα....!!;)

evi καλη συνεχεια με τα μαθηματα αντε με το καλο!!!!;):D

φιλια-καληνυχτα!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημέρα !!!!!

Ξύπνησαμε όλοι πρωί πρωί ..απο τις 5 ...ο Γιώργος χάλια μαύρα..ο σύζυγος ξενυχτισμένος..η μικρή επιτέλους πείνασε μετά απο 4μιση ώρες ύπνου....

Σόφι την ξυπνάω γιατί μόνη της δεν λέει να σηκωθεί...και την αλλάζω και την ταίζω..κοιμάται στο στήθος ,ούτε να ρευτεί ούτε τίποτα,ξάπλα και υπνο...

ξύπνησε ο Γιώργος πάω...

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλημερα!

φελια να σου ζησει!

ωραιες βολτιτσες κανατε χθες...

και εμεις πηγαμε σε κατι γενεθλια!

αφροδιτη νομιζω οτι δεν ξερει να τρωει ακομα...αλλα πως να της μαθω να καταπινει???ας ελπισουμε να βελτιωθει συντομα η κατασταση γιατι εχθες καναμε 1μιση ωρα να φαμε...δηλαδη αν μπουν κι αλλα γευματα ολη μερα αυτο θα κανουμε....

φιλακια πολλα!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρα καλη βδομάδα κ καλο μηνα!

ελπιζω να ειναι καλυτερος απο τον προηγουμενο χωρις αρρωστιες!

Φελια μου καλως ηρθατε σπιτι!Κ παλι να την χαιρεσαι την μουμπουκα σου!

Κανα νεο απο τον Αντρικο εχουμε?

Εμεις παλι συνεχιζουμε την μιρλα

Καλημέρα, καλό μήνα!

Φέλια, είναι δύσκολες οι πρώτες μέρες με τα 2 να ξυπνάνε...κουράγιο! (μετά συνηθίζεις:tongue:) Πάρε κανένα παυσίπονο για την τομή, δεν πειράζει. Δεν υπάρχει λόγος να κάθεσαι να πονάς, το μωρό δεν θα πάθει τίποτα;)

Αναστασία, δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι για να τη μάθεις να καταπίνει, μόνη της θα το κάνει μόλις είναι έτοιμη. Αν δεν το κάνει ακόμα ίσως έχει τους λόγους της (αλλεργίες κλπ). Πάντως όσο πιο υδαρής είναι η κρέμα τόσο πιο εύκολα θα την καταφέρει.

Εύη, τζένη, γειά!

DPYUp2.png EYukp3.png

καλημερα! Καλο μηνα και καλη ΑΝΟΙΞΗ!!!! και ναι μπηκεη ανοιξη!

Πρεπει να μαζεψω το σπιτι γιατι ερχεται η πεθερουλα μου σημερα.... και βαριεεεεμαιιιι κ το μαζεμα κ την επισκεψη....

Τατι πως πατε?

Σοφακι,πως ειναι το πρωτακι σου?

Ρε συ φελια, ζορικα σας παει και σας με τις αρρωστιες! Ο τσολιαδακος δεν παει παιδικο, ε? καλο κουραγιο κοριτσαρα!

Η Δαναη ξυπνησε 2-3 φορες μες στην υστερια φωναζοντας "μυξααααααα".... Λεγκ θυμαμαι συνεχως εκεινο το φτερνισμα της δαναης στη μουρη του θοδωρη κ κοντα στον νικολα και τρεμωωω. ελπιζω να την τσιμπησε μετα τη μυξααααα.

Α μωρέ συγκινήθηκες, γλυκούλα μου; Να σε δω στην πρώτη σχολική παράσταση του Κωστάκη τι θα κάνεις;:-D

καλε εγω κλαιω απο τωρα που κάνουν τις προβες....

καλημερα!

αφροδιτη νομιζω οτι δεν ξερει να τρωει ακομα...αλλα πως να της μαθω να καταπινει???ας ελπισουμε να βελτιωθει συντομα η κατασταση γιατι εχθες καναμε 1μιση ωρα να φαμε...δηλαδη αν μπουν κι αλλα γευματα ολη μερα αυτο θα κανουμε....

καποια στιγμη που θα το καταφερει, θα δει τι ωραια που ειναι και θα το επαναλαβει!!! Μεχρι τους 8 μηνες περιπου αργουν πολυ τα πιτσιρικια. εσυ που εχεις κ δυο, ολη μερα θα ταιζεις.... ΗΡΩΑ!!!

Παλλαντινιο,μην ανησυχεις, αν η Σοφια ηθελε περισσοτερο γαλα θα σε ξεζουμιζε, δεν χανει το ενδιαφερον της για το στηθος λογω παραγωγης πια!

Ευη, καλη τυχη με τα μαθηματα! Καλα εκανες και το αποφασισες, ειναι χρησιμο το ρημαδι το διπλωμα!

Ζηλεψα τη βολτα σας στο φλοισβο! Νεξτ τάιμ άι'λ μπι δεαρ! (σας τσακισα με το αγγλικο μου,ε?)

Αυτα... διωξτε με!!!

Επεξεργάστηκαν by Afrodite

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ και πάλι!!!

Σήμερα άρχισα και αντιβίωση γιατί δεν θελω να κολλήσω τη μικρή...

Ήρθε και η μαμά μου τώρα και κρατάει τον μικρό...κάνει και καμια δουλειά :wink:

Εύη χρήσιμο το δίπλωμα..βολεύει πολύ το αμάξι ειδικα όταν έχεις παιδιά.

Δεν πάει παιδικό Άφρο μου,αλλά έλειπα στο μαιυετήριο και μέχρι και συγκαμμένο τον βρήκα..τι να πω :-(

Ελίζα μου πονάω γιατί σηκώνω τον Γιώργο που θέλει αγκαλιά...είανι κάπου 15 κιλά τώρα....αφού τον βλέπει η παιδίατρος και ρωτάει "πόσα κιλά;" (φοβήθηκε να τον ζυγήσει αφου η ζυγαριά της ζυγηζει έως 15) και λέει "20;" ......την κοιτάω.....αλλά εγώ φταίω ,που έχω μπλέξει και όλο μου τον ταίζουν ¨υγιεινα¨ βλέπεις....

καλημέρα καλό μήνα!!!

φέλια να χαίρεσαι τη κορούλα σου!!! Κάνε υπομονή, θα τον βρείτε τον ρυθμό σας!

Είναι όντως ωραία στον Φλοίσβο, αρκεί να μην έχει αέρα! Και στη παιδική χαρά αλλά και στη καφέτερια, περνάμε σούπερ, όποτε πάμε. Ειδικά η περαντζάδα στη μαρίνα και μετά φαγητό στα TGIF είναι το καλύτερό μου!!

Πέρασαν 2 χειμώνες μέχρι να μου έρθει το πρώτο κρυωματάκι! Από το Σάββατο, κι εγώ και η Μαρίνα με καταρροή και ίσως δέκατα (δε ξέρω, βαριόμουν να βάλω θερμόμετρο :-P ) Την περνάμε ελαφρά και οι δύο, εγώ στα κατάλοιπα, το ίδιο και η Μαρίνα. Το επόμενο σουκού, αν όλα πάνε καλά και μας κάνει και καλό καιρό (κάτι έλεγε για κρύες μέρες ahead), θα τα πούμε κάπου όλες μας μαζί!

Ελίζα, σε καταλαβαίνω!! κι εγώ στη πρώτη θεατρική παράσταση της Μαρίνας ψιλοδάκρυσα!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα και καλό μήνα!!!

Φέλια μου περαστικά σε σένα και στον Γιωργάκη! Πολλά πολλά φιλάκια στις πατουσίτσες της μικρούλας σου!

Αφροδίτη καλά κουράγια με την πεθερά!!!

Καλά Ελίζα κι εγώ μου φαίνεται πως όταν πάμε θέατρο με τον Ιάσονα θα μπήξω τα κλάματα!

Εύη πολύ ωραία τα νέα σου! Μπράβο για το δίπλωμα, να δω εγώ πότε θα πάω να βγάλω...

Καλημέρα και πάλι!!! Μάρτη βάλατε στα μπεμπόνια;;:tongue:

καλημερα,καλο μηνα, καλη ανοιξη!!

φελια περαστικα σας και προσεξτε την λαμπρινουλα μην κολλησει

εγω η ηλιθια που εχω το διπλωμα εδω και κατι χρονακια και δεν οδηγω θα πρεπει να ξανακανω μαθηματα απτην αρχη ..μα τι μ$λκια εκανα τοσα χρονια

γαλατουλα απο χθες σερνεται το ιντερνετ και δεν μπορω να ανεβασω φωτο τις εστειλα στο μαιλ σου (το πρωτο που εχεις στο φατσοβιβλιο) προσπαθησε να τις βαλεις εσυ

παμε ποδηλαταδα τωρα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Μπονζούρ!

Σας έχασα, όλο το ΣΚ προσπαθούσα να απομακρύνω τη Λήδα και τις μύξες της από το μωρό...

Βλέπω περάσατε ωραία!

Φελιάκι, να σου ζήσει!!!!

Α, κι εγώ στο κλαμπ των χαζομαμάδων, στην πρώτη (και μόνη μέχρι τώρα....) παράσταση της Λήδας, έτοιμη ήμουν να τα μπήξω, προσπαθούσα να με συνεφέρω, ξέρετε ''είσαι γελοία, ρεζίλι μας έκανες'' και τέτοια...

Μακια, πρέπει να φύγω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...