Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα!! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες και μωράκια το 25!!

Για μένα πιστεύω θ είναι αρνητικό δεν νμζω ν πέτυχε.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι να δεις μια θετικότατη χοριακη οπότε κι αν πας! Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.. κι εγώ προσπαθώ να δω τι θα κάνω να γεμίσω τις ώρες μου.. σου στέλνω δύναμη!!!

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φέλια καλώς ήρθες!

Πες μας πώς είναι η μπεμπούλα? Πώς τα πήγες???

Κανονίσαμε με φίλους που μένουν στο καλαμάκι και θα περάσουμε μια βόλτα από το Φλοίσβο. Ελπίζω να σας βορύμε...

Η Καθημερινή δίνει το Μορμόλη σήμερα! Είναι πολύ ωραίο πάρτε το! Άφρο, θα ξετρελαθεί η Δανάη αν δεν το 'χει!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

φελιαααα, καλως ηρθες! Αν κ λακωνικη... πες μαρη πως ειστε? Να σου ζησει!!!!

Η Καθημερινή δίνει το Μορμόλη σήμερα! Είναι πολύ ωραίο πάρτε το! Άφρο, θα ξετρελαθεί η Δανάη αν δεν το 'χει!

το εχουμε παρει ηδη! θενξ παντως.

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!

Φέλια, να σου ζήσει και πάλι! Καλώς ήρθατε!

Ζηλεύω όσες πήγατε βόλτα, την Ευτυχία την έχω κλείσει μέσα. Σήμερα που έλεγα θα βγαίναμε, έχω άρρωστο τον Έκτορα και έχει ξεραθεί στον ύπνο!

Γενικά σε σχέση με τους μεγάλους η Ευτυχία δεν πολυβγαίνει, γιατί έχουμε τα άτιμα τα διαβάσματα και τα εξωσχολικά, ενώ τα αγόρια σ' αυτές τις ηλικίες ήταν κάθε μέρα στο πάρκο!:( Αφού το να βγούμε να πάμε τα αγόρια στα εξωσχολικά το θεωρεί βόλτα η κακομοίρα και κάνει μια χαρά!

Τατιάνα βάστα γερά!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Φελιααααααααααα να σας ζησει η μπουμπουκιτσα !!! Γραψε λε τιποτα και μας εχεις σε αγωνια ...

Πως παει το αρρωστο μετωπο ?

Πηγατε Φλοισβο ? Τι καλα ...θυμαμαι το καλοκαιρι που πηγαμε με τη Βασουλα !

Πραγματικα λε κοριτσια απο τις πιο ωραιες στιγμες του καλοκαιριου ήταν οι συναντησεις μας ...

Καλησπεραααααααααα

καλησπέρα να πω, είναι απόγευμα πλέον...

Φελια καλώς μας γύρισες κοριτσάκι, και να σου ζήσει ο κορίτσαρος σου!

ο αντρίκος είναι καλύτερα όσον αφορά την βρογχιολίτιδα, αλλά έχω ένα άλλο παιδί πλέον, μάλλον προς τον νικόλα φέρνει, εχει τσιτώσει απίστευτα με τα φάρμακα και δεν κλείνει μάτι. ολη νύχτα τον κάναμε πάσα με τον μικ είμαι τελείως άυπνη, και πρέπει επειγόντως να τα ελαττώσουμε γιατί αλλιώς θα μας δείρει...

η άννα φυσικά διανύει περίοδο απίστευτης μαμακίασης, χώρισε τα ζβ, τα βάφτισε το ένα μεγάλο και το άλλο μικρό και είπε ότι το δικό της είναι το μεγάλο και το μικρό του μπέμπη (ριγμένος ο μικρός)

ο μπέμπης μάλλον μέσα σε όλα περνάει άλμα (ή λέτε να είναι η κορτιζόνη) και με έχει ξεζουμίσει, εντωμεταξύ δεν μπορεί να φάει πολύ, μουρμουράει και τρώει 10 δευτερόλεπτα, μετά να ρευτεί, πάμε βόλτα κανά τέταρτο ξαναμουρμουράει (η λέγκω ξέρει) αλλά 10 δεύτερα κλπ

φιλώ σας

μαρή λεγκ, έκανες τπτ στο παιδί και δεν το λέεεεεεεεεεεες

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Φέλια να σου ζήσει!!!

Πηγαμε Φλοισβο, μονο τη Βασω με τη Στεφανια εμεις συνασντησαμε αλλά ηταν πολυ ωραια. Δυτυσχως γινόταν πανικος απο κοσμο και δεν το ευχαριστηθηκαμε οσο θα θελαμε αλλα θα το κανουμε καποια αλλη φορα καθημερινη απόγευμα που θα ειναι πιο ήρεμα.

Καλησπέρα! εμείς τελικά δεν τα καταφέραμε να πάμε Φλοίσβο, ήρθε από δω ο αδελφός του Μάρκου με την κοπέλα του και βγήκαμε για φαγητό.

Τατιάνα μου κουράγιο εύχομαι ταλαίπωρη μάνα!!!:|

Μαρή Μυρτώ!!!! τι κάνει το μπιζουδάκι;;;;

Διαφημίσεις

Τατι, το γλωσσόφαγα το παιδάκι... :) Πάντως όποτε δίνω κορτιζόνη στον θοδωρή στα φωτιστικά κρεμιεται! Δεν νομίζω δηλαδή να είναι άλμα... μόλις κόψετε τα φάρμακα να ηρεμίσει αυτό το αααααααααγιο πλάσμα.:cool:

Εμείς φάγαμε με την Αφροοικογένεια και ήταν τέλεια... χτηπήσαμε κάτι τετοια παϊδάκια στην καισαριανή και το φχαριστιθήκαμε... στεναχωρηθήκαμε όμως λιγουλάκι που δεν πήγαμε νωρίτερα στο φλοίσβο αλλά δυο παρα που ξεκουνισαμε δεν επαιζε.

Σοφακι περαστικα στον Κιμωνακο! Όχου μωρέ το Ευτυχάκι... θα μπορεί όμως να τους το χτυπάει όταν μεγαλώσει και να τους κάνει να νοιώθουν τύψεις! Άντε να ανοίξει ο καιρός να εξορμούμε στο Σκοπευτήριο!

Καλησπέρα γλυκά μου πλασματάκια ξενυχτούδικα!!!Βάλτε με στο κλαμπ!!!

Όλα πήγαν τέλεια...καισαρική επισκληρίδιο (πολύ καλαμπούρι με τους γιατρούς στο χειρουγείο) και θηλασμός κανονικά απο την 1η ώρα...η μπουμπού τελικά βγήκε 3310γρ (ευτυχώωωως) 52 εκ και μοιάζει στην μανούλα της..κούκλα δλδ...:tongue::tongue::tongue:

Όλες τις ημέρες στο μαιευτήριο έκλαιγα με μαύρο δάκρυ για τον Γιώργο και γιατί όλα μου έφταιγαν (ήθελα βλέπεις να σηκωθώ μόλις με έβαλαν στο δωμάτιο) ...οι πόνοι ήταν και είναι ακόμα ένα θέμα που ευτυχώς περνά με το καιρό...η μικρή μας παλαβωσε λιγάκι στο μαιευτήριο με το ωράριο τραγουδίστριας σκυλάδικου,αλλά κάπως καλύτερα τωρα στο σπίτι...κοιμάται ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΗΗΗΗΗΗΗΗ ΜΕΡΑ!!!!Ούτε να φάει η έρημη δεν θελει και το στήθος μου θυμίζει ότι έχω παιδι να ταίισω...

Γυρίσμε και βρήκα έναν Γιωργο φουλ κρωμένο με φλέματα καταροή και βήχα...ούτε εμενα πέρασε η ίωση που είχα...άρχισα πάλι αντιβίωση και εισπνοές ,γιατί με την τομή ο βήχας είναι γερμανικό βασανιστήριο...

Η λοχεία πολλη δύσκολη...όλο ρίγη και κρυάδες έχω,δεν τολμάω να βγάλω τις κάλτσες και με την χοντρή ρόμπα κοιμάμαι...έκανα και κάτι δέκατα...η πίεση πολύ χαμηλή σε σημείο λυποθυμίας...όλα καλά όμως ακόμα όρθια είμαι...και στην μικρή με μάσκα....πάντως δεν τη χορταίνω..την βλέπω και κλαίω σαν χαζό....

Ο Γιώργος δεν ξέρω αν έχει συννειδητοποιησει ακόμα το γεγονός γιατί δεν τον αφήνω στο δωμάτιο της να μπει μην την κολλήσει.....ΦΟΒΑΜΑΙ!!!Αλλά όταν βλέπει την πόρτα ανοιχτεί τρέχει και φωνάζει "μπιμπί..μπιμπί"...

Άπλωσα σεντόνι..λείπει ο Γιώργος και η μικρή κοιμάται και έχω λίγο χρόνο........μόλις θυμήθηκα ότι πρέπει να την αλλάξω ου ου...πάω να την ξυπνήσω..

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Γεια σας!!! Λοιπον κι εμεις πηγαμε Φλοισβο, αργησαμε λιγο φτάσαμε 13.30 αλλα πετυχαμε τη Βασουλα και την κουκλίτσα Στεφανία....για τσιμπημα είναι ειναι ονειρο κοριτσάκι!!!! Περασαμε τελεια, μου αρεσε παααααααρα πολύ, εχει φοβερες παιδικες χαρες, διπλα στη θαλασσα...και μια καφετερια με γρασιδι κατω και παιχνιδια τελεια, θα ξαναπαμε σιγουρα!!!

Η Ειρηνη βεβαια ειχε την απιστευτη γκριναι-στριμαρα-δεν ξερω τι θελω-ξεσπασματα οργης-χτυπιεμαι κατω σαν χταποδι, εν αντιθεση με την Στεφανούλα που ήταν μπιμπελο!!!

Δεν ξερω τι εχει παθει... να ειναι τα δοντια δεν ξερω κλαιει και ουρλιάζει συνεχεια εδω και 3-4 μερες...

Βασουλα σε ευχαριστούμε παρα πολύ για την ιδεα και την παρέα! Μετα που φυγατε φαγαμε κατι και κατσαμε κι άλλο δεν χορταίναμε...εβγαλε και ηλιο ξανα...καναμε βολτα στη θαλασσα ηταν τελεια, η Ειρηνη ηρεμισε μόλις φυγατε, την ξαναεπιασε το αμοκ μολις φτασαμε σπιτι που ξυπνησε αποτομα απο το αυτοκινητο... τελικ,ά γυρισαμε κατα τις 7...αχ ωραία ήταν ανυπομονω να μεγαλώσει κι άλλο η μέρα...

Φελιααααααααααααα καλως ηρθατε!!!! Να σας ζήσει!!! Οποτε μπορέσεις γράψε μας για την μπουμπουκα σου!!!!!

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Felia να σου ζήσει η κουκλίτσα, να τη χαίρεσαι! Θα περάσει η περίοδος της λοχείας, πού θα πάει!

Δεν σας διάβασα, έγινε ένας χαμός. Μετά την μαστίτιδα πάθαμε ίωση κι εγώ και η μικρή με εμετούς και δέκατα. Τώρα είμαστε πολύ καλύτερα, αλλά η παραγωγή μου έχει καταποντιστεί. Τόσο που φοβάμαι ότι το μωρό χάνει το ενδιιαφέρον του για το στήθος. Θα την ταΐσω και τη νύχτα που ξυπνάει, ελπίζω να πάρει τα πάνω της γιατί δεν με βλέπω καλά

ΑΑΧ Φελια!!!!!!!!! τι καλά μαζί ποστάραμε!!! Λοιπον πολύ συγκινηθηκα... μπιμπί με φωναζε ο αδερφός μου οταν με ειδε νεογεννητο!!!

Και εγώ ως λεχωνα κρυωνα πολύ και εκανα υποθερμια, η οποια μου εμεινε για πολυ καιρο μετα...ισως και ακομα επαψα να ασχολουμαι... την πιεση σου να την μετρας , εγώ ειχα παρουσιασει το αντιθετο, υπερταση...

Χαζομανούλα ξανα , ε??? Αχ το νινάκι, να προσεχετε οσο μπορειτε και περαστικά σου και στον Γιώργο!!!!

Παλαντινάκι υπομονη δεν νομιζω πλεον οτι τιθεται προβλημα παραγωγής...οταν ξυπναει τη νυχτα δεν την ταιζεις? πως ξανακοιμάται?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...