Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Blue Velvet said:

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Κ ο γιατρός μου έτσι κάνει, βάζει ραντεβού περίπου 6+2 ώστε να δει καρδούλα. Είναι όντως 2 βδομάδες αγωνίας, υπομονή!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γεια σας, γεια σας!

Ο πυρετός της Σοφίας, μόνος του ανέβηκε, μόνος του κατέβηκε. Μόνο που με ξεζούμισε όλο το βράδυ...

Ο Κωστής ευτυχώς, μετά από ένα μισάωρο φοβερής γκρίνιας με μπόλικο βήχα, πήρε σιροπάκι και ξεράθηκε μέχρι το πρωί.

Εγώ πάλι, έκανα έναν εμετούλι το βράδυ και σήμερα έχω το σούπερ χάλια στομάχι.

Anyway, πάρκαρα τον Κωστή στη γιαγιά, τη Σοφία στο μπαμπά, έριξα ένα 3ωρο υπνάκι και στάνιαρα

Περαστικά στους λοιπούς

Ματς!:D

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα! πως είναι τα νέα από το Φελινομέτωπο άραγε; ελπίζω σε ένα καλύτερο βράδυ, πιο ήσυχο και πολλά-πολλά περαστικά!

Η Λήδα ελπίζω να είναι καλά ε Μυρτούλι;

Εμείς αύριο, αν δεν βρέχει και αν δεν φυσάει πολύ θα κατέβουμε Φλοίσβο. Βασούλι θα σε πάρω τηλ.

Σε άλλη περίπτωση, αν δεν κανονιστεί τίποτα, που δεν βλέπω να κανονίζεται, έχω μια εναλλακτική που περιλαμβάνει παιδική χαρά και απέναντι ταβέρνα (εγγυημένη , την έχει η θεία του Μάρκου), είναι και κέντρο, Καλλιθέα (πάνω από τη Χαμοστέρνας) στάση με το τρένο: Ταύρος. Η παιδική χαρά είναι μεγάλη κι έχει πολλά παιχνίδια και για μικρά και πιο μεγάλα παιδιά. Let me know...

λοιπόν εμείς πήγαμε στο υπέροχο πάρκο του Π. Ψυχικού και μετά με παρέα στο σπίτι, μαγειρέψαμε φάγαμε, ήπιαμε, παίξαμε, ξαναφάγαμε και φύγανε τώρα και τα παιδιά πέσανε ξερά! Κάναμε και δοκιμή να κοιμηθεί ο Αλέκος με τη φίλη του το μεσημέρι, τους βάλαμε στο διπλό κρεβάτι, τους δώσαμε και βιβλία, δεν κοιμήθηκαν αλλά κανα 40λεπτο ξάπλωναν και λέγανε διάφορα, και εμείς καθόμασταν στο σαλόνι!!!!!!

Την άλλη φορά ίσως και κοιμηθούνε!

Πώς είναι τα αρρωστούλια??? Τάτη? Μυρτώ? Μπράβο στη Σοφία, περαστικά σου Ελιζάκι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ελιζα μηπως ειναι δοντακι;η ερατω εκανε πυρετο μιας μερας στην αρχη των πανω δοντιων (τα οποια βγηκαν ενα μηνα μετα.....) και απο τα χριστουγεννα εχει μυξες με διακοπες, αλλα ειναι ολες απο δοντια, μεσα σε ενα μηνα εβγαλε αλλα 4 (ολε!!)κ παει τωρα για το 7ο δοντακι της!:)κοινως δεν κοιμομαστε εδω κ ενα διμηνο, με μικρα διαλειμματα δλδ οποτε δεν εχει μυξες.....:rolleyes:

τατη τι γινεται με τον μικρο; πολυ σκασμενη σε ακουω ....:roll:

για τις εγκυουλες ..δειτε αυτο:D:

http://asterakislings.blogspot.com/2010/02/blog-post_27.html

παω για συμμαζεμα.....

Διαφημίσεις

τι ησυχια ειναι αυτη σημερα στο καφε?

εμεςι τελικα πηγαμε κεντρο για λιγα ψωνια και μετα εθνικο κηπο γιατι η στεφανια ηθελε να δει τα ζωακια (τι κολλημα και αυτο!) και μετα για καφεδακι με φιλους διπλα στην αιγλη

Ευγενια και Μαριλενα αν εχει καλο καιρο εννοειται θα παμε φλοισβο

τι ωρα σας βολευει εσας ?εμεις ειμαστε κοντα ,να πουμε κατα τις 12?μπορουμε και αργοτερα παντως ευγενια σου στελνω το κινητο μου

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

νταφ ωραιο!εχω φορεσει το παντελονι μου ξεκουμπωτο με μακρυα μπλουζα και μπουφαν να παω μεχρι το σουπερ μαρκετ αλλα μου ψιλοεπεφτε στο ταμειο οταν εσκυβα να παρω τα πραγματα απτο καλαθι:lol:το λαστιχακι πολυ εξυπνο!!τωρα να μεταποιησω παντελονι δεν θελω να τα χαλασω τα τζιν μου γιατι ελπιζω να ξαναμπω του χρονου

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

καλησπερα σας!

οντως πολυ ωραιες οι ιδεες της Στελλας!

βαλτε μας και μας στην λιστα των αρρωστων.... ο στρατος εκανε το μεσημερι εμετο...μαλλον καμια ελαφρια γαστρεντεριτιδα....το βραδυ εφαγε φρυγανια σκετη και κοιμηθηκε....και μου ελεγε το παιδι το πρωι....θα ρθει η Βιβη(ειναι η παιδιατρος μας)....κατι ηξερε τελικα.....το μονο καλο μαυτες τις ιωσεις ειναι οτι σε μια-δυο μερες περνανε...

καλε τα κοριτσια μου εγιναν 6μιση μηνων...τωρα το προσεξα...

επισης... αφροδιτη ο αγγελος πως τα παει με τις στερεες?τις τρωει?εμενα η μικρη τρωει την λαχανοσουπα αρκετα καλα αλλα η μεγαλη δεν το εχει....εγω βαζω...αυτη βγαζειιι....

Επεξεργάστηκαν by anastasie

tqj2p3.png vvtJp3.png

καλησπέρα!

ουφ...

ο μικρός σήμερα έκλαιγε πολύ, δεν τον έχουμε ξαναδεί έτσι, εξαντλήθηκε η υπομονή του... ευτυχώς κοιμάται τώρα. διάβαζα ότι θέλει καμιά 15ριά μέρες να περάσει η βρογχιολίτιδα, ελπίζω να αντέξουμε οικογενειακώς!

ελένη σε ποιο πάρκο πήγατε, αυτό που είναι κοντά στο μωραίτη; είναι πράγματι πολύ ωραίο πάρκο, το σκεφτόμουν και για πάρτυ...

μάζεψα και λίγο το βομβαρδισμένο σπίτι μας όχι ότι κατάφερα πολλά αλλά τουλάχιστον ικανοποίησα τον ψυχαναγκασμό μου...

περαστικά στα υπόλοιπα αρρωστούλικα της παρέας μικρα και μεγάλα!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Τάτη, θα περάσει πού θα πάει... Ταλαιπωρείται το γλυκούλι.... Περαστικά του!

Ναι στου Μωραίτη πήγαμε! Πολύ ωραίο αλλά οι οδηγίες έλεγαν ότι απαγορεύονται πάρτυ...

Να κανονίσουμε καμιά συνάντηση εκεί πάντως. Είναι πιο φιλικό σε μικρά παιδιά από της Φιλοθέης.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα... καφέεεεεεεεεεεεεε... την αυπνοία μου μέσα!

Τι κάνουν τα αρρωστα μωρά μας σήμερα;;;

Η Στέλλα είναι αστέρι τι να λέμε τωρα!!!

Άντε το επόμενο σκ αν έχει καλό καιρό να κανονίσουμε συνάντηση... ήταν πολύ όμορφα την τελευταία φορά που βρεθήκαμε!

Τρέχουμε τώρα λέμε:tongue:

Καλημερα! ωραια μερα σημερα! χτες παρα τη βροχη ειχαμε πηξει κ βγηκαμε κ πηγαμε μια βολτιτσα στο λουνα παρκ κ καναμε κουρσακια!!! σημερα τι κανουμε? Το στεφανι μου δουλευει σημερα κ θα γυρισει κατα τη μια κ μιση. Παμε για καμια μασα?

Ελενη, καθε φορα που ακουω να λες τι κανατε ζηλευωωωω! Ποσο μου αρεσουν αυτες οι μερες που ξεκινανε απο μια βολτα κ το προγραμμα φτιαχνεται στην πορεια, παρολο που εχουμε τα παιδια!!!

επισης... αφροδιτη ο αγγελος πως τα παει με τις στερεες?τις τρωει?εμενα η μικρη τρωει την λαχανοσουπα αρκετα καλα αλλα η μεγαλη δεν το εχει....εγω βαζω...αυτη βγαζειιι....

δεν της αρεσει ή δε ξερει να φαει? Τη φρουτοκρεμα τη τρωει? μηπως απλα δε ξερει να φαει?

Ο Αγγελος ειναι με τα κεφια του... τις εχει ομως καλυτερα τις στερεες απο οτι η Δαναη. Τη φρουτοκρεμα την τρωει σχετικα καλα (αχλαδι,μηλο αβοκαντο) Γενικα δε τρωει μεγαλες ποσοτητες αλλα αμα ξεκινησω δουλεια φανταζομαι θα φαει περισσοτερο. Τη λαχανοσουπα σε ζωμο με ή χωρις κρεας δεν την εχει ουτε αυτος. συνηθως τρωει 2 κουταλιες και μετα σφραγιζει! Εχω βαρεθει να πεταω φαγητα. μονο 2-3 φορες ως τωρα εφαγε λιγο παραπανω ειτε γιατι του πετυχα συνδυασμο που του αρεσε περισσοτερο ή πεινουσε πολυ. Πιο ευχαριστα τρωει σουσαμακι(ζυμαρικο) σε ζωμο απο κρεας, αλλα δε θελω να του φτιαχνω συχνα. Με τα απογευματιμνα εχω θεμα... συνηθως του δινω απο το μεσημεριανο που δεν ειχε φαει, αλλα παλι δε το τρωει. Βρε κοριτσια να ανοιξουμε ενα νεο τοπικ που να εχει συγκεντρωμενες ολες αυτες τις συνταγες που εχουμε πει κατακαιρους εδω μεσα? νταφ, τζεν, ντιες, παλλαντιν? τι λετε?

Τατη, δωσε πολλα πολλα γλυκα φιλακια στον αντρικο! Ειναι ηρωας!!!!

Καλημεραααα.

Εχουμε κανα νεο απο τον Αντρικο μας? Ελπιζω να καλυτερεψε το καημενουλι. Τατι υπομονη θα περασει αν θες καμια βοηθεια μιλα ε?

Πολυ ωραια μερα σημερα ευκαιρια να παμε καμια βολτιτσα!

Αφροδιτη τι ωρα πηγατε βρε συ στο λουνα παρκ κ εμεις εκει ειμασταν μεχρι της 6:30 περιπου ...

Κοριτσια ο Μητσους εχει αρχισει παλι τα περσυνα με το που καταλαβε πως εφτιαξε ο καιρος δεν τον χωραει το σπιτι λεμε 2-3 ωρες το πρωι κ αλλες τοσες το απογευμα ( ισως κ περισσοτερες) ειναι εξω κ παλι δεν ευχαριστιεται.... Με το που γυρναμε σπιτι απο τα νευρα του μεσα σε χρονο μηδεν το κανει κ@λ@ς απο τα πραγματα κ παιχνιδια που πεταει παντου ....

Χτες πηγαμε σε κατι φιλους γυρισαμε αργα 1:30 αλλα παρολα αυτα ο Μντσος καθοταν ανετα ακομα ενα 3ωρακι να παιζει με το αλλο πιτσιρικι. Κ σιγα μην ξερενοτανε στον υπνο ξυπνησε 3-4 φορες ........ δραμα η υποθεση υπνος να δω ποτε θα στρωσει ( ποτε μαλλον) συνεχεια κουρασμενη ειμαι ...

Παω να βαλω κανα κρεας στο φουρνο να γινεται, να ξυπνησουν κ οι αντρες του σπιτιου σε καμια ωρα να παμε Τριτσης να εξτασιαστει λιγο ο ο μικρος . Τουμπανο τα παπια τα βλέπω παλι σημερα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...