Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα!! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες και μωράκια το 25!!

Για μένα πιστεύω θ είναι αρνητικό δεν νμζω ν πέτυχε.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι να δεις μια θετικότατη χοριακη οπότε κι αν πας! Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.. κι εγώ προσπαθώ να δω τι θα κάνω να γεμίσω τις ώρες μου.. σου στέλνω δύναμη!!!

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Παλαντινάκι υπομονη δεν νομιζω πλεον οτι τιθεται προβλημα παραγωγής...οταν ξυπναει τη νυχτα δεν την ταιζεις? πως ξανακοιμάται?

όταν ξυπνάει, τις μισές περίπου φορές την ταΐζω, αλλά τις άλλες με λίγο χαδάκι ξανακοιμάται μόνη της.

Σήμερα ανησύχησα γιατί ελλαττώθηκαν αρκετά οι βρεγμένες πάνες της, αλλά ελπίζω το στήθος να προσαρμοστεί εύκολα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φέλια καλωσήρθατε! Να σας ζήσει η μπουμπουκίτσα και να είναι γερή και τυχερή σε όλη της τη ζωή! Μια χαρά και στο βάρος και στο στο ύψος της! Όσο για το ότι κοιμάται διαρκώς κοίταξε να το απολαύσεις γιατί δεν ξέρεις αν και πόσο θα κρατήσει! Μετά δε θα τη χορταίνεις στο στήθος!

Περαστικά στα αρρωστούλικά μας που δυστυχώς όλο και αυξάνονται! Ααααχ Τατιάνα αυτό με τό θηλασμό συνεχώς και μία-δυο γουλίτσες τη φορά μας συμβαίνει συχνά-πυκνά! Από τότε που αρρώστησε το έχει αρχίσει αυτό. Τώρα έβγαλα με το θήλαστρο της έδωσα 30 μλ με το ζόρι της ήρθε αηδία με το μπιμπερό και το έβγαλε όλο! Και το επόμενο γεύμα θα δοκιμάσω να της το δώσω με μπιμπερό γιατί το στήθος έχει γίνει τούμπανο και έχω την αίσθηση ότι με κοροιδεύει αντί να τρώει! Για να δούμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Σοφακι περαστικα στον Κιμωνακο! Όχου μωρέ το Ευτυχάκι... θα μπορεί όμως να τους το χτυπάει όταν μεγαλώσει και να τους κάνει να νοιώθουν τύψεις! Άντε να ανοίξει ο καιρός να εξορμούμε στο Σκοπευτήριο!

Ευχαριστώ μικρή μου τυρόπιτα! Ο Εκτοράκος είναι άρρωστος, αλλά δεν πειράζει, τις περισσότερες φορές κι εγώ ρίχνω εκεί ένα όνομα στην τύχη κι όποιος απαντήσει απάντησε!:tongue:

Η Ευτυχία τους δημιουργεί τύψεις από τώρα χαλαρά! Όμως δεν μιζεριάζει τόσο μέσα όσο οι άλλοι σ' αυτές τις ηλικίες, ίσως γιατί έχει τα αδέλφια της να ασχοληθεί...

Πού πήγατε και χτυπήσατε παϊδάκια ορέ;

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Τατιάνα, κουράγιο! Είναι πολύ άτιμα αυτά τα φάρμακα, κάνουν υπερδιέγερση! Λογικά μόλις σταματήσετε θα επανέλθει ο μικρούλης! Αφού γλιτώσατε το νοσοκομείο μια χαρά, τι είναι μια-δυο μέρες ταλαιπωρίας! Γρήγορα περαστικά!

Φέλια περαστικά και σ' εσένα και στον Γιωργάκη!

Γιατί την ξυπνάς για να την αλλάξεις; Ή μήπως επειδή δεν ξυπνάει μόνη της την ξυπνάς στο δίωρο για να θηλάζει; Μάλλον αυτό θα κάνεις ε;

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Felia, καλωσήρθες. Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!:)

Τατιάνα, κουράγιο!!!!

Παλλαντίν περαστικά!

Άντε να περάσουν οι παλιοαρρώστιες βρε παιδί μου:mad:

Εμείς πήγαμε θέατρο τον Κωστή σήμερα στο "μήλα, ζάχαρη, κανέλα". Καλό ήτανε και ευχαριστήθηκε πολύ. Εγώ, πάλι σαν χαζή έβαλα τα κλαματα για την πρώτη του παράσταση:oops::rolleyes: είναι σοβαρό?

αφροδιτη ο αγγελος πως τα παει με τις στερεες?τις τρωει?εμενα η μικρη τρωει την λαχανοσουπα αρκετα καλα αλλα η μεγαλη δεν το εχει....εγω βαζω...αυτη βγαζειιι....

Η Σοφία έκανε ~2 μήνες να φάει...όταν ξεκίνησε όμως:P:p. Μην ανησυχείς;)

DPYUp2.png EYukp3.png

Φέλια να σου ζήσει η κορούλα σου! Καλώς ήρθες!

Εμεις σήμερα γιορτάζαμε επέτειο σχέσης (6 χρόνια) και δεν εχω καταλάβει καν πως πέρασε τόσος καιρός και βρεθήκαμε και με ένα μωρό που κοντεύει να γίνει κοτζάμ άντρας!! :lol:

(το τελευταιο ειναι απο την πολυ κουκουβακιαση!χαχα)

Βάσω τελικά ο Στεφανάκος μας έκανε τη χάρη να κοιμηθει σε ενα ωραιο εστιατοριο που κατσαμε διπλα στα fridays και ετσι φάγαμε κυριλέ. Αχ να το ξανακάνουμε!

edit=Tατιάνα μου κουράγιο!!! Θυμάμαι πέρσι τέτοιο καιρό πως ήμουν και με λούζει κρύος ιδρώτας...

Καλησπερα!

και εγω σημερα περασα απιστευτα ωραια!και η Στεφανουλα το χαρηκε ..στην επιστροφη την επιασε μια γλωσσοδιαρροια κ μιλουσε συνεχως για την ειρηνη και το στεφανακο και τραγουδουσε

χαρηκα τοσο πολυ που ειδα τα κοριτσια θελω να το επαναλαβουμε!

Μολις φτασαμε ειχε πολυ κοσμο αλλα μετα αραιωσε και δεν ηθελα να φυγω

ο Στεφανακος εχει μεγαλωσει αρκετα, καμια σχεση με το μικρουλη που ειχα δει το καλοκαιρι και ειναι ενα παιδακι καλοβουλο και χαμογελαστο

το Ειρηνακι τι να πω κοπελαρα εγινε και πολυ ανεξαρτητη ,εχει ζωηρεψει ηθελε να παει σε ολες τις τσουληθρες,να σκαρφαλωσει παντου σε αντιθεση με την δικη μου που δεν το κουνουσε απο διπλα μου και ηταν ολο ντροπες .

ο Βαγγος ανελαβε την Ειρηνουλα και εμεις αδραξαμε την ευκαιρια να αραξουμε σε ενα παγκακι ,διπλα εσκαγε το κυμα και εμεις να λιαζομαστε ...να χαμε και ενα μοχιτο..

εχω και μερικες φωτο να βαλω που βγαλαμε

Μαριλενα κριμα που δεν ηρθατε ,η Ελενη αραγε τι να εκανε?να ηρθε και να μην βρηκε παρκινκ ή να μη μας βρηκε?

Επεξεργάστηκαν by v@sso

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Ευγενια με το που φυγατε αμεσως ηρθε η γαλατουλα για 5 λεπτα δεν την προλαβατε,θελαν να ρθουν για φαγητο μαζι σας αλλα μετα κολλησαν στις κουνιες που ηθελε η ειρηνουλα και τσιμπησαν κατι εκει

ωστε κοιμηθηκε?μα ειναι καλο μωρο συτο βρε σημερα θα σας τα χαλουσε??

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Ευγενια με το που φυγατε αμεσως ηρθε η γαλατουλα για 5 λεπτα δεν την προλαβατε,θελαν να ρθουν για φαγητο μαζι σας αλλα μετα κολλησαν στις κουνιες που ηθελε η ειρηνουλα και τσιμπησαν κατι εκει

ωστε κοιμηθηκε?μα ειναι καλο μωρο συτο βρε σημερα θα σας τα χαλουσε??

έχει να κοιμηθεί έξω από το καλοκαιρι...σήμερα ηταν πολυ κομμάτια για αυτό έκοψε τουφες...αχ ωραία ηταν!

Να το κανονισουμε!

Φέλιαααα, βάλε φωτό απ'την όμορφη να κουβαγιέψουμε κι εμείς λιγουλάκι! Άντε να συνέλθει κι ο Γιωργάκος να την δει από κοντά :)

Εμείς πήγαμε θέατρο τον Κωστή σήμερα στο "μήλα, ζάχαρη, κανέλα". Καλό ήτανε και ευχαριστήθηκε πολύ. Εγώ, πάλι σαν χαζή έβαλα τα κλαματα για την πρώτη του παράσταση:oops::rolleyes: είναι σοβαρό?

Α μωρέ συγκινήθηκες, γλυκούλα μου; Να σε δω στην πρώτη σχολική παράσταση του Κωστάκη τι θα κάνεις;:-D

Ευχαριστώ μικρή μου τυρόπιτα! Ο Εκτοράκος είναι άρρωστος, αλλά δεν πειράζει, τις περισσότερες φορές κι εγώ ρίχνω εκεί ένα όνομα στην τύχη κι όποιος απαντήσει απάντησε!:tongue:

:lol::lol: Εντάξει λοιπόν... περαστικά στον Εκτοράκο! Καλέ καμια κούτα μαζεύεις ή χαζεύεις; Πότε είναι η μετακόμιση;

Αχ Βασουλίνι μου έχω να σε δω απ'τον Σεπτέμβρη που ηρθες στο νοσοκομείο... καλά το Στεφανάκι δεν συζητάω από πότε έχω να το δω. Το άλλο σκ θα βρεθούμε όπωσδηποτε!!!

Τα σκατούλια δεν κοιμούνται με τίποτα την τύχη μου μέσα κι αύριο έχει πουρνο πουρνο ξύπνημα γιατί θα πάμε στον παιδοχειρούργο για να κανονίσουμε νέα ημερομηνία για την επέμβαση.

Αχ ειδικα αυτη η φαση με το παγκακι, 3 κυριες(Βασω-Στεφανια και εγώ-η δικια μου αλωνιζε και απο πισω ο ερμος ο βαγγ) ηταν τελεια μπροστα στη θαλασσα και αραζαμε...παντα τετοια!

Κι εμενα παρα την ολη κουραση(5ωρο κουνιες) το σκατούλι με τα χιλια ζορια τώρα την κοιμιζει ο βαγγ!!!

Σας καληνυχτίζω ομορφες παω να χαζεψω λιγο τιβι και μετα τουφες...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Δουλεύω από τις 7 που γυρίσαμε...

Τελικά δεν ήρθαμε καθόλου στο Φλοίσβο γιατί κοιμόταν το μωρό των φίλων μας και πήγαμε σπίτι τους και μετά μια βόλτα στη Γλυφάδα...

Φέλια να σου ζήσει, πάω ξύπνησε η τσουλούφο!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...